Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Van valakinek Sport2? Ott adnak ilyesmit?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ja es attol, mert valaki kiepiti a testet, nem biztos, hogy agya sincsen.
Vannak próbálkozások új ágak fejlesztésére, amik ötvözik a régi ágak legjobbnak mondott tulajdonságait, de MINDENKI VERHETÕ, ismétlem, NEM LEHET egyik stílusra rámondani, hogy "Na, az a legjobb, ha azt csinálod, mindenkit legyõzöl.". Mindenhol vannak elõnyök, és hátrányok a másik stílussal szemben.
Egyébként tényleg próbálj ki legalább egyet, hogy résztvevõként láss egy küzdelemet, nézz MMA meccseket, keresd, és találd meg azt a stílust, ami neked legjobban tetszik.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
én valszeg 10 év kyo, sikeres versenyek és több mint 100kg után sem fogom a földön ütni. nekem nincs pofám ehhez. eddig minden ilyen utcai helyzetet kidumáltam, akkor is ha 20-an voltak mögöttem 3 ellenében. vannak olyan topicok ahol segítenek (de csak megmondják hova menj edzeni). fórumról nem fogod tudni magad megvédeni.
CroCop Rulez!
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Amúgy a banner jobb felsõ sarkában a sárga csillagra kattintva bekerül a fórum fõoldalra a topik (Kedvencek közé), így a kedvencek között jelzi, hogy mennyi az új üzenet a topikba nézés óta.
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Ha lehet, ezentúl mail helyett inkább itt dobj egy privit, mert itt sokkal többet vagyok, mint a postafiókomban... 😊
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
dc hetek óta nem kapok hozzá slotot. 😞
tom
CroCop Rulez!
Sajnos a tárhely szûkössége miatt kb. 1/3-a van fenn az FTP-n az összes anyagnak, és pont a kisebb, különálló meccsek ritkulnak egyre, ahogy a legújabb gálák kerülnek felfele.
Mik vannak? Nyomd már be légyszi! Hátha van valamid, ami esetleg érdekes lehet. Ha nem akarsz írogatni, akkor csinálj screenshoot-ot, és azt rakd be, mint ahogy én is korábban.
Nekem inkább csak kis, különálló meccseim vannak, abból sem túl sok, kb. 500 megányi, ilyen-olyan minõségben. Viszont, ha ezek is elférnek, és kellenek, akkor feltolom valamikor.

Valami koncot odadobnak neki? És ha az is legyõzi? Szegény, nem tudom, hogy szánjam-e vagy csodáljam a kitartása miatt.

Legjobb, ha ninjutsut tanulsz, és megtanulod a méregkeverést, és fegyvert is hordasz magadnál. Így van esélyed több fegyveres (mondjuk késes) támadó ellen is. Simán meg tudod ölni õket, és garantáltan felmentenek, mert önmagad testi épségét véded. Sõt ha találsz eléggé gyámoltalan embereket, akkor többükre is rátámadhatsz ha a megfelelõ kétkezes harci technikákat elsajátítod, vagy meglepetésszerûen lesbõl tudsz támadni. Szal szerintem a ninja tudomány kell neked! Iratkozz fel a vévévé.ninja.jp-n, és egy szuperintezív két hetes tanfolyamon gyilkológépet csinálnak belõled! Nem lesz ellenfeled az utcán, vagy a ringben! Csak most, csak neked: 30.000.- forint/tanfolyam. És ab-flexet sem kell venned, mert a hasad lapos lesz, és 10 kilót fogsz fogyni két hét alatt! Ne hagyd ki ezt a szenzációs ajánlatot!
Bocs, de fáradt vagyok...
Ugyanis az elsõ pár bunyója után a színvonaltalansága miatt nem kívánták többet szerepeltetni, erre kijelentette, hogy ingyen is bunyózik...úgyhogy immáron ingyen püfölik pár meccs óta... 😊)
Ráadásul legalább addig akar a K1-ben tevékenykedni, amíg nem nyer egy meccset...khm...szal nem tudom még meddig...a végén lehet, hogy kap õ is egy olcsó áldozati bárány románt, mint újabban a mi fiaink az RTL és TV2 féle boxesteken... 😊))
Én leginkább az Ignashov és a Botha féle meccsekre leszek kíváncsi.
Persze ez a dolog egyik fele, fontos, milyen az ellenfeled. 1-2 pelda: Egy nalad hosszabb karu boxoloval soha nem allsz le boxolni, egy judostol ha lehet tartod a tavolsagot, stb stb.
Tehat kerdesedre valaszolva, nincs olyan es nem is lesz, hogy legjobb harcmodor. (stilus meg vegkepp nem, aki harcban akar jutni valamire, altalaban tobbfelet tanul)
Az, hogy az ufc meg pride versenyzok agytalan daralogepek lennenek.. Hat nem. A sakkos hasonlat vegulis megallja a helyet. Egy harcban nagyon durva miket kalkulalnak a versenyzok, figyelve az ellenfelet mire hogyan reagal, es jocskan elore tervezve keresik a pillanatot, mikor tudjak eladni azt a mozdulatot amivel nyerhetnek (amit elotte 10 evig gyakoroltak). Ettol fuggetlenul lehet, hogy barmi mashoz annyi agyuk van, mint egy marek lepkenek, de egy jo harcosnak nagyon okosnak kell lenni. Sakknal ugyanigy.
pl: szabályrendszer, a két küzdõ ütésbírása, a két küzdõ jártassága a saját ágaikban, és az ellenfél ágának ismerete stb. stb. stb.
A kérdésed - amennyiben tényleg komolynak szántad - számomra értelmezhetetlen...
De sok ídõt vesz igénybe, amíg az ember kitervel egy csapdát, ami nagy kockázattal és pl tisztáldozattal jár. Pontosan a sok variáció miatt, amit az ellenfél potenciálisan meghúzhat.
"Ezen kívül egy jó sakkjátékos már elõre lejátsza a számba vehetõ jópár lépéskombinációt magában...csakúgy, mint egy jó bunyós, mégha õ az edzésen teszi is meg ezt... 😄" - na akkor úgy értem, hogy a sakk egy körökre oszott game, és a bunyó inkább RTS.
Azért nem kapkodásra gondoltam az UFC-vel kapcsolatban. De szerintem ott egy helyzetfelismerésen, és az akkor való nagyon gyors cselekvésen nagyon sok múlhat. Míg a sakkban hiába lát meg az ember egy jó szituációt nem adódik lehetõsége azonnal kihasználni, megtámadni a másikat.
Azért mondtam inkább a katonai dolgot, mert abban is fejben hozzák a gyözelmet, viszont ott is hirtelen adódik a megoldandó probléma. És nincs ideje igazából nekiállni hosszú perceken keresztül tervezgetni egy-egy válaszlépést az embernek.
Szvsz. 😄D