82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Alien
    fenébe :D
  • Hentes Bill #9001
    bazzeg :DDD
  • cyrus #9000
    tékelős....
  • cyrus #8999
    partraszállós...
  • cyrus #8998
    bosszuállós igazságosztós
  • cyrus #8997
    megmentős, hősszerelmeses
  • cyrus #8996
    mutánsos.... minden ami mutánsos az jöhet :D
  • cyrus #8995
    őrültdoktorosklónozós, zimbeszombis.....
  • Alien
    Úgy belesnék most a Rockstarthoz... Már biztos dolgoznak az átíráson a PC verzióra
  • Alien
    :DDD
  • Alien
    de jó
  • Alien
  • Alien
    de jó :) kár, hogy nem lehet nagyobb területen barangolni liberty cityn belül :( na de ne legyünk telhetetlenek :)
  • Sephi
    Madd Dogg hazaban van ket jatektermi gep... hoy mekkora fossag jatekok vannak rajtuk :DDD
  • JohnnySmith
    Na végre grat:D Legalább lesz még valaki aki elöbb fog a 2. szigetre érni mint én :D
  • Sephi
    Na vegre! Isten hozott kozenk :DDD
  • Hmuda
    Eh, ez kira. Tegnap felhív a CD-Galaxisos maca, hogy válasszak polót. Ok, kiválasztom, mondja, hogy holnap (ma) 8-tol du. 5-ig megérkezik majd a csomag. Erre reggel 8:05 csenget a kézbesítő. Amúgy a játék király, már meg is van a max izom, most a staminán dolgozok. :D
  • Sephi
    Ohh en nem csak motorral hanem egyenesen traktoral is csinaltam olyat... :DDD
  • mohus
    igen már jártam ott:)

lehet terepbringázni is arrafele...
  • Hentes Bill #8983
    ezt a videót a gamestaron láttam, nagyon állat, hegyről leugrat benne a csávó, aztán szépen ejtőernyőzik egyet, nézzétek meg (presze, akinek nincs még meg a gém :P)
  • Hentes Bill #8982
  • mohus
    A sivatagban ilyen ócskavasakat lehet fellelni (korábban valaki szidta a szögletes kerekeket, az békáphátyya:))))
  • mohus
    az SH2 PS-re nem jött ki csak PS2-re és DVD-n

letöltés, warez és stb dolgokat mindenki maga intézi...vagy kérdezd meg a hatos villamoson
  • Hentes Bill #8979
    uhh, nagyon fasza, főleg az uccsó, a vadászrepcsis kép
  • mohus
    Na itt az én hősöm (CJ) is a legújabb divat szerint, RockStaros kapucnis + Apache

Bessenyei módra...ja bocs ez kétfedeles:)

Tehát Bessenyei módra:)

és Brit Harrier módra

jól mutat majd a családi fotóalbumban...
  • Extraboy
    Off: Silent Hill 2-t honnan lehet letolteni? ha tudsz plz mondj egy linket, mert ps2 tudja olvasni a sima ps CD-t szal akkor ps2-n kiprobalom ezt is mert szeretem az SH-t elegge!
  • Sephi
    A GTA :SA -ba valoban el lehet menni Liberty City-be es latunk is egy darabot a varosbol - pontosabban azt a kis olasz piizazot amit az GTA3-ban is voltunk szivesek felrobantani - de sajnos tovabb nem mehetunk. Igaz hogy a pizzazobol kjove tisztan ki lehet venni a ismeros hazakat de csakpar pillanatra sajnos.
  • mohus
    a 2. rész volt a legjobb...sztem
    a grafika már pöpec volt és a story is

a 3 még elmegy

de a 4??? ah...az már nem SH...
  • mohus
    PS2 a Saturnban , ami most nyilik 30000 HUF

én most Xet venném ha most kéne konzolt venni

bár GTA:SA, Final Fantasyk, vagy a Granturismo 4 miatt lehet, hogy mégis ps2 lenne megint:) nameg ott a SINGSTAR és az EYETOY

nemtom:)
    milyen gammákat szeretsz?
  • toMpEr
    Eleg jo PS1 emultaorok vannak manapsag...
  • cyrus #8972
    Ps2 vagy Xbox éri meg jobban ?

[offol...]
  • Hmuda
    PC tudtom szerint nincs az első két rész márpedig én elejétől akarom az ilyesmiket játszani.
  • Extraboy
    PC-n sem jatszottal meg vele? amugy ma 4 resze van.
  • Hmuda
    Hát mivel a SH-el nem volt szerencsém játszani, ezért nem is kértem.

Pedig érdekelt baromira, de sajna az első rsz csak PS1-en volt és hát még nem nagyon tudtam rátenni a kezem (márpedig az ilyesmit sorban kell mint a lepényevést).
  • Extraboy
    Sztem ez a 3 kozul a silent hilles a legjobb :)) azt szeretem legjobban (a 3 kozul mielott megdobaltok par kellemetlen uzenettel :DDD)
  • mohus
    ki biza:)
  • Hmuda
    Elvileg minden Cd-Galaxis csomaghoz jár vagy egy poszter vagy egy poló. Anno a Dio2-höz is kaptam.
  • Kit--Kat
    vígaszdíh?
  • Hmuda
    Hja és végre hívott a cdgalaxis. Holnap jön a gameegy SW-Battlefront pólóval.

(azért azzal, mert Dio2-s és Haegemoniás már van és a SilentHilles nem kell)
  • Hmuda
    Hja, de ez most GTA topic, a többi mellékes. :-)