32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Duddits
    The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME

NEkem az ven meg eddig. Vagyishát az FTP-n ami nekem van. De én inkább megvárom a DVD-st.
  • Bilux
    fihálo = fixáló
  • Bilux
    MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAN A DXES BAJ HOGY AZ A JÓÉDESQRVA MEG AZA UGYAN ÍGY SZOPTAM BE VALAMELYIK ÚJ RALLYSPROGRAMMAL.
    nAH A LÉNYEG, HOGY HA VAN REFRESH FIHÁLÓ PROGID AKKOR DEAKTIVÁLD PL REFORCE STB, HOGY TUDJON VÁLTANI FELBNTÁST MEG FRISSÍTÉST A SAJÁT IZE SZERINT ÉS LÁM MEGY HOGY ROHADJON MEG
  • akyyy
    jaj de jó
  • Hentes Bill #2998
    google :P
  • GeneralsHungary
    Na Srácok van megoldás. Ezt az üzit linkeljétek.

A lényeg, rájöttem a Sims.exe egy érdekes védelmi eljárással van felruházva. Ez annyit tesz hogy a játék megkeresi, hogy van-e feltelepítve CD/DVD emulátor. Pl: Clone Cd vagy Daemon Tools. Namármost ha nem megy a játék akkor nincs mese, uninstallálni kell az image programokat.
    Tehát unistallálni kell a CloneCd-t az Alcoholt és a régi Daemon Toolsot. A legújabb 3.47-es Daemon Tools viszont immunis rá, tehát ezt telepítsétek fel és ezzel emuláljátok az 1. CD-t úgy, hogy emulálás opciónál minden Safedisc; Secr... Laser.. stb kipipáljátok. Egy gyors újraindítás és menni fog a játék. Tehát ne feledjétek a Sims 2 működik, csak elég szivatós. :D
  • Buci
    vkimondja meg honnan szedem le vagy a CloneCD-t vagy a D-Toolst, mert az alcohol nem íja ki nekem egy cdre...
  • akyyy
    ok.....tv-t neten keresztül lehet a simek tvjébe nézni???
  • Buci
    mert most átkell adnom a gépet vkinek, és nemhiszem h akarok ezzel pöcsöpéni éjfélkor, és főleg h tanácstalan vagyok...
  • akyyy
    mért?
  • 12346
    gyk úgy mondom, hogy warez oldalakra meg warez ftp-kre..:)
  • Csete
    Van itt olyan aki a wanadoo-ról szedte, daemontoolsal mountolta, és nem müxik?
  • Buci
    asszem mára feladom.... =(
  • Csete
    Ez tetszik "warezokra csak nem raknak föl vmi gagyi kamut", akkor tehát van ami nem warez, hanem hivatalos? Másik: "vagy ha mégis", akkor most mégis? Na ez csak penge volt, amúgy osztom a véleményed.
  • akyyy
    bitumenes torrent az jó?
  • Bilux
    én a reqről szedtem le
    és nekem is dxes baja van...
    Lord Zax te?
  • 12346
    egy fajta sims2 van eddig (a clonegame féle). warezokra csak nem raknak föl vmi gagyi kamut. vagy ha mégis, akkor az az oldal/ftp felejtős.
    nem vágom mit problémáztok. ha ezt szeditek és nem műxik, akkor nálatok van a hiba.
  • Csete
    Amit még próbálhatsz: (lehet hogy már tanácsolták). Szinte ugyanaza konfigod, mint az enyém, kivétel: Nekem a legutóbbi AtiOmega driver van fent, és nem a 4.9-es catalyst. Egy próbát megérne talán.
  • Marco
    Hali!
    Ha megvan a megoldás, kérlek dobd át nekem is mailben. Én is 2 napja keresem a választ és semmi eredmény...
  • Csete
    Az ahonnan leszedted, más is leszedte? És nekik müxik? Lehet hogy valami hibás, bár szerintem ennek semmi köze a Sims2-höz. Ha veszek egy 2éves BMW-t, és szarok a gumik rajta, nem a BMW mérnökeit szídom, nem?
  • DePreSsZYo
    nekem holnap reggelre lejön
    [reménykedik]
  • akyyy
    nekem sincs meg
  • akyyy
    Format c : , win re, és direct x 9.0 tedd fel, semi bé meg semi cé. nézd meg így megye...
  • DePreSsZYo
    segítenék ha tudnék, de egyenlőre nekem még meg sincs...
  • Hentes Bill #2978
  • Lord Zax
    NA lelépek egy kicsit, ugylátom itt ma sem lessz megoldás a directx-es dologra.. :((
    Ez már a második napja hogy itt van a játék előttem, és nemtok vele játsazni.. már minden létezö dolgot kiprobáltam, már volt win reinstall is.. :((
    1 ora mulva még visszanézek, hátha megtalálja valaki a megolást, de ha nem lessz, ez a játék megy a süllyestőbe, nekem nagy csalodás lessz.
  • Hentes Bill #2976
    az :D
  • robotnyk
    jó szmájli :D
  • robotnyk
    még mindig nem történt meg a dolog? :D
  • Hentes Bill #2973
    tedd azt
  • kiscsávó
    Buci!
    Én 4 virtuális meghajtót hoztam létre a alkoholban, mindegyikbe külön-külön raktam az image-eket, install és semmi gond nem volt,próbáld így!
    tűzfallal is lehetnek gondok, nekem keriom van, a sims2.exe katt után egyből kifele akarat csatlakozni, de letiltottam
    hello
  • Lord Zax
    Na pontosan ezt irja. : Failed to initailized Direct3d. Please make sure Dx9.c has been installed on this system. The application will now terminate...
    Ennyi
  • Buci
    bocs de ezt a rész nem rtéem: Miután felment a játék, először is belenéztem a registrybe
    (Regedit)
    Ott a HKLM/Software/EA Games alatt található a Sims2 bejegyzés. Kijelöltem, a bal oldalon egy halom érték is látható,
  • rage
    Annak semmi, a leírásom a másik illetőnek szólt,
    akinek nem látja a correct disket a játék.
  • Adam5
    nem a kúrás miatt alakitom a kapcsolatom a csajjal meg kérem meg a kezét hanem mert kell akivel a socialt növelem hogy jó formában legyen az emberem.
  • rage
    A Direct X újratelepítése segíthet csak nektek
    A full, 35 megás csomagot kellene letölteni, kicsomagolni
    s megpróbálni telepíteni

A dxdiag parancs kiadása után nem lenne szabad bármilyen hibát írnia a Windowsnak a tesztsorokban
  • Lord Zax
    de akkor sem értem, pont ugyanezeket csináltam, egy az egyben, csak én nem irtam ki cd-re öket, hanem egy dvd-re mindet, képben. és onnan raktam fel.
    de ennek hogy hogy installálom, mi a köze a directx-hez????
    nekem alapbol fent volt a 9.c, és nem is telepitettem a simses cd-kröl.
  • Buci
    nekem nincs fenn, de kiprobálom h felrakom azt letörlöm =))
  • DePreSsZYo
    hát ezt vettem ki a szövegből
  • Adam5
    azt hitted hogy csináltam 1csávót meg 1csajt és amióta fent van csak a b@aszásra akarok rá jönni? :DDD