Legacy of Kain: Defiance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam már az olyan kapunál amit ugy kell átváltoztatni ,hogy az 1gyik et dark ra a másikat light ra de akkor még nem volt meg a light reaverem most meg nem tudok ide vissza jutni ott álok a templom(ebben van a portál) és nézek a fejembõlbambán
Még mindig én. Kint a romoknál nem változik semmi a két mod között bent igen ,de az az oszlopos sz.rs.g.
minden meg van ajto ahova csak spectral modban lehet menni de ott nem lehet visza alakulni(innen jöttem ide)van a nagy terem 2 böszme oszloppal amin csak ugy lehet átugrani ,hogy az elsöre sima modban a másikra spectral ban innen tudok a pajzshoz menni , innen csak ugy tudok elmenni ha 1 szobrot elforditok + még it van 1 ajtó ami mögött 1 runa van csak a light reaverrel leht kinyitni és van fölötte 1 gömb amit át lehet változtatni dark +light reaverrel . Innen csak ugy tudok kimenni ha elforditm a szobrot ballra. A nagy terembõl ki tudok menni a romok hoz a romok nál eltolomm az oszlopot felurok a portálhoz és ennyi hol kell azt az ugást csinálni.
merre ugorjak honnan???,
merre ugorjak honnan???,
ha fenn vagyok a romokkall szenben és elöre nézek merre kell onna ugrani??
Jártál már olyan helyen ahol van egy nagy kapu és a két oldalán két gömb, amit át kell változtatni...egyébként csak akkor mutatja az utat, amikor elõször jössz ki.
ahol tologathatod az oszlopot nem ugyanoda kell ugornod ahonnan jottel, hanem ugy tolod az oszlopot hogy a stonehengerol az az oszlopon at atugorhass a dark forge -hoz. (fent a parkanyon ott a bejarata) asszem lehet hogy ottvan a trukk hogy csak spectral-terben tudsz eleg nagyot ugrani es font lesz egy atjaro vissza.
nem mutatott semmit mikor vissza téreka light reaverrel akkor kijövök a d.r. a kapuzn elöttem a romok 2 ajtó(egyik se nyilik) ott a huzogatos oszlop avval se megyek semire max viszza megyek a nagy teremhez ahol a két nagy oszlop van innen meg csak a forgatos fejhez tudok menni meg a nagy képhez ahol a shieldet szereztem
Amikor kijössz az ajtón megmutattja h merre kell menned...egy kis bejáratnál kell lemenni...asszem
pls help nem tudok tovább menni már két napja 4.szint Raziel megszerzem a light reaver-t vissza jövök az idõbe és nem tudok továbbmeni. Miután kijövök a kapun (dark r. kellett kinyitni ) Elöttem a romok + 2 ajtó és az a tologatos oszlop ha viiszaugrok a oszlopróla oda ahonnan jöttem a (pajzsos ajto) és ennyi itt nem tudok tovább jutni pls help mert megkészülök
ja bocs még az elözõ 4.dik chapter ben van
Hello van 1 kis problémám szerintem mondjuk én vagyok balfék ,de megszereztem a dark és light reaver vissza jöttem az idõben és elakadtam merre kell tovább menni a rúnák után
nem mindenkinek van noi megerzese 😊)
(amugy enis a jatek vegefele vettem eszre azt a menut #lookaround])
(amugy enis a jatek vegefele vettem eszre azt a menut #lookaround])
ha mar arra se figyeltek mit beszelnek a szereplok, legalabb nezzetek meg a goals menu-t..
fekete szemmel kicsit zombis 😊

kain jele is hasonlo. kozepen egyertelmuen a kinovesek a fejen, korulotte meg mintha egy szarny lenne..
majdcsak neki is kino egyszer 😊

majdcsak neki is kino egyszer 😊
ismeros jel? (raziel arc-kendoje a klanlogoval😊

ja nagy ez a kep 😊
Ja amugy talaltam egy oldalt, olyan dolgokat tartalmaz,
amiket kitoroltek az eddigi Kain jatekokbol. Pl mikor meg nem tudtak hogy csinalnak-e meg ebbol soksok jatekot, csinaltak egy alternativ befejezest a soul reaver1-hez, amiben Raziel meg a tavoli jovoben beszipkazza Arielt, megoli Kaint, majd hasznal egy gepet, amivel elpusztitja az osszes vampirt a bolygon, az Elder God meg orul. A szinkron-szineszekkel mar szepen lenyomattak az anyagot, letoltheto mp3-ban. Meg meg csomo cucc van ott.
http://www.thelostworlds.net
Ja amugy talaltam egy oldalt, olyan dolgokat tartalmaz,
amiket kitoroltek az eddigi Kain jatekokbol. Pl mikor meg nem tudtak hogy csinalnak-e meg ebbol soksok jatekot, csinaltak egy alternativ befejezest a soul reaver1-hez, amiben Raziel meg a tavoli jovoben beszipkazza Arielt, megoli Kaint, majd hasznal egy gepet, amivel elpusztitja az osszes vampirt a bolygon, az Elder God meg orul. A szinkron-szineszekkel mar szepen lenyomattak az anyagot, letoltheto mp3-ban. Meg meg csomo cucc van ott.
http://www.thelostworlds.net

amugy ha jol remlik a kert vegebe kell menned , es ott meggyujtani es eloltani a megfelelo mecseseket.
nezd meg a goals menuben, vagy nemtom hogy hivjak..
ahol a combok leirasa , meg a targyaid vannak.
ahol a combok leirasa , meg a targyaid vannak.
fúj de szar a kamerabeállítás!most installáltam, a sr2 állatira tetszett, de ez rögtön az elején nem jön be.miután vért szíttam, hogyan lehet kijutni a börtönbõl a legelején. egy irányba lehet menni, aztán a lépcsõ tetején van egy ajtó. hogyan lehet kinyitni?
Mikor Raziellel meszereztem a víz kardot a kastélyban utána mit kell csinálni, hova kell menni.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Elõre is köszönöm a segítséget.
most van megint újra netem.nem akarok sokat visszaolvasni.jó?megéri letölteni?
skacok
ezen a kamera nézeten lehet valahogy állítani?
ezen a kamera nézeten lehet valahogy állítani?
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
valahol a my documents-ben tartja oket asszem..
tegyel fel egy rendes drivert. ati.com. az asus ritkan frissit, lehet hogy valami kovulet.
mi az a 975 driver?
100%-os siker!
Nagyon köszi,örök hálám!
Nagyon köszi,örök hálám!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Figyu! nekem is kb ez volt a gondom: nekem a geforce 4 mxes kártyám miatt.
Én a következõt tettem, próbáld ki:
A start menü futtatásba írd be h regedit.
Itt a sajátgépben menj rá a HKEY_CURRENT_USER, majd a Software => Crystal Dynamics => Soul Reaver 2 pluszjelére és végül klikkelj 1.00.000 -ra.
Itt a DisableVShader -on jobb klikkelj, és válaszd a módosítást vagy mit.
Ezen a helyen a 0 értéket kell módosítanod 1 re.
Én a következõt tettem, próbáld ki:
A start menü futtatásba írd be h regedit.
Itt a sajátgépben menj rá a HKEY_CURRENT_USER, majd a Software => Crystal Dynamics => Soul Reaver 2 pluszjelére és végül klikkelj 1.00.000 -ra.
Itt a DisableVShader -on jobb klikkelj, és válaszd a módosítást vagy mit.
Ezen a helyen a 0 értéket kell módosítanod 1 re.
Üdv4
Hát nem tudom,én leszedtem a Soul Reaver 2-t,elinditom aztán az inditoképernyõn kék minden,az elsõ animácio lemegy jól,aztán jönne az a rész ahol Razielnek magyaráz Moebius,de ott már csak fekete képernyõ és csak a hang hallatszik.Amikor végeznek marad a fekete kép,de hallani ahogy Raziel-el mászkálok,szoval a játék már megy...
Probáltam a kompatibilitást,régebbi directx-et,de semmi változás.Most nem tudom,lehet rossz amit leszedtem?
Hát nem tudom,én leszedtem a Soul Reaver 2-t,elinditom aztán az inditoképernyõn kék minden,az elsõ animácio lemegy jól,aztán jönne az a rész ahol Razielnek magyaráz Moebius,de ott már csak fekete képernyõ és csak a hang hallatszik.Amikor végeznek marad a fekete kép,de hallani ahogy Raziel-el mászkálok,szoval a játék már megy...
Probáltam a kompatibilitást,régebbi directx-et,de semmi változás.Most nem tudom,lehet rossz amit leszedtem?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem mintha mukodne 😊
http://a1mclan.freeweb.hu/untitled.jpg
http://a1mclan.freeweb.hu/untitled.jpg
itt a hylden-vampir keverek csaj:
(vampiros a fule, foga, kepessegei, de a szine, a kinoves a konyoken, meg a szarny-csokeveny-valami a hatan hylden)

(vampiros a fule, foga, kepessegei, de a szine, a kinoves a konyoken, meg a szarny-csokeveny-valami a hatan hylden)

aha, most mar kb vilagos egy picit a játék, elég bonyolultak ezek az idõsíkok ezért nem vágtam túlzottan mert kb a bo2 vel jáccottam egy picit meg a defiancet nyomtam végig 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
a demonok es a hyldenek 2 kulon faj, ha a hylden hosre gondoltal, a blood omen2 -ben lett visszauzve.
http://www.thelostworlds.net/SR1-XP.HTML
ittvan hogy kell megcsinalni
a leiras nem tul szakszeru..
de elvileg annyi a dolgod hogy felinstallalod a game-t, megkuldod egy 1.2-es patchel. Beallitod a Win98 -as compatibilitasi modot:
majd felteszed ezt a soul reaver xp patchet: (nemhivatalos, de elvileg mukodik jol)
XP patch, Soul Reaver 1.2 -hoz
1 perc volt megtalalni a megoldast, beirtam a google-ba es ez volt az elso oldal amit kidobott. Ne legyetek mar lustak 😉
ittvan hogy kell megcsinalni
a leiras nem tul szakszeru..
de elvileg annyi a dolgod hogy felinstallalod a game-t, megkuldod egy 1.2-es patchel. Beallitod a Win98 -as compatibilitasi modot:
majd felteszed ezt a soul reaver xp patchet: (nemhivatalos, de elvileg mukodik jol)
XP patch, Soul Reaver 1.2 -hoz
1 perc volt megtalalni a megoldast, beirtam a google-ba es ez volt az elso oldal amit kidobott. Ne legyetek mar lustak 😉
az xp-ben vannak kompatibilitasi beallitasok.
csinalj egy parancsikont es annak a tulajdonsagaiban allithatod. pl win98 -t szimulaljon stb..
csinalj egy parancsikont es annak a tulajdonsagaiban allithatod. pl win98 -t szimulaljon stb..
a 2 siman megy xp-n.
Ez a játék mennyire hasonlít a Blood Omen 2-re mert az kurvára,tetszett ellenben a Soul 2 irányítása szerintem szar volt legalábbis a kamera mozgás!Szóval melyikhez hasonlít jobban!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
akinek kell es tud angolul, elkuldhetem a blood omen1 dumainak nagyreszet mp3-ban.
Moebius: Aye, you have seen my plan vampire, as I've seen your destiny! The future says, you die!
Kain: But I am dead.. As are you!
Moebius: Aye, you have seen my plan vampire, as I've seen your destiny! The future says, you die!
Kain: But I am dead.. As are you!
Eztitt jobb, sokkal informáltabbak és többször frissítenek.
Csak hát ez is német...
Csak hát ez is német...
Nekem most megvan a sima feher fenyt kard es a fekete fenyu kard. Az nem jo ?😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ilyet... rájöttem hogy regisztrálva is vagyok 😄
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D