958
Legacy of Kain: Defiance
  • Zsoltee_a_bator
    igazabol pofonegyszeru, hamar megcsinalnam csak a nyitoszoveget kene osszehozni, azt neheznek talalom.
  • Solya
    Ha kész és ha nem baj majd elkérném...egyébként én is elkezdtem fordítani az olasz, latin és német nyelv nyelvtana alapján az angol szöveget...hát mendegélt...majd ha időm lesz folytatom
  • Zsoltee_a_bator
    a szovegeket en forditom. kb 0.5 szazalek kesz es maga a tokely ;)
  • Solya
    nem tudom h hallásból csinálod e de itt a szöveg angolul.
  • dzsonesz
    köszi megprobálom hátha.....
  • Zsoltee_a_bator
    dzson max dc-n tudod beszerezni ha nagy szerencsed van. nekunk is maceras volt a beszerzese.
  • Zsoltee_a_bator
    kellett volna a defiance-ba egy olyan resz mint a nagy csata a bo1-ben. Mikor csak aramlottak az emberek(predak;) tucatjaval..
  • Solya
    Ja..csak egy icipicikét...de így jó ahogy van...
    Egyébként először pont ez tetszett a sorozatban...nehezen lehetett meghalni...bár a defianceban azért voltak rendesen elhalálozások...
  • dzsonesz
    szeva all!
    na végignyomtam en is a storit kibaszottul eltalálták nagyon tetszett.Ami viszont a legnagyobb szopás volt az az elcseszett kamerakezelés de komolyan ennél szarabb már nem is lehetett volna, az irányitást megoldottam 1 gamepaddal attol kezdve az már király volt.
    Mondjuk ezért simán kárpotolt a nemgyenge grafika+a kvajó story.Mindent 1bevéve kvajó kis game lett ez az "utolsó rész"..
    Ja másik ha valaki tud mondani helyet pl ftp-t vagy akármit ahonnan le tudom szedni BO1 et az megköszönném, ugyanis azzal az 1 et nem nyomtam még.
    elörre is thx.
    bye
  • Zsoltee_a_bator
    szerinted amugy nem lett tul eros kain a bo1 -ben? a vegefele mar nagyjabol halhatatlan. (az eroter kb mindentol megvedi, es szinte folyamatosan hasznalhato a harom mananovekedesgyorsito fountainnal. + a brutal itemek..)
  • Zsoltee_a_bator
    ja elzevir az jo arc :)
  • Zsoltee_a_bator
    a kert vegeben oltsd el vele a megfelelo tuzeket.
  • dzsonesz
    szeva all!
    kéne help! pontosabban abban, h ott tartok raziellel voridor kastélyában megvan az ice reaver is csak kvára nemtudom hogy mit csináljak vele voltam már mindenhol de nem vágom hogy jutok tovább
    légyszi segitsetek.
    elöre is thx
  • FrezeR
    a földön látsz majd ilyen kör alaku jelet azt hiszem piros szinnel van jelölve, na ezeken a pontokon lehet menteni. esc-t nyomsz és save..
  • big
    Sziasztok!
    Menteni hol lehet, vagy hogyan?
    Ha valaki leírná megköszönném!
  • Evin
    Remélme még senki nem kezdte el a Legacy Of Kain:Defiance fordítását, mert én elkezdeném.
    Ezen okból fordítókat keresek hozzá.
    Jelentkezni: [email protected]
  • Solya
    Nagyon komolyak ezek az öngyilkos teddy macik a játékban
  • Zsoltee_a_bator
    haat passzolok, azt hittem megvan meg, de megsem.
  • Solya
    Hol találom a ripper nevű ősleletet?
  • Solya
    A videók után mindig leállt a játék...nagy feketeség és miután lebutítottam rendesen ment.
  • Zsoltee_a_bator
    azzal a viddel nalam is volt zur sajna. de asszem konnyen ki lehet rippelni a nagy file-bol a videot. (pl ripper nevu oslelet dosos progival :)
    cpu butito minek kell hozza?
    (nekem a jatek maga leallt neha, amikor "fade in" ek voltak, de akkor eleg volt nyomkodni a ctrl-alt-del esc -et egymas utan egy fel percig es szep lassan bejott, ha ilyen gond volt)
  • Solya
    Műxik Csak a második videó hiányzik róla...
    Ezt meg is akartam kérdezni h a te példányodon is hiányzik e?

Véletlenül nem tudnál egy jó cpu butítót, mert ami van az időnként leáll?
  • Zsoltee_a_bator
    Soly kiprobaltad, mukodik a cd? tegnap omlott ossze a gepem eleg durva filehibak voltak, nemtom hogy mikor irtam jo allapotban volt-e a dolog.
  • Rusy
    Pf jó game,de ez a kurva irányítás az agyamra megy, még mindig nem szoktam meg 2 óra játék után, lehet gamepad-al könnyebb lenne
  • Zsoltee_a_bator
    ehe poen :)
  • Solya
    Defiance outtakes itt!!!!
  • Zsoltee_a_bator
    na mai ures napomon vegig is nyomtam..
    Morbid a ficko, a giotin is ottvolt a muzeumban amivel kesobb lefejezte Voradort :) csoda hogy privat reaverje nincsen.
  • Solya
  • Zsoltee_a_bator
    haat a bugok mar csak ilyenek. vkinek 100x -ra sem..
    nyomom az oment kozben :) egy fel ora alatt meg lehet szokni a grafikat.. most gyoztem le william the just -ot, a soul reaverje picit kettetort szegenynek :) az a mocsok moebius az orrom elott adta neki oda a reavert.

ja poen, Malek pancelja oregen, rozsdasan mar ottvan Moebius muzeumaban meg mielott Maleket legyozte volna Vorador :)
  • Solya
    Nekem elsőre sikerült....
  • Zsoltee_a_bator
    en 4-5x ralottem es atkapcsolta.. fura volt tenyleg, gondoltam hogy bug.
  • Corey
    megvan a megoldás, mégpedig a msot megjelent peccsben, ami fixálja a beragadt air reaver portál előtti kapcsolót. végre
  • Zsoltee_a_bator
    konyorgott az eleteert muhaha :)

najo nem.
  • Lynx_TWL
    blood omen 2ben megy a megküzdés akkor Kain, és Hash között?

kurvajó ez a történet, de még mding n agoyn sok midnen nem tudok belőle, és nem tiszta, attól függetlenül, hogy neked kösöznhetően naogny sok midnent emgtudtam:D
  • Zsoltee_a_bator
    mar megkuzdott, blood omen2 cimu jatek errol szol.
    es pont ezert nem akarta hogy raziel hasznalja a szivet, hogy azok az esemenyek ne tortenjenek meg.
  • Zsoltee_a_bator
    godnak azert nem koserek a vampirok mert halhatatlanok es nem tudta bekebelezni a lelkuket.
  • Corey
    szted nem próbáltam?.. ezzel kezdtem, mert egyből rájötem hoyg ezt kell.. dehát ha ecer aza rohadt kapcsoló nem reagál a telekinézisre, akkor már nemtok mit csinálni..
  • Lynx_TWL
    emellett, most mivel, nem Raziel ugye a Hylden hero, akkor a képen lévő próféciák, még nem történtek, meg, és még megtörténhetnek, vagyis Janos testében van msot Hash, aki majd megküzd valszeg ezután Kainnel:)
  • Lynx_TWL
    biztos van vmi megoldás, léyneg az, arra figyelj, ha a jobb oldal fúvó izét eltorlaszolod, akkor bal oldalt, nem tudod betolni a követ, ezért kell kapcsolot TK aimmal meglőni, hogy feljöjjön egy fal, ami megfogja, és utána be lehet tolni a jobb oldalit, mert kkor hiába van torlaszolva, a másik kő, nem meyge l, mert nem:)
  • Corey
    hát ez sehogysem megy... ez vmi óriási BUG, legalábbis az alapján mondom ahogy ti csináltátok és nekem nem megy.. vagy nemtom már.. lehet jó lenne egy map restart, csak akkor meg 2 pályával előbbről kell nekifutnom:(