Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Korábban úgy emlékszem érdekeltek.
60 gigányi anyag vár letöltésre az FTP-n! 😊
...de a topikegyesítésre képtelen vagyok. 😊)))
megkérem valamelyik marcona moderátor urat. 😊)))
de én nem vitáztam, csak elkezdtem bemásolni a korábbi MMA topikos hozzászólásokat.
ebbõl az egyikbe kapaszkodtál bele, és egy szinten említetted a különbözõ - tényleg értelmetlen - sportágak összevetésével!
csakhogy a K1, az UFC, a PRIDE, vagy épp a PANCRASE nem küzdõsportágak!!! hanem bajnokságok, különbözõ szabályrendszerrel, ahol különbözõ harcmûvészeti ágakat képviselõ küzdõk csapnak össze!
egy olyan összehasonlítás valóban értelmetlen lenne, hogy ez, vagy az a küzdõ keményebb, mert az egyik teszem azt kiütésre megy, a másik meg mondjuk fogástechnikákat próbál érvényesíteni, és a célja, hogy az ellenfél feladja a küzdelmet.
viszont nem látom értelmetlennek a különbözõ bajnokságok összehasonlítását, olyan szempontból, hogy melyik "keményebb" szabályrendszer szempontjából.
én ezt tettem abban az ominózus hozzászólásban.
nem hiszem, hogy kérdéses lenne, melyik nehezebb, és fizikálisan is nagyobb kihívást jelentõ BAJNOKSÁG (és nem küzdõsportág): egy 3x3 perces küzdelem, vagy egy 5x5 perces, illetve 10,5,5 perces menetekbõl álló viadal.
egyértelmû, hogy egy hosszabb, kibõvített szabályrendszerû küzdelem sokkal KEMÉNYEBB kihívás, és fizikálisan is KEMÉNYEBB megterhelést jelent a küzdõk számára.
Mindazonáltal nem kívánom a topikot a különbözõ BAJNOKSÁGOK keménységi összehasonlításává alakítani, csupán egy mondat volt, hogy akik nem ismerik az UFC-t, meg a többi MMA bajnokságot, körülbelül tudják hova tenni.
...és természetesen továbbra is értelmetlennek találom a különbözõ küzdõsportágak összehasonlítását.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Bár 2:2 volt az állás - a topiknyitó, és én álltunk a "másik oldalon, és a topiknyitó szavazata 2-ér!!! 😊), de nem erõltettem tovább a dolgot... 😊
Az Ignashov vs. "valaki" bunyó is K1 meccs volt, az mma szabályrendszer ellenére nem?
De nekem mindegy, csak nem értettem. 😊
De nem értem, hogy miért az MMA-s dolgokat írod ide, a K1-es dolgot, meg az MMA topikba?! 😊
...mindenestre koksz vagy nem koksz, jól kikapott Ken Shamrocktól a visszavágó estéjén, annak ellenére, hogy Shamrock is már kezd kiöregedni...
Az MMA-ból ismert Aaron Brink, miután mostanság nincs túlzottan elhalmozva MMA meghívásokkal, úgy gondolta, hogy újra kipróbálja magát a profi box világában...sikertelenül.
A Huntington Beachbõl származó Brink (pro.box világranglista 782.hely) nem elsõ alkalommal húzott ökölvívó kesztyût, hiszen már 2001-ben tett egy kísérletet, hogy próbára tegye ütõképességét, de akárcsak a minap, akkor is szabálytalan technikát alkalmazott. Akkor a szintén amerikai Steve Vukosa ellen használt Muaythai technikákat, most pedig Randy Brown-on akart felülkerekedni, majd miután másodszorra! Is megtérdelte ellenfelét, a szõrös szívûnek nem mondható vezetõ bíró leléptette Aaron-t.
Mint az közismert, akár profi, akár amatõr ökölvívásról is beszélünk, ott bizony a lábat csak és kizárólag mozgásra szabad használni, alkalmazása mint támadási felület, nos, a legkevésbé sem engedélyezett.
Az eset után, a Kaliforniai Állami Box Tanács, bevonta profi ökölvívó engedélyét, így a jövõben kénytelen lesz a suszter a kaptafánál maradni.
Az MMA harcosai között azért van olyan versenyzõ is, aki sikeresnek mondhatja magát ökölvívásban is, és nem kényszerül illegális technikák alkalmazására ahhoz, hogy gyõzni tudjon, hiszen Marvin Eastman a hétvégi debütállásán, TKO-s gyõzelmes aratott a negyedik menetben Willie Brodie fölött Las Vegasban.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Itt vannak a cuccok.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
...és persze feltölteni is lehet majd, ha valakinek lenne ilyen támájú anyaga.
Cím, Jelszó privátban!
Idõközben én is össze tudtam harácsolni pár dolgot:
Addig is amíg nincs a már korábban említett szerver, ahonnan le lehetne tölteni, akit érdekel keresen meg privátban, anyagárban megkaphatja tõlem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Rendben van, hogy ez a K1 topik, de a topikegyesítés miatt kezdtem bemásolgatni a másik topikból a lényegesebb dolgokat...ebbõl lett kiragadva az ominózus - vitaindító - mondat...
Akarja a fene megvitatni, hogy melyik MMA ág a keményebb (errõl szóló új topik nyitása baromság lenne)...egy szimpla mondat volt...nemigen kellett volna ezzel ennyit foglalkozni.
Másrészt úgy gondolom, nemigen kéne megszabni ennyire erõltetetten, hogy mirõl szóljon a topik.
Mivel ez egy fórum, mindenki elmondhatja a véleményét, egyelõre nem volt túl off a téma...szerintem egy topikban néha van olyan téma is, ami egyeseket nem, vagy kevésbé érdekel...ilyenkor általában nem reagál az ember...
Akkor most az van, hogy - ahogy írtam is - szerintem egy topik bõven elég az egész MMA témakörnek!!! ...és szerintem annyi tolerancia mindenkibe kell, hogy szoruljon, hogy el tudja fogadni más emberek véleményét is. (egyébiránt nem célom a topikban a különbözõ ágak összevetése, csupán az egyes ágak közti szabály-különbségeket írtam le röviden, mert esetleg akadnak olyanok, akik nincsenek tisztában vele)
"Másrészt szerinted mirõl kéne, hogy szóljon egy topik, ha a különbözõ vélemények, ezek ütköztetései véleményed szerint nem ide valók???" - Ez a K1 topik. Eddig nem arról szólt, hogy azt vitassuk meg, keményebb-e nála bármely más ág. Remélem ezután sem fog. Arra nyisson akárki egy külön topikot.
"Nekem mindegy, hogy egy, vagy két topik lesz, csak azért vetettem fel az ötletet, mert valaki megkért, hogy majd ide is írjam be az MMA egyéb fejleményeit, tárhely-letöltés stb...
Nekem viszont nincs kedvem két (vagy több) topikba írogatni ugyanazt, csak azért mert jelen esetben téget sért az a mondat, hogy: "Egyszóval sokkal keményebb MMA bajnokságok, mint a K1."..."
Akkor most mi van?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
De láttam már olyan meccset is, ahol nem volt rajtuk kesztyû.
Hjaaa és asszem a kesztyûjük is más!