82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • fitutufi
    "Additional products planned for fiscal 2005 from Rockstar Games include Grand Theft Auto: San Andreas for PC in the third quarter,"
    de van egy ilyen is
  • Garcia
    mondtamén, hogy tavasz :)
  • fitutufi
    A Take2Games bejelentette a GTA San Andreas PS2 és PC verzió megjelenését. A PS2-es verzió Észak-Amerikában 2004. október 26-án, Európában 2004. október 29-én jelenik meg. Viszont szegény PC-sek megint megszívják, mivel a PC-s verzió 2005 tavaszán érkezhet meg leghamarabb!
  • fitutufi
    lol
    van hivatalos bejelentés ?
    mert akkor felejtős a május is
  • Kit--Kat
    Szerintem a DRIV3R-el majd elleszünk 1 ideig azért, aztán jön a Crash day, szóval azért lesz mivel játszani...
  • Ottto
    Francba :D
    Addig nekiesek a VCnek a régi mentéseimmel, és addig nem nyugszom amíg végig nem viszem :)
  • Hentes Bill #4663
    fog az jönni májusban nyugi... csak 8-9 hónap
  • cenobite
    Én a 7en rendeltem elő. Persze PS2-re ;) , remélem okt. végén, novemberben már tolhatom. Jiiiiihhhaaaaaaa! :)
  • hen-tes
    jobb mint a semmi!
  • REAL_CIÁN
    Viszont cserébe kapsz valamivel részletesebb textúrákat.
  • REAL_CIÁN
    Egy biztos, hogy sokkal nehezebb lesz, mint a VC. Akik anyáztak a VC egyes nehezebb küldetésein, azok jobb ha már most bejelentkeznek egy idegerősítő kurára.
  • Kandurex
    Remek! jövő év szeptembere...van minek örülni...lol...LOL..még 1 év ..
  • hen-tes
    nekem aztán oly mind1 :P
    most sem játszom mással vice cityn kívül, szal nekem jöhet doom4 halflife2 stalker vagy quake4, a sa-t semmi sem térít el ;))
  • REAL_CIÁN
    Na mi van, csak nem igazam lett azzal a fél éves csúszással? :))
  • Kit--Kat
    Aztán majd a szokásos lesz: rákérdeznek PC-s SA-ra mi van vele dec környékén és csak hallgatnak a rokksztárok. Aztán fél hónap sírás-rívás, hogy nem jelenik meg???
    Aztán bejelntik, hogy minden ok májusba jön.
    Szóval erre készüljetek fel:))
    Ezt csinálták GTA3-nál és VC-nél is:D
  • M@TriX
    akkor engem olvastak, mert én mondtam véletlenül :)
  • zsotesz
    Most olvastam a hcgamer.hu-n, hogy valószínűleg 2005 utolsó negyedévében fog megjelenni a progi. Bár lehet, hogy ezt már írta valaki de most nincs időm visszaolvasni.
  • M@TriX
    annyira ne siess :) azért az nem tavasz lesz ;)
    persze majd kiderül pontosan, de a május-június az nem éppen tavasz ;)
  • Garcia
    EZZAAAZZ!!! Ez a legjobb hír ma.... ja és ahogy megmondtuk tavasszal kijön... szóval SONY
    PC:DDD
  • Ottto
    A cod elsősorban nem multis játék, csak nagyon szeretik :)
    Abban igazad van hogy a legtöbb ember a látszat alapján ítél. Szomorú :(
  • Ottto
    Mi? Ja neeeem. Arról beszélek hogy nem lesz Mafia 2 a gta SAból
    A GTA egyéni játék. Én is tudom, te is tudod, mindenki tudja, miért pont a készítők ne tudnák?!
  • M@TriX
    pedig a hírek szerint ezen nem fognak javítani...
  • lwb
    a fanoknak nem, de az ecceri vásárlóknak (herpeszes pistikének és társainak), akik nincsenek annyira képben az a legfontosabb szempont. és sajnos tartok tőle, hogy éppen ők vannak többségben és ők befolyásolják a piacot. :(

(a multis játékok más kategória. nézd csak a cs-t pl.)
  • Ottto
    Sztem ettől nem kell tartani, mert a készítők tudják ha elkövetik ezt a hibát megkövezik őket ;)
  • M@TriX
    nem is a graf, de meglőhető a játék, ha mondjuk egy Mafia 2 készül, vagy egy hasonszőrű gém. Ugyanis azt spec az SA-nak nehezen tudom majd megbocsátani, hogy a verdák abban is eltűnnek majd :)
  • Ottto
    Az hogy egy játék régi, az nem jelenti azt hogy nem örök.
    Én most pl: a Longest Journeyt akarom beszerezni. ár több éves játék, de egyszerűen nincs párja (najó van, de ilyen jó kivitelezésben nincs)
    De sok régi játék van aminek a mai napig van neve. pl: Több ezren cod-oznak a világhálón is, és ha felmerül ez a név, mindenki tudja miről van szó. A gta SA-val is így lesz.
    A grafika nem egy lényeges szempont!
  • M@TriX
    erre akartam rávilágítani én is...
  • lwb
    ja, hát a korábbi gta-k alapján valószínű, hogy király gém lesz (bár a deus ex2 óta tudjuk, hogy nincs lehetetlen, a legjobb dolgokat is el lehet baszni). de valahogy mindig elszomorít, amikor látom, hogy egy játék minden téren büntethetne, erre jön egy féléves késés és azzal együtt a kérdőjelek. a fene tudja mi minden fog addig megjelenni? fear, hl2, stalker tuti. persze, nem egy kategória, de simán befigyelhet valami gta-klón surranópályán vagy akár egy meglepetés mafia2 is. messze van az a hivatalos május-június.
  • hen-tes
    rockstar szvsz megteheti, hogy szarik a teszter újságokra.. a múltja bizonyítja hogy isten lesz, aki mást mond az nem a barátom ;Ð
  • lwb
    + a manapság szokásos késés. belegondoltatok már abba, hogy jövő nyárra már a doom3-hl2 is "réginek" fog számítani? persze ettől még a san andreas jól fog fogyni, de sokat kell hogy dolgozzanak azon a grafikán, hogy ne húzza az összes teszter a száját ... sajnos a plusz idővel arányosan nőnek az elvárások is.
  • M@TriX
    majd meglátjuk
  • Ottto
    Azért ez várható volt
  • Hentes Bill #4637
    május-július a megjelenés. inkább május
  • M@TriX
    ? hogyhogy?
  • Johnyy
    megycsináljuk a magyarosítását?
  • Hentes Bill #4634
    2005 vége tényleg messze van, de akkor már rég lesz pc-re san andreas :P
  • Hentes Bill #4633
    ehh, késik a ps2es megjelenés 1 hetet
  • M@TriX
    én sem, de 2005 vége nagyon messze van, addig még sokminden történhet...
  • Hentes Bill #4631
    nem...
  • Johnyy
    Bejelentették már a maffiafolytatást?