34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#5770 Jó gondolat. :) -
#5769 srácok hozzá lehet jutni még dirt 3 kódhoz?
-
#5768 Én cuccok, játékokat keresek csereajánlatként.
-
#5767 11 szenet 5 dolcsi körüli játékra be tudja váltani, ha talál egy jó fej emberkét. Esetleg a -25% Bethesda kuponnal is kezdhet valamit a Skyrim őrület miatt, ajánlat fűszerezéséhez jól jöhet, talán valaki hajlandó szenet adni azért a kuponért. -
#5766 Haver portékái, várja az ajánlatokat:
-
#5765 Köszi az érdeklődést! Elvitték közben! -
#5764 Men of war : vietnámért cserébe? -
crofler999 #5763 valamilyen kupon nem érdekel cserébe? -
misztic #5762 adok érte 5 szenet -
#5761 Utolsó darab!
680 Ft-os Dungeon Defenders keresi gazdáját.
Weskerrel, Grebberrel megvettük a 4-es pakkot, 1 szabad préda még van :-)
Tradelhető! -
#5760 Global ops commando lybiat cserélnék hasonló árú játékra. -
#5759 OFF:
1. Esetleg ne szólj be úgy hogy nem ismersz. 2. a csere vagy szénért adás mióta "pénzéhesség" ? Ha lenne elég szenem akkor én is vennék játékokat és mégse nézném az illetőt pénzéhes féregnek. 3. Sőt nekem ki oszt ingyen játékot? senki :D
ON -
crofler999 #5758 kuponjaim:
-50%: gta vice city; left 4 dead 2; worms crazy golf
-75% torchlight -
#5757 :)
-
#5756 Akkor asszem ezek rajtad maradnak ennyi szénért cserébe! Bár lehet lesz olyan madár valaki! -
#5755 minimum 2 szenet kérek a valvéért egyett a fokuszért
-
#5754 akár gagyi játék is gyühet csak adjon szenet.:)
-
#5753 Ha free akkor jöhet! -
#5752 van feles 50% os valvem meg egy 10% os fokuszom kérem a jelentkezőket.!
-
gosumofo #5751 Esetleg ne legyél pénzéhes féreg és oszd szét a dotások között. -
#5750 Assist-okat kell csinálni csak hogy tudd. -
#5749 Rendben, az lesz köszi :) -
#5748 50%Penny Arcade Adventures: Precipice of Darkness Combo Pack , 25%Bethesda , 50%Grand Theft Auto IV: Complete , 50%Wings of Prey ,
vagy 3 szénért szeretnék :
Aliens versus Predator Classic 2000 : 0,74€ -
#5747 Dobd fel redditre és jönnek az ajánlatok te meg majd válogatsz belőle! -
#5746 Sziasztok!
Szerintetek a Dota 2 mennyi szenet ér meg? vagy milyen árkategóriájú játékot? -
#5745 csak jobbclick az egész meccs maga, és az odajutás is megoldható balgomb clickkel, szóval a 4 gomb az masszív túlzás. :) -
#5744 Ahogy elég sok más játékban is :) -
gosumofo #5743 4 gombot kell nyomogatni meg menni valamerre.. -
#5742 hát azért nem tul egyszerű -
Vexille #5741 elcserélném a dirt3/deus ex: hr kuponjaimat amiket vga mellé kaptam, steames szénre/játékra - kupon nem nagyon izgat. természetesen nem aktiváltak és kérésre scannelt képet is küldök a játékkuponokról. akit érdekel írjon üzit, a forumot ritkán nézem - amint az aktivitásomból is látszik -
Morpeus #5740 Egyáltalán nem nehéz. Nem értem neked mi bonyolult rajta. -
#5739 Belépsz egy meccsbe, megütsz 1x egy ellent, vagy megsebzed, és hagyod hogy a társaid öljék meg...és ezt 10x. -
#5738 Na, szerintem én ezt a játékot hanyagolom. Már ránézésre sem volt szimpatikus, így videót látva meg teljesen elment tőle a kedvem. Utálom az ilyen játékokat, ahol mindenfele apró kicsi beállítási lehetőségek vannak és az egyszerű halandó, mint én, azt sem tudja mit kezdjen. -
#5737 Semmi nem látszik. -
#5736 linkben, ha te sem látod a videóbeszúrást. -
#5735 Ez a 10 segítés annyit takar, hogy 10 másik játékos segítsen nekem vagy mi? -
ezt nézd, itt lépésről lépésre láthatod mit kell csinálni. -
#5733 Champions online-nál de szép anyázások lesznek majd. :D -
Morpeus #5732 Az olyan játék mint a Dota. Szedd le, nem olyan eget verően sok helyet foglal. -
#5731 Aha, hát így sem lettem sokkal okosabb :D Nem szoktam ilyen stílusú játékokkal játszani. Azért majd lehet teszek egy próbát vele, hátha összejön. Ha sikerül, gondolom itt is megjelenik egy achi jel.