34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#5810 Facebook accountot kell linkelni, na ez kimarad akkor. -
#5809 jah meg faceboock! -
#5808 ez már valami :) mafia 1-2 meg is véve.. -
#5807 left 4 dead 2 achi lehet egyedül is csinálni? :D -
#5806 Kösz!
Hát rafkósak, nem tudok részt venni ezen a SteamGifts cuccon sem mert $50 a minimum nekem meg az egy szem Unreal-al csak $19.99-et írt jóvá... -
#5805 Grat! -
#5804 Na, mai akciók:
- Quake franchise -75%
- The Binding of Isaac - 1.24
- Left 4 Dead franchise -75%
- Sword of the Stars II - 19.99
- Xotic - 1.74
- Men of War franchise -75%
- Mafia I-II -75%
- Total War franchise -75%
- Wasted Angel 2.49
- LotR - War in the Norse - 26.79 -
Morpeus #5803 Left 4 Dead 2-őt nyertem! Jájupijé :D Vééééégre valami :D -
#5802 Terhelt a szerver várj egy kicsit...sok bug van ilyenkor...majd kb 22:00 környékén probáld letölteni meg holnap reggel. -
#5801 Attól hogy valami kaphatóó steam-en még nem feltétlen regelhető... -
#5800 Megvettem a DS packot de a DS 2 kódját nem engedi megnézni talán terhelt a szerver vagy írjak a supportnak? :D -
#5799 csak azt utána be is kell tartani ám! :P -
#5798 Vagy Witcher 2 kupon!!! XD -
gosumofo #5797 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601 -
#5796 Na megnéztem pár játékot, egyedül az Unreal Torunament 3 serialját fogadta el a piszok, pedig van még F.E.A.R.(ugyan akkor vettem mikor az Unrealt) meg Farming simulator 2011 is de azoknak nem fogadja el a kódját, pedig jól írtam be, most akkor mi van? :/ -
#5795 Valami nagyobbat is ígérhettél volna :D -
#5794 Figy ha most Witcher 2-őd lesz akkor elcraftolom az összes kavicsomat! :P -
#5793 Na majd csak figyelj :) -
#5792 PFFF -
#5791 Érzem ,hogy mai ingyen acsiból nekem ma Witcher 2 lesz :DDDDDDDDDDDDDD (vagy valami szar kupon :)) -
#5790 Farming Simulator az 576 kbyte legjobban fogyó játéka. De hogy mit esznek a népek a virtuális földművelésben nem értem, bár ennek lehet csak az az oka ,hogy nekem van igazi is amit művelni kell :) -
#5789 Ne aggódj nem craftolok többet
csakis szenekért játékot és játékért szenet cserélek
én 28-35 szénből megtanultam hogy nem éri meg csak a kisértés nagy... :P -
Vexille #5788 hát ez azért nagyon random én elcraftolgattam 150 szenet és nem mondom hogy elégedett vagyok...rengeteg kupont kaptam és több ilyen 1€-s gagyi játékokat dobált...bad rats, wold basketball manager 2010, farming simulator...szal azért csak óvatosan a reményekkel ;D -
#5787 Van aki ugy csinálja, hogy legalább 14 szenet összeszed, és egymás után kibontja...egyszer a 2ből 1-re játékot kapott. -
#5786 én általában amihez nem kellett sorban állni az a megjelenéstől számított egy órán belül megcsináltam és nagyon nem volt látványos eredménye lehet ma várok vele:)
-
#5785 mikor érdemes megcsinálni a feladatokat hogy játékot kapjak van valami szisztémátok? -
#5784 Végre meglett, de 7-et szedtem össze. -
#5783 ha pontossan bekopizod akkor csak elvileg 1 ilyet fog találni...
az avataromon fekete alapon Hayden karja látszik. -
#5782 és mi a neved?
Talált 125 DarkSectort -
#5781 vegyél fel segitek a trade-ben. -
#5780 három saját magam által eldobott ajándék után megkaptam. Pedig közben még el is hagytam a játékot -
#5779 akko réndzsike a öcséd? :) -
#5778 4 szénért mit ajánlotok?
Még mindig a trade achievementre hajtok egyébként, szóval 50% OFF Call of Pripyat kupon is van, ha érdekel valakit -
#5777 felugrik a steam teljesítmény. -
#5776 TF2-ben látszik valahol hány ajándékot szedtem fel? Mert szerintem már legalább 5-öt, de nem adja meg az achit. :( -
#5775 Van egy csomó eredeti dobozos játékom, és szeretném megkérdezni, hogy a STEAM csak azt számolja be vásárolt játéknak amikhez odaírják, hogy kell / lehet aktiválni pl a Napolen Total War, CS:S vagy azokat is be számolná amik a STEAM-en is ott vannak mint vásárolható, de nekem dobozosan van meg?pl.: F.E.A.R. -
#5774 Hát behalok, öcsém a Spiral Knightsos feladatért kapott egy Serius Sam HD The First Encountert. Én meg már napok óta csak a szenet kapom minden feladat teljesítéséért. -
kisdudeEe #5773 Left 4 Dead GOTY-omat cserélném hasonló értékű játékra.
Szén és kupon nem érdekel. -
#5772 Csak Mo-n nincs közte szerintem. -
#5771 Bethesda kupon 22 játékra/dlc-re ad majd kedvezményt, skyrim nincs közöttük. :(