34737
  • Botond #5730
    pedig az az egyik legkönnyebb. Csinálsz egy puskás törpét, jobb clickkel mész előre, ha meglátsz egy playert jobb clickkel kijelölöd és akkor meglövöd, aztán ha egyszer eltaláltad akkor bebújsz a többiek háta mögé, ha a többieket levágják elfutsz a spawn pont felé, mert úgyis arról fognak jönni. :)
  • Shep
    Egyébként kiválasztod a törpe karaktert jön az ellen belelősz aztán megvárod míg a többiek leszedik.
  • Shep
    Pedig még az az egyik legjobb játék na meg a TF2.
  • Shep
    Azt mondjuk amúgy is ki akartam próbálni :) Azt le lehet tölteni steam nélkül is, nem?
  • totyak
    Én is éppen most szedem a TF2-t, mert tegnap meghalt minden és nem jött rendesen.
    A Rise of Immortals-nak meg neki sem merek állni játszani, mert lövésem sincs, hogy mi a játék lényege, meg mit kell csinálni az achiért.
  • Botond #5725
    DC universe tuti lesz az 19 giga :D
  • Shep
    Hát pedig a 186 megás jobban tetszett volna, mert már elég fárasztó ez a sok gigás letöltés, a legtöbbnél nem is értem mi foglal annyit.
  • Morpeus
    A Champions online biztos lesz.
  • totyak
    Nincs valami oldal, ahol szénért adnak emberek valami kis játékot? Még úgy is jobban jár az ember.
  • Botond #5721
    Reális amúgy még ezek lesznek:

APB realoded
    DC Universe
    Champion online
    Puzzle pirates

Ezekben az a közös, hogy ingyenes mmo-k és van hozzájuk steam achievement, és ez a közös jellemzője az eddigi játékoknak is amik voltak. Még három nap, szóval egy ki fog maradni, szerintem a puzzle pirates, mert az csak 186 mega letöltés a többi meg 3-15 giga...
  • Shep
    4 szenet
  • misztic
    valaki ad valamit 5 szénért?
  • Shep
    Ahogy mondod, jól ki van ez találva. Tényleg úgy lenne korrekt (tudom ingyen van ne hőbörögjek) ha valaki csak szenet kap akkor legalább valami 2-3 jurós játékkal megdobhatnák. Gondolom nem menne csődbe tőle a Steam.
  • gosumofo
    hibás a magyar fordítás, ami nem hivatalos hanem random arcok csinálják ingyen.
    angol steamet kell használni.
  • totyak
    Jó, csak ugye konkrétan írja, hogy játékká alakítható, szóval jó nagy szemétség ez. Nagy nehezen összeszenved valaki 7 szenet, aztán kap egy kupont.

Ráadásul a kuponok majd csak később válthatók be, de addigra meg visszadrágítanak minden játékot, ami most akciós és a kuponnal még akciósabb lenne.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Szerintem most az ingyen acsi vagy a Facebook-kal való összekötés lesz, vagy a Steam Guard telepítés, bekapcsolás. Játékos acsi után ilyenek szoktak jönni.
  • Shep
    Nem szenet hanem egy újabb kupont. Erre van a legnagyobb esély sajnos.
  • totyak
    Van itt olyan ember, aki 7 szénért valami értelmeset kapott? Csak mert sokan írták, hogy nem biztos, hogy érdemes beváltani, mert előfordulhat, hogy megint kupont vagy szenet ad. Pedig a leírásban az van, hogy, idézem:

"Hét darab szén átalakítható egy játékká a Nagy Ajándékhalomból. Ne aggódj, nem megint szenet fogsz kapni"

Akkor most mi a helyzet?
  • Shep
    Na a nevéből ítélve valami újabb "nagysikerű" garázsprojekt.
  • Botond #5711
    pox nora :)
  • Shep
    Tudja valaki mi lesz a mai ingyen ach?
  • doggy90
    avp 75%, valve 50% kuponokat adok coalert.
  • DarkSector
    Van mikor bugzik.
  • Renjike
    man ... wtf??? bejelentkeztem és most azt írja nem léptem még be a great gift pile ra.... mi a gec?
  • crofler999
    eddigi kuponjaim:

-50%-os gta vice city
    -50%-os worms crazy golf
    -50%-os left 4 dead 2
    -75%-os torchlight
  • Jani21
    Kicsit sokat variáltok DarkSectorral. Steam supporton létrehozol egy új accot, tökmindegy milyen e-mail címre, mert a supportos regisztráció teljesen független a Steamestől. Leírod a problémádat a supportnak (megemlítve a régi acc nevet, azon beállított e-mail címet) és lefotózod az accounton aktivált játékodat úgy, hogy látszódjon az aktiválási kódja. A képet mellékeled a kéréshez.
  • crofler999
    kuponokat gyűjtök akinek nem kell az szóljon
  • DarkSector
    Magadnak vehetsz 2. példányt, amit utána tovább adhatsz, de mint GIFT nem.

Csak akkor ha megveszed valakinek és megbeszéálitek hogy utasítsa vissza.
  • RoboKutya78
    magamnak tudok ajándékot venni vagy csak ismerősnek?
  • DarkSector
    Ajándéknak a tárolóba tudtommal nincs lejárata, ha van akkor JELZI a mellékelt szövegben a pontos dátumot!
  • RoboKutya78
    az ajándékozást tudom mert már csináltam
  • RoboKutya78
    vagy a megvett játék automatikusan aktiválódik.
    Pl ha megveszem a valve teljes pakkot akkor annak a játékainak egy részét nem tudom átruházni másra?
  • Morpeus
    Tudtommal ha nem ajándéknak kéred akkor azonnal aktiválódik. Az ajándékozásról meg fogalmam sincs.
  • RoboKutya78
    Srácok egy kérdés
    Egy általam megvett játékot meddig tarthatok úgy hogy nem aktiválom a fiókomban?
    Bármeddig?
  • DarkSector
    sejtettem mert sokan elfelejtik ezt beállítani.

Jah meg kéne titkos válasz is!
  • H3LLBoY
    Igen, de sajna nem volt...
  • DarkSector
    Ha volt másodlagos e-mail cím az megmenthetne. :)
  • H3LLBoY
    Na igen ez a baj, hogy azt is elfelejtettem. Én balf@sz!!!
  • H3LLBoY
    Köszi, épp ezt böngészem.
  • Papa01 #5691
    Sikerült, és itt a kép is: :)