82991
-
#8922 Ezek a mai nők... :) -
#8921 Különben ami a Z első küldije azt én is idő lassító csíttel csináltam meg. Mert már ott is kezdett főni az agyam :) -
#8920 Csak azok a franya repulos kuldtesek... a tobbi nem annyira nehez (na ja :DDD) -
#8919 De! En etterembe viszem mindig! Bar most picit mas dolgom van de majd megyek meg hozza :DD -
#8918 Nem muszaj en anelkul is tovabbmentem, amugy engem sehogyse akar szeretni mert akarhova viszem, meg viagot is adtam neki mindig megdobal az uditovel! fsz kivan má :)) -
#8917 ne mááá ennyire nehezek benne a küldik, hogy totál elakadtok??? -
#8916 Errol van szo! En meg sem csinalom a Z kuldeteseket. Ha meg muszaj lesz akkor meg kesz... megvarom a Pc verzat es majd ujra vegig tolom :D -
#8915 Én má tiszta idegbogyó vagyok ettől a repülős külditől. Ha leszállok a földre max 2 embert tudok kinyírni (ráadásul állandó mozgásban vannak)ha a levegőben vagyok ott meg képtelen vagyok irányítani és célozni is. -
#8914 má elég régóta -
#8913 A GTA :SA -nak tokeletes az iranyitasa.
Kiveve akkor amikor nem autoaim-es kuldetesek vannak mert az valami gyotrelem (lasd eme repulos hulyeseget)
Azon felul tokeletesen tudok vezetni meg repulozni meg mindent. -
#8912 Jóaz :D
A Vice Citybe volt hasonló, az télleg rohattnehéz, de nem lehetetlen.... -
#8911 Hö? neked meg mibajod?
Ezeket a rendősös, meg mentős meg taxis küldiket nem szoktam megcsinálni....Azt hittem úgy van vége hogy még utólag mászkálhatsz a városban mmint valamiféle "free ride" -
#8910 Hááááát....eddig fps-el, meg Tomb Raiderrel játszottam PS-en (meg egy halom autós játékkal, de az nem ide tartozik) és nekem ott nem tetszet az irányítás. De lehet hogy csak az volt a baj hogy alapvetően PC-re vagyok szokva... -
#8909 Heh! Hát az cumi. -
#8908 Bakezma'... fel oras kuldetesnel ugy halok meg hogy nekimegyek a hid szelenek es beleesek a szakadekba... ja most tok ideg vaok. -
#8907 én sehonnan -
#8906 te most honnan rendelted??? -
#8905 Pláne ha azt is hozzávesszük, hogy itthon sokkal, néha dupla annyiba kerülnek a dolgok mint máshol. Pl az SWG itthon több mint egyévig 12k volt, míg külföldön alig a fele ennek. Hajrá mo. -
#8904 ops
Pont néztem különben az 576 honlapját, fura is volt, hogy ők miért nem annyiért adják. Rohadjanak meg, nálunk minden drágább mint külföldön... :(
pl Hollandiában 521-es adsl átszámítva 2300 ft... hát nem vicces???
12000 körül meg 8064/1024-es netet kapsz.... no comment
itt van a link különben meglehet nézni, az adsl-es topicba szúrták be: http://www.speedlinq.nl/ -
#8903 nem akarlak elkeseríteni, de ezt már kitárgyaltuk... magyarországon nem lehet még kapnia cucot, és egyáltalán nem 40 ropi lesz, hanem annyiba kerül KÜLFÖLDÖN átszámítva magyar forintra. szal ha megjelenik ez nálunk is 50 rongy alatt ne számíts a cuccra. ezt most olvastam az 576.hu-n:
"Kapható az új Playstation 2
576 - 2004-11-08 11:49:00
Mától online, a webáruházunkban is megvásárolhatjátok az új, kicsinyített méretű, csökkentett súlyú, internetes játékot lehetővé tevő hálózati adapterrel felszerelt Playstation 2. A gépet jelenleg csomagban kínáljuk: ez egy Playstation 2-t, egy irányítót, egy memóriakártyát és egy Gran Turismo 3 játékot tartalmaz - 46.666 forintért. Gyors fejszámolás után leszűrhető, hogy rendkívül jól vételről van szó, ha a komponenseket külön vásárolnád meg, erős 10 ezer forinttal kéne többet fizetned - szerintem abszolút ideális karácsonyi ajándék."
-
#8902 Nem rossz, így megvan spórolva az SA ára egy ilyen csomaggal :) -
#8901 from hcgamer.hu
Srácok - még mindig nincs egy PS2 a TV alatt/mellett? Itt a remek alkalom venni egyet! Múlt hét péntektől már Magyarországon is kapható a vadonat új köntösbe bújtatott, negyedére összezsugorított Sony masina. A PSTwo nem csak kedvező árával - 39 900 FT -, hanem hanem az ún. GTA San Andreas bundle megjelenésével is büntet. Igen, jól hallottátok: alig 40 rugó kicsengetése után mind egy zseniális konzolhoz, mind egy remek játékhoz hozzájuthattok. Kell ennél több?
[IMG]http://www.hcgamer.hu/gamer/images/cikkek/2004_11/gtasapstwobundle.jpg [/IMG] -
#8900 Nem is értem miért foglalkoztok olyanokkal akik minden nap megkérdezik hogy : "pc-re mikor jön" vagy "van olyan ps2 emulator..." , meg a hasonló baraomságok.
Ok okozatot ne keressetek :) de a legtöbb tuti 17-év alatti fixtv néző, mert ott szoktak ennyi baromságot kérdezni.....SZERINTEM :D -
#8899 lol -
#8898 az biztos menni fog:D -
#8897 háááát szerintem nem fognak küldeni, úgyhogy nem hiszem, hogy lesz PS2-m
de már beletörődtem :) Mondjuk a remény hal meg utoljátra.. (még nem telt le a 30 napos kifizetési határ) ha az letelik még kicsit várok, és ha nem elsz semmi abbahagyom az egsézet és minndennap elmondok egy imát a Rockstar főhadiszállás felé fordulva és várom a bűvös megjelenést :D nforce-ot szerintem másodpercenként fogom frissíteni :D -
#8896 Bazegbajdzsan!
Most egy csajt kell elszeditenem ahoz hogy tovabb menyek... pucs. -
#8895 na és lest ps2d? pontosabban jön majd a zsé abból a netes melóból? -
#8894 ja :D -
#8893 Mondjuk az egyik emulátor oldalán raktak be screenshotokat, hogy néhány játék megy rajta, de azok régebbiek voltak.
Na mindegy, ha lesz PS2-m lesz, ha nem kivárom a PC-set :) -
#8892 videjót is tegyél fel vhowa:DDD -
#8891 Én egyszer leszedtem egy PS2-es játékot és megse mozdult emulátorral, teljesen sötét képernyő jött be, vmikor még az sem :) -
#8890 nincs jól működő PS2 emulátor -
#8889 Bazeg ha neked van mukodod ps2 emulatorod akkor te vagy az egyetlen ember a foldon aki orulhet neki.
NINCSEN MUKODOD PS2 EMULATOR! -
#8888 -
#8887 na igen, én is megnéznék róla egy képet... -
#8886 ha van működő ps2 emulátor akkor viszlát, sok szerencsét, jó játékot -
#8885 Ok! Ha elinditod nekem 1 emulatoron is a GTA:SA-t es le prtscreenezed nekem akkor aszondom igazad van! Hajra, bizonyitsd be! Alaptalanul en is tudok minden szart mondani... -
bazze #8884 Fiuk miért van az hogy én kérdezek valamit és akkor v.ki azt mondja hogy bunkó állat vok és hogy hülye a kérdésem és akkor én vissza írok neki bocs csak kérdeztem és erre ő elkezd veszekedni utána meg én vok a az aki vitákat indít a fórumon?
Példa erre a 8566 üzi környékén.
Ja és utána meg kiderül hogy nekem van igazam!!
Van működö emulátor ő meg azt mondta hogy nincs.
Hát tudja az akiről beszélek és a véleményem róla ez: -
#8883 Hagyad mar! nem latod hogy maga nelkul beszel? Nem is latta a jatekot es itt okoskodik.