32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Amiga
    Erről valahogy az jut eszembe, amikor a Settlers 2-ben kard helyett disznót gyártott a fegyverkovács...
  • gergou
    Az volna a kerdesem, hogy ha alcohollal kiirom az 1 es cd-t a vedelmek emulalasaval, akkor muxeni fog? Mert most ki kene irnom, es nem akarok crackre varni...
  • Mike
    ja mert mondta, hogy nincs szék, erre letettem egy asztalra aholvolt, na ott meg egyik se tudott leülni. szal fogalmam sincs hogyan kell segíteni abban a kibaszott házifeladatban
    arról nem beszélve, mi a szarért kell a gestaponak elvinni azt aki megbukik? gondolom a tisztelt programozó urak mind állami gondozásból kerültek azonnal
  • Mike
    dettó ez a bajom, sehogy sem akarnak odaülni
  • Voltan
    "szegény kölök egy házi feladattal jutott el 85%-ig, de ettől is totál depis lett, anyuka meg nem tudott neki segíteni, mert nem volt szék"
    Hát ez kész...
  • Mike
    nyeeee, a gyereket elvitte a szociális gondozó, mert nem csinálta meg a házijait a szerencsétlen, és ezért megbukott
    még életemben nem fordult elő velem, hogy a sims-ben a gyereket elvigye a szociális gondozó
    szegény kölök egy házi feladattal jutott el 85%-ig, de ettől is totál depis lett, anyuka meg nem tudott neki segíteni, mert nem volt szék
    egyébként is mikor élhet az a szerencsétlen gyerek, ha 9-15ig a suliban rohad, és mindez nem elég a geci programozóbácsiknak, még hf is van. Azt mikor csinálja? a maradék idejében? és akkor mikor játszik? vagy haverkodik?
    lebaszták ezt is, nincs ugyanúgy idő semmire
  • Akuma-D
    Tud abban valaki segíteni, miként lehet exportálni bútor illetve sims modelleket 3dsmaxba, illetve visszaimportálni ezeket. A textúrákat/skineket bodyshoppal lehet gondolom kiszedegetni és visszarakni vagy tévedek?
    Előre is köszi a segítséget!
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Valaki Értő adhatna vmi átfogó leírást a "szándékok és félelmek" game-szegmensről és az elérhető bónuszokról. A karakter generálásnál a beállítható szándékokat sem igazán értem, továbbá úgy látom ezek a dolgok változnak az idő haladtával. (nagyon meglepet, hogy az átlagsim minden második szándéka egy jó kis waahooo:))
    vonal---------
    (a tehcnikai bajokkal küzdőknek: 1.kell egy DX9c tökéletes install(nálam maga a gamasetup nagyon szépen felrakta felülírva a DX9b-t:), ameddig a dxdiag prüciket jelez addig ez nem tekinthető megfelelőnek 2.kell hogy a gama támogassa a video rendszeredet (readme.txt) 3.a támogatott videocsatolókra kell a legfrissebb,DX9c-t is támogató driver(úgy látom nvidia gpu-t használók nagy előnyben:)) úgy gondolom amig ez a 3 dolog nem stimmel addig csak a veszkődés van, mert maga a gama kizárólag szabvány DX9c hívásokat generál csupán.
  • La Hire
    Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
    Tegnap ügye sikerült elindítanom hát kb 2 órám ment el azzal
    h megformáztam a karakterem... Szvsz nagyon jól sikerült a game eddig....
    Igaz h idő de színte teljesen pontosan meg tudtam szerkeszteni az arcformámat meg a pofázmányomat..
    :)))
    Alig várom h hazaérjek a munkeszkuból és go gamezni!!!
  • kanyar
    Estet v reggelt :-)

Lenne egy extra kerdesem hogy lehet elorrol kezdeni a jatekot?
    Marmint ugye elkezded az egyik varosban az egyik sims el , es utanna akarmit csinalok az mar sose lessz olyan mint eredetileg.
    Lehet egyaltalan elorrol kezdeni?

A valaszokat elore is koszi...
  • cenobite
    bodyshop-ot alapban felrakja a game, de erre már biztos rájöttél. :)
  • cenobite
    Hi All!

2 napja próbálok játszani, de sajnos eddig negatív. :(
    Simán felmegy a játék, Daemon Tools van fent -semmi más, semmi Clone Cd, stb -, el is indul. Bejön a játék, kiválasztom, hogy hol szeretnék játszani (Pleasantville például), választok egy házat/családot, stb, rázoomol a játék, örülök mint majom a farkának, aztán pár perc után "megáll" az akció. Zene még van egy ideig, a kurzort is tudom mozgatni, de semmire sem lehet kattintani, majd a zene is leáll és csak a reset segít.
    Családgenerálásnál is: megcsinálom az emberkémet, semmi gond nincs, de amikor a végén rákattintok a pipára, hogy leokézzam, bejön a homokóra, és csak pereg-pereg. Órákig, ha hagynám. Szóval ott is lefagy.
    Már próbáltam dx9 reinstallt, videokártya reinstallt, daemont tools reinstallt, de az eredmény ugyanaz.
    Az a fura, hogy elindul a játék, úgy néz ki, hogy működik, aztán beadja az unalmast. :(((

A gépem amúgy AMD 1300Mhz, 256MB Ram, Abit Siluro GF4 128 Mb a vidkártya, Win98SE.

Most volt itt néhány tipp az előző post-okban ezeket este kipróbálom, de ha nem megy így sem, akkor még egy win reinstallal +próbálkozom, hátha.

No csak ennyi voltam, a játék amúgy nagyon tetszik - már amit abban a néhány percben ki tudtam próbálgatni, amíg nem fagyott le... ;)
  • ThePartyFace
    székö?
  • judyperry
    Sziasztok!

Tudja valaki, hogyan lehet sakkozni? mert akármerre forditom a sakktáblát és tehetek oda akármilyen fotelt állandó problémája van.
  • gPROject
    na végre, rájöttem
  • gPROject
    elárulná valaki, hogy a búbánatba tudok új skineket és egyebeket a játékba rakni?
    plz
  • Hentes Bill #3146
    jah
  • CalebJoe
    Beszarás amikor megjött a kaszás oszt előkapta a mobilját.
  • gPROject
    csak ha felrakom a bodyshopot akkor tudok új skineket és egyebeket "installálni"?
  • Johnyy
    ;))))))))))))))))))));)))))))))
  • Hmuda
    Persze ez nem 100%, mivel nem nagyon voltak öregebbek 3-4 napnál mint felnőttek.
  • Hmuda
    Én kipróbáltam (sikerült két-három nap alatt összeszednem a 30k aspiration pontot). Bár a mutató alig ment fel ennyi idő alatt pár milit, mikor platinum elégedettség mellett használtam alig ment le valamit az életkorom. Szerintem csak egy-két napot vesz vissza, nem többet.
  • cSuwwi
    vagy beírod a megfelelő cheatet, és akkor sims1 szintű öregedés lesz. :)
    vagyis 0
  • gPROject
    van élet elixír(aszzem ez a neve), amit meg lehet szerezni, ha elég pontot gyűjtesz
    amikor meg van, talán lassabban öregedsz
  • cSuwwi
    -Lesz no nude patch ehhez is?

Már van.

No Censor Patch
    Eltűnik a kockázás a rötyin, és fürdés közben.
    -> http://goldgamez.uw.hu/sims2/sims2.nocensor.zip 40kb

Nude Patch
    Választható "meztelen" skin a csajoknál :P
    -> http://nudepatch.uw.hu/TheSims2.zip 18MB
  • Hmuda
    Legalább klikkelni megtanulnál ha már kötekedni akarsz. Nembaj, legalább nevetségessé teszed magad a hülyeségeiddel. Menj aludni az majd lenyugtat. :DDD
  • Goliath
    látom szereted a faszt hogy ennyit beszélsz róla. én nem azt ordibáltam hogy a faszért nem segítetek, hanem azt hogy egyeztessek egy olyannal akinek hasonlóan nem megy. és továbbra is azért érdekes hogy eddig egy nagy gammának se kicsinek nem volt baja vele
  • Hmuda
    1: Vásárló módban válaszd ki a kéz kurzort és próbáld kiválasztani. Máshogy nem fog menni.

2: Van már no-censore ha arra gondolsz (legalábbis valaki lejebb már emlegette).

3: Mert szarul van megírva az öregedési script.

4: Sokkal több a választható cucc, mivel a legtöbb tárgy megvehető különböző szinekben is (ráklikkelsz, nem mozdítod az egeret és megvárod, hogy feljöjjön a testreszabás lehetősége).
  • a.carkey
    Ez valami eszméletlen szép lett!

Pár kérdés:

-A fentről lelógó lámpát, hogy lehet eltűntetni és mozgatni? (Ez nem sikerült nekem ...)
    -Lesz no nude patch ehhez is?
    -Miért öregszenek ilyen gyorsan? (kb.)
    -Kicsit "szegényesnek" tűnik a bútor, szék és egyéb kínálat. Mintha sokkal kevesebb lenne a különböző cuccokból, mint az alap SIMS 1-ben volt kezdéskor, vagy én látom rosszul?

Valami brutálul sikerült a karaktergenerálás! Ennyire jól utoljára az SWG-ben sikerült megoldaniuk a készítőknek.
    Ja, és le a kalappal a készítők előtt! Nagyon jó kis játékot hoztak össze.
  • rage

1., Miután letöltötted a Directx-et, indítsd el, ki fogja
    magát csomagolni egy mappába
    Total Commander alatt ha az így kapott CAB file-okra ütsz,
    azok megnyílnak. Most dxnt és a bdaxp cab file-okból
    mindent másolj ki egy ideiglenes mappába
    2., Most ebből a mappából a dll file-okat illetve a dxdiag.exe-t másold be a c:\windows\system32\directx\dinput mappába (nyilván neked máshol is lehet a rendszer, pl nem C-n, stb)
    3., Most készíts egy temp mappát a c:\windows\system32\-ben, s másolj be mindent abból a könyvtárból, ahová a Direct X elemeit kicsomagoltad
    4.,Indítsd újra a gépet "Indítás csökkentett módban parancssorral" (bootolás közben f8-at ütve jön elő a menü)
    5.,A megjelenő parancssorba üsd be azt, hogy cd..
    Ezt háromszor kell megtenni, hogy a c:/Windows legyen az aktív könyvtár
    6.,írd be azt , hogy cd windows (nyilván, ez a Windows mappa neve, nálad eltérhet)
    majd azt hogy cd system32
    majd azt, hogy cd temp
    Immár ez az aktív mappa
    7., Most írd be azt, hogy copy *.* c:\windows\system32
    8., most indítsd újra a gépet normál módban,
    s keresd meg azt, ahová a direct X-et legelőször kicsomagoltad, vagyis a cab file-okat.
    Keresd meg a managedDX.cab file-t, csomagold ki, s a benne lévő setupot futtasd le
    9., Így kapsz egy végleges, működő DX9.0c-t.
  • Hmuda
    Látszik. Itt ordibálsz öüssze vissza, hogy faszért nem segítünk. Lol. Gondolkozz kicsit.
  • Lord Zax
    figy én nemigazán vágom az angolt, leforditanád nekem hogy mit kell csinálni, ha nem nagy kérés?
  • rage
    Na
    Nem a Sims készítőket kell szidni
    :-)
  • rage
    Szerintem hiába van SP2-őd, ha nem végleges...
    Mindenképpen fel kéne tenni ezt, s az is lehet,
    hogy a problémádat is kijavítja

Egy próbát megér nem?
  • Goliath
    MŰXIK. EZERMILLIÁRD KÖSZÖNET RAGE-NEK.
    Az általa leírtakat kell csinálni a dx-el.
    THxRAGE
    a köcsögöknek meg
  • Lord Zax
    ezzel tuti menni fog? ha ezt az sp2-t felrakom?
    mert nekem most sp2 van fent, corporate-es sp2-es winfos installálom van.
    ezt rá tudom rakni?
    és akkor jo lessz a dx??
  • Kaliga
    Nálam is volt gond a játék indítással, de megoldotta hogy a autoran-al inditottam a játékot és már indult is.
    XP SP1, 9500pro, catalyst 4.9
  • rage
    Helyetekben megpróbálnám felnyomni a végleges SP2-őt a linkről
  • rage
    Magyar SP2 teljes installkészlet - retail verzió
  • rage
    Ha a végleges SP2 lenne, akkor a sorozatszám vége 2180 lenne, mint nálam.