32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#3162 Erről valahogy az jut eszembe, amikor a Settlers 2-ben kard helyett disznót gyártott a fegyverkovács... -
#3161 Az volna a kerdesem, hogy ha alcohollal kiirom az 1 es cd-t a vedelmek emulalasaval, akkor muxeni fog? Mert most ki kene irnom, es nem akarok crackre varni... -
#3160 ja mert mondta, hogy nincs szék, erre letettem egy asztalra aholvolt, na ott meg egyik se tudott leülni. szal fogalmam sincs hogyan kell segíteni abban a kibaszott házifeladatban
arról nem beszélve, mi a szarért kell a gestaponak elvinni azt aki megbukik? gondolom a tisztelt programozó urak mind állami gondozásból kerültek azonnal -
#3159 dettó ez a bajom, sehogy sem akarnak odaülni -
#3158 "szegény kölök egy házi feladattal jutott el 85%-ig, de ettől is totál depis lett, anyuka meg nem tudott neki segíteni, mert nem volt szék"
Hát ez kész...
-
#3157 nyeeee, a gyereket elvitte a szociális gondozó, mert nem csinálta meg a házijait a szerencsétlen, és ezért megbukott
még életemben nem fordult elő velem, hogy a sims-ben a gyereket elvigye a szociális gondozó
szegény kölök egy házi feladattal jutott el 85%-ig, de ettől is totál depis lett, anyuka meg nem tudott neki segíteni, mert nem volt szék
egyébként is mikor élhet az a szerencsétlen gyerek, ha 9-15ig a suliban rohad, és mindez nem elég a geci programozóbácsiknak, még hf is van. Azt mikor csinálja? a maradék idejében? és akkor mikor játszik? vagy haverkodik?
lebaszták ezt is, nincs ugyanúgy idő semmire -
Akuma-D #3156 Tud abban valaki segíteni, miként lehet exportálni bútor illetve sims modelleket 3dsmaxba, illetve visszaimportálni ezeket. A textúrákat/skineket bodyshoppal lehet gondolom kiszedegetni és visszarakni vagy tévedek?
Előre is köszi a segítséget! -
#3155 Helló Népek!
Valaki Értő adhatna vmi átfogó leírást a "szándékok és félelmek" game-szegmensről és az elérhető bónuszokról. A karakter generálásnál a beállítható szándékokat sem igazán értem, továbbá úgy látom ezek a dolgok változnak az idő haladtával. (nagyon meglepet, hogy az átlagsim minden második szándéka egy jó kis waahooo:))
vonal---------
(a tehcnikai bajokkal küzdőknek: 1.kell egy DX9c tökéletes install(nálam maga a gamasetup nagyon szépen felrakta felülírva a DX9b-t:), ameddig a dxdiag prüciket jelez addig ez nem tekinthető megfelelőnek 2.kell hogy a gama támogassa a video rendszeredet (readme.txt) 3.a támogatott videocsatolókra kell a legfrissebb,DX9c-t is támogató driver(úgy látom nvidia gpu-t használók nagy előnyben:)) úgy gondolom amig ez a 3 dolog nem stimmel addig csak a veszkődés van, mert maga a gama kizárólag szabvány DX9c hívásokat generál csupán. -
#3154 Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
Tegnap ügye sikerült elindítanom hát kb 2 órám ment el azzal
h megformáztam a karakterem... Szvsz nagyon jól sikerült a game eddig....
Igaz h idő de színte teljesen pontosan meg tudtam szerkeszteni az arcformámat meg a pofázmányomat..
:)))
Alig várom h hazaérjek a munkeszkuból és go gamezni!!!
-
#3153 Estet v reggelt :-)
Lenne egy extra kerdesem hogy lehet elorrol kezdeni a jatekot?
Marmint ugye elkezded az egyik varosban az egyik sims el , es utanna akarmit csinalok az mar sose lessz olyan mint eredetileg.
Lehet egyaltalan elorrol kezdeni?
A valaszokat elore is koszi... -
#3152 bodyshop-ot alapban felrakja a game, de erre már biztos rájöttél. :) -
#3151 Hi All!
2 napja próbálok játszani, de sajnos eddig negatív. :(
Simán felmegy a játék, Daemon Tools van fent -semmi más, semmi Clone Cd, stb -, el is indul. Bejön a játék, kiválasztom, hogy hol szeretnék játszani (Pleasantville például), választok egy házat/családot, stb, rázoomol a játék, örülök mint majom a farkának, aztán pár perc után "megáll" az akció. Zene még van egy ideig, a kurzort is tudom mozgatni, de semmire sem lehet kattintani, majd a zene is leáll és csak a reset segít.
Családgenerálásnál is: megcsinálom az emberkémet, semmi gond nincs, de amikor a végén rákattintok a pipára, hogy leokézzam, bejön a homokóra, és csak pereg-pereg. Órákig, ha hagynám. Szóval ott is lefagy.
Már próbáltam dx9 reinstallt, videokártya reinstallt, daemont tools reinstallt, de az eredmény ugyanaz.
Az a fura, hogy elindul a játék, úgy néz ki, hogy működik, aztán beadja az unalmast. :(((
A gépem amúgy AMD 1300Mhz, 256MB Ram, Abit Siluro GF4 128 Mb a vidkártya, Win98SE.
Most volt itt néhány tipp az előző post-okban ezeket este kipróbálom, de ha nem megy így sem, akkor még egy win reinstallal +próbálkozom, hátha.
No csak ennyi voltam, a játék amúgy nagyon tetszik - már amit abban a néhány percben ki tudtam próbálgatni, amíg nem fagyott le... ;) -
#3150 székö? -
judyperry #3149 Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet sakkozni? mert akármerre forditom a sakktáblát és tehetek oda akármilyen fotelt állandó problémája van. -
#3148 na végre, rájöttem -
#3147 elárulná valaki, hogy a búbánatba tudok új skineket és egyebeket a játékba rakni?
plz -
#3146 jah -
#3145 Beszarás amikor megjött a kaszás oszt előkapta a mobilját. -
#3144 csak ha felrakom a bodyshopot akkor tudok új skineket és egyebeket "installálni"? -
#3143 ;))))))))))))))))))));))))))))) -
#3142 Persze ez nem 100%, mivel nem nagyon voltak öregebbek 3-4 napnál mint felnőttek. -
#3141 Én kipróbáltam (sikerült két-három nap alatt összeszednem a 30k aspiration pontot). Bár a mutató alig ment fel ennyi idő alatt pár milit, mikor platinum elégedettség mellett használtam alig ment le valamit az életkorom. Szerintem csak egy-két napot vesz vissza, nem többet. -
#3140 vagy beírod a megfelelő cheatet, és akkor sims1 szintű öregedés lesz. :)
vagyis 0 -
#3139 van élet elixír(aszzem ez a neve), amit meg lehet szerezni, ha elég pontot gyűjtesz
amikor meg van, talán lassabban öregedsz -
#3138 -Lesz no nude patch ehhez is?
Már van.
No Censor Patch
Eltűnik a kockázás a rötyin, és fürdés közben.
-> http://goldgamez.uw.hu/sims2/sims2.nocensor.zip 40kb
Nude Patch
Választható "meztelen" skin a csajoknál :P
-> http://nudepatch.uw.hu/TheSims2.zip 18MB -
#3137 Legalább klikkelni megtanulnál ha már kötekedni akarsz. Nembaj, legalább nevetségessé teszed magad a hülyeségeiddel. Menj aludni az majd lenyugtat. :DDD -
#3136 látom szereted a faszt hogy ennyit beszélsz róla. én nem azt ordibáltam hogy a faszért nem segítetek, hanem azt hogy egyeztessek egy olyannal akinek hasonlóan nem megy. és továbbra is azért érdekes hogy eddig egy nagy gammának se kicsinek nem volt baja vele -
#3135 1: Vásárló módban válaszd ki a kéz kurzort és próbáld kiválasztani. Máshogy nem fog menni.
2: Van már no-censore ha arra gondolsz (legalábbis valaki lejebb már emlegette).
3: Mert szarul van megírva az öregedési script.
4: Sokkal több a választható cucc, mivel a legtöbb tárgy megvehető különböző szinekben is (ráklikkelsz, nem mozdítod az egeret és megvárod, hogy feljöjjön a testreszabás lehetősége). -
#3134 Ez valami eszméletlen szép lett!
Pár kérdés:
-A fentről lelógó lámpát, hogy lehet eltűntetni és mozgatni? (Ez nem sikerült nekem ...)
-Lesz no nude patch ehhez is?
-Miért öregszenek ilyen gyorsan? (kb.)
-Kicsit "szegényesnek" tűnik a bútor, szék és egyéb kínálat. Mintha sokkal kevesebb lenne a különböző cuccokból, mint az alap SIMS 1-ben volt kezdéskor, vagy én látom rosszul?
Valami brutálul sikerült a karaktergenerálás! Ennyire jól utoljára az SWG-ben sikerült megoldaniuk a készítőknek.
Ja, és le a kalappal a készítők előtt! Nagyon jó kis játékot hoztak össze. -
1., Miután letöltötted a Directx-et, indítsd el, ki fogja
magát csomagolni egy mappába
Total Commander alatt ha az így kapott CAB file-okra ütsz,
azok megnyílnak. Most dxnt és a bdaxp cab file-okból
mindent másolj ki egy ideiglenes mappába
2., Most ebből a mappából a dll file-okat illetve a dxdiag.exe-t másold be a c:\windows\system32\directx\dinput mappába (nyilván neked máshol is lehet a rendszer, pl nem C-n, stb)
3., Most készíts egy temp mappát a c:\windows\system32\-ben, s másolj be mindent abból a könyvtárból, ahová a Direct X elemeit kicsomagoltad
4.,Indítsd újra a gépet "Indítás csökkentett módban parancssorral" (bootolás közben f8-at ütve jön elő a menü)
5.,A megjelenő parancssorba üsd be azt, hogy cd..
Ezt háromszor kell megtenni, hogy a c:/Windows legyen az aktív könyvtár
6.,írd be azt , hogy cd windows (nyilván, ez a Windows mappa neve, nálad eltérhet)
majd azt hogy cd system32
majd azt, hogy cd temp
Immár ez az aktív mappa
7., Most írd be azt, hogy copy *.* c:\windows\system32
8., most indítsd újra a gépet normál módban,
s keresd meg azt, ahová a direct X-et legelőször kicsomagoltad, vagyis a cab file-okat.
Keresd meg a managedDX.cab file-t, csomagold ki, s a benne lévő setupot futtasd le
9., Így kapsz egy végleges, működő DX9.0c-t.
-
#3132 Látszik. Itt ordibálsz öüssze vissza, hogy faszért nem segítünk. Lol. Gondolkozz kicsit. -
Lord Zax #3131 figy én nemigazán vágom az angolt, leforditanád nekem hogy mit kell csinálni, ha nem nagy kérés? -
#3130 Na
Nem a Sims készítőket kell szidni
:-) -
#3129 Szerintem hiába van SP2-őd, ha nem végleges...
Mindenképpen fel kéne tenni ezt, s az is lehet,
hogy a problémádat is kijavítja
Egy próbát megér nem? -
#3128 MŰXIK. EZERMILLIÁRD KÖSZÖNET RAGE-NEK.
Az általa leírtakat kell csinálni a dx-el.
THxRAGE
a köcsögöknek meg -
Lord Zax #3127 ezzel tuti menni fog? ha ezt az sp2-t felrakom?
mert nekem most sp2 van fent, corporate-es sp2-es winfos installálom van.
ezt rá tudom rakni?
és akkor jo lessz a dx?? -
#3126 Nálam is volt gond a játék indítással, de megoldotta hogy a autoran-al inditottam a játékot és már indult is.
XP SP1, 9500pro, catalyst 4.9 -
#3125 Helyetekben megpróbálnám felnyomni a végleges SP2-őt a linkről -
#3124 Magyar SP2 teljes installkészlet - retail verzió -
#3123 Ha a végleges SP2 lenne, akkor a sorozatszám vége 2180 lenne, mint nálam.