82991
-
#3305 arra én is... de szvsz ilyen képeket már csak a megjelenés előtt 1-2 héttel fogunk látni.... de ne nekem legyen igazam -
#3304 Jaja. Fokepp arra lennek kivancsi h a fegyvereket hogy rajzolja vagy egy listat az uj fegyokrol :) -
#3303 ua., mint a 3-ban, és a vice cityben. írták már. persze gondolom lesz 1-2 újdonság, ilyen energia csíkok, meg mittomén -
#3302 Mostma adjanak egyet jatekosszemszogbol, kivancsi vagyok milyen a HUD -
#3301 LY-J Problémára ügyelj, hehe Én mondom!? Ez nem nyelvtan érettségi!
Jah lesznek nagy halyók és vezetheted! Nézd meg visszább a vonat képét. Ha még eszedbejut olvass vissza mint állat -
Zsolo #3300 A képeken minden jól van csak az a baj hogy nem mi csinálunk ilyen képeket! -
Zsolo #3299 -
#3298 pfúúúúúú de várom a game-t!
kár hogy még kb 1 év :( -
#3297 mi nem tetszik a képen? -
#3296 hmmm. -
#3295 1. honnan veszed, hogy lesz utasszállító repölőgép? :)
2. nem lessz, hanem lesz.
3. hajó, nem halyó
4. lol
-
#3294 :DDDDDDDDD
thx -
#3293 nagyítsd ki bazze..............
honnan tudjuk szted ???? -
#3292 1. valszeg nem.
2. tolószék
3. semmilyen nagy hajót nem lehet majd vezetni
4. én meg szívesen válaszolok -
#3291 itt a baloldali Y alaku autópálya elágazásánál az valami bug? -
#3290 én is így gondolom:D
már jobban érdekel a járkákás meg felfedezés a városban mint a küldetések :DD -
#3289 nézegettem a képeket,hát nem tudom hogy fogom kibírni ezt a majdnem 1 évet,eszméletlen mennyire jó játék lesz ez,ha tényleg benne lesz minden ami a képeken van és ami le van írva akkor egész évben ezzel fogok játsani,vagy tovább,soha nem lehet majd megunni,főleg ha lesznek ehhez is modok,ez egy életre szóló játék,és még azon is túl :) -
#3288 1-2 kérdés.:
1.az utasszálító repülőkön most már lehetünk utasok?
2.milyen közlekedési eszköz lessz még?(metró vagy vonat)
3.milyen nagy halyókat lehet majd vezetni?
4.ha még jut eszembe írok -
Zsolo #3287 Biztos szólt valaki az érdekünkben! A könnyem kicsordul olyan gyönyörű! -
#3286 jah... már ideje volt, kedd óta nem jött semmi új, de most kárpótoltak minket -
Zsolo #3285 Kurva jók a képek! -
#3284 -
#3283 -
Mellesleg a Manhunt is PS2-re jött ki először, és rá pár hónap múlva PC-re meg Xbox-ra és ha jól tudom nem volt vmi sikeres a PS2-es eladások tekintetében, tehát nehogy már egy GTA: SA ne jöjjön ki PC-re...
lemerném fogadni, hogy ahogy kijön PS2-re, eltelik pár hét és mivel tuti, hogy az eladások csúcsán lesz bejelentik, hogy a sikereknek köszönhetően elkezdték a PC-s és az X-box-os verzió készitését is... Persze ez nekik már emgvan ez a terv, csak megvárják, hogy tényleg sikeres legyen (az is lesz) -
#3281 hát nem tudom, sztem ez olyan szánalmas, hgoy aq játékra fogják, sírok az idegességtől komolyan mondom. az a 17 éves kis balf*sz szépen menjen életfogytiglanira a börtönbe, és ne a játékra fogja a gyilokot -
#3280 hátszóval ezér ne adjákk ki a játékokat PS-re inkább PC-re és akkor nem lesz semmi gond:D -
#3279 Bocsi picit off, de a Rockstarhoz kapcsolódik , a hírt lehet kommentálni is alul.
sorry az offért -
#3278 az -
#3277 még búvárkodni is lehet majd -
#3276 nem kell -
#3275 Hi Galy -
#3274 Depot vagymi :D
de nem drive az biztos -
#3273 mittomén -
#3272 D az nem Department véletlenül? :) -
#3271 Jól látok??? :) lehet majd uszni benne?Apám ezek mindenre odafigyelnek. -
#3270 Király! -
#3269 nem kell megtalálni, inkább menny vonattal -
#3268 Hátööööö.....
Nem lesz rossz:) Hogy fogom megtalálni a helyes utat azon az autópályacsomóponton :) -
#3267 nem...
LSPD-Los Santos Police Drive
LCPD-Liberty City Police Drive -
#3266 vaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz micsoda képek, te jó ég