958
Legacy of Kain: Defiance
-
#594 A leszakadt falépcsőnél vagy a padlózáras dolog melletti betörhető fal mögött van (oszlopokat kell asszem forgatni)
Mop_: a cracket betetted a helyére? -
ON3 #593 Szia solya köszi a mentéseket. van itt 1 kis probléma 8.chapter meg van két lándsza meg a kulcs 2. darabja amit a kertbe kellet megszerzni. de nem tudom hoo van a másik darabja vagz ,hogy merre kellene mennem -
#591 Igyvan. Pofonvagnam aki kitalalta ezt a lehetetlen kameramozgatast. Egyszeruen nincs turelmem es idegrendszerem a jatekhoz - egyelore - emiatt... -
steweee #590 hát nem tudom, de vhogy nem ragadott meg.a sr2-t alig bírtam abbahagyni, olyan jó volt, de ennek se a grafikája nincs olyan jó(lehet csak a színek miatt)se a kameraállaások nem nyűgöztek le.sőt, igazából az automata kameraállás miatt hagytam abba még az elején, annyira idegesített.kár, pedig a videókat szívesen megnéztem volna -
#589 -
#588 Hi!
Leszedtem a játékot, feltettem, de amikor el akarom indítani, akkor ezt az üzenetet kapom:
Vki tud segíteni? -
#587 őő egyébkétn nekem am esett le, hogy raziellel későbbi időúsíkban járok, mint kainnel:D
hányas chapterben kerülünk össze? -
Zsoltee_a_bator #584 Megneztem a kepregenyt. erdekessegnek nem rossz, de amellett hogy ittott kovetkezetlen, valahogy nem az igazi. Kicsit hulyeseg volt az Elder God figyelmeztetese a vampir Razielnek (amit erdekesmod kesobb szepen el is felejtett). Amellett valahogy arra ment ki az egesz dolog, hogy minel tobb idezetet belesuritsenek a jatekbol, neha tok oda nem illoen. (pl Kain monologja a Sarafan kozkatonaknak) Aztan par aprosag: Raziel kezenek emberkezet rajzoltak.. Vagy a mind controlos sorceress csajszirol szolo jovendoles, amit a vegleges soul reaver1-bol kivagtak.
Szoval ok hogy reklam de azert osszehozhattak volna vmi jobbat. -
ON3 #580 Solya nem innen jösz ide hanem a nagy terermben van rácsos ajto onnan.Ha ,más nem megy küldj 1 mentést ha van az 5. szinrtöl vagy csak onnan ahol már kint vagy a temetőbe -
#578 Ez érdekes, annak az ajtónak nem így kellene kinéznie...akkor néz ki így mikor először kerülsz ide és meg kell ölnöd a vámpír vadászokat... -
ON3 #577 Szia solya ment a mail -
#576 Kár -
#575 ez a két képregény, a soul reaver, és a defiancenak csak az előzetese, ez nem folytatódik, ez csak egy reklám képregény, elolvastam mindkettőt, végén írja is mind2nek:) -
#574 Itt meg itt is vannak képregény részletek. De még mindig nem tudom h ezek amiket találok a teljes e?! -
#573 hehe, miylen véres a kéépregény:D -
Zsoltee_a_bator #572 jee kosz a cimet soly :) sajna most el kell lepnem, de ha talalsz meg szolj oks? -
#571 hány chapteres össz, mikrtól modnhatom,h goy a felénél tartok már?:)
egyébként meg raziel, meg kain is kurvajó sztem, mindkettőveél tök jó menni, csak raziellel zavaart már ez a rohadt temető, végre kijutottam, remélem nem kell visszamenni:)
kérdés még,h ogy a light reaver csarnokban, jött egy kőszobor, ami világított meg midne fényesen, namostén a dark reaverrel vertem szét, gondoltam light nem sebzi,mert világit meg minden, nem is próbáltam lighttal, mert elég erőset ütött,, nem ovlt kedvem meghalni,:) szóval számít ellenfeleknél, hogy milyen reaverrel ütöm?
alapból a simát használom, mert neki van az ellökős varázslata, a light reavernek milyen spellje van? -
#570 kijátszotta már ki eddig? -
#569 na chappter 5 kainnel msot kerültem a pillárokhoz, aszittem, hogy egyből találkozom raziellel:) -
#568 Nem tudja valaki hogy a Lok- képregényeket hol lehet letölteni, mert találtam egy oldalt, ahol fenn van, de szerintem nem minden oldal. -
Zsoltee_a_bator #567 oda asszem majd kesobb szerzed meg a cuccot, menj tovabb. -
Zsoltee_a_bator #566 hat a konyvtarba menj. ( az egyik landzsat onnan szerezted meg). Ha jol remlik a kertbol tudsz beugrani az emeleti ablakba es ottlesz. Vagy a masik :) -
#564 Figyu: elküldenéd nekem a mentéseidet? Ezt meg kell néznem... -
#563 A vízben kellene egy bejáratnak lennie egy másik helyre -
#562 újabb kérdés...
visszamentem a kriptába aonnan megszöktem a nagy szem elől(nem tom hogy hívják a ki nengem teremtett, nem nyomtam előző részeket) szóval ott egy ajtó, amin gondolom be kéen emnni, két szobor áll emlette, egyiknek a kezében pajzs van, a másik szobor keze üres, godnolom kard kell bele, alul víz van, na most a vízben keressem a kardot, ha egyáltalán az hiányzik, vagy megintcsak egy pajzsot kéne kersenem... hol keressem? -
ON3 #561 Nem nyilik ki az a geci ajtó a f.sz kivan de szerintem valami szar a CD mel. Mikor meg nyomom az action gombot belemegy az ajtóba mintha játék hiba lenne -
#559 Majd ide kell visszatérni, ha meg lesz a dark reavered... -
#558 hmm, ja hogy vissza kell meni kint keresgélni:D -
#557 arra már rájöttem, hogy spiritiualban nem látnak, de nem tudok telekinesissel se semmit produkálni, gondoltam ki kell lökni a szembenlévő ajtót vagy vi... -
#556 raziellel mikor sikerül átmnnei materialba, ottvan két őrszem, ami nem enged át az ajtón, it mit kell csinálni? -
#555 A stone henge féleségnélo nem tud kimenni az ajtón...ha jól értelmeztem -
Zsoltee_a_bator #554 de ha megvan a light es a dark reaverje is akkor mar tovabb tud menni.. nem kell semmilyen ajto. -
#553 Nem emlékszem: egy ajtót kell keresned, ahogyan átmész az egyik hídon: ez mögött kell két oszlopot meggyújtanod...aminek hatására lépcsők jönnek elő...
-
#552 ja rájöttem:D -
#551 ,egtörtént kösz, most merre menjek? -
#550 aham -
#549 ahogy felszedem a fir emblémát, katonák jelennek emg a fal túloldalán, és nem tudom az oltrát tovább forganti action gombbal,h ogy kinyissam amivezető utat, ti miafaszt csináltatok?? -
#548 Asszem meg kell gyújtanod azokat a fáklyákat vagy miket amelyek a kijárat felöl vannak. -
#547 őőőőő
itt vmi gáz van, most kaptma meg kainnal aa reaveremenk enchantot, hogy mostmár iylen tüzeset is ötük, de nem tudok kijutin innen, mit kell csinálni, a kis oltárt középen, már nem tudom forgatni,h ogy ajtót nyisson.. -
#546 áááh megtaláltam a repedést a falon..