211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    98.minben gól??:O váó váó váó
    grat!
  • Shep
    Hát pedig nem fognak, félelmetes amit művelnek. De ha a Jets, meg a Colts nyernek akkor jön a "B" szelvény ami szintén 8 körüli szorzó.
  • Láma!
    jolvan, holnap kiderül, de sok értelme nem lesz, ha a 49ers nem nyer...:(
  • Shep
    Egyébként lehet benézték, 1x nekem is volt ilyen írtam nekik és javították.
  • Láma!
    hosszabítás is számit náluk, irtam ügyfélszolgálatra...

ja látom... össze kell szedni magukat, de a "biztonság kedvéért" megraktam a Jets-t...
  • Shep
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ ez a meccs elúszott, nem tudom mi van velük fejben nagyon nincsenek ott. Lassan behozhatatlan lesz a Falcons előnye, sőt inkább már behozhatatlan, hacsak nem jön ki a második félidőre egy teljesen megújult 49ers csapat. Kezd megint rossz érzésem lenni, hogy ismét nem lesz play-off :(
  • Shep
    Hát nem tudom a bwinen hogy van a hosszabbítás szabály, de 26-20-ra nyer hosszabbításban a Dallas. 49ers azt hiszem bukni fog ha nem kapják össze magukat, de sebaj mert szerencsére 2 szelvényt raktam egyiken az Atlantára raktam.
  • Láma!
    Bwin:
    Dallas Cowboys at Kansas City Chiefs (Fogadás győztesre) Dallas Cowboys gyöztes: Kansas C.

fogadást buktam....
  • Shep
    Hogyne nyert volna.
  • Atti12
    Nekem meg nem volt erőm lemenni :D Egyrészt szakadt az eső, másrészt tegnap szombat este volt
  • Rash87
    Én is,de nem mertem megtenni :\\
  • Atti12
    annyira éreztem.. :D
  • Láma!
    az igen!
  • Matthew Prosac
    Igazság szerint Obinna nem a 90. percben talált be, hanem a 93. percben, de az Algéria meccs ezt übereli!

utóbbi meccsen a 4. játékvezető nem mutatott fel táblát hogy mennyi a hosszabbítás. Igazság szerint max 5 percnek kellett volna lennie, mert 3-4 egyperces földönfetrengéstől eltekintve nem történt semmi, amiért 100 percig hagyni kellett... hacsaknem a bíró is megrakta hendikepre.
  • Láma!
    most mivan??? nem a dallas nyert???

mert bwin azt mondja buktam....
  • Rash87
    Bolivia 2-0 Brazil

Az igen:D
  • Shep
    Már vezetnek, de még sok az ami hátra van, sajnos simán lehet bukó is, de reméljük behúzzák.
  • MaSzKa
    nyertél?
  • MaSzKa
    Barcelona 27 - 30 Kiel

jó hogy nem fogadtam ma :P
  • Láma!
    már X, csak nyernek...
  • Rash87
    Betis-en is elment a 2. mixem :((
  • w77d
    egyiken sem találtam meg :(
  • Dean Winchester

http://www.foci24.tv/
    http://www.justin.tv/directory/sports
    http://rojadirecta.com/
    http://www.myp2p.eu/
    http://lsport.we.bs/tv/digisporthu.html
  • w77d
    srácok nem tudjátok hogy a következő jégkorong meccset hol tudnám figyelemmel követni??
    Sarnia Sting at Windsor Spitfires

sok pénzem van rajta úgyhogy fontos lenne XDD
  • Láma!
    óó nebazz...:S
  • Shep
    Lehet hamar elmegy a szelónk, Dallas elég gyérül játszik.
  • Barnabyka
    jaah akkor nem az:D
  • Barnabyka
    portugál meccs barátságos.
  • adam127
    Portugália - Málta, elírtam.
  • adam127
    Én is nézegettem, eddig idáig jutottam

(0-1) Görögország - Luxembourg H
    (1-0) San Marino - Szlovénia V
    (0-1) Portugália - Szlovénia H

Tudom, hogy a hendikepp elég veszélyes, de ezeknek a csapatoknak mindenféleképpen nyerniük kell. Görögök otthon véleményem szerinte lőnek pár gólt, San Marino minden meccsét meg lehetett volna fogadni hendikeppel, mert minimum kapott mindig kettőt! Portugália pedig nekem egyértelmű.

Még néztem ezeket
    Andorra - Ukrajna V
    Kazahsztán - Horvátország V
    Németország - Finnország H
    Lichtenstein - Wales V
    Olaszország - Ciprus H
    Svédország - Albánia H
    Litvánia - Szerbia V

Ukrajna, Horvátország, Olaszország nyerhet akár több góllal is. A németek, szerbek már kijutottak, kérdés, hogy mennyire teszik oda magukat. Svédeknek meg hozni kell a meccset, csak ha túl görcsösen játszanak és megint nem tudnak gólt lőni...
  • WuFraZselic
    látom nem érted... te tegnap leírtad, hogy miért fognak az ukránok nyerni. én meg mondtam, hogy a kiállítás járult hozzá, így a "magyarázatod" nem 100%os, viszont a végeredmény bejött
  • Matthew Prosac
    és az érdekel valakit hogy mi befolyásota a végeredményt? nem, lényeg a végeredmény. a lottózóba sem mész be a "majdnem-bejött" szelvényeddel, hogy dehát befolyásolta az egyik meccsemet egy hülye bíró... senkit nem érdekel.
  • WuFraZselic
    vélhetően nem befolyásolta a végeredményt a kiállítás, ugye?!
  • MrSpock
    Torino képtelen nyerni amikor rájuk fogadok,immár 3.hete várom a csodát de nemjön össze.Szóval hétvégé szívás volt.
    Persze ugye azért eltaláltam az usa,és uruguay V-t is csak azért hogy bosszantsam magam,hogy a spanyolokon,meg brazilokon,torinon elment szépen mindhárom szelvényem!
  • Dean Winchester
    ja mert ha (persze nincs ha a fociban) nincs emberelőny akkor valószínű vendég siker születik :)
    de am aztán igazat adtál nekem is ebben az ukrán angol ügyben,hogy lutri egy meccs és az is volt :D

na nézzétek a jövőhetet ,hogy ki melyik meccset véli tutinak :S (bár ez sincs de akkor úgymond közeli tutinak) :P

szerintem

hazai
    Németország - Finnország
    Dánia - Magyarország
    Portugália - Málta
    Anglia - Fehéroroszország
    Franciaország - Ausztria
    Görögország - Luxemburg

enyhén rizikós de jönnie kéne
    Írország - Montenegro
    Lettország - Moldova

döntetlenek
    Észtország - Belgium
    Litvánia - Szerbia
    Bosznia és Hercegovina - Spanyolország
    talán
    Azerbajdzsán - Oroszország
  • Matthew Prosac
    lol, az emberelőny nem volt benne a pakliban, ilyen hülyeséget :D
  • Dean Winchester
    hát halljuk :)
    én szeretem olvasni az érveket és pl ezek cikkek sokszor segítettek!
    nem egyszer mondtam is,hogy feladtam a mixet és később olvastam el.
    elolvastam majd mondtam,hogy ha ezeket az infokat tudom akkor nem adom fel a mixet :D szóval nem hülyeség.

100%os miért lennél?:D ilyen nincs :D
    senkise lesz 100%os ez tuti!

svéd nálad országos döntetlen volt erre mi lett? hazai amit meg is magyaráztam (akkor én is 100%os vagyok? :D

#9109: arról beszél a srác,hogy az emberelőny nem volt benne a pakliban :)

• Rash87
    Pedig éreztem,h nem kéne ma játszani,alig van értelmes meccs :(
  • Matthew Prosac
    tessék?
  • WuFraZselic
    a magyarázatod nem volt összefüggésben a végeredménnyel, az emberhátrány nem volt a pakliban