211988
-
#9067 na hát én nyertem ma összesen 3500-at. Ukránokat megraktam single-ben 1000-el (2,2-nél, élőben, a kiállítás után, de még a gól előtt), illetve bejött a 200 -> 2500 szelvény is.. -
Stelk0 #9066 te am honnan veszed ezeket a cikkeket? -
Stelk0 #9065 nah mai is nyerem...tapasztalatot
örmény-spanyol-2-v3 ok
ukrán-angol ok
és erre jönnek a f@szopó csigazabáló franciák és 0-3 handiceppel verik 5-0 ra a fereör szigetet
500-ból 6400 jött volna:S a 3. meccset nem kellett volna:( -
#9064 csak nehogy nagyon csunya legyen....
3-0... -
#9063 Utálunk SZAR .......:D
-
Liszi #9062 mondjuk én megint hülyén válogattam össze a meccseket a szelvényeimre, simán nyerhettem volna :D namind1. Volt 4 szelvényem, egy 500-as amit előbb írtam, két 200-as. Meg egy 2000-es, ez jött,mmint úgy néz ki jönni fog, Brazília tovább jut, Costa Rica tovább jut, Portugália nyer (2000->5400) -
Liszi #9061 Japán - Skócia H
Norvégia - Dél-Afrika H
Zambia - Egyiptom V
[a]Malawi - Elefántcsontpart V[/a]
Kamerun - Togo H
500->4745
köszi Drogbáék! -
#9060 ciprus meccs jöhetett volna, csak az hiányzott a szelorol...:S -
#9059 jajaja ma lehetett keresni rendesen. ha nem ilyen légből kapott mixet csinálok ma nyertem volna pár ezret meg szerintem úgy mindenki. jó nap volt ez eredmények szempontjából. -
Liszi #9058 egy x volt ma, szerintem hullára keresték magukat páran (rajtam kívül) :D -
#9057 Figyeltem én. de török egy tuti meccs volt számomra. -
Dean Winchester #9056 nem akarok okoskodni de ha figyeltél volna akkor 10ezret nyerhettél volna a 63 helyett :D
mert törököt mondtam,hogy veszélyes sőőt! illetve a dánokra hazait teszel amit szintén mondtam :D
de azért szép volt :)
ja és megjegyzem van még mérkőzés ami elmehet szóval az a 2 meccs 3-ra szaporodhat :P -
#9055 63ezres 13 meccses végülis 2 meccsen ment el az nem is olyan rossz, legalább volt egy izgulós estém :D a másik mix meg csak a törökökön :\ -
Dean Winchester #9054 ok igy oké ha olaszok ikszelnek ,igy oké :) -
Dean Winchester #9053 158 Dánia - Svédország H 2.35
162 Görögország - Lettország H 1.28
174 *(0-3) Franciaország - Feröer-szigetek V 2.43
177 Írország - Olaszország H 3.20
153 Ukrajna - Anglia D 3.10
pedig megmondta,hogy az ukránok azok lutri és nem fogadok rájuk :S sőt gondoltam rá,hogy inkább megteszem vmeik vezet félidőben-erre okos voltam és döntetlent tettem :S
-
#9052 már x :D -
#9051 olaszok égnek.
-
#9050 énis remélem!! :D
mert azzal kb 70%-ra nöne az esélyünk a már kijutott dánok ellen:) -
#9049 " Csoda Portugáliában " - 1:0 ás hátrányból fordított a válogatott 1:2 re és ezzel továbbra is megmaradtak vb-re való kijutás esélyei!"
Szerintem is jobb,ha mész aludni :D -
Dean Winchester #9048 én írtam is,hogy a törökök nincsenek toppon, a belgák meg vagy 5 pont nélküli meccs után tuti szereznek min 1 pontot!
Matt.: én mondtam,hogy tuti nem fognak 3 góllal nyerni a franciák :D
hát nyertek :( -
Dean Winchester #9047 nyert a szelód ma ugye? (2500 ft ?) :D
bazze franciák menjenek busba :S 4:0 :O
svédeket egyik szelóra megtettem ikszre de csak mert beirtad ide,hogy országos döntetlen
Na nembaj mára egyetlen nyertes szelvényt sem sikerült kitöltenem!
Jövőhéten viszont tuti kaszálok ;)
Na szevasztok,aki nyert annak gratula aki nem annak részvétem :D
Akinek a portugál győzelem kell annak meg annyit,hogy remélem elbukja és reggel felkelek és olvashatom a cikket.:
" Csoda Portugáliában " - 1:0 ás hátrányból fordított a válogatott 1:2 re és ezzel továbbra is megmaradtak vb-re való kijutás esélyei! -
#9046 Franciák 5-0 -
#9045 éreztem én hogy a törököknél necc lesz.. mondtam is bátyámnak hogy ne rakja meg őket. -
#9044 az szép volt betettem én is örültem is. Törökország viszont hatalmas csalódás... :\ -
#9043 Francia - Feröer jelenleg 4-0. Ki is mondta nekem itt a topicban hogy el fog menni a (0-2)-es hazai hendikeppem? -
#9042 Neked is még a Portugál meccs van,ha lőnek még 1-2-t, megkapod cserébe :D -
#9041 Ronaldo nem teljesen egészséges. Azért jött le. Nem kell egyből hülyeségeket írni.. -
#9040 Lesérült,vagy inkább a sérülése kiújult megint asszem.
Ám ahhoz képest,jók a magyarok. Rosszabbra számítottam. -
#9039 ezért kérek egy virtuális vállonveregetést az Ukránok miatt :) -
#9038 miért hozták le
nem veszik komolyan a meccset
gúnyt űznek belőlünk? -
#9037 Nekem is! Szal még kell 2 gól,h legalább megnyugodjak biztosan :P
Bár,hogy Ronaldo-t lehozták... hmm,rosszat sejtet^^ -
mikiking #9036 Még 1 gól,és megnyugszok,mert akkor már tuti a Portugál győzelem ,és akkor nyertem :) -
Dean Winchester #9035 nyugodtan :)
felidegesített ez a bodnár gyerek ,hogy vazze közelebb van a labdához és kikéne bikáznia erre egy roni hamrabb odaér mint ő :(
legalább egy szép gólt kapnánk (ha már kapunk) de ilyet .S -
#9034 magyarok majdnem egyenlítettünk -
#9033 hogyaza mocskos tetves!!!!!!!
de nem mondom, mer wincseszter késik... -
#9032 ha láttad a tegnapi magyar-olaszt, akkor ma mi vagyunk az elsö félidei olaszok... keressük a labdát... -
mikiking #9031 Most jottem haza bnőmtől,Portugál - Magyar meccs 1-0 eddig, de nem láttam,hogy játszanak a csapatok ? -
#9030 görögök meg szerbek is 5öt löttek -
Dean Winchester #9029 és 0-2 :S pff nevetséges :S
pedig elgondlkodtam (egy ezredmásodperc erejéig) a vendég sikeren de csakis a 4.vmennyis szorzó miatt :D
de mondom a szlovákok jobbak a szlovéneknél! első helyen vannak - odavágón nyertek áá ez nem lehet vendég ,tuti hazai erre tessék 0:2 :'( -
#9028 nem. ez futball.