Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Most jön a Tito vs Iceman meccs, de kicsit le kellett állítanom, mert majdnem röhögõgörcsöt kaptam, amikor azt mondta a szpíker, hogy még nem hallott ilyen tömeget. Ezek az amcsik nem is tudják mit vesztettek azáltal, hogy nincs rendes focijuk...a legutóbbi Liverpool BL meccsén a tévén keresztül rendesen lehetett hallani, hogy mit énekel a pár tízezer ember... 😄DD

Na jöhet a meccs!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Andrei Arlovski egy kib@szott gyilkos, amikor megindult, úgy ment elõre, mint egy megszállott. 😄DDD

Kegyetlenül megverte Cabbage-t, de minden tiszteletem a tetkós Cabbage-é, hogy ennyit kibírt talpon.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Most nézem a Cabbage - Arlovski meccset...

Ezt az Arlovskit pont egy rablóvezérként tudnám elképzelni. A Cabbage-re azt mondja a riporter: Csak kapja be az ütéseket, aztán úgy jön ki, mint egy Terminator... 😄DD

Z
Mekkora!!! "Wanderlei Silva: Quinton Jackson egy elpuhult s..g " LOÁL

Z
Kicsit várok még a letöltéssel, mert júpíszí kegyetlenül korlátoz... 😞(

Olyan 23-25 között nekiállok, hogy hó végére kijöjjön a limit! hihihi

Még nem láttam, de minnyá megnézem!

hykao
Már várom az októberi Pride és UFC eseményeket.
hykao
Itt meg egy kis olvasnivaló
hykao
Nézz be az UJ MMA mappába, van pár újdonság!

Az UFC 48-ban láttad a kéz eltörést? A csóka (Tim Sylvia) meg csak szajkózta, hogy miért állította le a bíró a meccset, szerinte nem tört el a keze! Aztán az UFC 49-ben meg van egy kis bejátszás vele, amikor mutatja a kezét, hogy 3 helyen kellett felvágni... 😊
Érdemes megnézni: Frank Mir vs Tim Sylvia
Z
Hyk: gondoltam csemegézek kicsit az ufc-bõl, belenéztem a 47-es/a részbe, és a Nick Diaz vs. Robbie Lawler meccs nem teljes két menete jobb volt, mint Madár címvédése...

Nagyon furcsa volt, hogy nem mentek le földharcolni, de amolyan bokszos stílusban végignyomták, és nagyon nézhetõ volt. Még a kommentátorok is ámultak! 😊)))

...ha valakit érdekel nézzen ide is...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094876004
hykao
Korábban volt róla szó, mintha kérték is volna: felkerült a Bob Sapp féle idióta videoklipp is! 😊
hykao
hykao
Felkúszott az FTP-re az UFC49, és ha minden igaz még ma felér a K1 ROMANEX, és a K1 BEAST is!!!
Ha érdekel nézz ide is:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094876004
hykao
Ehh, köszi, de én nem dc-zem, és a feltöltésem is kb. 10 kb/s. Szal elég sok idõ lenne dc-rõl leszedni, majd feltolni az FTP-re nekem.
Azért remélem csak meglesz valakinek, aki feltolja az FTP-re. (cím priviben)

Azért köszi.
DC++
hub: 10mbit-1.myftp.org:500
fájlnév:
K-1.MMA.Romanex.052204.CD1.VCD-UF.mpg
K-1.MMA.Romanex.052204.CD2.VCD-UF.mpg

hykao
Kösz!
Z
Utánanézek, hogy megtalálható-e valahol.

hykao
Z! (vagy akárki, aki segíteni tud...)

Ez:

nincs meg véletlenül??? (2004.05.22-én rendezték meg)

Illetve bármilyen MMA szabályrendszerû K1 meccsek, vagy teljes gálák érdekelnének még, FTP-re felnyomás céljából.
Ezekebõl kevés van fent.
Z
cask azt nem tudom, hogy hogyan? Mert állítólag az USA-ban, és GB-ben nagyon nézett a gold, de hát az alig valami, pl Formula-1-hez képest, amit a világon szinte mindenhol néznek.

Z
Tudom...golfozók, és állítólag a nézettsége is sokkal magasabb.

hykao
Ne feledjük, hogy ezek a bajnokságok még alig több mint 10 évesek. Azt hiszem olyan '93 körül voltak az elsõ K1, Pride, UFC meccsek.
...és azt sem, hogy a hatalmas különbség ellenére még mindig nem a boxolók a legfizetettebb sportolók.
Z
hát ezaz! nem értem, hogy miért ez a nagy (túl nagy) felhajtás a boxolók körül...Tysonnak, aki az utóbbi években rendre leszerepelt, olyan összegeket ajánlottak a meccsekért, ami álomösszeg egy másik sportoló számára. És lehet, hogy a másik profi sportoló (amelyik kevesebbért "dolgozik") többet edzett, szórakoztatóbb a ringben, mint az Iron Mike. Ki érti ezt?

hykao
Egy kis érdekesség. Kíváncsi voltam, kb. mennyiért bunyóznak ezek a madarak.

Az UFC 49 pénzdíjai:

Név: Fellépti díj: Gyõzlemi Bonusz: Total:

R. Couture $150,000 $75,000 $225,000
C. Liddell $60,000 $60,000 $120,000
V. Belfort $100,000 $40,000* $100,000
M. Lindland $20,000 $20,000* $20,000
Y. Edwards $7,000 $7,000 $14,000
D. Terrell $3,000 $5,000 $8,000
J. Thomson $6,000 $6,000* $6,000
N. Diaz $6,000 $5,000* $6,000
J. Eilers $3,000 $3,000 $6,000
C. Lytle $3,000 $3,000 $6,000
K. Parisyan $3,000 $3,000 $6,000
M. Kyle $4,000 $4,000* $4,000
V. White $4,000 $4,000* $4,000
J. Riggs $2,000 $2,000 $4,000
R. Jhun $3,000 $3,000* $3,000
J. Doerksen $2,000 $2,000* $2,000

a *-gal jelölt összeget akkor kapták volna, ha gyõznek.

Azért meglehetõsen nagyok a különbségek a "sztárok" és a kezdõk díjazásai között. Bár a "sztárok" gázsija is messze alulmarad egy sztárboxoló fellépti díjától.
hykao
Én a tegnap estét-éjszakát azzal töltöttem, hogy megnéztem a Bushido4-et, és a Final Conflict-ot is.

Silva barátunk ismét a szokásos fejtaposással tett pontot az ügy végére... 😊
Z
thx! na asszem lassan elkezdem a nagyüzemi lezúzást, mert mindjárt hó vége,és ha két napra kapok chello korlátot, az nem gond. 😊)

hykao
Randy Couture - kukk: #988
Z
a bal oldali az melyik? a Silvanak nagyon durva feje van, még alapjáraton is! 😄DD

hykao
hykao
ezek benne voltak.
bár az összevágásban a debreceni gyerek tûnt jobbnak...
parizer
és amikor a srácnak felrepedt a szemöldöke és kiállították? hú de készen volt. bekúszott a sarokba, és majdnem bõgött az idegtõl. végig sokkal jobb volt, aztán kiállítják.
mondjuk a legvadabb mégis az volt, amikor a debreceni fiút hozták ki gyõztesnek, holott egyértelmûen a cseh volt a nyerõ...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

hykao
Már kúszik fel az FTP-re a múlt hétvégi Pride Final Conflict 2004!!!

Érdekesebb meccsek:

Antonio Rodrigo Nogueira VS Sergei Kharitonov
Fedor Emelianenko VS Naoya Ogawa

Meghívásos meccsek:

Wanderlei Silva VS Yuki Kondo
Mirko "Cro Cop" Filipovic VS Aleksander Emelianenko
Murilo Bustamante VS Kazuhiro Nakamura
hykao
LOL
Z
😊)))

tényleg nem, de azért azt is nézd meg, hogy a magyar nagydíj résztvevõi általában nem olyan felépítéssel rendelkeznek, mint a világ legjobbjai.

o ott hatul nem Chakotay parancsnok a startrek-bol? 😊
ez nem modell-bemutato meg testepitoverseny 😛
hykao
azt be.
mármint a két tökönrúgást. amikor a kopasz madarat kétszer is tökönrúgták a szuszpenzoron keresztül is.
parizer
a tökön rúgást betették?

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

hykao
eddig még nem indult.
Z
na igen, de ezek úgy is néznek ki, mintha kõbõl készültek volna. Ellentétben a magyar nagydíj résztvevõivel. 😊))

Z
Ignashov indul pride/UFC-ben?

hykao
Remélhetõleg nemsokára felkerülhet az elmúlt hétvégi (2004.aug.15.) Pride Final Conflict 2004 is.

hykao
Egyébként felkerült az FTP-re a Pride Bushido 4 (2004.július 19.)!
hykao
hykao
Egyébként tegnap volt Las Vegasban az UFC 49, ahol - többek közt - Randy Couture legyõzte Vitor Belfort-ot...és egyúttal kihívta Vanderlei Silvát.
hykao
Én meg annak örülnék, ha végre az UFC-vel, és a Pride-dal is foglalkoznának itthon, nem csak a K1-gyel...
Z
na jó, de a videokon amik az FTP-n vannak fent, profik meccselnek, nem?

Hát egy Cro Cop, vagy V.Silva reggelire enne ilyen srácokat. De csak nem mondana már "kamu-nyalást" a Hoost... 😄

A riporter viszont elmondta, hogy a Nagy Tibor (nem vagyok biztos nevében, de az a srác, aki a 4 között meccselt a magyar döntõssel) a Musashival edzett, mert hogy 3 hónapig Japánban készült.

Viszont tény, hogy mondjuk a K-1 GrandPrix-tõl messze van ez a teljesítmény. Az összefoglaló végén a szakkommentátor azt mondta, hogy "3-6 éven belül mi is ott lehetünk". (Jobban örülnék egy K-1 GP-t megnyerõ magyar bunyósnak, mint egy WBO,IBF, stb-t megnyerõ boxolónak.)

hykao
hát én nem tudom...
Hoost azt mondta évrõl-évre látszik a fejlõdés...
Én most látok elõször hazai K1-et, de szvsz túl vékonyak a magyarok, és az állóképességük is hagy némi kívánnivalót, tekintve, hogy még egy amatõr boxmeccsen is több menet van, mint a K1-ben (3x3 perc).
Mi lenne egy Pride (10,5,5 perces menetek) vagy UFC (5x5 perces menetek) gálán ezekkel? 😊
hykao
volt.
karfeszítés lett a vége.
nem értem miért nem adták le az összefoglalóban.
Z
...a döntõben, mint a magyar srác.

Kb olyan volt a döntõ, mint az Erdei meccse, már csak szédelgett a ringben a "mi fiunk". 😄DD

De jól harcolt, amíg bírta.