3389
-
RexMaximus #1582 Pedig ez a rideg valoság :)) -
#1581 ÁÁÁÁ! nem akarok több meglepetést! ...én egy érzékeny lélek vagyok... :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
RexMaximus #1580 Azt is láttam. Bár régen. A földön feküdt amikor F. Shamrock elkezte tarkon (?) verni. Bár ott is elfáradt a vége felé. Még 1* megnézem :). A Liddel elleni mérközést ajánlom figyelmedbe. Sztem. azon is meglepödnél. -
#1579 sajnos csak a Frank Shamrock elleni vereségét láttam Ortiznak...az is elég érdekes volt valahogy... -
RexMaximus #1578 A Chuck Liddell elleni vereségre gondolok. Ilyen szinten áló bunyosnak így elvesztenie 1 mérközést...
Bár a Capitain America ellen esélye se volt :)
-
#1577 még egy-két hét biztosan... -
tomsits #1576 hykao!!
mire lesz működő oldal??????????????????????? -
tomsits #1575 jah. kéjvan.
ettől függ merre indulsz szilveszterezni? ázsiába vagy amerikába? -
#1574 a szilveszteri K1 bulira tervezik az összecsapást. -
#1573 Akebono megy át K-1ből, vagy Gracie megy át K-1-be? -
#1572 Legutoljára nyert Ortiz, bár elég uncsi volt...fújolt is a közönség... :) -
#1571 Hát érdekes lesz, bár Gracie sem a régi már... -
RexMaximus #1570 Ha megint veszít / főleg, ha úgy mint a legutobb / akkor eláshatja magát. -
tomsits #1569 és az akebono vs garcia mecs dec31-én? -
#1568 Tito Ortiz vs Vitor Belfort összecsapás a 2005 február 5-én megrendezésre kerülő UFC 51-en!
Meglátjuk Ortiznak sikerül-e visszaverekedni magát az UFC közép-nehézsúlyának élvonalába az utóbbi idők nem épp fényes szereplései után... -
#1567 nem tudom. -
#1566 ok... elhiszem! :))
amúgy tudod, hogy miért vágták ki? -
#1565 A kiadott UFC10-ből kivágták ezt a meccset, ill. nem szerepel benne...
Ezért került fel külön.
...és tuti, hogy az UFC10-en volt! -
#1564 hát nemtom... én már leszedtem az egész UFC10-et, de nem találtam benne a Kálmán Géza meccset!
ezért most leszedem így magában... de nem lehet, hogy akkor nem az UFC10-ben volt? -
#1563 Felkerült az FTP-re az UFC 10-es Kálmán Géza meccs!
Hehe, magyar címer van a hátára tetoválva... -
#1562 Tegnap viszont néztem még egy pár meccset UFC-ből. Pl. mikor Mir-t megtaposták. Na az nem volt rossz, bár szimpatikus a kölök:) és inkább fordítva tetszett volna (mondjuk így is Ő nyert). -
tomsits #1561 de legalább bizonyítottad, hogy nem vagy analfabéta. ;) -
#1560 Igen néha csak írok és nem nézem meg amit megkellene -
#1559 -
#1558 Asszem kezdem leégetni magam:))
Egyazon oldalról van szó ugye? -
#1557 Ja, neem. Azt már megnéztem és nagyon ígéretes:))
Én a bemelegítős MMA oldalra lennék kíváncsi:)) -
#1556 #1539 -
#1555 Milyen oldalról beszélsz? Láma vagyok...:) -
#1554 Akinek van kedve résztvenni az MMA oldallal kapcsolatos munkálatokban - bármilyen szinten is - kérem keressen meg priviben. -
#1553 Hát sajna ma már úgy ülök be minden amcsi filmre, hogy de szar lesz, aztán vagy kellemeset csalódok (elég ritka), vagy nyugtázom, mekkora bölcs voltam... :DDDD
Azért remélem Sapp szétpüföl vagy két hadseregre való ellent azzak a bunkósbottal! wehehehe -
tomsits #1552 de sztem ne várj sokat tőle, mert a plakát alapján olyan xena lesz egészestésben. -
#1551 Mekkora "keményítős" film. Új Ranbó születik... :D
Azért biztos megnézem. Sapp valami olyan szerepet kap szerintem, mint a Conan filmekben a Bombata szerep volt.
És tuti, hogy hepiend a vége, meg lesz benne árulás, illetve egész sor klisét láthatunk majd benne, ezutóbbi meggyőződésem így előre. :DDD -
tomsits #1550 jennifer garner... uh. vajon sappnek lesz vele románca a filmben. mert románc lesz az tuti, hisz ez egy amcsi film. -
#1549 Hehe, Sapp visszatér... :)
-
#1548 Hehe, egy TV kapcsolóval bővült a bemelegítő mma oldal... :)
512-nél már egészen tűrhető. -
tomsits #1547 -
#1546 téves!
ez egy reklámbanner! pontosan olyan célokra, mint amire fel lett használva!
a Pride oldaláról még mailcímre is lehet küldeni ezt a szilveszteri gálát reklámozó bannert!
lopás max. akkor lenne, ha az .swf-ből kivennék képeket, egyebeket, és felhasználnám...de hát mire is lehetne felhasználni, a Pride reklámozásán kívül? -
tomsits #1545 ej. a lopás a btk-ba ütköző cselekedet. a törvény nem ismerete nem ment fel a büntetés alól. (vagy ilyesmi) -
#1544 -
#1543 ismeretlen japán művész... :DDD (nem tudom, a Pride oldaláról van)