211988
-
#9267 most hogy így mondod, lehet hogy bebiztosítom magam, és megrakom egy poénszelvényen a fiúkat. 4,1x oddszért nemrossz, hozzácsapok még 2-3 meccset aztán csókolom :) a lényeg hogy kijöjjön egy várható 3000 nyeremény, és akkor bármi történik öröm a köbön... :) csak a többi meccset kell jól kiválasztani.
az egyik valószínűleg cseh kupameccs lesz, holnap játszik a Sparta és a Slavia is idegenben, mindkettőnek 1,7 körüli oddsza van. -
#9266 grat!
remélem holnap a Ghána meccsen nem nyersz :)
-
#9265 -
#9264 nincs nekem arra pénzem :) inkább csak jók a forrásaim :) -
#9263 na lol már :D részesedést fizetsz a játékvezetőknek? -
#9262 ennyi volt a mai ténykedésem, ezek a last minute-es dolgok nagyon jönnek :)
-
CB SNIPER #9261 nahnemond szerinted velem nemvoltak már ilyenek? -.- nem ez az elsö szelvény amit tettem de EZ AZ UTOLSÓ faszomat mert tényleg vicc ez a fos és pont az idevezetö ut miatt lett kurvára elegem jovan nektek meg sok szerencsét..szükség lesz rá -.- addig is GYÖKÉR SUNDSVALL -.- -
Liszi #9260 körülbelül :D ááá, mennyi ilyen volt már, vannak még ennél fájdalmasabbak is, főleg ha nagyobb téttel játszol, vagy akár 200 ft-ból nyerhetnél 50 ezret és a 93. percben a csapat amelyikre tettél, 0-0-nál kihagy egy büntetőt, na az AGYFASZ. :) -
#9259 majd hozzászoksz :DDD -
CB SNIPER #9258 Sundsvall 1 - 2 Vasby IK
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM -.-
pst(bocs csak világfájdalmam van -.-) -
#9257 ez a cikk egy az egyben Dudás Ádámról szól. semmi számunkra "hasznos" nincs benne. -
Dean Winchester #9256 Magyar-Ghánáról
Dudás Ádám nem vár csodát, csak magyar-brazil vb-döntőt
Kairó – Dudás Ádám, a Ghána elleni világbajnoki elődöntőre készülő U20-as magyar válogatott játékosa állítja, összejöhet a magyar-brazil vb-döntő Kairóban. Úgy véli, nagyon nagy odafigyeléssel és koncentrációval bejuthatunk a fináléba.
– Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megnyernünk ezt az irtózatosan nehéz mérkőzést az olaszok ellen – elevenítette fel a nem mindennapi izgalmakat hozó negyeddöntőt a delmagyar.hu megkeresésére Dudás Ádám. – Szívből remélem, hogy hasonlóan jó játékkal tudunk előrukkolni Ghána ellen is, és akkor... A következő meccs, nem is merem kimondani. Nagyon nagy odafigyeléssel és koncentrációval összejöhet a magyar–brazil vb-döntő. De először lépjünk túl az afrikaiakon, ez a legfontosabb, ne szaladjunk még annyira előre. Nem lesz könnyű dolgunk, hatalmas csata vár ránk, de készen állunk a harcra.
Dudás Ádám buktatókkal teli karrierje is bizonyítja, az élet nem tündérmese. A Győri ETO játékosa őstehetség, vezére volt az U17-es Európa-bajnokságon ötödik helyezett magyaroknak, meccsről meccsre parádézott. Egy évre rá Németh Krisztián társaságában U18-as Európa-válogatottnak vallhatta magát, ráadásul gólt is szerzett a kontinens álomcsapatában.
Ezután viszont sérülés sérülést követett, az U19-es Eb-n bronzérmes alakulatnak sem lehetett a tagja. Kis híján az U20-as vb-ről is le kellett mondania hasonló okokból, de szerencsére még éppen időben felépült. A mezőnyben bárhol bevethető, Dudi becenévre hallgató futballista csak a csapatjátékot méltatja, egyéni teljesítményéről rendkívül kritikusan beszél.
– Megérdemelten jutottunk el idáig, nekem viszont sajnos nem úgy megy a játék, mint ahogy azt szeretném. De vannak ilyenek egy játékos pályafutásában. Három hónapja kezdtem el újra edzeni és mérkőzést játszani, tehát nem várhatok magamtól csodát. De mindent beleadok, ahogy eddig is – zárta szavait Dudás.
Bár Egyiptom sohasem adott otthont ötkarikás játékoknak, a kairói arénát mégis Olimpiai Stadionnak nevezték el. Itt rendezik kedden az elődöntőket, előbb 16 óra 30 perckor a Ghána–Magyarország, majd pedig 20 órakor a Brazília-Costa Rica találkozót. Ha mégis meghiúsul a magyar–brazil vb-döntő, remélhetőleg arról csakis Costa Rica tehet majd... -
CB SNIPER #9255 söt faszom tippmixre se most lett teljesen elegem -.- -
CB SNIPER #9254 SUNDSVAL agyfaszt kapok esküszöm de szoszerint...többet faszom se rak nyomi focira -.- -
Dean Winchester #9253 rizespor 2:0 (emberhátrányban)
sundsval remélem lő még gyorsan két gólt :) -
Dean Winchester #9252 1.szelvény
av. omszk-met.novoku H
traktor-csedinriga H
atlant-nyeftheim H
boston-colorado H - 2:4 az állás és jön a 3. harmad
odds.: 6,58 as szorzó
200 Ft --> 1315 Ft
2.szelvény
rizespor-erci H -- 34' -goal , 61' - piros lap Kurkcu (Rizespor player)
sudsvall-vasby H --- 70' 1:2
frosinon-croton félidő V ---- később
odds.:10,32
200 Ft --> 2065 Ft -
Dean Winchester #9251 milan zürich ?:D (otthon vereség? és azért ha ezt vesszük alapul a lengyeleknek még esélyük is van a szlovákok ellen ^^ -
mikiking #9250 Lengyeleknek már nincs tét,Szlovákoknak még van,szerintem nem fogják ölni magukat a Lengyelek... egy 1 gólos Szlovák győzelemre számitok. Bár szlovák csapat is tud meglepetést okozni (Artmedia Bratislava - Celtic 5-0 ) :D Az év meglepetése volt -
#9249 4 hiányzó lesz a szlovákoknál. Skrtel, Stoch és még kettő. Ki is? Nem tudja valaki? -
#9248 ezzel nincs is gond. csak szombaton elfelejtettek focizni :D és a lengyelek nem olyan rosszak, pláne a szomszédok ellen felszívják majd magukat :D -
mikiking #9247 Szlovákok külömb focit játszanak mint a Magyarok,ez tény és való,és nem azért mert Szlovákiai vagyok,de amúgy is sokkal jobbak szerintem :) Megverik a Lenygeleket remélem,én is fogadtam rájuk :) -
#9246 igen, és azért kell nyerniük, mivel szombaton ocsmányul fociztak és hazai közönség előtt kaptak egy 2est :DDDD
lengyelek nem fognak lefeküdni azért... -
#9245 #9183 :D -
#9244 miért érzitek a szlovákokat biztosnak? eléggé leszerepeltek a hétvégén... pedig _papíron_ jobbak mint a szlovénok (tudom, hogy a lengyelek is kikaptak, de a csehektől... :D)
amugy vicces ez a csoport, szép kis közép-kelet-európai, cseh-lengyel-szlovák-szlovén :D -
#9243 190 1 Lengyelország - Szlovákia 2.20 V
195 3 Dánia - Magyarország 1.40 H
186 3 Csehország - Észak-Írország 1.30 H
217 3 Paraguay - Kolumbia 1.60 H
203 3 Svédország - Albánia 1.15 H
174 3 Olaszország - Ciprus 1.18 H
Kicsit változtattam rajta :) Esetleg az olaszok helyett valakinek valami biztosabb ötlet hasonló szorzóval? -
#9242 spanyolokat nem tenném meg a bosnyákok ellen, sőt.
gondolkodok *(1-0)bosznia-spanyolország hazain.. -
mikiking #9241 de döntetlen elég esélyes -
#9240 Hát nemtudom.. ez a Valencia még mindig harmat gyenge. Csak nem ők fogják megszakítani a Barca veretlenségi sorozatát.. :D -
Dean Winchester #9239 meg a barcán ugye?
oké,hogy rangadó de jövőhéten bl.. de akkor is rangadó és a valencia nem fog kikapni ;) -
#9238 190 1 Lengyelország - Szlovákia 2.20 V
217 3 Paraguay - Kolumbia 1.60 H
186 3 Csehország - Észak-Írország 1.30 H
180 1 Bosznia-Hercegovina - Spanyolország 1.82 V
253 1 Valencia - Barcelona 1.68 V
Ehez mit szóltok? :D A cseheken illetve a spanyolokon vacilálok.. -
Dean Winchester #9237 ezt ne felejtsd el,mert ha bejön sokat hozhatott volna :D
amúgy meg ja sztem is
tripla X vagy X21
-
#9236 andorra - ukrán 3-0al H 2.45ért lehet megérné!
meg én nagyon hajlok egy Svéd -Albán 4-0 pontos végeredményre... :D -
mikiking #9235 x x x :-D egyébként semmit... Nem tudnatok rászedni,hogy erre tippeljek. -
#9234 Svájc-izrael, Paraguay-Kolumbia és az Usa-Costa Rica meccsre mit tennétek? -
Dean Winchester #9233 -
#9232 bwinen változatlan, ne szivass már, majdnem agyfaszt kaptam, hogy nemsokkal a szelvény megrakása után emelték ghána szorzóját.. -
#9231 éljen a netes sportfogadás :) -
mikiking #9230 és görögökre sem lehet 1es handit tenni :( -
Dean Winchester #9229 andorra-ukrajna (3:0) val sztem jöhet a hazai.
-
Dean Winchester #9228 1,92 illetve 1,48 a szorzó már :D
sokan nyomják a magyarokat..