13279
  • kulabácsi
    jah az nekem is, vagy elköltözék arra a szigetre, ahol a part c film játszódott:))) ellenék ott asszem életem végéig....
  • Fido4life
    Inkább..:D(bár egy ültetvény tényleg jól jönne...)
  • kulabácsi
    hát ja, inkább vegyél egy palántát, azt locsolgasd:))))
  • Fido4life
    Mondjuk ezért se veszek (márha lenne kitől).. Alig van pénzem, és ha rászokok, a végén tényleg mindenkin csak élősködni fogok..(márha most nem azt csinálnám :DD)
  • kulabácsi
    relatív, van akinek megéri:)
  • Fido4life
    Jaja, köcsög ára van...
  • Crokin
    Ha meg 14 éves vagy, akkor gyorsan felejtsd el ^^
  • Crokin
    Az útszéli vadkendert tényleg ne szívd el, csak szarul leszel tőle.

1g normális cucc ára 2000-2500ft körül mozog. Beszerzésében nem tudok segíteni :D
  • Crokin
    Itt olvasgass.
  • kulabácsi
    szted mit ekeresek ebben a topikban?:D
  • kulabácsi
    hmm ez tényleg elég hülye kérdés!! figy a vadkender, az vad kender, a "mariska" meg már egy beoltott, "továbbfejlesztett" dolog direkt erre a célra!! azért mondom ha nem akarsz szívni akkor vadkendert sem, mert attól csak nagyon dúrva fejfájásod lesz!! de ha mégis akarod, akkor csak kiszárítod, betekeret egy cigipapírba dohánnyal, és elszívod, de nem ajánlom
  • zsolesz92
    te füvezel?
  • kulabácsi
    jah el tudod szívni, csak nem látom értelmét, ha nem akarsz szívni (amit megértek) akkor hagyd a picsába, és rühügj azon h ott nő a szaros vadkender:)))
  • zsolesz92
    egyébként mi a zöldike? és ez most nektek fájni fog de: mi az a marihuána. oké hogy fű de mennyire erős meg milyen drága meg ilyenek. meg h mi a különbség a kender meg a mariska között...
  • zsolesz92
    de nem akarok füvezni csak kiprobálni venni mg főleg nem. de a kendertől be se szédülök? amugy azt is lehet szívni amit én találtam elszáradt levélvéget vagy ki kell szárítani az egészet?
  • kulabácsi
    hát figy a vadkenderrel nem sokat érsz, én nem akarok senkit sem bíztatni h szívjon, de ha már akarsz vmit, akkor inkább normálisat szívjál...ha vadkendert tolsz max annyit érzel h fáj a fejed....
  • zsolesz92
    sziasztok, lenne egy kérdésem, bár hülyének fogtok nézni... szal van itt a környékünkön egy focipálya körülötte rengeteg vadkender... na ezt én el tudnám valahogy szívni? hazaviszem leszárítom addig oké. utána? vagy ilyen télleg"vad"dal nem jó jáccani?:D volt egy sárga levele aminek a vége barna volt azt összemorzsoltam a cigi végéből készedtem a dohány öszszekevertem az anyaggal visszatömködtem, de nem éreztem semmi ízét... amikor csak azt szivtam mert nem volt mellette dohány akkor SEMMI ize nem ovlt, se szaga csak gyorsan égett.
  • patiang
    Boldog vagy?! Meddig???
  • kulabácsi
    kössz:D
  • cSuwwi
    első
  • kulabácsi
    hmm az elsőt nem látom
    de a pipa az biztosan hasznos egy dolog:D
  • cSuwwi
    a másik "gyorsított"

• prezi
    aljára dohányt csak, majd rá a mixet jaja :D
  • szando
    vettem fasza vizipipát :DD
    izé.. csak összekeverem a dohánnyal a zöldet és szívom?
  • prezi
    ma :|
  • FtranX
    de igen
  • prezi
    tegnap :|
  • kulabácsi
    nah mi van nem szív má senki???:)
  • prezi
    örülök :D
  • Fido4life
    ezen röhögök fél perce..
  • kulabácsi
    fake
  • GregSB

Legjobb kép a fotozz.hu-n :DDDDD
  • I.C.ram
    Hát minden növényben van nedvesség... Nem úgy kell érteni, hogy tocsog a víztől..
  • FtranX
    ejjha most nagyon sikerült lezsibbadni
  • Bandew
    Hát én ennyit már régen röhögtem!
  • Tikal #2480
    ha vizes akkor ott vmi nem okés... :)
  • kulabácsi
    merre is van kicsiny városkád??:D
  • Bandew
    Hát én ilyenkor ugyebár otthon dekkolok és kicsiny városomban nagyon tré dolgokat képesek az emberre sózni. Szal ezt inkább kihagyom.
  • kulabácsi
    pff nálam ilyenkor van csak igazán forrás:D bár nekem is elkapták a legfőbb emberemet, de van másik....
  • Bandew
    Hát jah...
    Vége a tanévnek! :-(