82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • steweee
    why ? csak érdeklődtem ? nem is gondoltam az előbb leírt okok szerint hogy megjelent !
  • DePreSsZYo
  • steweee
    már megjelent a bolti verzió pc-n? mert se az ison, se nforcon, se ftp-n nem láttam ! :(
  • shevy
    na sikerült, csak nem tudtam hogy hátra kell huzni a lábam vagy előre, mikor tudok a katonai bázisra menni gépért?
  • shevy
    fly schoolban vagyok de az ejtőernyőzés nem megy, nem tudok középre esni valaki help pls
  • Sephi
    Las Venturas utan...amikor Sweet kiszabadul :D
  • eightmiles
    az mikor jön elő megint? már hiányzik
  • Sephi
    En nem is probalkoztam. Most eppen azon vagyok hogy par sajat teruletet vissza foglajak.
  • eightmiles
    és te?
  • Sephi
    Mar ketten vannak akik megcsinaltak!
  • eightmiles
    megcsináltátok már Z küldetéseit? vagy nem fontos? 100% már úgysem lehet meg, mi?
  • Sephi
    Ha azert szunteted meg mert keves a latogato akkor javaslom inditsd ujra majd majusban amikor megjelenik Pc-re is mert akkor tuti tobben lesznek! Fel a fejjel!
  • Kit--Kat
    mééÉ?
  • Sephi
    Mp3 tuti lesz a Pc-es verzioba!
  • shevy
    melyik a legjobb kocsi a játékban? csakhogy tudjam hogy mivel gizdáskodjak. az infernusnál van jobb, ha igen hol találok? egyébként a fly schoolban hány küldi van?
  • Esrohnoil
    Még vmi:
    -A fegyvereken is ilyen látványosan átlóg a főhős hüvelykujja? :D
  • Hmuda
    Belső nézetet nem találtam és PS2-re nehezen raknál MP3 zenét. :P
  • Esrohnoil
    Csak pár kérdésem van:
    -Van a játékban alapban normális belső nézet vezetés közben?
    -MP3-as rádióadó van-é?
    Köszöntem.
  • Extraboy
    Nem utaltam, csak azt h folyton itt reklamoztad
  • Sephi
    En fent voltam egyszer! Szerintem nagyon is jo volt!
  • TothLaci
    GTASanAndreas.hu lehetséges, hogy megszűnik. Örüljön neki mindenki, aki eddig is utálta!
  • Alien
    Ahogy írtam már korábban is, szerintem eltelik pár hét és a Rockstar előáll vmi hivatalos infoval a PC verzióval kapcsolatban, akkor már okosabbak leszünk :)
  • Sephi
    Mivel nem jelentetted ki regebben igy akkor megis igaz a mondatom.
  • UNREG
    Mondjuk az erőfeszítést nem éri meg, tied lesz a bolt, ami max 5000-et fial.
  • UNREG
    "Itt meg nem volt ra pelda hogy akarki is akinek megvan a jatek megcsinalta volna."

De, én megcsináltam, igaz vagy huszadszorra.. a harmadik zeros feladat már gyerekjáték az elsőhöz képest.
  • Sephi
    Hat te bisztos az vagy! Csalasos!! :DDD
  • Extraboy
    lehet :D
  • Sephi
    Fuck... akkor mi volnank a benak ?:DD
  • mohus
    később...
  • Extraboy
    Fogy is... eppen ez a bajom :)
  • shevy
    az a sivatagi reptér le van zárva, mikor nyitják meg? :)
  • eightmiles
    próbálj meg úgy repülni, hogy nem nyomod az x-et(csak amikor már lefelé zuhan) . én is úgy csináltam meg. bár mintha akkor is fogyna a benzin(nem volt időm azt nézni)
  • shevy
    mibe?
  • Sephi
    Jezus... en annyit probalgatam hogy beleuntam mar...
  • Kit--Kat
    :D Ballas vs Grove ?:P
  • shevy
    valaki mondja már meg hogy hány truckos küldetés van? kamionokat kell ide-oda vinni, parasztfalván van ez a hülyeség. Másik hogy néha telefonál Cesar egy héten kétszer, hogy lopjak le kocsiról pénzt vagymi, ebből hány van?
  • mohus
    szívozz csak:)

lesz neten is bandaháború:)
  • Kit--Kat
    valaki talán megtudja cágolni, hogy olvasta a fix májust vagy olvasta, hogy tényleg szeptember??
    Hmmm neked se marja ki az ész a szemed:DDD
    Sorry nevedd lomolyan:P
  • eightmiles
    mission 1: lősz, mint a retek(itt nemtok mit segíteni). én legelőször éjjel mentem oda, akkor nem láttam a gépeket. gondoltam ilyen nincs. aztán odamentem nappal, akkor már persze sikerült.

mission 2: ez jó nehéz volt. először a bringás kézbesítőt szedjétek le! ja és siessetek! én mindenkit úgy nyírtam ki, hogy leszálltam mögéjük, és aprítottam. a végére egy csepp benzin sem maradt, és egy piros karikába kellett leszállni

a harmadik misszió meg már tényleg könnyű. ha vkit érdekel leírhatom azt is, de nem akarom lelőni a poént

ha ez is megvan, akkor megvan az asett és termelődik az 5000 lé.

ezek után nem bénázni! :)
  • mohus
    bótból:)

a rockstaros kapucnim nem is tetszik?