82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hentes Bill #4629
    hát nem tudom. jelen állás szerint nem tudok olyan játékról, ami talán odaléphetne a san andreasról. van ez az el matador nevű játék, az elég jónak tűnik, vagy talán a pc-s driv3r, de nem hiszem... majd a mafia 2 :P
  • Johnyy
    rivális? nemhiszem hogy enyi mindet belerakni megpróbálkoznának némely emberrkék egy játékba, mert az full clón lenne és sütne róla hogy kopi,, meg már maga a GTA név is sokat jelent
  • M@TriX
    lesz az 10 is, bazi messze van, most nagyot robbanhatott volna, de addig sztem lesz rivális, még persze nem tudom kinek a személyében...
  • Johnyy
    jaja, szerintem nagyon jó időzítés!
  • Hentes Bill #4625
    nem baj, jövőre májusban jön, mint ahogyan sokan mogmondtuk itt

:D
  • Johnyy
    Vagy húsz soká lecc még 1 év múlva :(
  • Johnyy
    8?
  • Hentes Bill #4622
    na jó, csak 8 ezer :P
  • Johnyy
    Értem!
  • Johnyy
    10? :D
  • Hentes Bill #4619
    addig lesz vagy 10 ezer hozzászólás :P
  • Hentes Bill #4618
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • toMpEr
    miert is?
    valoszinu ugy szolt a megallapodasuk, hogy bizonyos ideig nem adhatjak ki mas platformon, szal nem ertem milyen megszivasrol van szo :)
  • Johnyy
    Naugye? ha a sony télleg fizetet akkor megszívta...
  • The Hedgehog
    addíg nyomom PS2-n :)
  • The Hedgehog
    az még nagyon messze van :(
  • toMpEr
    itt van amgyarul is a hardwiredrol:
    2004. harmadik pénzügyi negyedévében elért eredményei közzététele alkalmával a Take-Two Interactive Software, Inc. fellibbentette a fátylat a Grand Theft Auto: San Andreas PC változatáról! A játékot a Rockstar North fejleszti és PS2 konzolra október 29-én készülnek el vele - Észak Amerikában, majd három nappal később Európában is megjelenik a cucc. Azután feltehetőleg nekiugranak a nagyobb részletességet megkövetelő PC-verziónak, amely várhatóan 2005 harmadik pénzügyi negyedévében érkezik
  • Amiga
    Yíháááá!
  • toMpEr
    gta sa pc-re bejelentes
  • hen-tes
    téllek ojan :C
  • Nagydög
    Nem vagyok eppen perfekt nemet, de szerintem ez van oda irva. Ha nem, ussetek fejbe a lapattal. :)
  • hen-tes
    [nemhiszi el]
  • Johnyy
    Lehet a SA-ban ásni???
  • hen-tes
    sírt ? : o
  • Nagydög
    Nagyjabol:
    -Repulojaratokkal is kozlekedhetsz a varosok kozott.
    -A Mount Chilliad nevu hegyen reszt vehetsz egy mountainbike versenyen, ami a hegy labanal er veget. A bringa tobb sebesseges lesz, es nagyobb vegsebesseg eleresere kepes, mint a BMX. Terepjaro es enduro motor versenyek szinten lesznek a jatekban.
    -A nem csak eloltani lehet a tuzet, de lehetseges az is, hogy az ember tuzet gyujt, ami erdotuzhoz is vezethet. Ez akaratlanul is elofordulhat. Ilyenkor legtobbszor jonnek a tuzoltok, es eloltjak a tuzet. Szinten megtortenhet, hogy a levegobol kell tuzet oltani. Tuzolto keszuleket tobb helyen is talalhatunk, de a gyorsettermekben mindig van.
    -Sok megsemmisitheto targy lesz a jatekban. Eeldobhato(?) tejes uvegek, kisebb nagyobb novenyek. Minden ami legazolhatonak nez ki, az le is rombolhato.
    -Az artalmatlan lapat hasznalhato fegyver lehet- egy gyors fejre mert utes eszmeletlenne teheti az ellenfelet, sot egy sekely sirt is ashatsz vele a szerencsetlennek.
  • Hentes Bill #4604
  • Zsolo
    Hátterek
  • Hentes Bill #4602
  • Johnyy
    Félreértessz, sokszor és egyre jobban várom a gémet mert egy iszonyat mű és alapműveltség, szal már anyira teccik hogy anyira várom hogy egy kicsit fikázom, csak úgy,,,, már kidúmoltam magam ugyho éljenek a bandaháborúk!!!!!! ;D...............Bazzeee
  • Hentes Bill #4600
    bazzeg, itt nem a grafikán van a hangsúly. én teljesen meg vagyok elégedve a graffal. ha meg nem teccik neked menj dúm3azni :)
  • Johnyy
    Elvileg lecc majd soká valami Gta 4 amit már tervezgettek, Valami Sin City, gondolom ott akarnak nagyon a grafóra meg a motorra rámenni, lehet stupidság de ettetet csak hallotam...
  • Johnyy
    A képek alapján megint vices(cty) pixeltörés lecc, lehet ne jobb, mondjuk a grafal nem nagyon tápolták magukat...
  • hen-tes
    most lusta vagyok.. annyit volt időm megérteni hogy lesz benne sok kis tárgy azt szétzúzhatod.. pl kis fák, meg tejes köcsög :D
    meg tüzet nem csak tűzoltókocsival de poroltóval is óthatod.. szal csak apróságok
  • Hentes Bill #4596
    miről beszélsz? semmi ognd a töréssel. ha meg roncsderbit akarsz, akkor várd meg a crashdayt, ott szétzúzhatod a verdádat
  • Johnyy
    Én még azokkal a törésekkel nem vagyok ibékülve...
  • Ottto
    Áhhh....hülye német
  • Zsolo
    Ugye már dolgozol a forditáson hogy betedd ide?
  • hen-tes
    ghihi >D
  • Zsolo
    Ezek szerint Te érted. Jó neked.
  • hen-tes
    kiráság lesz ;Ð