Legacy of Kain: Defiance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Elakadtam. 😊
Átmentem egy nagy hídon (ahol le kellett ereszteni a fahidat mindkét oldalon és az egyiken leszakadt) és ott van egy nagyon nagy terem, aminek a közepén 2 oszlop füstölög.
Ott kilõttem 2 õõ... izét és kb. a terem közelétöl kezdeve fel is épült a felfelé vezetõ utam, de nem tudok rá felmászni.
Mit kell még kilõni, ha kikell?
Tud vki segíteni?
Pls! 😊
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
voradornál is gyakran kell majd átmenni?😄
mert nem szeretnék, mert elég bonyolult lesz még a végén😊
๏̯͡๏﴿
ha meg ezen már túl vag,y akkor úgyis találkozol ott valahol moebiussal, na hát õ elmegy, akkor levereda fekete kis geciket, és akkor felmész az ajtón, és akkor totfel😊
๏̯͡๏﴿
Ha igen: menj oda vissza ahol az elsõ lándzsát szerezted...(fel a stone henge féleségre, át a kitörött ablakon át)...és ott legelõl a szobor mögött van egy zár
Help sollllyaaa!!!
Mop_: a cracket betetted a helyére?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Leszedtem a játékot, feltettem, de amikor el akarom indítani, akkor ezt az üzenetet kapom:
Vki tud segíteni?
hányas chapterben kerülünk össze?
๏̯͡๏﴿
Szoval ok hogy reklam de azert osszehozhattak volna vmi jobbat.

๏̯͡๏﴿
egyébként meg raziel, meg kain is kurvajó sztem, mindkettõveél tök jó menni, csak raziellel zavaart már ez a rohadt temetõ, végre kijutottam, remélem nem kell visszamenni😊
kérdés még,h ogy a light reaver csarnokban, jött egy kõszobor, ami világított meg midne fényesen, namostén a dark reaverrel vertem szét, gondoltam light nem sebzi,mert világit meg minden, nem is próbáltam lighttal, mert elég erõset ütött,, nem ovlt kedvem meghalni,😊 szóval számít ellenfeleknél, hogy milyen reaverrel ütöm?
alapból a simát használom, mert neki van az ellökõs varázslata, a light reavernek milyen spellje van?
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
visszamentem a kriptába aonnan megszöktem a nagy szem elõl(nem tom hogy hívják a ki nengem teremtett, nem nyomtam elõzõ részeket) szóval ott egy ajtó, amin gondolom be kéen emnni, két szobor áll emlette, egyiknek a kezében pajzs van, a másik szobor keze üres, godnolom kard kell bele, alul víz van, na most a vízben keressem a kardot, ha egyáltalán az hiányzik, vagy megintcsak egy pajzsot kéne kersenem... hol keressem?
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿