958
Legacy of Kain: Defiance
-
#678 nicns vmi magyar fanklub oldal?:)
kéne az összes rész leírása, de részletesen, minden szereplőt belevéve, aki csak benne volt a történetben, még Kain régi vécépucoló nénijének a nevét is akaorm tudni:) -
#677 "A blood omen1-ben Kain altal kivegzett dimenzio orzoje lakozik itt, aki egy moebiustol ellopott idokeszuleket hasznalva mindenfele lenyeket idezett meg mas terekbol es idokbol."
ez Mortanius ugyebár, de ő most a halál őrzője nem?:)
legalábbis lejebb azt olvastam, hogy ő meg Moebius voltak azok az emberek, akik fellázadtak...
Mortanius akkor az egyensúly fenntartása miatt csinálta Kaint?
Mi a franc van a Heart of Darknessben, olyan nagy cucc, hogy Kain fél tőle, hogy nem szabad használni?
először azt hittem, hogy azért, mert ha Janos feléled, akkor ő miata fog megbomlani a már így is zűrős lábadozó balansz, és jöhetnek a Hyldenek...
de nem, mert azért dőlt sösze az oszlop amikor Janos néz ki, mert Kain nem hoz áldozatot, viszont akkor, most mi van a szívvel?:)
egyébként kurvajó,h goy így összefoglalta,d én nem tudtam igazán, miért omlanak az oszlopok pont akkor, mert Janos már hamarabb felkelt:) de ez így kurvajól ki van találva, hogy az akkor még "fiatal" Kain pont most tagadja meg az áldozatot:)
ez egy másik:
Ezutan az "isten" hallgatott, elfordult toluk, ezert a vampirok tomegesen elkezdtek pusztitani magukat.
elkezdték ölni magukat, de akkor most ők meghalta, megcsappantak, és akkor mivel halhatatlanok votlak, a lelkük megszünt létezni, a halálukkal, ezért nem volt kóser az Elder Godnak?
végülis Kain, miért maradt életben, hogyha ki lett tépve a szíve?:)
-
#676 hát amior air reavert, kell szerezni, már kurvára nem tom, hogy kell, bátyám tegnapelőtt csiálta, de már nem végom bocs...
kapcsoló van, amitmeg kell yomni miutána a bal oldali követ odatoltad, akkor feljön a fal, utána a másik kő jöhet, aztán biztos történik vmi, pl lehozod a cuccot föntről, amit beraksz a tartóba, és a köveket megintcsak el kell húzni, vissza helyükr,e ohgy a sézl megfújja a cuccot... -
Corey #675 milyen fenti cuccra? Amúgy nekem sehogy sem megy semmi.. vmi bugféle ez?.. -
Zsoltee_a_bator #674 nemtom miert, de nekem az ugy sikerult hogy ugy 10x ranyomtam egymas utan a telekinezist a fenti cuccra es egyszer csak jo lett. -
Zsoltee_a_bator #673 parat visszalapozol le van irva a story. ( megismered jo hosszu commentek) -
Corey #672 ha tudsz segíts plz, olvass vissza picit -
#671 jjeeeee na kijáccottam, tök jó:)
Tureltől szartam be leginkább még:)
végén elder godot, tök nehéz volt levrni, többször nekiifutottam, mire rájöttem, miylen sorrendben ütnek a csápok:)
kérdések:
Raziel, vámpír volt, de vol benne Hílden is??? mert ezt pampogták így végülis...
A pillérek, miért dőltek végülis akkor össze éppen?
Kain miért nem akarta, hogy feléledjen Janos???
volt az a cséphadaró monszter, aki teleportált a pofámba, kék világítás effektekkel, és ilyen kék, emg fekete volt, a spiritual worldben is léteztek, mint a nagy vörös démonok...
ezek kik voltak? vörös démonokat nem verték ugye, mert ott volt egy angy vörös démon, meg 4-5darab iylen kék, amikor Kainnal felébredtem, miután Janos szívét kitépte Raziel belőle...
mert ezek a kék démonok, a secret chamber előtt, verték a már rendes alakjukat felvett Hyldeneket...
Mortanius csinálta Kaint ugye, de ő végülis ki volt? egy ember vagy mi?
ő is a pillárnak a z egyik guardianja? -
Corey #670 nah épp ezaz, hogy NEM tudom megnyomni azt a tárgyat.. ill rátelekinézisezek, de semmi nem történik.. mit kell csinálni? -
#669 Először azt hiszem h a baloldali követ kell eltolnod..ezután telekinézissel nyomd meg azt a tárgyat...ekkor fel jön egy valami az ajtó mellett, ami nem engedi visszacsúszni..ekkor menj a másikhoz és ugyanígy told el... -
Corey #668 egy kérdés: Raziellel a Pillars pályán vagyok, megvan már a Fire Reaver, és abban a teremben vagyok, ahonnan sztem az Air reaverért kell átmenni, de a teleportot nem tom kinyitni.. A teleport mellett van két tologatható kő, amik mellett gáz jön ki a falból, és az egyiknél van egy olyan tárgy amit telekinézissel tudnék mozgatni, ha működne, de nem. Mit kell csinálni? -
Zsoltee_a_bator #667 nagy fule van jol hall, faj neki a gong. -
Lamech #666 HALi!
van egy kis gondom. Raziellel elakadtam egy főellenségnél. Egy ilyen gyíkszerű vmi, ilyen célkövetős golyókat köpköd és gongok vannak a háttérben. Néha meg tudom őket szólaltani, de semmi több.
remélem érthető volt
Ha Vki tud segítsen THX -
Zsoltee_a_bator #665 koszi major lejott kozben az omen :)
(leleptem hetvegere es benyomva hagytam a gepet, lejott 2k-val az anyag egykettore :) -
Zsoltee_a_bator #664 szerintem fel kell ugralnod a ladakon az erkelyre. -
Zsoltee_a_bator #663 nem targy-gyujto verseny :)
chapterre itt a forumban mindenki azt szokta mondani 12, de valojaban 15 korul :) -
cenci #662 hello! valaki irja már meg hogy kell elkezdeni? megölöm a 2 őrt a legelején aztán minden ajto zárva van -
#661 nem, nálam vmi nagy hiba volt, szerencsém, hogy bátyám is tolja, és ő is vorador mansionjében volt, csak ő a másik teremben szedte fel először a másik dárdát, úgyhogy save gamet, megszereztem, és most chapter10ben vagyok, raziellel, most értem be cathedralba, és szerzem meg az earth reavert:)
hány chapteres a gém?
kainnel, már egy csomó kurva sok health talismanom van, meg arcane tome, meg telekinetic rune:)
raziellel, még csak, msot szereztem meg a 4. vagy 5. heatlh runet, arvane tomeból is csak 5 van....
vorador mansionjába, még vissza kell menni, emrt láttam, hogy vannak earth reaverrel nyíló ajtók, de akkor, most ez, hogy lesz?:)
leveri raziel kaint, és utána behozza a lemaradást tárgyakból?:) -
#660 A madárfejes teremből vissza tudsz jutni a pálya kezdő részére? -
#659 mégsem tesek kerülőt, mert nem tudok vissza menni, amerről jöttem, miafaszvanmár?:D
2 relic spearből először azt szereztem meg, amelyiknél felvilágosítani kell a gömböket, a hol a madár fejek voltak, azt msot szereztem meg, de msot nem tudom merre kéne menni help:) -
#658 hmm, megszereztem a ét relic speart, most a kúthoz kéne mennem vissza, de kruva nagí kerülőt tehetek, mert a kurva ajtók, még mindig nem nyíltak ki!
nem kéne ezeknek kinyílniuk? -
#657 HELP:D
vorador házában vagoyk, megszereztem az első relic lándzsát, a másodikat kéne, msot megszereznem:)
szóval jövök vissza az első lándzsa helyétől, amikor is visszajutok a nagy csarnokba, ott lementem alsó szintre,melvertem a ksi szörnyiket, aztán sutty jönnek hangok, feléled 3 szobor, azokat is leverem, de nem tudok kimenni, mert minden ajtón ilyen nagy zár van!
merre menjek, mit csináljak? -
Ddandy #656 Kösz Solya!!! -
#655 A stone henge féleségnél a kitörött ablakon át vissza kellene menned oda ahova az első vagy a második lándzsát találtad..és ott elől van egy ajtó. -
Sacrifice Sheep #654 Abban a teremben ahol a szobor van ne menj körbe, hanem mindjárt ahol bejöttél vágj át az udvaron.(arra menj, amerre a szobor néz)Lesz ott egy másik ajtó. Tudni fogod ha jó helyre érsz, mert a falon lesznek ilyen hülye gépek amik nyilakat lőnek rád.
Ha ennyire az elején elakadsz, ne sok jóra számits! -
Ddandy #653 üdv mindenkinek!
Én igazából most kapok agybajt, a chapter 8-ban, ugyanis megtaláltam mindnent, beszéltem Voradorral, kaptam is tőle egy Library Key-t, vagy mi a fenét, de most nem tudok semmit sem csinálni, csak kergetőzök körbe-körbe saját magammal.
Ki tudnátok segíteni egy kis infóval? -
peat0 #652 Lol ,rögtön elakadtam az elején..:) .Kainnal első pályán megyek, elérkezek egy kis térre ahol egy szobrocska is áll és sok ajtó sárgán világít. Az egyik nyitva volt, bementem végig a folyosón ott meg víz van a másik oldalon meg folytatódna, de a felvonóhíd fel van vonva:) ,hogy is kell? Köszi! -
Major #651 Fenn vagyok mán :D
-
#650 Hi!
Tudom, azóta már rájöttem, de azért kösz. -
Zsoltee_a_bator #649 haat lehet volt 1-2 nap is :)) atlag 2-3 k/sec.
huzos. csak most eltunt a srac...
de majd lehet fel tudom tenni az picit gyorsabb lesz. -
#648 Ez mennyi idő alatt? -
Zsoltee_a_bator #647 255 mb lejott belole..
de most nincs fent mar. -
Zsoltee_a_bator #646 ha barmikor feltoltod a kardot felvillan mellette egy kristaly-ize. akkor tudsz hasznalni spellt a karddal.
nyomvatartod az attackot 1-2 mp-ig es elengeded akkor suti el -
#645 Hi!
Lenne egy kérdésem.
Hogy lehet láthatatlanná válni a Dark Reaver-rel? -
#644 Hát bele néztem a játékba de tényleg siralmas az irányítása! -
#643 Én mindenképpen egy postai dologban gondolkozom, mert tegnap fennvoltam és hát elég messzelakik Bptől...
-
Zsoltee_a_bator #642 mar fentvan.
de ne sok jot remelj annyian toltenek tole hogy nekem is 2k -val megy, ha te is jossz mindketten tolthetunk talan 1.6 -al :) igazabol szerintem ezt vagy meet, vagy postai uton lehetne csak elintezni esszeru keretek kozott..
ja de ha jossz oda tudom adni a vicces lok zeneket :) -
#641 Mikor leszel fenn a dc++on? -
#640 Major!
Véletlenül nem laksz Bp közelben?
Nekem is kellene a bo1...
Nekem csak egy baj van a dc++szal...ki kell kapcsolnom a Norton féle tűzfalat, különben nem enged fel...és azt nem akarom... -
Major #639 Dj_Balleno