82991
-
#9042 Eh jó neked, neked már a kisujjadban van a kontrolerrel célzás. :-) -
#9041 Ne benazz mar, elsore lenyomtam. ^.^ -
#9040 Figyej mar. Amiutan Sweet ujra szabad azutan van egy kuldetes amikor valami faszik kell kinyirni. (pont az elso).
De amiutan a keruletet viszafoglalom baze mar meszze nem birom a tobiieket megolni ott a haz elott mert a rendorsegnel lesz 2 csillagom es miatuk nem birom megcsinalni :(((
Te azt hogy oldottad meg? -
#9039 :DD
tényleg van olyan ? :)
és ott mi van ? -
#9038 Aztan lezuhantam :DDDDDD (nem raketa hanem tul alacsonyan bentem es dirr 1 hidba) -
#9037 Má megvan, de azert koszi :)))
Csak felmegyek egy bizonyos magassagig aztan utana rendes f16os gyorsasaggal repulok :DDD most avattam fel az area69 felett :DDD kicsit jatszadoztam veluk! :)) -
#9036 Az Big Smoke hey! :DDD -
#9035 Huh, Smoke ruszkis küldetése veszettül szivetós, mindig kicsinálnak a motorral. Mikor már azt hinném végre vége van az üldözésnek az egyik barom meglök hátulrol és konyec. -
#9034 na zaki lehet karácvsony előtt összejön a PS2, -
#9033 Figyej.
Felszalasnal csak fol le megy ha X-et nyomol. Ekkor told elore a Jobb analaogot es azonnal elore hatra (na hatra nem) megy a dolog! -
#9032 Hogy lehet benne kikapcsolni azt a modot, hogy ne ugy viselkedjen mint egy helikopter?
Amugy tok jo most visszatertunk los santosba es lassan visszafoglaljuk a ballastol az ossz teruletet a grove streethez es igy meg fog szunni los santosban a mindenki utal dolog... kira :)) -
cyrus #9031 nagyon eltértünk közben a témától, pedig nem is flémeltünk....
[így még soha nem tért el a témától] -
#9030 -
cyrus #9029 lolli :P -
#9028 [center] -
#9027 Hydra? Az a vadaszreplulogep. Amiota megvan egy kuldetest sem csinaltam annyira elvagyok vele :DDD -
#9026 -
cyrus #9025 ááá. csaknem.... :D -
#9024 talán vissza áll 40re? -
cyrus #9023 ez jó ár... de megvárom mi történik karácsonyig... :D -
#9022 ezt a csajt mindig néztem a plakátokon mert bejövős, de nemtudtam, hogy ez 1 áruház reklámja:D -
cyrus #9021
-
#9020 Bakker! Hogy birtad megcsinalni az osszes kikepzoprobat az air schoolban aranyra? ocsem kotel idegid vannak az biztos :DDD !!! A vadaszrepzinek az a neve hogy hydra? plz nezd meg mert fontos lenne! -
#9019 jaaaa, az más -
#9018 méé? -
#9017 Sőt, aki chippeltetni akarja a gépet, annak mindenképpen a "régit" érdemes vennie, a kicsit nagyon nem ajánlják. -
#9016 Nem a SA-al, csak önmagában lesz 30 ezer és nem a PSTwo, hanem a "régi" forma, de így is nagyon megéri! -
#9015 na bazz hát ezért kérdezem, nem jutottunk előbbre:) -
#9014 na hát én azt megnézném :D -
#9013 abban az új boltban -
#9012 milyen 30? :D -
#9011 30rugó lesz ott a PStwo San Andreassal??? -
#9010 Holnap fog nyílni a Mammutban és még valahól. -
#9009 Staturn ez hol van??????? -
cyrus #9008 rezidentevilet imádjuk ! :D -
#9007 "mutánsos.... minden ami mutánsos az jöhet :D"
Xmen Hulk meg Pókember mindenre van
"megmentős, hősszerelmeses"
Final Fantasy:) - PS2