211988
-
mikiking #9227 viszont Portugáliára nálunk csak 3as hendicapet lehet rakni :( -
#9226 én a "nagy"válogatottra gondoltam :D szóval ilyen 3-0 körül :D -
#9225 holnap pedig együtt vígadunk, ha már az első meccsen elmegy a szeló :) -
#9224 1,8 a sima szorzója annak hogy Ghána nyer. az 1,35 az hogy ők jutnak tovább. ne tévesszen meg a szorzó, nem várnak csúnya vereséget, a két dolog nem ugyanaz :) -
mikiking #9223 asszem én is felrakom ugyanezt :) ugyanennyi pénzért -
#9222 hm, akkor elég csúnya vereséget várnak tőlünk... -
#9221 Végül megtettem tétjeimet. Tudom, remélitek hogy nem fog bejönni :) Énis :) De mint mondtam, az "üzletet" külön kell választani az érzelmektől. Nálam a papírforma az, hogy Vologya nélkül nem fog menni.
-
#9220 Dánia - Magyarország under 3,5 goal: 1,3x
nem is rossz szorzó! sőőőőőőőőőt, megér egy többezres szelvényt. -
#9219 ja, a szurkolók főleg -
#9218 mi meg honduras ellen égtünk, akiket a délafrikaiak meg simán vertek. szóval ezekbe ne menjünk bele, mert hülyeség :) -
#9217 "áá dániának most se volt közelező a győzelem a svédek ellen mégis nyertek" - azért az egy kicsit más meccs volt. egyrészt csak győzelemmel biztosíthatták a csoportelsőségüket, másrészről egy dán-svéd meccs mindig presztízsrangadó, főleg úgy hogy jól odaszólogattak egymásnak a meccs előtt.
dan-hun: max 2 gólt várok a meccsen. -
Dean Winchester #9216 azért,hogy ghána milyen bombaerős ahhoz hozzátartozik,hogy dél afrikával nem bírtak elbánni a rendes játékidőben :)
Mi meg ugye tudjuk 4-0ra vertük Afrikát,szóval ez alapján is meg a nagy szorzó alapján mostmár még erősebb bennem az,hogy továbbjutunk! -
Dean Winchester #9215 áá dániának most se volt közelező a győzelem a svédek ellen mégis nyertek :)
mondom elvileg sztem 90% esély van rá,hogy kikapunk!
10 % meg arra,hogy nyerünk vagy ikszelünk.
egy ok amiért nyerhetünk (de ezt már mondtam)
csak mi tudtunk dániával ikszelni és senki más!
Szóval ebből kiinudlva lehet,hogy csak mi tudjuk megverni őket?:O
nemhinném :D
1.4ért ajándék a szorzó!
maximum 3 gólt várok a találkozón. -
Liszi #9214 Korcsmár lesz a kapitány Koman távollétében. -
Dean Winchester #9213 m1 ??? :D áá az nagyon jó!köszi,hogy szóltál! -
#9212 A holnapi esélyekről
-
Liszi #9211 Trinidad és Tobago egy poén szelvényen Mexikó ellen hazaiba? -
mikiking #9210 Azert hihetetlen,hogy Sport 1 -en vagy Sport 2 őn minden nap leadjak még msot is az Inter - Udinese meccset... nem mintha az év rangadoja lett volna :D -
Liszi #9209 köszi!
Tippmixen mekkora szar, hogy csak 3-0-s hendi van a portugálokra.. -
#9208 A holnapi Magyarország-Ghána U20-as VB elődöntőt az m1 és az Eurosport közvetíti 16.30-as kezdettel, élőben! -
#9207 khl.ru
myp2p.eu -
#9206 de talán épp ezért jöhet be, hiszen ha nincs tét, nicns nyomás, így "nyugodtan" focizhatnak. így szerintem biztosabb a győzelem :) bár szerintem küzdeni fognak, és svédek egy 4-5 góllal nyernek, a horvátokban meg szerintem van annyi így is, hogy nyerjenek!
nekem bwinen a "biztos" szelóm 5-6 ronggyal megrakva egy cseh - portugál (0-1) - dán trió lesz előre láthatóan :D -
#9205 mondjuk ez alapján a cseheknek sincs tét.. ők is csak akkor jöhetnének fel a második helyre, ha szlovénia nem győz san marino ellen. azt még ők sem gondolhatják komolyan, hogy nem fognak :) -
#9204 a svédekkel annyi a bajom hogy már nem juthatnak ki csak világraszóló csoda következményeképp (málta nem szerez pontot portugáliában, ez fix :)) a horvátok ugyanez, tudják hogy ez a hajó már elment, mert nincs az az isten hogy andorrát ne verje meg Ukrajna. olaszoknak nincs tét :) utálom az olyan meccseket ahol nincs tét. -
mikiking #9203 Egymás elleni Eredmények -
#9202 félek hogy a dánok ellen (mivel már nincs tét) játszunk egy döntetlent. tudjátok mikor nincs tét, akkor szinte bárki ellen képesek vagyunk a bravúrra (németo,skócia,olaszo..). félek hogy egy döntetlent összekaparunk, a dánoknak sem fontos már a meccs, csak annyit kell teljesíteniük hogy ne kapjanak ki.. -
#9201 jah, vagy svédo - albánia 1.18ért (és nem hendi, nem kell nagyon izgulni), esetleg olasz - ciprus H 1.3ért (bár olasz válogatottra sose szeretek rakni :D), vagy esetleg kazah - horvát V 1.25 -
#9200 Szerintem meg ez azért annyira jó,mármint Dánoknak már nem kellenek pontok azt hiszem,lehet kiállnak vmi B csapattal,mint tegnap a Brazilok,s attól h szarok a magyarok... :D Talán így lesz esélyük. -
#9199 emlékszem, mikor az angolokat megszivatták a horvátok, utánna az utolsó fordulóban Oroszországnak csak nyernie kellett Andorra ellen idegenben hogy megelőzzék az angolokat is kijussanak. Egészen a 80. perc környékéig 0-0 volt és ha jól emlékszem csak 0-1 lett végül, tehát nehéz szülés volt.. szerintem az lesz, hogy a két idegenbeli meccset kihúzom a szelvényről és helyettük berakok egy Cseh - ÉszakÍr hazait. 1,35 -
#9198 ez így igaz és ez szerintem is biztosabb és még az odds isnagyobb mint az Ukrán+Szlovén hendinek együtt:) -
Dean Winchester #9197 ne őrlödj!
1.4es szorzó a dán-magyar meccsen a hazai :)
simán beteheted!
-
Dean Winchester #9196 ááá ez necces!
figy szlovákoknak egy iksz is jó lett volna a szlovénok ellen (akit idegenben vertek 3-2re) és mégse tudták hozni saját közönség előtt!
sztem itt a szlovákok nem fognak nyerni!
szlovénok hozzák hendivel sztem (san marino eddig tán mindig 2 góllal kikapot ez most sem lesz másként
sztem ukrajna fog 1 góllal nyerni :S (de most amit irtam ne vedd számításba Matt mert annyira nem érzem :D -
#9195 akkor ott kell eldöntened ,h Ukrajna jobb-e annyival a Szlovénoknál mint amennyivel Andorra jobb San Marinonál:)
Szvsz mind simán jön de ha nagyon kiakarsz venni egyet akkor csak a szlovénokat:) -
#9194 szerintem "nagy" a kockázat alacsony szorzóért :D én a portugálokat tenném meg 6k körüli téttel egyedül, a többiben nem bízom at all :D de a két vendég necces -
#9193 szerintem andorra a necces :D
amúgy jah, GK számít, nem egymás elleni -
#9192 arra jutottam hogy a két vendégségbe menő csapat a veszélyes. Szlovénia és Ukrajna. egyik hazai csapat jól tarthaja magát a végéig. őrlődöm rendesen.. -
#9191 szvsz mindegyik sima lesz mert ez a 3 csapat bűngyenge. És tudtommal először a GK számít és csak utána az egymás elleni. -
#9190 természetes, amit leírsz, de ez mind a négy meccsre igaz. a félelmem inkább annak szól, hogy melyik kiscsapat fogja sokáig húzni és tartani a 0-0-t. Melyik csapatot a legnehezebb feltörni? Mert előfordulhat hogy egészen a végéig bírja valamelyik, és egy késői góllal kap csak ki 1-0ra... Az pedig nekem kevés.
Másik kérdés: ha azonos pontszámmal végeznek, mi számít a rangsorolásnál először? egymás elleni vagy gólarány vagy..? -
mikiking #9189 ha valasztani kéne valakit,akkor őket venném ki,de logikusan gondolkodsz tobb mint 1 góllal kell vezetniük végig,mert ha kapnak egy gólt és döntetlen akkor nem csoportelsők... Szoval szerintem Szlovén is meglesz -
#9188 nem fogadtam (még) meg, mert gyanús... szerintetek melyik csapat nem győz hendikeppel? (én tippem: szlovénok)