960
Legacy of Kain: Defiance
  • Lynx_TWL
    biztos van vmi megoldás, léyneg az, arra figyelj, ha a jobb oldal fúvó izét eltorlaszolod, akkor bal oldalt, nem tudod betolni a követ, ezért kell kapcsolot TK aimmal meglőni, hogy feljöjjön egy fal, ami megfogja, és utána be lehet tolni a jobb oldalit, mert kkor hiába van torlaszolva, a másik kő, nem meyge l, mert nem:)
  • Corey
    hát ez sehogysem megy... ez vmi óriási BUG, legalábbis az alapján mondom ahogy ti csináltátok és nekem nem megy.. vagy nemtom már.. lehet jó lenne egy map restart, csak akkor meg 2 pályával előbbről kell nekifutnom:(
  • Lynx_TWL
    nicns vmi magyar fanklub oldal?:)

kéne az összes rész leírása, de részletesen, minden szereplőt belevéve, aki csak benne volt a történetben, még Kain régi vécépucoló nénijének a nevét is akaorm tudni:)
  • Lynx_TWL
    "A blood omen1-ben Kain altal kivegzett dimenzio orzoje lakozik itt, aki egy moebiustol ellopott idokeszuleket hasznalva mindenfele lenyeket idezett meg mas terekbol es idokbol."

ez Mortanius ugyebár, de ő most a halál őrzője nem?:)
    legalábbis lejebb azt olvastam, hogy ő meg Moebius voltak azok az emberek, akik fellázadtak...
    Mortanius akkor az egyensúly fenntartása miatt csinálta Kaint?

Mi a franc van a Heart of Darknessben, olyan nagy cucc, hogy Kain fél tőle, hogy nem szabad használni?

először azt hittem, hogy azért, mert ha Janos feléled, akkor ő miata fog megbomlani a már így is zűrős lábadozó balansz, és jöhetnek a Hyldenek...
    de nem, mert azért dőlt sösze az oszlop amikor Janos néz ki, mert Kain nem hoz áldozatot, viszont akkor, most mi van a szívvel?:)

egyébként kurvajó,h goy így összefoglalta,d én nem tudtam igazán, miért omlanak az oszlopok pont akkor, mert Janos már hamarabb felkelt:) de ez így kurvajól ki van találva, hogy az akkor még "fiatal" Kain pont most tagadja meg az áldozatot:)

ez egy másik:
    Ezutan az "isten" hallgatott, elfordult toluk, ezert a vampirok tomegesen elkezdtek pusztitani magukat.

elkezdték ölni magukat, de akkor most ők meghalta, megcsappantak, és akkor mivel halhatatlanok votlak, a lelkük megszünt létezni, a halálukkal, ezért nem volt kóser az Elder Godnak?
    végülis Kain, miért maradt életben, hogyha ki lett tépve a szíve?:)
  • Lynx_TWL
    hát amior air reavert, kell szerezni, már kurvára nem tom, hogy kell, bátyám tegnapelőtt csiálta, de már nem végom bocs...

kapcsoló van, amitmeg kell yomni miutána a bal oldali követ odatoltad, akkor feljön a fal, utána a másik kő jöhet, aztán biztos történik vmi, pl lehozod a cuccot föntről, amit beraksz a tartóba, és a köveket megintcsak el kell húzni, vissza helyükr,e ohgy a sézl megfújja a cuccot...
  • Corey
    milyen fenti cuccra? Amúgy nekem sehogy sem megy semmi.. vmi bugféle ez?..
  • Zsoltee_a_bator
    nemtom miert, de nekem az ugy sikerult hogy ugy 10x ranyomtam egymas utan a telekinezist a fenti cuccra es egyszer csak jo lett.
  • Zsoltee_a_bator
    parat visszalapozol le van irva a story. ( megismered jo hosszu commentek)
  • Corey
    ha tudsz segíts plz, olvass vissza picit
  • Lynx_TWL
    jjeeeee na kijáccottam, tök jó:)

Tureltől szartam be leginkább még:)
    végén elder godot, tök nehéz volt levrni, többször nekiifutottam, mire rájöttem, miylen sorrendben ütnek a csápok:)

kérdések:
    Raziel, vámpír volt, de vol benne Hílden is??? mert ezt pampogták így végülis...
    A pillérek, miért dőltek végülis akkor össze éppen?
    Kain miért nem akarta, hogy feléledjen Janos???

volt az a cséphadaró monszter, aki teleportált a pofámba, kék világítás effektekkel, és ilyen kék, emg fekete volt, a spiritual worldben is léteztek, mint a nagy vörös démonok...
    ezek kik voltak? vörös démonokat nem verték ugye, mert ott volt egy angy vörös démon, meg 4-5darab iylen kék, amikor Kainnal felébredtem, miután Janos szívét kitépte Raziel belőle...
    mert ezek a kék démonok, a secret chamber előtt, verték a már rendes alakjukat felvett Hyldeneket...
    Mortanius csinálta Kaint ugye, de ő végülis ki volt? egy ember vagy mi?
    ő is a pillárnak a z egyik guardianja?
  • Corey
    nah épp ezaz, hogy NEM tudom megnyomni azt a tárgyat.. ill rátelekinézisezek, de semmi nem történik.. mit kell csinálni?
  • Solya
    Először azt hiszem h a baloldali követ kell eltolnod..ezután telekinézissel nyomd meg azt a tárgyat...ekkor fel jön egy valami az ajtó mellett, ami nem engedi visszacsúszni..ekkor menj a másikhoz és ugyanígy told el...
  • Corey
    egy kérdés: Raziellel a Pillars pályán vagyok, megvan már a Fire Reaver, és abban a teremben vagyok, ahonnan sztem az Air reaverért kell átmenni, de a teleportot nem tom kinyitni.. A teleport mellett van két tologatható kő, amik mellett gáz jön ki a falból, és az egyiknél van egy olyan tárgy amit telekinézissel tudnék mozgatni, ha működne, de nem. Mit kell csinálni?
  • Zsoltee_a_bator
    nagy fule van jol hall, faj neki a gong.
  • Lamech
    HALi!

van egy kis gondom. Raziellel elakadtam egy főellenségnél. Egy ilyen gyíkszerű vmi, ilyen célkövetős golyókat köpköd és gongok vannak a háttérben. Néha meg tudom őket szólaltani, de semmi több.
    remélem érthető volt
    Ha Vki tud segítsen THX
  • Zsoltee_a_bator
    koszi major lejott kozben az omen :)
    (leleptem hetvegere es benyomva hagytam a gepet, lejott 2k-val az anyag egykettore :)
  • Zsoltee_a_bator
    szerintem fel kell ugralnod a ladakon az erkelyre.
  • Zsoltee_a_bator
    nem targy-gyujto verseny :)
    chapterre itt a forumban mindenki azt szokta mondani 12, de valojaban 15 korul :)
  • cenci
    hello! valaki irja már meg hogy kell elkezdeni? megölöm a 2 őrt a legelején aztán minden ajto zárva van
  • Lynx_TWL
    nem, nálam vmi nagy hiba volt, szerencsém, hogy bátyám is tolja, és ő is vorador mansionjében volt, csak ő a másik teremben szedte fel először a másik dárdát, úgyhogy save gamet, megszereztem, és most chapter10ben vagyok, raziellel, most értem be cathedralba, és szerzem meg az earth reavert:)

hány chapteres a gém?

kainnel, már egy csomó kurva sok health talismanom van, meg arcane tome, meg telekinetic rune:)
    raziellel, még csak, msot szereztem meg a 4. vagy 5. heatlh runet, arvane tomeból is csak 5 van....
    vorador mansionjába, még vissza kell menni, emrt láttam, hogy vannak earth reaverrel nyíló ajtók, de akkor, most ez, hogy lesz?:)
    leveri raziel kaint, és utána behozza a lemaradást tárgyakból?:)
  • Solya
    A madárfejes teremből vissza tudsz jutni a pálya kezdő részére?
  • Lynx_TWL
    mégsem tesek kerülőt, mert nem tudok vissza menni, amerről jöttem, miafaszvanmár?:D

2 relic spearből először azt szereztem meg, amelyiknél felvilágosítani kell a gömböket, a hol a madár fejek voltak, azt msot szereztem meg, de msot nem tudom merre kéne menni help:)
  • Lynx_TWL
    hmm, megszereztem a ét relic speart, most a kúthoz kéne mennem vissza, de kruva nagí kerülőt tehetek, mert a kurva ajtók, még mindig nem nyíltak ki!

nem kéne ezeknek kinyílniuk?
  • Lynx_TWL
    HELP:D

vorador házában vagoyk, megszereztem az első relic lándzsát, a másodikat kéne, msot megszereznem:)
    szóval jövök vissza az első lándzsa helyétől, amikor is visszajutok a nagy csarnokba, ott lementem alsó szintre,melvertem a ksi szörnyiket, aztán sutty jönnek hangok, feléled 3 szobor, azokat is leverem, de nem tudok kimenni, mert minden ajtón ilyen nagy zár van!
    merre menjek, mit csináljak?
  • Ddandy
    Kösz Solya!!!
  • Solya
    A stone henge féleségnél a kitörött ablakon át vissza kellene menned oda ahova az első vagy a második lándzsát találtad..és ott elől van egy ajtó.
  • Sacrifice Sheep
    Abban a teremben ahol a szobor van ne menj körbe, hanem mindjárt ahol bejöttél vágj át az udvaron.(arra menj, amerre a szobor néz)Lesz ott egy másik ajtó. Tudni fogod ha jó helyre érsz, mert a falon lesznek ilyen hülye gépek amik nyilakat lőnek rád.

Ha ennyire az elején elakadsz, ne sok jóra számits!
  • Ddandy
    üdv mindenkinek!
    Én igazából most kapok agybajt, a chapter 8-ban, ugyanis megtaláltam mindnent, beszéltem Voradorral, kaptam is tőle egy Library Key-t, vagy mi a fenét, de most nem tudok semmit sem csinálni, csak kergetőzök körbe-körbe saját magammal.
    Ki tudnátok segíteni egy kis infóval?
  • peat0
    Lol ,rögtön elakadtam az elején..:) .Kainnal első pályán megyek, elérkezek egy kis térre ahol egy szobrocska is áll és sok ajtó sárgán világít. Az egyik nyitva volt, bementem végig a folyosón ott meg víz van a másik oldalon meg folytatódna, de a felvonóhíd fel van vonva:) ,hogy is kell? Köszi!
  • Major
    Fenn vagyok mán :D
  • Mop
    Hi!
    Tudom, azóta már rájöttem, de azért kösz.
  • Zsoltee_a_bator
    haat lehet volt 1-2 nap is :)) atlag 2-3 k/sec.
    huzos. csak most eltunt a srac...
    de majd lehet fel tudom tenni az picit gyorsabb lesz.
  • Solya
    Ez mennyi idő alatt?
  • Zsoltee_a_bator
    255 mb lejott belole..
    de most nincs fent mar.
  • Zsoltee_a_bator
    ha barmikor feltoltod a kardot felvillan mellette egy kristaly-ize. akkor tudsz hasznalni spellt a karddal.
    nyomvatartod az attackot 1-2 mp-ig es elengeded akkor suti el
  • Mop
    Hi!
    Lenne egy kérdésem.
    Hogy lehet láthatatlanná válni a Dark Reaver-rel?
  • nagykispeter
    Hát bele néztem a játékba de tényleg siralmas az irányítása!
  • Solya
    Én mindenképpen egy postai dologban gondolkozom, mert tegnap fennvoltam és hát elég messzelakik Bptől...
  • Zsoltee_a_bator
    mar fentvan.
    de ne sok jot remelj annyian toltenek tole hogy nekem is 2k -val megy, ha te is jossz mindketten tolthetunk talan 1.6 -al :) igazabol szerintem ezt vagy meet, vagy postai uton lehetne csak elintezni esszeru keretek kozott..

ja de ha jossz oda tudom adni a vicces lok zeneket :)
  • Solya
    Mikor leszel fenn a dc++on?