82991
-
#5878 Mint mondottam a GTA-nak nagy reszben a zenei alafutas adta meg a fiilinget. Ennek a resznek nagy hangot ad a RAP zene.... sajnos...
Kb a rap zenet par szoban le is tudnam irni.
A RAP ZENE :
Ot neger felso nelkul egy sikatorban. A RAP zeneben megjeleno szavak altalanositva :
GIRL
SMOOTH
SOFT
FINE
Pelda :
Girl... ooo girl... your smooth ... your so soft... your FIIINNEEEE!
Tehar ezt ha mellozuk akkor jo jatek lesz :)))) -
Gusty #5877 Szasztok! Most vettem észre hogy van ilyen fórum is :D
Nagyon várom már a San Andreas-t! Valaki tudna nekem izelitő képpen képeket küldeni? Címem [email protected] előre is köszi bye: Gusty -
#5876 szerintem kiadhatták volna pc-re úgy 1 héttel késöbb, hogy a pc-sek is jól járjanak. ami engem illet, ps2-n jobban szeretek játszani, a pc-s verzió meg a zenék/modok/verdák berakása miatt kellene(csak az irányítás nem tetszik). -
#5875 én úgy hallottam/olvastam hogy amíg konzolra eladnak X darabot egy játékból, pc-re ugyanabból töredékét ha eladják szóval akkor miért is kell hamarabb kiadni konzolra ha a többség inkább azt veszi/venné ? -
#5874 Anynira nem néztem utána a dolgoknak, de gondolom nem egy olcsó dolog lehet. -
#5873 a kiirast illetve oldavasofejodabaszast alltalaban at lehet hidalni winyo-val -
#5872 Persze. Semmi üzlet nincs benne ha nem adunk időt a konzoltulajoknak megvenni (ráadásul karácsonyi szezon, miegymás). Meg gondoljatok arra, hogy PC-re majd úgyis nagyobb textúrákkal jön ki mint ahogy az előző kettő is. -
#5871 Azt elhiszem, de mér fél évvel előbb? -
#5870 Én pl mindkettővel rendelkezem (illetve a PS2 a tesómé, de ő most nyárig nincs itthon szóval akár az enyém is lehetne :-)). Ha választani kellene én letölteném PC-re. Ezt PS2-n megoldani nem egyszerű és annyi cécó van vele hogy ennyi erővel már meg is vehetnéd (chipelni a konzolt, leszedni, kiirni (akkor mókás ha kétoldalú a DVD), ráadásul a chipelés egy idő után hazavágja az olvasófejet, stb). Szóval PS2-re milliószor jobban emgéri kiadni mint PC-re. -
#5869 Nem jó 5let. -
#5868 1 év múlva meg pöeskettőre kijön a köv. rész és csak az lesz jobb biznic -
#5867 És ha egyszerre adják ki?Vagy 1 hónappal később?Hány olyan ember van akinek van pc-je is meg ps2-je is?Én nem sok embert ismerek akinek van ps2-je, de azoknak nics pc-je.Szóval úgy is lett volna elég bevétel a ps2-ből.Ez a fél év csúszás nagyon sok.=o( -
#5866 De attól többmillió boldog PS2 tulaj boldogan játszik vele. :P
Nagyon jó üzleti lépés volt ez akár tetszik akár nem. Sokszorosát kapják bevételben mintha PC-re adják ki először. :P -
Bat #5865 Ezzel nagyon elb***tak, hogy jovore lesz csak PC-n.
Ettol meg nem veszek lamer PS2-t.
-
#5864 De az a jó, abban, hogy csak jövőre jön ki pc-re a gém, hogy addig 1 év eltellik, valszeg a graf motort is javítják és a játékot is, szal pc-re sokkalta jobb lesz... [reméli]:) -
#5863 Nahát ehh! -
#5862 az -
#5861 -
#5860 -
#5859 LOL! -
#5858 Amúgy elsők vagyunk a legnépszerűbb témáknál :) -
#5857 Mond utánam szépen!
"Ígérem, hogy máskor nem hagyom figyelmen kívül ha egy banneren (ami pár centire van a szövegdoboztól ahova írsz) villog egy felirat amin egy évszám és egy hónap van írva!" nagyon jó, köszi szépen...
hihetetlen... -
Gabe18 #5856 2005 nyár,kb.... -
#5855 csáztok most akkor mikor várható PC-re a game??? jövőre??? -
#5854 Eddig csak teged zavart.
Es igenis nekem faj hogy csak vasarnap jaccom es nem ma. -
Mentol #5853 1 hetet használt PS2 eladó! 2 irányítóval, BurnOut c.autós játékkal 34999Ft-ért. Sürgős! Az ár irányár. 06704663917 -
#5852 Jóak!
[tűkön ülve várja a +jelenést] -
#5851 Pár "Exclusiva" scan:
-
#5850 Hidd el, nem nehéz átállni a gamepad-re. Én '95 óta pc-zek, tavaly vettem ps2-t és nagyon megszerettem. Ha nem csak RTS, FPS és "hardcore" simulator játékok érdekelnek, akkor nagyon jó befektetés. No de még mielőtt meggyanúsítanátok, hogy a Sony beépített embere vagyok, inkább abbahagyom. -
#5849 Én eleve nem szeretem a konzolokat, mert én ragaszkodom a billentyűzethez és az egérhez, meg a nem le1xűsített menü, stb-hez.Engem különösebben nem zavar a ps2-es megjelenés csak az, hogy a pc-s nagyon messze van.
Azt viszont sajnálom, hogy vannak olyan game-ek amik csak ps2-esre jötek ki.PL a grand turismooval szivesen játszanék. -
#5848 Nekem csak az a fura, hogy sok pc-s sír, hogy milyen kár, hogy konzolra hamarabb kijön a SA, ugyanakkor szar a ps2, ő olyat nem vesz... Holott egy jobb vidkártya árából 2 db ps2 is kijönne. És ha nagyon nem akar eredeti játékokat venni, akkor kicsippeli és 500 és 1000 Ft között ott az írott DVD. Vagy ingyen, ha ő maga töltögeti.
Ja! És nem csak GTA van PS2-n... ;)
Peace! -
#5847 lehet, hgyo vótmá, de nagyon állat ez a kép (is) :)
-
#5846 Bazz, szaladok PS2-t venni!:DDD
Csak torrentről lehet leszedni? -
#5845 hát már neharagudj, de erre hogyan ragáljon egy pc-s?
most nem holnap játszhatsz, hanem 3 nappal később.
mi meg nem holnap, nem is 3 nappal később, hanem fél kib+ évvel később.
az ilyen hozzászólásokat inkább a konzolos sa topicba írjátok, ott nem zavar senkit. -
#5844 En megertem... de hat ez van na :( -
#5843 váááááááááááááááá, kéne egy ps2!:( -
#5842 nyugi, csak savanyú a szőlő...
nekem is -
#5841 De gecc vagy. Nezd sajnalom hogy konzolra elobb jelent meg mint PC-re de ha nem akarsz rola hallani javaslom ne olvasd el azokat a hozzaszolasokat es kesz. Nem kell azonnal "okostojasok" -ozni. -
#5840 nem értem ezt a torrentet, tök rendszertelenül jön. Egyszer felmegy 20-30 kb/s-ig, aztán meg percekig csak 5-el jön :/ -
#5839 [kárörvendő]