32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#3002 The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME
NEkem az ven meg eddig. Vagyishát az FTP-n ami nekem van. De én inkább megvárom a DVD-st. -
Bilux #3001 fihálo = fixáló -
Bilux #3000 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAN A DXES BAJ HOGY AZ A JÓÉDESQRVA MEG AZA UGYAN ÍGY SZOPTAM BE VALAMELYIK ÚJ RALLYSPROGRAMMAL.
nAH A LÉNYEG, HOGY HA VAN REFRESH FIHÁLÓ PROGID AKKOR DEAKTIVÁLD PL REFORCE STB, HOGY TUDJON VÁLTANI FELBNTÁST MEG FRISSÍTÉST A SAJÁT IZE SZERINT ÉS LÁM MEGY HOGY ROHADJON MEG -
#2999 jaj de jó -
#2998 google :P -
#2997 Na Srácok van megoldás. Ezt az üzit linkeljétek.
A lényeg, rájöttem a Sims.exe egy érdekes védelmi eljárással van felruházva. Ez annyit tesz hogy a játék megkeresi, hogy van-e feltelepítve CD/DVD emulátor. Pl: Clone Cd vagy Daemon Tools. Namármost ha nem megy a játék akkor nincs mese, uninstallálni kell az image programokat.
Tehát unistallálni kell a CloneCd-t az Alcoholt és a régi Daemon Toolsot. A legújabb 3.47-es Daemon Tools viszont immunis rá, tehát ezt telepítsétek fel és ezzel emuláljátok az 1. CD-t úgy, hogy emulálás opciónál minden Safedisc; Secr... Laser.. stb kipipáljátok. Egy gyors újraindítás és menni fog a játék. Tehát ne feledjétek a Sims 2 működik, csak elég szivatós. :D -
#2996 vkimondja meg honnan szedem le vagy a CloneCD-t vagy a D-Toolst, mert az alcohol nem íja ki nekem egy cdre...
-
#2995 ok.....tv-t neten keresztül lehet a simek tvjébe nézni??? -
#2994 mert most átkell adnom a gépet vkinek, és nemhiszem h akarok ezzel pöcsöpéni éjfélkor, és főleg h tanácstalan vagyok... -
#2993 mért? -
#2992 gyk úgy mondom, hogy warez oldalakra meg warez ftp-kre..:) -
#2991 Van itt olyan aki a wanadoo-ról szedte, daemontoolsal mountolta, és nem müxik? -
#2990 asszem mára feladom.... =( -
#2989 Ez tetszik "warezokra csak nem raknak föl vmi gagyi kamut", akkor tehát van ami nem warez, hanem hivatalos? Másik: "vagy ha mégis", akkor most mégis? Na ez csak penge volt, amúgy osztom a véleményed. -
#2988 bitumenes torrent az jó? -
Bilux #2987 én a reqről szedtem le
és nekem is dxes baja van...
Lord Zax te? -
#2986 egy fajta sims2 van eddig (a clonegame féle). warezokra csak nem raknak föl vmi gagyi kamut. vagy ha mégis, akkor az az oldal/ftp felejtős.
nem vágom mit problémáztok. ha ezt szeditek és nem műxik, akkor nálatok van a hiba. -
#2985 Amit még próbálhatsz: (lehet hogy már tanácsolták). Szinte ugyanaza konfigod, mint az enyém, kivétel: Nekem a legutóbbi AtiOmega driver van fent, és nem a 4.9-es catalyst. Egy próbát megérne talán. -
Marco #2984 Hali!
Ha megvan a megoldás, kérlek dobd át nekem is mailben. Én is 2 napja keresem a választ és semmi eredmény... -
#2983 Az ahonnan leszedted, más is leszedte? És nekik müxik? Lehet hogy valami hibás, bár szerintem ennek semmi köze a Sims2-höz. Ha veszek egy 2éves BMW-t, és szarok a gumik rajta, nem a BMW mérnökeit szídom, nem? -
DePreSsZYo #2982 nekem holnap reggelre lejön
[reménykedik] -
#2981 nekem sincs meg -
#2980 Format c : , win re, és direct x 9.0 tedd fel, semi bé meg semi cé. nézd meg így megye... -
DePreSsZYo #2979 segítenék ha tudnék, de egyenlőre nekem még meg sincs... -
#2978 -
Lord Zax #2977 NA lelépek egy kicsit, ugylátom itt ma sem lessz megoldás a directx-es dologra.. :((
Ez már a második napja hogy itt van a játék előttem, és nemtok vele játsazni.. már minden létezö dolgot kiprobáltam, már volt win reinstall is.. :((
1 ora mulva még visszanézek, hátha megtalálja valaki a megolást, de ha nem lessz, ez a játék megy a süllyestőbe, nekem nagy csalodás lessz. -
#2976 az :D -
#2975 jó szmájli :D -
#2974 még mindig nem történt meg a dolog? :D -
#2973 tedd azt -
kiscsávó #2972 Buci!
Én 4 virtuális meghajtót hoztam létre a alkoholban, mindegyikbe külön-külön raktam az image-eket, install és semmi gond nem volt,próbáld így!
tűzfallal is lehetnek gondok, nekem keriom van, a sims2.exe katt után egyből kifele akarat csatlakozni, de letiltottam
hello -
Lord Zax #2971 Na pontosan ezt irja. : Failed to initailized Direct3d. Please make sure Dx9.c has been installed on this system. The application will now terminate...
Ennyi -
#2970 bocs de ezt a rész nem rtéem: Miután felment a játék, először is belenéztem a registrybe
(Regedit)
Ott a HKLM/Software/EA Games alatt található a Sims2 bejegyzés. Kijelöltem, a bal oldalon egy halom érték is látható, -
#2969 Annak semmi, a leírásom a másik illetőnek szólt,
akinek nem látja a correct disket a játék. -
#2968 nem a kúrás miatt alakitom a kapcsolatom a csajjal meg kérem meg a kezét hanem mert kell akivel a socialt növelem hogy jó formában legyen az emberem. -
#2967 A Direct X újratelepítése segíthet csak nektek
A full, 35 megás csomagot kellene letölteni, kicsomagolni
s megpróbálni telepíteni
A dxdiag parancs kiadása után nem lenne szabad bármilyen hibát írnia a Windowsnak a tesztsorokban -
Lord Zax #2966 de akkor sem értem, pont ugyanezeket csináltam, egy az egyben, csak én nem irtam ki cd-re öket, hanem egy dvd-re mindet, képben. és onnan raktam fel.
de ennek hogy hogy installálom, mi a köze a directx-hez????
nekem alapbol fent volt a 9.c, és nem is telepitettem a simses cd-kröl. -
#2965 nekem nincs fenn, de kiprobálom h felrakom azt letörlöm =)) -
DePreSsZYo #2964 hát ezt vettem ki a szövegből -
#2963 azt hitted hogy csináltam 1csávót meg 1csajt és amióta fent van csak a b@aszásra akarok rá jönni? :DDD