211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • zaki
    hát a portugál meccsen lehet lesz 4-5 gól...
  • zaki
    sanszunk sincs, még annyi se, mint a felnőtt meccsen portugália ellen... :C
    qrva jó ghána
  • Stelk0
    ma ezeket raktam:
    Ghána-Magyar 2 v3 gól
    Bosznia-Spanyol 2 v3 gól
    Porugál-Málta 2 v3 gól

ezerből nyolc a várható

vélemény?
  • Dean Winchester
    félidőben jó lenne szépíteni és akkor lenne esély a döntetlenre,netán a győzelemre :S de ahhoz felkéne pörögni és nem lassan játszani mintha mi vezetnénk 2-0ra :S
  • Dean Winchester
    ja ezeken persze :D
    nyugi magyar érdekeltség lesz a fio-debrecenen ahol megrakod a fiorentinát akkor nyugi nem fogom kívánni,hogy ne nyerj :D
  • mikiking
    múltkor is ezt kiiivantad neked :D Amikor Portugália - Magyar miatt nyertem olyan 25 eurot,de úgy latom msot is a Magyarokon nyerek :D
  • Dean Winchester
    milyen mindig?? :D
    csak most kívánom azt!

egyszerűen szarok vagyunk :S
    jó labdát eladunk :S
    lassúak vagyunk (mint ha félhalottak lennénk :(

tessék 2:0
    :'(
  • banok
    Ghána-Magyarország streamek itt
  • mikiking
    Na csak igy tovább.... még 1 et
  • mikiking
    te mindig a bukásom kiiivanod, szar ember az ilyen :D
  • Dean Winchester
    na hajrá! remélem nyerünk (a srácok és én is )
    hajrá magyarok go a fináléba!
  • Dean Winchester
    na én meg remélem,hogy elbukod :D mert én meg megraktam a magyarok továbbjutását 2 euróval ami kb 600 ft
  • mikiking
    Gyerekek,lehet hogy én vagyok az idiota,de én megraktam 35 euroval, ami kb 10 000 ft. a Ghána továbbjutását. Most tükön ülve szurkolok
  • Dean Winchester
    bejöhet , ennyit megér
  • Liszi
    az ukránoknak egy is elég, a szerbeknek már mind1, spanyoloknak már mind1, és idegenbe mennek. ha válogatott lennék, az utolsó meccsen bizonyítani akarnék a hazai közönség előtt, hogy azért még is faszagyerek vagyok. de legközelebb utalom neked a 200at :D:D
  • Barnabyka
    szvsz azt a kétszázast nekem is adhattad volna:D
  • Liszi
    tettem egy meglepit holnapra :D

*(3-0) Andorra - Ukrajna H
    Litvánia - Szerbia H
    Bosznia H. - Spanyolor. H

200->4200
  • Liszi
    de ez csak barátságos meccs, nem?
  • WuFraZselic
    bízom Özilben és Müllerben :D

amúgy mint láttad, én is abban kételkedtem, de megnéztem az u21 keretet + a meccseiket, és meggyőztek :) görögökre akartam cserélni, remélem bejön! amióta megtaláltam ezt a fórumot, nemigen nyertem :D nem hallgatok a saját megérzéseimre... :D
  • Matthew Prosac
    én ezt nem tettem volna meg ennyi pénzzel, főleg a németek miatt.. tegnap pl a 19-es korosztályuk otthon - simán - a törököktől, 0-2 volt egészen a végégig, aztán bekotortak egyet nagynehezen. török oddsz 9x volt. tesóm belebukott...
  • Dean Winchester
    meg azelőtt :D
  • Rash87
    106 U20Ghána (H) vagy U20Magyarország (V) jut tovább V 2.43

Ez aztán nagyon tuti :) Oké,hogy magyarok,meg hogy nem gyengék,de egy cikkre alapozva megint...mint múltkor:D
  • Dean Winchester
    egy tuti

91 U21Izland - U21Észak-Írország H 1.63
    94 U21Görögország - U21Litvánia H 1.22
    100 U21Olaszország - U21Bosznia-Hercegovina H 1.20
    Eredő odds: 2.38632

még1 tuti

106 U20Ghána (H) vagy U20Magyarország (V) jut tovább V 2.43
    Eredő odds: 2.43000
  • Dean Winchester
    U21Olaszország - U21Bosznia-Hercegovina
    Bosznia-Hercegovina még pontot sem szerzett az Eb-selejtezőn

A bosnyák U21-es válogatott két mérkőzést játszott eddig, de kikapott Walestől, és hatalmas meglepetésre Luxemburgtól is!

A 3-as csoportban szerepel a magyar válogatott is, mely három tétmeccsén 6 pontot gyűjtött, és jelenleg a 2. helyen áll. Az olaszok 2-1-re kikaptak Walesben, de Luxemburgot a papírformának megfelelően 2-0-ra legyőzték. Olyan klasszisokat találunk a keretben, mint Robert Acquafresca, Claudio Marchisio, vagy Alberto Paloschi – mindannyian a Serie A-ban pallérozódnak. Bosznia-Hercegovina még gólt sem szerzett a két selejtezőn, pedig a luxemburgiak kapuját illett volna legalább egyszer bevenni. Olaszországban Zajáéknak minimális esélyük van a pontszerzésre.

Sligo - Bray
    Alsóházi derbi

Már csak 5 forduló van hátra az ír bajokságból, az utolsó helyen álló Bray Wanderers a bennmaradásért küzd, és ma a szintén veszélyeztetett Sligo Rovers-szel mérkőzik meg.

A Sligo a 8. helyen áll a tabellán és mindössze 7 ponttal előzi meg mai riválisát. A játékosok az utóbbi hetekben összekapták magukat, miután ikszeltek a Cork Cityvel, legyőzték a St. Patrick’s (2-0) és a Galway United (2-0) együttesét is. Ha a mai sorsdöntő találkozót is sikerül megnyerniük, akkor a hátralévő négy fordulóban már nem kell aggódniuk. A Bray számára csak a győzelem elfogadható, de tekintve, hogy a csapat a mezőny leggyengébb védelmével rendelkezik, és idegenben 15 meccséből kilencet elveszített, nagy összegben nem érdemes Kellyék győzelmére fogadni.
  • Dean Winchester
    U20Ghána - U20Magyarország
    Futball-lázban ég az ország

1954 óta várunk arra, hogy futballválogatottunk világeseményen az elődöntőbe jusson. Némethéknek sikerült ez a bravúr, és az álomnak még nincs vége!

A Hondurastól elszenvedett vereség óta hatalmas fejlődésen ment keresztül az U20-as válogatott. A sokat szidott futballisták mostanra az egész ország kedvenceivé váltak, és meg is érdemlik az elismerést. Csehország ellen Koman Vladimirt és Gulácsi Pétert lehetett dicsérni, a Liverpool kapusa a tizenegyesek során szinte megbabonázta az ellenfelet. Németh Krisztián joggal bosszankodott az elhibázott büntető miatt, és azt ígérte, hogy Olaszország ellen kiköszörüli a csorbát. Hát meg is tette! A hosszabbításban két remekbe szabott gólt lőtt (mindkettőt Koman passza után), nem csoda, hogy szerte a világon az ő teljesítményével foglalkozik a sajtó. Ghána ellen sajnos Szekeres és Koman sem léphet pályára eltiltás miatt, főleg a támadó középpályás pótlása lesz nehéz feladat. Egervári Sándor Korcsmárnak adta a kapitányi karszalagot, akinek ezúttal irányító feladata is lesz. Présinger visszatérhet a védelem baloldalára, ami jó hír, ugyanis a sokat futó bekk kiváló rugótechnikával rendelkezik, ezt Dél-Afrika ellen is bebizonyította.

A ghánai játékosok fizikálisan tökéletes állapotban vannak és az Adiyiah-Osei csatárduó életveszélyes. Előbbi játékos 6 találatával vezeti a góllövőlistát, de Ransford Osei is négyszer volt eredményes. Mindkét támadó villámgyors, jól cselez, és a szélekről beadott labdákra tökéletes ütemben érkeznek, tehát a két szélső-védőnknek bőven lesz feladata. A csapat gyenge pontja a szellős védekezés, és a viszonylagos fegyelmezetlenség. Az afrikai kapus sokat bizonytalankodik, és a bekkek sem állnak a helyzet magaslatán. Mindenképpen érdemes lesz távolról próbálkoznunk, mert ha a hálóőr ki is tudja öklözni a labdát, még mindig lecsaphat a labdára Németh Krisztián, aki elképesztő hatékonysággal használja ki a helyzeteit.
  • Láma!
    hátbazz.... NYJ kikapott... eszem megáll...
  • WuFraZselic
    nah, megtettem a #9272őt
    + egy szelót
    Macedonia - Portugália U21 (1-0) V
    Lengyelo. - Hollandia U21 V
    Brazil - Costa Rica U21 (0-1) H
    1000 > 7165
  • Dean Winchester
    mi?? odavágón 6-2re nyert izland idegenben?????
    akkor otthon nyerniük kéne ja :D
    de szlovákokat is azé tettem meg odavágón 3-2 re nyertek meg jók is formailag..
    majd kiderül bejön-e
    lehet megrakom én is :)
  • geo91
    hát igen, aki svéd kettőre tesz... :DDDD mondjuk én eddig kétszer tettem svéd kettőre, és mindkettő szeló bejött. :DD
  • 9csöves9
    97
  • Forza Italia
    Izland U21 - Észak-Írország U21 én ezt tettem meg 1-6 os szorzó. Első meccsükön Izland 6-2 nyert. hazai pályán csak nyernek egyel:D
  • Forza Italia
    azért magas mert barátságos meccs:D
  • WuFraZselic
    németek "magas" szorzója aggaszt :D
  • Dean Winchester
    u20asaink mikor jutottak ki vb-re legutóbb?
    (am van egy érzésem,hogy délután ezt fogom irni.: " pont akkor nem jutnak tovább amikor megteszem őket :D áá shit "
    ..
    remélem nem de van egy érzésem,mindjárt megyek és rakom meg a továbbjutásunkat.
  • Forza Italia
    sima
  • WuFraZselic
    erről vélemény?

németek helyett esetleg Liechtenstein - Finnország U21 V 1.15ért és / vagy brazil jut tovább helyett simán Brazil H 1.22 (vagy Brazil 0-1el nyer 1.7? csoportban sima 5-0 lett)
  • Dean Winchester
    én a bordeauxval vigyáznék :)
    jövőhéten bl ,és sztm fontos lesz nekik!
    az Auxerre nem egy gyenge csapat
    a bordeaux elszenvedte első bajnoki vereségét és sztem jön a következő
    most nemrég egy bundesliga 2es csapattal csak ikszelni tudott...
    (De te tudod :)
  • dave9004
    hétvégére egy kis francia-holland csemegém van:)
    Montpellier - Saint-Etienne H
    Auxerre - Girondins Bordeaux V
    FC Twente - AZ Alkmaar H
    NAC Breda - Vitesse H
    200->3597.75
  • Matthew Prosac
    most nem lesz hosszabbítás :) ha lesz, akkor sztem harmadjára már nem jövünk ki belőle jól... ha pedig így történik akkor valamelyik szelvényemen jönni fog ez a meccs.
  • Láma!
    ha már meg akarod rakni öket, akkor ne gyözelemre hanem a továbbjutásra rakj:)
    kiindulva abbol hogy szeretünk hosszabitásig eljutni:)
    igaz csak 2.95, de az sem rossz :)