82991
-
#4629 hát nem tudom. jelen állás szerint nem tudok olyan játékról, ami talán odaléphetne a san andreasról. van ez az el matador nevű játék, az elég jónak tűnik, vagy talán a pc-s driv3r, de nem hiszem... majd a mafia 2 :P -
#4628 rivális? nemhiszem hogy enyi mindet belerakni megpróbálkoznának némely emberrkék egy játékba, mert az full clón lenne és sütne róla hogy kopi,, meg már maga a GTA név is sokat jelent -
#4627 lesz az 10 is, bazi messze van, most nagyot robbanhatott volna, de addig sztem lesz rivális, még persze nem tudom kinek a személyében... -
#4626 jaja, szerintem nagyon jó időzítés! -
#4625 nem baj, jövőre májusban jön, mint ahogyan sokan mogmondtuk itt
:D -
#4624 Vagy húsz soká lecc még 1 év múlva :( -
#4623 8? -
#4622 na jó, csak 8 ezer :P -
#4621 Értem! -
#4620 10? :D -
#4619 addig lesz vagy 10 ezer hozzászólás :P -
#4618 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#4617 miert is?
valoszinu ugy szolt a megallapodasuk, hogy bizonyos ideig nem adhatjak ki mas platformon, szal nem ertem milyen megszivasrol van szo :) -
#4616 Naugye? ha a sony télleg fizetet akkor megszívta... -
#4615 addíg nyomom PS2-n :) -
#4614 az még nagyon messze van :( -
#4613 itt van amgyarul is a hardwiredrol:
2004. harmadik pénzügyi negyedévében elért eredményei közzététele alkalmával a Take-Two Interactive Software, Inc. fellibbentette a fátylat a Grand Theft Auto: San Andreas PC változatáról! A játékot a Rockstar North fejleszti és PS2 konzolra október 29-én készülnek el vele - Észak Amerikában, majd három nappal később Európában is megjelenik a cucc. Azután feltehetőleg nekiugranak a nagyobb részletességet megkövetelő PC-verziónak, amely várhatóan 2005 harmadik pénzügyi negyedévében érkezik -
#4612 Yíháááá! -
#4611 gta sa pc-re bejelentes -
#4610 téllek ojan :C -
Nagydög #4609 Nem vagyok eppen perfekt nemet, de szerintem ez van oda irva. Ha nem, ussetek fejbe a lapattal. :) -
#4608 [nemhiszi el] -
#4607 Lehet a SA-ban ásni??? -
#4606 sírt ? : o -
Nagydög #4605 Nagyjabol:
-Repulojaratokkal is kozlekedhetsz a varosok kozott.
-A Mount Chilliad nevu hegyen reszt vehetsz egy mountainbike versenyen, ami a hegy labanal er veget. A bringa tobb sebesseges lesz, es nagyobb vegsebesseg eleresere kepes, mint a BMX. Terepjaro es enduro motor versenyek szinten lesznek a jatekban.
-A nem csak eloltani lehet a tuzet, de lehetseges az is, hogy az ember tuzet gyujt, ami erdotuzhoz is vezethet. Ez akaratlanul is elofordulhat. Ilyenkor legtobbszor jonnek a tuzoltok, es eloltjak a tuzet. Szinten megtortenhet, hogy a levegobol kell tuzet oltani. Tuzolto keszuleket tobb helyen is talalhatunk, de a gyorsettermekben mindig van.
-Sok megsemmisitheto targy lesz a jatekban. Eeldobhato(?) tejes uvegek, kisebb nagyobb novenyek. Minden ami legazolhatonak nez ki, az le is rombolhato.
-Az artalmatlan lapat hasznalhato fegyver lehet- egy gyors fejre mert utes eszmeletlenne teheti az ellenfelet, sot egy sekely sirt is ashatsz vele a szerencsetlennek.
-
#4604 -
Zsolo #4603 Hátterek -
#4602 -
#4601 Félreértessz, sokszor és egyre jobban várom a gémet mert egy iszonyat mű és alapműveltség, szal már anyira teccik hogy anyira várom hogy egy kicsit fikázom, csak úgy,,,, már kidúmoltam magam ugyho éljenek a bandaháborúk!!!!!! ;D...............Bazzeee -
#4600 bazzeg, itt nem a grafikán van a hangsúly. én teljesen meg vagyok elégedve a graffal. ha meg nem teccik neked menj dúm3azni :) -
#4599 Elvileg lecc majd soká valami Gta 4 amit már tervezgettek, Valami Sin City, gondolom ott akarnak nagyon a grafóra meg a motorra rámenni, lehet stupidság de ettetet csak hallotam... -
#4598 A képek alapján megint vices(cty) pixeltörés lecc, lehet ne jobb, mondjuk a grafal nem nagyon tápolták magukat... -
#4597 most lusta vagyok.. annyit volt időm megérteni hogy lesz benne sok kis tárgy azt szétzúzhatod.. pl kis fák, meg tejes köcsög :D
meg tüzet nem csak tűzoltókocsival de poroltóval is óthatod.. szal csak apróságok -
#4596 miről beszélsz? semmi ognd a töréssel. ha meg roncsderbit akarsz, akkor várd meg a crashdayt, ott szétzúzhatod a verdádat -
#4595 Én még azokkal a törésekkel nem vagyok ibékülve... -
#4594 Áhhh....hülye német -
Zsolo #4593 Ugye már dolgozol a forditáson hogy betedd ide? -
#4592 ghihi >D -
Zsolo #4591 Ezek szerint Te érted. Jó neked. -
#4590 kiráság lesz ;Ð