82991
-
#5156 nem viccelődünk mások nevével. igaz nem is az a nevem, de utálom, ha ezt mondják -
#5155 szerintem ne villogjon, amúgy jól néz ki :) -
#5154 Mikor jelenik már meeeeg? -
#5153 Hejj de jól megaszondtam .. magyarból 1es ;) -
#5152 Ez tök muris. Mindannyian küzdünk a hülye "ki jött már", "mikor jön már ki" (és még folytathanám) kérdések ellen ... ez egy roppant jó módja ... látszólag, de a fejemet rá, hogy nem egy ember fogja megkérdezni még így is. Ha az egész oldal villódzna, hogy "2005ben jön ki, szal ne kérdezd", sztem az se számítana.
Más ... nekem ez a villódzás durva ... de izlések és ütlegelések ... -
#5151 Szerintem a Hentes Bill és a Zakariás nem is hasonlítanak. -
#5150 most mit vagy kiakadva, ki gondolt itt rád?
ez egy magyar név, az hogy hasonló a nikked egyéni szoc. problem... -
#5149 Nem vice city-s!Gta3as.A Vice city-nek más a betűtípusa.De itt van San Andreas-osban is:
-
#5148 zakariás a jó qrva... -
#5147 miért a vice citys betűtípussal írtad rá? van san andreasos is... az úgy pont passzolna -
#5146 jó lesz ez a lokó :)
szóljatok zakariásnak, hogy tegye beeee :) -
#5145 LOÁL :D
háááttö
jó :DDD -
#5144 Ha olvasgatsz akkor nem, csak ha írsz.De az a lényeg hogy amikor a láma gyerek beírja, hogy "Mikor jön ki???????44444" akkor lássa. -
#5143 nem lec ez egy pipit idegesítő,,,, amúgy zsír ;) -
#5142 Tessék!
-
#5141 SZVSZ: akkor már villódzon az a felirat, csak, hogy talán jobban észrevehető a mozgó felirat.. -
#5140 Ezt rakjuk be!Valaki csak észre veszi.Jobb mint a semmi.
-
#5139 azért mondtam, hgoy nem lehet :) -
#5138 meglehet, akár ezzel a topiccal is :)
csak St, vagy a többi moderátor megölne, ha észrevennék.
a fejlécbe, a banner mellé egy sima link egy javascriptre, amiben egy késleltető van, de nem tőlem hallottátok :D -
#5137 ja vágom, csak ez lenne a megoldás a hülye kérdés ellen.
De állítom még így is lenne olyan... -
#5136 ezt nem lehet megcsinálni -
#5135 úgy kéne megcsinálni a fórumot, hogy mielőtt megnyitod legyen egy belépés gomb és ott leírva a dolgok. Ja és csak 5 v. 10 sec után lehetne belépni. Talán úgy észrevennék. -
#5134 Ezt kéne ráírni tényleg!
-
#5133 Ha egy óvodás nem tud visszaolvasni
a fórumból, akkor a képet sem fogja elolvasni! -
#5132 Én csak azt mondom, hogy ráírni!!!!!44
ÉRTITEK ?
nem újat csinálni... RÁÁÁÁÍÍÍÍRNIII!4
még egy óvodás is megérti... -
#5131 Szerintem írjátok be a bannerba hogy: KÖSSZ SONY ISMÉT!
Csak ennyi... -
#5130 Ez az! Mindenkinek más a tetszése, ezért nehéz eltalálni azt, hogy mindenkinek tetszen! Nekem a mostani nem tetszik, de EZ csak az én véleményem! -
#5129 Ti tudjátok, majd a saját fórumomat, azt megváltoztatom. :)
Jah mégvalami... Valaki szeretne nekem segíteni szerkeszeni a weboldalt? Most nem a hír/cikk szerkesztésre
gondolok, hanem mondjuk a design, vagy valami php átprogramozásra. Higyjétek el, hogy nagyon kezdő vagyok ezekben, és jó lenne valakitől egy kis segítség. -
#5128 szerintem is jobb a mostani, max. Ottto megoldására lehetne lecserélni, hogy ne kelljen állandóan a megjelenést mondogatni. -
#5127 Hízzon is, mert tényleg jó.=o) -
#5126 ...ilyenkor hízik a májam... :) -
#5125 A változatosság nem árt ... de asszem nem kis célt tűz ki magának az, aki túl akarja szárnyalni a mostani bannert ... -
#5124 azt ő sem tudja... én csak javasoltam, hogy írják rá a bannerra, hogy mikor jön a gém, ezek meg.....
ÁJHH -
#5123 nekem nem tetszik, a régi tökéletes. Miért akarod egyáltalán lecserélni? -
#5122 Amit mondtatok, azt kijavítottam, mostmár csak rajtatok áll, hogy kint lesz, vagy sem. -
#5121 -
#5120 Én csak hébe hóba írogatok a topikba mivel még nagyon messze a PCs kiadás ... de ha vélemény kell hát itt íme :
A színek a pálmafána leveleinél túl izgalmasak, a hleikopternél szintúgy. Nekem a mostani jobban bejön.
Viszont hozzáteszem, hogy lehet én se tudnék jobb bannert csinálni ... csak ... ez a véleményem ... ettől még nem szar ;) -
#5119 meg lehetne erősebb a felirat. -
#5118 Nemrossz, sztem csak a helit csereld ki azaz vagy inkabb picit javits rajta es tok jo lesz! -
#5117 Szerintem a heli csúnya bennen kéne vmi más helyette.Pl kocsi.