958
Legacy of Kain: Defiance
  • Zsoltee_a_bator
    independence.no-ip.org -> ide fel tudnal jonni vele ha szepen kerlek? :)
    + milyen neven vagy?
  • Zsoltee_a_bator
    azis jo remelem izom neted van :) segitseg elkuldve.
  • Major
    ...Vagy kidobom dc++ ra...
    u.i :D help me :D so1 ;]
  • Zsoltee_a_bator
    ja'j. az mar a maceras meret kategoria..
    hol laksz? :)
  • Major
    olyan 465 mega ez egész .. 15 megánkét szétszedve zipbe becsomagolva
  • Zsoltee_a_bator
    amugy nem volt az olyan nehez. plane a full eros tapos razieles soul reaverrel :) (bar az a manat csapolta rendesen, de ha elfogyott meg mindig ott a duplafejsze :)
  • Zsoltee_a_bator
    tomoritve mekkora?
  • Major
    Megy nálam a Blood omen 1 xp alatt de maga a gama nagyon nehéz, tenyéleg csak fanoknak 650 megás ISO ban van meg + xp patch..
  • Solya
    Mázlista tücskök a németek...
  • Solya

• Zsoltee_a_bator
    legacy of kain - gamecubera :)

• Zsoltee_a_bator
    Rahab vs Raziel
  • Zsoltee_a_bator
    hat jo lenne. anno regen volt nalam egy eredeti valtozat, de vissza kellett adnom. kar hogy nem masoltam le.
  • Solya
    Az a gond h nincs nálam a cd...péntegen tudnám megszerezni...remélem nem hagyták el...mert akkor kapnak a fejükre
  • Zsoltee_a_bator
    lerippeled a ps -es valtozatot, hogy mekkora?
    tomoritve nem lehet nagy. segitek ha nem tudod hogy kell.
  • Solya
    Hogy mondja a német: Das ist eine gute Idee
  • Zsoltee_a_bator
    na en azt mondom osszuk meg magunk kozott valahogy :)
    csak talalunk valami servert vagy mittudomen. ps emulatort en tudok szerezni megbizhatot (haverom folyton azzal jatszik), vagy Major pc valtozata is jo. Sot talan a ps meg jobb lenne mert a win xp-vel bajok vannak a bo1-el..

Majoor. ;) tudsz servert es hajlando vagy kis idot raaldozni? :) tomoritve nem hiszem hogy nagy lenne az iso, ugyhogy nem nagy macera. tudok egy tarhelyet ahova 50 mb -t lehet felrakni ftp-vel, szerintem 200 mb eleg lesz a gamera.. www.tvn.hu . accountot gyartani kb 10 masodperc email se kell meg semmi..
  • Major
    Nekem van :] Vagyis sikerült az összes részt kigyűjtenem :D
  • Solya
    Sajnos nincs..én is arra vadászok...egyik rokonomnál játszottam vele PSen...azóta jó emulátorokat keresek.
    Találtam egy csávót az egyik fórumon, akinek eredetiben megvan, de nem akar nekem írni..pedig már a 4. levelet írom neki...:(((
  • Zsoltee_a_bator
    neked van blood omen1 fullod?
  • Solya
    Majd megkérdezzük a PSes kollégáktól...csak lesz olyan aki PSen nyomja...
  • ON3
    Megnéztem a leirásban,amit mondtál és ott le vannak írva csak az L2 nincs próbáltam kitalálni de nem nagyon ment!
  • Solya
    Ez...sajna... a playstationhöz van
    Meg kellene tudni h mit csinál a figuránk R2, L2, háromszög és a kör hatására...lehet h működne pcén is...blood omen 1nél működött...
  • ON3
    Szeva solya,kösz mindent sikerült végigjátszani.A leírásban emlegetnek egy extra fegyvert Kainnak amit megfelelő kombinációval lehet behozni(UP,DOWN,LEFT,RIGHT,R2,L2,TRIANGLE,DOWN,CIRCLE)Mi a túrót akar ez jelenteni????
  • Mop
    kösz mindenkinek, sikerült. :)
  • ON3
    Hi,hogy a fenébe kell kicsinálni a végén azt a túlméretezett szemgolyót?(a csápokat vissza ütöm 2x és adok a golyónak?)
  • Zsoltee_a_bator
    telekinezissel.
    ha meg nincs meg a tuz-enchant akkor meg kell szerezned.
    (vmi kardot kell visszavinned a hid tuloldalara, az fog nyitni ott egy ajtot, amugy goals menut nezd eloszor ha elakadsz)
  • Mop
    de hogy kell begyújtani a tüzeket?
  • Lynx_TWL
    a falon van egy kapcsoló, és a két tüzet kell begyújtani, akkor felépül a fal , de ügyesen kell ugrálni, mert nem folytonos, lesznek kihagyások!
  • Mop
    Ja, és a 3. chapter-ben vagyok
  • Mop
    Hi!
    Elakadtam. :)
    Átmentem egy nagy hídon (ahol le kellett ereszteni a fahidat mindkét oldalon és az egyiken leszakadt) és ott van egy nagyon nagy terem, aminek a közepén 2 oszlop füstölög.
    Ott kilőttem 2 őő... izét és kb. a terem közelétöl kezdeve fel is épült a felfelé vezető utam, de nem tudok rá felmászni.
    Mit kell még kilőni, ha kikell?
    Tud vki segíteni?
    Pls! :)
  • Lynx_TWL
    én me most érkeztem vorador mansionjába, levertem pár kis férget, és ott vagyok a gargoyleok belső udvarában, na itt bementem egy ajtón, akkor ott víz van, jött két ilyen szörnyke, akinek már volt iylen csonk szárnya, na szóval ne az érdekel mit kel csinálni, arra rájövök majd, haenm az, hogy itt még a spiritual worldben nem is voltam!
    voradornál is gyakran kell majd átmenni?:D
    mert nem szeretnék, mert elég bonyolult lesz még a végén:)
  • Lynx_TWL
    hát ha száldosol, akkkor már a vizes barlangnál vagy, ha itt nem tudod merre kell meni, akkor pattogj át a letört cseppköoszlopok törzyén ott jobbra az odlalpárkáynra, onnan előre az előtte évőre, ezen a végében van vmi arcane tome, vagy telekinetic rune, vagy vmi, na akkor msot visszamész, a párkáyn végébe, és ott látod,hogy tovább vezet a barlang, na itt ugrassz, aztán megint megnyomod ugrást,mert akkor át tudsz így lebegni, egyébként sima ugrással meghalnál:)

ha meg ezen már túl vag,y akkor úgyis találkozol ott valahol moebiussal, na hát ő elmegy, akkor levereda fekete kis geciket, és akkor felmész az ajtón, és akkor totfel:)
  • Zsoltee_a_bator
    rohadtul nem vagom hol vagy :)
  • smog
    EMBEREK!(és vámpírok..höhöhö...a LEGACY OF KAIN-ban a Kain csávóval,hogy a vérbe lehet kijutni a mélyből??.......odáig eljutottam vele,hogy mentem felfele jött egy aprócska videó,átjutottam másik barlang,ott is húzok felfele,szálldosok meg minden jóság,de oszt egyszercsak mittomén merre kéne .....hü?...(inkább fps fan vagyok,meg jobb tps-s.c.,m.p.-,úgyhugy nekem ez furcsa style,főleg shit kamera,meg gyík irányítás,de vempájerekkúlok) ELŐRE IS KÖSZ,ÉN AZ AMATŐR VAMPIRE.
  • Solya
    Ezekszerint már találkoztál a zöld vámpírral?
    Ha igen: menj oda vissza ahol az első lándzsát szerezted...(fel a stone henge féleségre, át a kitörött ablakon át)...és ott legelől a szobor mögött van egy zár
  • ON3
    HiHETETLEN DE IGAZ!!!Megint elekadtam mit kell csinálni miután megszereztem a frost(water) reaver-t mit kell vele meg fagyasztani. már vissza jöttem a mansionba azt mondja a játék mennyek a garagoly cyrpt be de az hol van
    Help sollllyaaa!!!
  • ON3
    Gotcha!!!! thx
  • ON3
    HOl is van pontosan az a leszakadt lépcső ,mert kb fogalmam nincs .Lehet
  • Zsoltee_a_bator
    azert tulozni a kamera nem, de a grafika mindenkeppen sokkal jobb mint az sr2 volt. nagyobbak a texturak, kb duplaannyi a poligonszam. 6000 poli/karakter ami nem minden jatekban van.. meg egy rakat jopofa dx8 effekt. itt sg-n volt is egy cikk a progirol, annak az iroja is low detailen nezte valami tesco gazdasagos videokartyaval.