211988
-
#9347 2011 UEFA European Under-21 Football Championship qualification Group 9
Greece 0 - 0 Lithuania
Mi van a görögökkel? Rúgjanak már 1et! -
mikiking #9346 Attol,hogy Magyarok ellen fogadtam és nyertem remelem nem baj,ha még irok továbbra is a topikba. Sajnalom,de ez van
Holnapra, vélemény ???
Kazasztán - Horvátország 2
Bosnia H. - Spanyolország X
Lengyelország - Szlovákia 2
9.5 odds -
#9345 Nekem is:) -
Dean Winchester #9344 bakker izlandot jól megmondtad :D 1 góllal ugyis nyernek és nyertek :D
a legnagyobb szorzó jött :D
görög meg olasz győzelem kell és visszajön amit a magyarokon buktam :D -
#9343 Kéne egy német gól -
#9342 egyetértek. De nem baj ne azzal foglalkozzunk. Mi szorítottunk a fiúknak és büszkék vagyunk h idáig is eljutottak. -
#9341 Teljes mértékben egyetértek. -
#9340 Magyarok ellen fogadni... mind1 ő dolga. De hogy még mellé írogatja is meccs közben h na ez az, vezetnek, meg hogy ez az meglesz... Az nem kicsit idegesítő miközben mindenki annak szorított hogy továbbmenjünk. -
#9339 nem bűn, hanem gerinctelenség főleg hangoztatni.... -
#9338 Azért szurkoltak gánának mert rájuk fogadtak. Ez még nem bűn igaz nem szép de ez van. -
Dean Winchester #9337 kíváncsi leszek a szorzókra a 3. helyért!
a döntőt és a bronz meccset melyik adó fogja közvetíteni és mikor?
egy röpke megjegyzés.
Jó volt ez a meccs, 1-1 kapufa (bár a ghánai szebb volt.
amugy sztem nem lesz meg a 3.hely milyen jól indultunk,most meg vége lett a jó szereplésnek sajna igy szokott lenni ha vhova eljutunk akkor a végén lebőgünk! bárr itt erről nncs szó hiszen történelmi sikert arattunk... vagyis 12 év után kijutottunk ami azért szép eredmény! ezek legalább kijutnak mig a felnőtt válogatott meg még erre se képes -
#9336 Jól olvasom hogy 1-2 ember Ghánának szurkolt? Hát grat nekik... igazi Magyarok... -
Dean Winchester #9335 tud csak sajna az utolsó 3 percben :D -
#9334 jo ki smeccs volt,mint mindegyik elsöt leszámitva. -
#9333 fakk, 2. félidőben milyen jók voltunk már...
sajnálom a fiúkat, mindent megtettek az egyenlítésért, nagyválogatott miért nem tud így küzdeni? -
Dean Winchester #9332 gratula :D
délutan megmondtam,ha megrakom akkor megtuti nem nyerünk..
na srácok esély még van a brazil magyarra :D csak nem döntő hanem bronz meccs lesz :) -
mikiking #9331 továbbjutás csak -
mikiking #9330 Na megvan -
#9329 ehh,ez is nagy mecs:D -
Dean Winchester #9328 ááááááááááááááááááááááááááááááááá :D
bárcsak 3-3 lenne!
szép gól volt ez gyönyörű!
bakker így kellett volna kezdeni az első perctől kezdve! -
Dean Winchester #9327 ez szerencse is :(
nekik kapufáról befele megy nekünk kifele.. -
#9326 De következőt már nem merem megtenni :D -
#9325 4.60 -
Dean Winchester #9324 áááá ezt már bent láttam :D
-
Dean Winchester #9323 neked a győzelem kell,vagy továbbjutás? -
Dean Winchester #9322 mekkora volt a szorzó?
negyediket ők lövik, tedd meg :) -
mikiking #9321 Csak kiszurkolom a Ghánai győzelmet -
Dean Winchester #9320 bakker majdnem 2-2 :O -
#9319 Na bászki,most akartam megtenni h magyarok lövik a 3.-at.. erre kifutottam az időből:D -
Dean Winchester #9318 2-1!
na még1et pls! -
Dean Winchester #9317 ez alapján meg ne menjünk neki a vb selinek se meg sehova mert ugyse fogunk nyerni mert nagyon nehéz,meg ha mi futunk 1 métert az ellenfél 4métert fog
#9316: LOOOL :Ddddd
most vagy 2-2 lesz vagypedig gólt sem lövünk amire azért nem számítottam :S -
Liszi #9316 majdnem kolbász nem kolbász :D:D -
Dean Winchester #9315 azaz többet fociztunk?:D több rutint szereztünk avb-n?:D
Nekik amugy 1szer 30perc van a lábukban :D semmi különbség.
am 2.félidőben kapufa nekünk :S majdnem 2-1 :S -
Liszi #9314 csak tudod elég nehéz úgy játszani, hogy az ellenfél JOBB mint TE. Régen játszottunk egy edzőmeccset, az egy évvel idősebb MTK korosztályos csapatával, és hiába akartunk, hiába hajtottunk, egyszerűen fizikálisan, gyorsaságban, és nem utolsó sorban KÉPZETTSÉGBEN jobbak. Hiába tudod odarúgni 10-ből 7-szer, ő odarúgja 9-szer. Hiába megy a bicikli-csel vagy a marseille roulette de amíg megcsinálod egyszer ő megcsinálja 3-szor kétszer olyan sebességgel.
kontrákra meg ilyenekre semmi esély építeni se, nem tudom mit mondott nekik Egervári, vagy Pisont, de szerintem senki nem tudna okosabbat. Kontrázhatnánk de Présingert és Kisst is odavissza lefutná a jobb szélsőjük, vagy védőjük, vagy nem is tudom, hogy hívjam.
A védelem nem léphet ki egy-egy felpasszra, látszik a sebesség-különbség, egy pillanat alatt le is fordulnának.
a 16 (!!!) éves szűrő gyerek hogy néz már ki? az ilyeneket mivel etetik? Korcsmár is úgy pattan le róla ahogy éri.. És ezzel nem az Ő érdekeit bántom, hanem ennyivel vagyunk gyengébbek, nem szarabbak, mert erről nem tehetünk.
Persze, boncolgathatnánk azt is, hogy a fél méterrel alacsonyabb támadók miért érnek oda a beívelésekre és miért tudnak fejelni, de ez nyugodtan mehet a Hiba nevű számlára. -
#9313 azért a mi lábunkban benne van 2*30 perc hosszabbítás, mig nekik nincs... -
Liszi #9312 egy kis szösszenet az nso cikkhozzászólásokból:
"Én azt kritizálom, hogy milyen egy telhetetlen nép vagyunk, hogy a világ legjobb 4 között vannak a srácok, és a bíztató szavak helyett hemzseg a sok kárörvendő, lehúzó "értékelés".
"Gyerekek hagyjuk már a két ékünket,nem kapnak értékelhető labdát,kevés a támogatás a középpályáról,így nehéz...."
"Picit Erwin taktik szaga van a dolognak:)Kicsit be is vagyunk szarva kicsit nem megy a passzolás.Érdekes volt nézni az előre játékot 6-an védekeztünk és 4 en elöl de a közép pályán hatalmas luk amit a Ghánaiak be is játszanak szépen!"
-
Dean Winchester #9311 sztem akkor is rálőnének 35ről és igen hibásak vagyunk mert nem miért nem tudunk hajtani??????? kicsit gyorsabbnak kéne lenni!
oké szép,hogy eddig eljutottunk,de ha itt vagyunk és 1 lépés a döntő akkor nem nyugis focit kéne játszani meg aladni a labdát a saját térfelünkön!
Ha itt vagyunk akkor kicsit jobban odakéne figyelni és gyorsan játszani,passzolni,hajtani,erőltetni mindent, ha kiis fulladnak és nem lesz erő a döntőben vmire akkor is oké de legalább a fináléba lennénk!
Ennek ellenére azt mondom ha leugatná őket az edzőbá akkor lehet,hogy a 2-2re még lenne esély(viszont örülhetünk,hogy nem lett 3-0 az eredmény a félidőben) -
#9310 robotniggerek -
#9309 bizony... fix hogy ez lesz... a kollágák stb, akik valszeg egyetlen meccset se láttak eddig csak ezt nézték mert nagy a felhajtás, jöhetnek a demagóg dumával...
de nem kell velük foglalkozni -
Liszi #9308 szerintem nem mi vagyunk szarok, legalábbis most annyira érzem, hogy ez lesz. a suliban, a munkahelyen mindenhol, hogy láttad tegnap a meccset? - uh ne is mondd ez a magyar foci ekkora szarok vagyunk.
de hagyjuk már ott vagyunk legjobb europaiként, bronzéremért mehetünk, és a világ (szerintem) legdurvább támadógépezete ellen harcolunk. ezek "robotniggerek", félgőzzel-félerővel 7szer többet tudnak a mieinknél. ez van, DE NEM SZABAD BÁNTANI ŐKET. elismerem, lehetne kicsit többet passzolna, jobban járatni a labdát, odafigyelni, lelkesedni ahogy Németh és Simon András teszi, hiányzik Koman stb. Szvsz annyit nyújt Ghána amennyit kell, ha ennek a 3-szorosa kellene mert úgy fociznánk akkor annyit nyújtana, nem menne bele Osei a cselbe 4 védő között, nem lőnének 35ről.. nekem minden tiszteletem a fiúké, és az "előrejelzések" szerint büszkén várjuk costa ricát, immár a "Kománkkal" együtt! Hajrá Srácok.