958
Legacy of Kain: Defiance
-
balint89 #798 Persze már azt is! Mindent megtpróbáltam ami azon az oldalon le van írva, de így se megy! Lehet hogy az Sp2vel van baja, mert még régen mikor egy services pack se volt fenn a Windowsomon lazán elment még Xp patch nélkül is! -
#797 Próbáltad áttenni az exe fájlt h 95/98 alatt fusson? -
balint89 #796 Kösz a helpet, de így se megy! Nemtom mi van a gépemmel, de mindig hibajelentést akar küldeni mikor elindítom! Mondjuk eddig csak fekete képernyő volt aztán lefagyott! Most fekete képernyő aztán hibajentés... -
#795 Ez talán segít SR1 ügyben.
-
balint89 #794 Komolyan mondom "áldom" aki kitalálta az egész Legacy os Kain Series-t!
Már végigvittem a Soul Reaver 2-t meg a Blood Omen 2-t! Lenne 2 kérdésem:
1) Vmiért nekem Xp sp2 alatt nem indul el a Soul Reaver 1! Miért?
2) Leszedtem a Defiance-t és mikor letöltöttem kiderült hogy csak az a 60perces verzió! Már egy hete keresek serialt hozzá de sehol nem találok! Vki tud?
előre is köszi!
-
BorGesz #793 Thx.:) -
#792 Blood Omen (még rpg, de jóóóóó)
Blood Omen 2
Soul Reaver
Soul Reaver 2
Legacy Of Kain: Defiance -
BorGesz #791 Sziasztok!
Valaki írja már le légyszíves,h a LoK-nak hány része van,és h mik a címei! -
Major #790 ...akkor elég nagyot kell csavarni a töréneten nem? Mert Raziel a Defiancéban egyesült a kardal...(!?) -
Zsoldos #789 Lesz meg szerintem. A tortenet meg boven nincs lezarva. -
Major #788 Szerintem nagyon jók ezek a képregények :) Amúgy lesz folytatása a Legacy of Kain sorozatnak, vagy a defiance volt az utolsó rész:? /azért remélem legalább egy blood omen 3 még lesz :) -
#787 Képregény itt.
-
Major #786 Soha nem lesz kész már a 100%os defiance magyarítás?:) -
#785 Sr2 outtakes itt -
#784 Nézz a leveleidre, és minél előbb válaszolj, vagy küldd a fálokat, mert még nem kaptam meg őket. -
killers #783 Köszi, megpróbálom. -
#782 Mindig értelemszerűen kell ugrálni. Egy helyen lehet gondod, amikor balra fel kell ugrani, ahol megkapaszkodik a falban, felmászol, ugrás jobbra. A legvégén, ahonnan már nincs tovább a "medence" felett levő fárkány felé kell ugrani->átvezető animáció.
Remélem itt akadtál el. -
killers #781 Help! Elakadtam. Tudna valaki segíteni? Az elején vagyok Raziennel és nem tudok elmenekülni a massza elöl. Megyek felfelé, ugrálok, csak később olyan magasan vannak a sziklák, hogy oda lehetetlen felugrani. Aztán utólér a folyam azt vége. Hova kell menni, vagy ugrani? Előre is kösz. Király a fordítás! -
Major #780 Nah én is megtesztelem,ha kell :)) -
#779 Köszi, köszi... -
Zsoltee_a_bator #778 jobb híján a wc ülőkére tettem :)
(klozet) -
#777 Kellene már a fordítás! -
#776 Hogy áll a fordítás? -
#775 Beta2 feltöltve.
Zsoltee Az utolsó részt elküldtem. -
#774 Jó lenne, ha május végére meglenne.(skater)
Hétfőn küldöm a maradékot.
Hétfőn Beta2. -
Zsoltee_a_bator #773 Evin sehogysem enged be a mailem.
a hetvegen asszem lesz ido a kovetkezo adagra.
a skaterrel kapcsolatban nem tudok semmit igerni, a jovo heten meg biztos nem lesz idom. -
#772 Beta1 -
#771 Az a karc ott húsvéti tojás akart lenni -
#770 Szerintetek igaz e az h a defianceban található húsvéti tojás? -
#769 Beta1-es magyarosítás jövő hétfőn(április 5) -
#768 Alfa2-es magyarosítást itt -
#767 Szóval: hibák listáját, péntek délig -
#766 Jó lenne, ha a hibáklistáját péndek délig elküldenéd, hogy hétfőre meglegyen a hibamentes Alfa2.
A hibákhoz írd le a szövegkörnyezetet is, hogy megtaláljam.
A fagyásnál, írd le, mi az utolsó mondta anit kiír, és eltűnik-e a fagyás előtt, vagy végig ott marad. -
Zsoltee_a_bator #765 ez meg nem reprezentativ valtozat. a heten pofozzuk ki az eddigieket, van hiba dogivel. szoval meg ne nezegesd nagyon. kb max 1-2 het sztem es meglesz a fullos. -
#764 Istenek vagytok
Sztem nagyon jól sikerült... -
#763 Köszi...ez elkerülte a figyelmemet... -
#762 Jövő hétre megpróbálom lefordítani a menüket is, és beleírom, hogy be kell kapcsolni a feliratokat is, hogy elég egyértelmű legyen mindenkinek. -
Zsoltee_a_bator #761 hat vedd ki a videokat stb, aztan majd lehet veluk jatszogatni. mirol mire kell konvertalnod?
evin kihagyta a telepito txt-jebol, bar eleg logikus, hogy a setup-ban a subtitle-oket be kell kapcsolni ;)
-
#760 A szöveg felíratként kellene h megjelenjen?
Zsoltee_a_bator: a program kiválogatja külön-külön a képeket videókat és a soundot, de valamivel át kellene konvertálni és ez nem megy...pedig biztos h van benne valamilyen konvertáló -
#759 Küldjed nyugodtan a még hibás részeket, én majd folyamatosan javítom.
A 2.fejezet előtti szövegeket nagyrész ellenőriztem, de az utánniakat, nem. Vagyis a 2.fejezet után lehetnek elírási hibák.