FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Cool!!
    Lásd, ha történik vmi "érdemi" a Sims világában az újra lendületet adhat! Gyönyörű a grafikája és minden a megjelenítéssel kapcsolatos kezelés is "szinte adja magát", sajnos egyelőre ez csupán amit képes voltam megállapítani mert épp csak feltelepítettem. Aztán már a "női szakasz" kis is túrt a gép mellől és igazán már ők tették fel ezt a kérdést nekem, én magam mint "fű" továbbítottam felétek. Ezek szerint ez a "wants-fears" egyik nagy újdonsága a Sims2-nek, a többi érdekességekről meg a T.Fórum Tagság hozzászólásaiból is kaphattam izelítőt. Remélem, hogy az idő csak ez éppen fókuszban lévő családban telik és hogy a gyors öregedés ellenére lesz azért alkalom sok-sok mindenre is. Annak idején a tavasz végén még Luc XXX-et (már nem emlékszem a Maxis-projectfőnök teljes nevére:(() is kérdeztük erről az "öregedés miként lesz?" dologról és akkor ott ő azt nyilatkozta, hogy nem csupán a napok múlása miatt vált a sim életkori kategóriát; no úgy nézem ez maradt sima időmúlás?
    Ja igen még a "wants-fears"-höz, láttam hogy egy elemét e dolognak lock-olni lehet, ez azt jelentené hogy egyfajta rögeszmét adok a simnek? Meg itt van még az "emlékek sora", ez folytonosan változik és bővül az idő múlásával? Láttam hogy a fazonnak akivel túrtam nagy vágya hogy "Big Cheese" legyen (gondolom van még más "szint" is:)) ez miféle minőségben eredményez változást? Hogyan túrjátok, előre gyártott néppel és/vagy épületekkel vagy már terveztek saját fazon és/vagy kéglit? A community lot-ok mennyiben hasonlítanak a Sims1 UL modulhoz? (no mos csak ennyit!:)))