211988
-
#9307 hát a portugál meccsen lehet lesz 4-5 gól... -
#9306 sanszunk sincs, még annyi se, mint a felnőtt meccsen portugália ellen... :C
qrva jó ghána -
Stelk0 #9305 ma ezeket raktam:
Ghána-Magyar 2 v3 gól
Bosznia-Spanyol 2 v3 gól
Porugál-Málta 2 v3 gól
ezerből nyolc a várható
vélemény? -
Dean Winchester #9304 félidőben jó lenne szépíteni és akkor lenne esély a döntetlenre,netán a győzelemre :S de ahhoz felkéne pörögni és nem lassan játszani mintha mi vezetnénk 2-0ra :S -
Dean Winchester #9303 ja ezeken persze :D
nyugi magyar érdekeltség lesz a fio-debrecenen ahol megrakod a fiorentinát akkor nyugi nem fogom kívánni,hogy ne nyerj :D -
mikiking #9302 múltkor is ezt kiiivantad neked :D Amikor Portugália - Magyar miatt nyertem olyan 25 eurot,de úgy latom msot is a Magyarokon nyerek :D -
Dean Winchester #9301 milyen mindig?? :D
csak most kívánom azt!
egyszerűen szarok vagyunk :S
jó labdát eladunk :S
lassúak vagyunk (mint ha félhalottak lennénk :(
tessék 2:0
:'( -
#9300 Ghána-Magyarország streamek itt -
mikiking #9299 Na csak igy tovább.... még 1 et -
mikiking #9298 te mindig a bukásom kiiivanod, szar ember az ilyen :D -
Dean Winchester #9297 na hajrá! remélem nyerünk (a srácok és én is )
hajrá magyarok go a fináléba! -
Dean Winchester #9296 na én meg remélem,hogy elbukod :D mert én meg megraktam a magyarok továbbjutását 2 euróval ami kb 600 ft -
mikiking #9295 Gyerekek,lehet hogy én vagyok az idiota,de én megraktam 35 euroval, ami kb 10 000 ft. a Ghána továbbjutását. Most tükön ülve szurkolok -
Dean Winchester #9294 bejöhet , ennyit megér -
Liszi #9293 az ukránoknak egy is elég, a szerbeknek már mind1, spanyoloknak már mind1, és idegenbe mennek. ha válogatott lennék, az utolsó meccsen bizonyítani akarnék a hazai közönség előtt, hogy azért még is faszagyerek vagyok. de legközelebb utalom neked a 200at :D:D -
#9292 szvsz azt a kétszázast nekem is adhattad volna:D -
Liszi #9291 tettem egy meglepit holnapra :D
*(3-0) Andorra - Ukrajna H
Litvánia - Szerbia H
Bosznia H. - Spanyolor. H
200->4200 -
Liszi #9290 de ez csak barátságos meccs, nem? -
#9289 bízom Özilben és Müllerben :D
amúgy mint láttad, én is abban kételkedtem, de megnéztem az u21 keretet + a meccseiket, és meggyőztek :) görögökre akartam cserélni, remélem bejön! amióta megtaláltam ezt a fórumot, nemigen nyertem :D nem hallgatok a saját megérzéseimre... :D -
#9288 én ezt nem tettem volna meg ennyi pénzzel, főleg a németek miatt.. tegnap pl a 19-es korosztályuk otthon - simán - a törököktől, 0-2 volt egészen a végégig, aztán bekotortak egyet nagynehezen. török oddsz 9x volt. tesóm belebukott... -
Dean Winchester #9287 meg azelőtt :D -
#9286 106 U20Ghána (H) vagy U20Magyarország (V) jut tovább V 2.43
Ez aztán nagyon tuti :) Oké,hogy magyarok,meg hogy nem gyengék,de egy cikkre alapozva megint...mint múltkor:D -
Dean Winchester #9285 egy tuti
91 U21Izland - U21Észak-Írország H 1.63
94 U21Görögország - U21Litvánia H 1.22
100 U21Olaszország - U21Bosznia-Hercegovina H 1.20
Eredő odds: 2.38632
még1 tuti
106 U20Ghána (H) vagy U20Magyarország (V) jut tovább V 2.43
Eredő odds: 2.43000 -
Dean Winchester #9284 U21Olaszország - U21Bosznia-Hercegovina
Bosznia-Hercegovina még pontot sem szerzett az Eb-selejtezőn
A bosnyák U21-es válogatott két mérkőzést játszott eddig, de kikapott Walestől, és hatalmas meglepetésre Luxemburgtól is!
A 3-as csoportban szerepel a magyar válogatott is, mely három tétmeccsén 6 pontot gyűjtött, és jelenleg a 2. helyen áll. Az olaszok 2-1-re kikaptak Walesben, de Luxemburgot a papírformának megfelelően 2-0-ra legyőzték. Olyan klasszisokat találunk a keretben, mint Robert Acquafresca, Claudio Marchisio, vagy Alberto Paloschi – mindannyian a Serie A-ban pallérozódnak. Bosznia-Hercegovina még gólt sem szerzett a két selejtezőn, pedig a luxemburgiak kapuját illett volna legalább egyszer bevenni. Olaszországban Zajáéknak minimális esélyük van a pontszerzésre.
Sligo - Bray
Alsóházi derbi
Már csak 5 forduló van hátra az ír bajokságból, az utolsó helyen álló Bray Wanderers a bennmaradásért küzd, és ma a szintén veszélyeztetett Sligo Rovers-szel mérkőzik meg.
A Sligo a 8. helyen áll a tabellán és mindössze 7 ponttal előzi meg mai riválisát. A játékosok az utóbbi hetekben összekapták magukat, miután ikszeltek a Cork Cityvel, legyőzték a St. Patrick’s (2-0) és a Galway United (2-0) együttesét is. Ha a mai sorsdöntő találkozót is sikerül megnyerniük, akkor a hátralévő négy fordulóban már nem kell aggódniuk. A Bray számára csak a győzelem elfogadható, de tekintve, hogy a csapat a mezőny leggyengébb védelmével rendelkezik, és idegenben 15 meccséből kilencet elveszített, nagy összegben nem érdemes Kellyék győzelmére fogadni. -
Dean Winchester #9283 U20Ghána - U20Magyarország
Futball-lázban ég az ország
1954 óta várunk arra, hogy futballválogatottunk világeseményen az elődöntőbe jusson. Némethéknek sikerült ez a bravúr, és az álomnak még nincs vége!
A Hondurastól elszenvedett vereség óta hatalmas fejlődésen ment keresztül az U20-as válogatott. A sokat szidott futballisták mostanra az egész ország kedvenceivé váltak, és meg is érdemlik az elismerést. Csehország ellen Koman Vladimirt és Gulácsi Pétert lehetett dicsérni, a Liverpool kapusa a tizenegyesek során szinte megbabonázta az ellenfelet. Németh Krisztián joggal bosszankodott az elhibázott büntető miatt, és azt ígérte, hogy Olaszország ellen kiköszörüli a csorbát. Hát meg is tette! A hosszabbításban két remekbe szabott gólt lőtt (mindkettőt Koman passza után), nem csoda, hogy szerte a világon az ő teljesítményével foglalkozik a sajtó. Ghána ellen sajnos Szekeres és Koman sem léphet pályára eltiltás miatt, főleg a támadó középpályás pótlása lesz nehéz feladat. Egervári Sándor Korcsmárnak adta a kapitányi karszalagot, akinek ezúttal irányító feladata is lesz. Présinger visszatérhet a védelem baloldalára, ami jó hír, ugyanis a sokat futó bekk kiváló rugótechnikával rendelkezik, ezt Dél-Afrika ellen is bebizonyította.
A ghánai játékosok fizikálisan tökéletes állapotban vannak és az Adiyiah-Osei csatárduó életveszélyes. Előbbi játékos 6 találatával vezeti a góllövőlistát, de Ransford Osei is négyszer volt eredményes. Mindkét támadó villámgyors, jól cselez, és a szélekről beadott labdákra tökéletes ütemben érkeznek, tehát a két szélső-védőnknek bőven lesz feladata. A csapat gyenge pontja a szellős védekezés, és a viszonylagos fegyelmezetlenség. Az afrikai kapus sokat bizonytalankodik, és a bekkek sem állnak a helyzet magaslatán. Mindenképpen érdemes lesz távolról próbálkoznunk, mert ha a hálóőr ki is tudja öklözni a labdát, még mindig lecsaphat a labdára Németh Krisztián, aki elképesztő hatékonysággal használja ki a helyzeteit. -
#9282 hátbazz.... NYJ kikapott... eszem megáll... -
#9281 nah, megtettem a #9272őt
+ egy szelót
Macedonia - Portugália U21 (1-0) V
Lengyelo. - Hollandia U21 V
Brazil - Costa Rica U21 (0-1) H
1000 > 7165 -
Dean Winchester #9280 mi?? odavágón 6-2re nyert izland idegenben?????
akkor otthon nyerniük kéne ja :D
de szlovákokat is azé tettem meg odavágón 3-2 re nyertek meg jók is formailag..
majd kiderül bejön-e
lehet megrakom én is :) -
geo91 #9279 hát igen, aki svéd kettőre tesz... :DDDD mondjuk én eddig kétszer tettem svéd kettőre, és mindkettő szeló bejött. :DD -
#9278 97 -
#9277 Izland U21 - Észak-Írország U21 én ezt tettem meg 1-6 os szorzó. Első meccsükön Izland 6-2 nyert. hazai pályán csak nyernek egyel:D -
#9276 azért magas mert barátságos meccs:D -
#9275 németek "magas" szorzója aggaszt :D -
Dean Winchester #9274 u20asaink mikor jutottak ki vb-re legutóbb?
(am van egy érzésem,hogy délután ezt fogom irni.: " pont akkor nem jutnak tovább amikor megteszem őket :D áá shit "
..
remélem nem de van egy érzésem,mindjárt megyek és rakom meg a továbbjutásunkat. -
#9273 sima -
#9272 erről vélemény?
németek helyett esetleg Liechtenstein - Finnország U21 V 1.15ért és / vagy brazil jut tovább helyett simán Brazil H 1.22 (vagy Brazil 0-1el nyer 1.7? csoportban sima 5-0 lett) -
Dean Winchester #9271 én a bordeauxval vigyáznék :)
jövőhéten bl ,és sztm fontos lesz nekik!
az Auxerre nem egy gyenge csapat
a bordeaux elszenvedte első bajnoki vereségét és sztem jön a következő
most nemrég egy bundesliga 2es csapattal csak ikszelni tudott...
(De te tudod :) -
#9270 hétvégére egy kis francia-holland csemegém van:)
Montpellier - Saint-Etienne H
Auxerre - Girondins Bordeaux V
FC Twente - AZ Alkmaar H
NAC Breda - Vitesse H
200->3597.75
-
#9269 most nem lesz hosszabbítás :) ha lesz, akkor sztem harmadjára már nem jövünk ki belőle jól... ha pedig így történik akkor valamelyik szelvényemen jönni fog ez a meccs. -
#9268 ha már meg akarod rakni öket, akkor ne gyözelemre hanem a továbbjutásra rakj:)
kiindulva abbol hogy szeretünk hosszabitásig eljutni:)
igaz csak 2.95, de az sem rossz :)