34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#5730 pedig az az egyik legkönnyebb. Csinálsz egy puskás törpét, jobb clickkel mész előre, ha meglátsz egy playert jobb clickkel kijelölöd és akkor meglövöd, aztán ha egyszer eltaláltad akkor bebújsz a többiek háta mögé, ha a többieket levágják elfutsz a spawn pont felé, mert úgyis arról fognak jönni. :) -
#5729 Egyébként kiválasztod a törpe karaktert jön az ellen belelősz aztán megvárod míg a többiek leszedik. -
#5728 Pedig még az az egyik legjobb játék na meg a TF2. -
#5727 Azt mondjuk amúgy is ki akartam próbálni :) Azt le lehet tölteni steam nélkül is, nem? -
#5726 Én is éppen most szedem a TF2-t, mert tegnap meghalt minden és nem jött rendesen.
A Rise of Immortals-nak meg neki sem merek állni játszani, mert lövésem sincs, hogy mi a játék lényege, meg mit kell csinálni az achiért. -
#5725 DC universe tuti lesz az 19 giga :D -
#5724 Hát pedig a 186 megás jobban tetszett volna, mert már elég fárasztó ez a sok gigás letöltés, a legtöbbnél nem is értem mi foglal annyit. -
Morpeus #5723 A Champions online biztos lesz. -
#5722 Nincs valami oldal, ahol szénért adnak emberek valami kis játékot? Még úgy is jobban jár az ember. -
#5721 Reális amúgy még ezek lesznek:
APB realoded
DC Universe
Champion online
Puzzle pirates
Ezekben az a közös, hogy ingyenes mmo-k és van hozzájuk steam achievement, és ez a közös jellemzője az eddigi játékoknak is amik voltak. Még három nap, szóval egy ki fog maradni, szerintem a puzzle pirates, mert az csak 186 mega letöltés a többi meg 3-15 giga... -
#5720 4 szenet -
misztic #5719 valaki ad valamit 5 szénért? -
#5718 Ahogy mondod, jól ki van ez találva. Tényleg úgy lenne korrekt (tudom ingyen van ne hőbörögjek) ha valaki csak szenet kap akkor legalább valami 2-3 jurós játékkal megdobhatnák. Gondolom nem menne csődbe tőle a Steam. -
gosumofo #5717 hibás a magyar fordítás, ami nem hivatalos hanem random arcok csinálják ingyen.
angol steamet kell használni. -
#5716 Jó, csak ugye konkrétan írja, hogy játékká alakítható, szóval jó nagy szemétség ez. Nagy nehezen összeszenved valaki 7 szenet, aztán kap egy kupont.
Ráadásul a kuponok majd csak később válthatók be, de addigra meg visszadrágítanak minden játékot, ami most akciós és a kuponnal még akciósabb lenne. -
#5715 Szerintem most az ingyen acsi vagy a Facebook-kal való összekötés lesz, vagy a Steam Guard telepítés, bekapcsolás. Játékos acsi után ilyenek szoktak jönni. -
#5714 Nem szenet hanem egy újabb kupont. Erre van a legnagyobb esély sajnos. -
#5713 Van itt olyan ember, aki 7 szénért valami értelmeset kapott? Csak mert sokan írták, hogy nem biztos, hogy érdemes beváltani, mert előfordulhat, hogy megint kupont vagy szenet ad. Pedig a leírásban az van, hogy, idézem:
"Hét darab szén átalakítható egy játékká a Nagy Ajándékhalomból. Ne aggódj, nem megint szenet fogsz kapni"
Akkor most mi a helyzet? -
#5712 Na a nevéből ítélve valami újabb "nagysikerű" garázsprojekt. -
#5711 pox nora :) -
#5710 Tudja valaki mi lesz a mai ingyen ach? -
doggy90 #5709 avp 75%, valve 50% kuponokat adok coalert. -
#5708 Van mikor bugzik. -
#5707 man ... wtf??? bejelentkeztem és most azt írja nem léptem még be a great gift pile ra.... mi a gec? -
crofler999 #5706 eddigi kuponjaim:
-50%-os gta vice city
-50%-os worms crazy golf
-50%-os left 4 dead 2
-75%-os torchlight -
#5705 Kicsit sokat variáltok DarkSectorral. Steam supporton létrehozol egy új accot, tökmindegy milyen e-mail címre, mert a supportos regisztráció teljesen független a Steamestől. Leírod a problémádat a supportnak (megemlítve a régi acc nevet, azon beállított e-mail címet) és lefotózod az accounton aktivált játékodat úgy, hogy látszódjon az aktiválási kódja. A képet mellékeled a kéréshez. -
crofler999 #5704 kuponokat gyűjtök akinek nem kell az szóljon -
#5703 Magadnak vehetsz 2. példányt, amit utána tovább adhatsz, de mint GIFT nem.
Csak akkor ha megveszed valakinek és megbeszéálitek hogy utasítsa vissza. -
#5702 magamnak tudok ajándékot venni vagy csak ismerősnek? -
#5701 Ajándéknak a tárolóba tudtommal nincs lejárata, ha van akkor JELZI a mellékelt szövegben a pontos dátumot! -
#5700 az ajándékozást tudom mert már csináltam
-
#5699 vagy a megvett játék automatikusan aktiválódik.
Pl ha megveszem a valve teljes pakkot akkor annak a játékainak egy részét nem tudom átruházni másra?
-
Morpeus #5698 Tudtommal ha nem ajándéknak kéred akkor azonnal aktiválódik. Az ajándékozásról meg fogalmam sincs. -
#5697 Srácok egy kérdés
Egy általam megvett játékot meddig tarthatok úgy hogy nem aktiválom a fiókomban?
Bármeddig?
-
#5696 sejtettem mert sokan elfelejtik ezt beállítani.
Jah meg kéne titkos válasz is! -
#5695 Igen, de sajna nem volt... -
#5694 Ha volt másodlagos e-mail cím az megmenthetne. :) -
#5693 Na igen ez a baj, hogy azt is elfelejtettem. Én balf@sz!!! -
#5692 Köszi, épp ezt böngészem. -
#5691 Sikerült, és itt a kép is: :)