211988
-
CB SNIPER #9187 brazil 2. svéd 2. meg amit mondtál XD -
#9186 szlovákok hullagyengék voltak szombaton...
amúgy #9184 jó ez, így kell megrakni egy biztos szelót, csak speciel lövésem sincs milyen meccsekre tettél :D (jó, a török bajnokin kivül :D) -
mikiking #9185 Csehország - Észak Irország is elég tuti,mert a cseheknek még van esélyük,szerintem ezt a meccset behozzák,bár ettől függetlenül a Szlovénok nem fognak kikapni,szoval csehek nem lesznek kint. Horvátoknak is muszaj nyerniuk Kazasztánban -
CB SNIPER #9184
Xd -
#9183 szerdán szerintem ezt a meccset biztos hogy belerakom valami kombi szelóba.. :)
Lengyelország - Szlovákia 2.20 V
Szlovákoknak muszáj nyerniük ha csoport elsők akarnak lenni, hisz Szlovénia San Marinoval játszik és mindössze 2 pont a különbség a 2 csapat között. :) -
Dean Winchester #9182 na csak igazad van :D legnehezebb meccs és a fáradtabbak is vagyunk :S
hát szó szerint megkell dögleniük a pályán :D
(én mondom abból indulok ki,hogy jöttek a váratlan szórzós továbbjutások eddig :D remélem megint nálunk fog jönni!
brazíl - costa rica?
erre nemtudok már tippelni semmit sem :S
max brazil továbbjutás de félek ettől is :S -
Liszi #9181 így van, valamint azok a játékosok akik pályára lépnek az eltiltottjaink helyett, biztos vagyok benne, hogy szívüket-lelküket ott fogják hagyni a pályán. legalábbis nagyon REMÉLEM, hogy felfogják majd mit jelent jelen esetben a címeres mez, nem úgy mint pár játékos a szombati portugália elleni meccsen.. -
#9180 nem azért írtam lea hiányzókat, hogy kisebbítsem a fiúk érdemeit. csak azért hogy alátámasszam a véleményemet, miszert EZ a Ghána most erősebb mint a csehek vagy az olaszok. tehát ténylegesen most jön a legnehezebb meccsünk eddig.. :) -
#9179 hm, lehet dobálózni nevekkel, lehet elmélkedni de mondjuk értelme az nincs...
a foci örténelemkönyvébe ugyis csak az eredmények kerülnek, az hogy mi miatt lett ez vagy az az eredmény, nem számit.
ha "tartalékosan" jöttek a csehek és az olaszok ha nem, akkor is hazamentek már, míg mi itt vagyunk, és ezek szerint a legnehezebb erőpróba vár ránk. ezzel szemben azonban ugy láttam hogy meccsröl meccsre javult a játékunk, ha ez a tendencia folytatódna.....:) -
#9178 én holnap biztosra megyek: megrakom Ghánát és szurkolok a fiúknak teljes szívemből. ha nyernek még szerintem el is sírom magam, ha kikapnak, legalább valami vígasztal majd. Ha pedig döntetlen és hosszabbítás? Az dráma lesz így is, úgy is .... :) -
Liszi #9177 értettem amit írtál, az egész tornára vonatkozóan írtam még pár nagyobb nevet. -
#9176 de a spanyolokkal és az angolokkal nem találkoztunk. a newcastle-s gyerek neve Kádár Tomi, de gyak. ő az egyetlen hiányzónk és egy védő. nem lehet összevetni pl Tomas Neciddel, aki akkora sztár a csehek korosztályában mint nekünk Németh. Nem véletlenül alapember a Cska Moszkvában. -
Liszi #9175 Kádár -
#9174 eddig a rövid passzos játékot csináltuk, és elég szépen is ment:)) -
#9173 meg a magyar Newcastle-s gyerekkel (nem ugrik be a neve, de védö) -
Liszi #9172 én pontosan ezért írtam, hogy a reaális célkitűzés a 3. hely. -
Liszi #9171 ezt lehetne fokozni egy spanyol Bojannal vagy akár egy angol Walcottal is. -
#9170 Az a helyzet, hogy Ghána simán jobb, mint mi persze ha a földön rövid passzokkal lefocizzuk őket akkor van esélyünk, de a realitás az az, hogy itt a vége. Persze mivel foci bármi megeshet, de ... -
Liszi #9169 szerintem atleticot kivéve és nagyobb összeggel én is hasonló spanyol szelvényt fogok tenni. -
#9168 azért azt ne felejsük el, hogy a csehektől hiányzott egy Pekhart (Tottenham) és egy Necid (CSKA Moscow), az olaszoktól egy Balotelli, vagy Santon.
Ghána teljes létszámú, nincs komoly hiányzó, és ez a Ghána erősebb a cseheknél. -
#9167 na már a hétvégére gondolok, mer szerdán nem lesz egy téttel bíró VB selejtező sem aminek 1.30-nál nagyobb az oddsa.
ime egy spanyol szelvény:
Deportivo La Coruna - FC Sevilla V
Real Madrid - Real Valladolid H
Espanyol - CD Tenerife H
Xerez - Villarreal V
Osasuna - Atletico Madrid V
200->3868.30 HUF
barcat nem mertem mert valenciába megy és még nem buktak a bajnokságban, Atletico meg csak elkapja már a fonalat... -
#9166 ígylegyen
de azért a realitások talaján maradjunk, ne szálljunk el mint a "nagy"válogatottól, aztán albánia és málta legyőzése után már foglalták a repjegyet dél afrikába :D nagyon erős ghána, ha a balszélső srácot megfogjuk, az félsiker (asszem ő a CSK, kurvajól tolja), Németh pedig az olaszok elleni formáját hozza, akkor lehet esélyünk! ha esetleg ghánától kikapunk, az sem tragédia, mivel kicsit előttünk járnak szerintem! de csak jussunk szépen döntőbe inkább :D -
Liszi #9165 nyerjünk oszt' kééész :D -
#9164 szerintem európára értette :D
amúgy kurvajól játszik Ghána, ez tény, a brazilok mellett az ő játékukat volt élmény nézni eddig a tornán, de a nagy szárnyalás ellenére simán elbukhatnak egyszer (mint pl. a 100%os spanyolok). remélem Komant megfelelően pótolják, és a 2 eddigi hosszabbítás nem fárasztotta le a srácokat -
Dean Winchester #9163 nemtom de én ugygondolom megkockáztatom a rendes játékidőben való győzelmet! Hogy miért??
1.: utóbbi 2 meccsünkön csak büntetőkkel ill. 11-esel jutottunk tovább ergo nem nyertünk rendes játékidőben
2.: u20 éknál sokszor jön a váratlan szorzós győzelem
3.: 2szer nem raktam meg és bejött volna :D 3.jára bekell jönnie és mivel 3 a magyar igazság és 1 a ráadás így a döntőt is megnyerjük :P -
Liszi #9162 na vezet a Novokuzneck! ennyit a szorzókról, még jó, hogy én is odds alapján dobtam össze egy szelvényt :D -
Liszi #9161 SZERINTEM :D:D -
Dean Winchester #9160 ezaz év a magyaroké!
Debrecen megvan,mikor lesz még1 ilyen lehetőség h vb-t nyerjünk?:D nem mostanában :)
tippmixen sokan nyomják a magyarokat szal ha megakarod rakni mielőbb mert holnapra megint csak 2.00 lesz a szorzó :S
103 1 U20Ghána - U20Magyarország 1.92 / 3.30 / 3.50 !!!
104 1 U20Ghána - U20Magyarország 1. félidő eredménye 2.41 / 1.99 / 3.85 !!!
105 1 U20Ghána - U20Magyarország A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 3.55 / 1.93 / 2.66
106 1 U20Ghána - U20Magyarország U20Ghána (H) vagy U20Magyarország (V) jut tovább 1.48 / --- / 2.31 !!! -
#9159 a kérdés az, hogy mennyit vett ki belőlünk a 30 perc ráadás... a továbbjutást megéri megtenni, rendes játékidőben nem biztos viszont. amúgy ilyen alapon mi elődöntősök voltunk, és nagyon szeretnénk döntőt játszani :) papíron az olaszok és csehek is erősebbek voltak! -
Liszi #9158 hát szerintem azért erős túlzás, hogy a csehek a korosztály legjobbjai. a német-brazil duó elég erőteljesen föléjük emelkedik szerintem. meg nézzétek meg hogy miket írnak az újságok (nem nso, meg nem magyar lapok) a ghánai támadó 3masról, a két csatárukról és a bal oldali középpályásukról aki egyben a csapatkapitány is. szerintem a legdurvább támadóalakulat az egész mezőnyben, szvsz jobbak mint "tejsejráék", de ez majd úgyis elválik. én bízom a magyar sikerben, de reális elvárásom a csapattal szemben a 3. hely elérése. ezt az elvárást pedig tessék túlszárnyalni Némó-kapitány és csapata! :) -
#9157 igen, ez igaz, de mi sem vagyunk gyengék, söt!
koman nagyon fog hiányozni, de itt a 4 között már bármi lehet...
és ugy tünik a srácokat nem sulytja a magyar átok, és képesek kiélezett helyzetben koncentrálni, és sosem adják fel.
erösen gondolkozom hogy párszáz ft-al megtegyem magunkat továbbjutónak... -
Dean Winchester #9156 simán van esély!
cseheket a korosztály legjobbját kiejtettük,jöttek az olaszok őket is!
ghána nagy falat lehet,de én úgy gondolom őket rendes játékidőben kifogjuk ejteni!
2.95 a szorzó a továbbjutásunkra??? vááá na ezt 500al min megpakolom. -
#9155 az a baj, hogy ez a Ghána tényleg borzasztó erős. nálunk pedig Koman nem játszik, ami óriási érvágás.
az olaszokat vagy a cseheket valszeg ghána is kiszórta volna. ők is szinte mindig eljutnak ebben a korosztályban a negyed vagy elődöntőig, sőt döntősök is voltak, de sosem tudtak nyerni, mostmár nagyon szeretnének. -
mikiking #9154 ÉS szerintetek van ra esély ? -
#9153 ghána magyar meccsen a magyar gyözelem 4.10!!!
továbbjutásunk meg 2.95!
Bwinen ofkorsz -
Dean Winchester #9152 *2.meccsen = 2.szelvényen -
Dean Winchester #9151 mára raktam két szelvényt!
a hokiból csak a szorzókat nézve alakítottam ki a szelót.
2.meccsen egy megérzésem volt, az pedig a frosi félidő V - nagy szorzó - de mivel 1et nem akartam tenni így gondoltam keresek mellé még 2 meccset!
Mára így néznek ki a szelvényeim.:
1.szelvény
av. omszk-met.novoku H
traktor-csedinriga H
atlant-nyeftheim H
boston-colorado H
odds.: 6,58 as szorzó
200 Ft --> 1315 Ft
2.szelvény
rizespor-erci H
sudsvall-vasby H
frosinon-croton félidő V