82991
-
steweee #9202 why ? csak érdeklődtem ? nem is gondoltam az előbb leírt okok szerint hogy megjelent ! -
DePreSsZYo #9201 -
steweee #9200 már megjelent a bolti verzió pc-n? mert se az ison, se nforcon, se ftp-n nem láttam ! :( -
#9199 na sikerült, csak nem tudtam hogy hátra kell huzni a lábam vagy előre, mikor tudok a katonai bázisra menni gépért? -
#9198 fly schoolban vagyok de az ejtőernyőzés nem megy, nem tudok középre esni valaki help pls -
#9197 Las Venturas utan...amikor Sweet kiszabadul :D -
#9196 az mikor jön elő megint? már hiányzik -
#9195 En nem is probalkoztam. Most eppen azon vagyok hogy par sajat teruletet vissza foglajak. -
#9194 és te? -
#9193 Mar ketten vannak akik megcsinaltak! -
#9192 megcsináltátok már Z küldetéseit? vagy nem fontos? 100% már úgysem lehet meg, mi? -
#9191 Ha azert szunteted meg mert keves a latogato akkor javaslom inditsd ujra majd majusban amikor megjelenik Pc-re is mert akkor tuti tobben lesznek! Fel a fejjel! -
#9190 mééÉ? -
#9189 Mp3 tuti lesz a Pc-es verzioba! -
#9188 melyik a legjobb kocsi a játékban? csakhogy tudjam hogy mivel gizdáskodjak. az infernusnál van jobb, ha igen hol találok? egyébként a fly schoolban hány küldi van? -
#9187 Még vmi:
-A fegyvereken is ilyen látványosan átlóg a főhős hüvelykujja? :D -
#9186 Belső nézetet nem találtam és PS2-re nehezen raknál MP3 zenét. :P -
#9185 Csak pár kérdésem van:
-Van a játékban alapban normális belső nézet vezetés közben?
-MP3-as rádióadó van-é?
Köszöntem. -
#9184 Nem utaltam, csak azt h folyton itt reklamoztad -
#9183 En fent voltam egyszer! Szerintem nagyon is jo volt! -
#9182 GTASanAndreas.hu lehetséges, hogy megszűnik. Örüljön neki mindenki, aki eddig is utálta! -
#9181 Ahogy írtam már korábban is, szerintem eltelik pár hét és a Rockstar előáll vmi hivatalos infoval a PC verzióval kapcsolatban, akkor már okosabbak leszünk :) -
#9180 Mivel nem jelentetted ki regebben igy akkor megis igaz a mondatom. -
#9179 Mondjuk az erőfeszítést nem éri meg, tied lesz a bolt, ami max 5000-et fial. -
#9178 "Itt meg nem volt ra pelda hogy akarki is akinek megvan a jatek megcsinalta volna."
De, én megcsináltam, igaz vagy huszadszorra.. a harmadik zeros feladat már gyerekjáték az elsőhöz képest. -
#9177 Hat te bisztos az vagy! Csalasos!! :DDD -
#9176 lehet :D -
#9175 Fuck... akkor mi volnank a benak ?:DD -
#9174 később... -
#9173 Fogy is... eppen ez a bajom :) -
#9172 az a sivatagi reptér le van zárva, mikor nyitják meg? :) -
#9171 próbálj meg úgy repülni, hogy nem nyomod az x-et(csak amikor már lefelé zuhan) . én is úgy csináltam meg. bár mintha akkor is fogyna a benzin(nem volt időm azt nézni) -
#9170 mibe? -
#9169 Jezus... en annyit probalgatam hogy beleuntam mar... -
#9168 :D Ballas vs Grove ?:P -
#9167 valaki mondja már meg hogy hány truckos küldetés van? kamionokat kell ide-oda vinni, parasztfalván van ez a hülyeség. Másik hogy néha telefonál Cesar egy héten kétszer, hogy lopjak le kocsiról pénzt vagymi, ebből hány van? -
#9166 szívozz csak:)
lesz neten is bandaháború:) -
#9165 valaki talán megtudja cágolni, hogy olvasta a fix májust vagy olvasta, hogy tényleg szeptember??
Hmmm neked se marja ki az ész a szemed:DDD
Sorry nevedd lomolyan:P -
#9164 mission 1: lősz, mint a retek(itt nemtok mit segíteni). én legelőször éjjel mentem oda, akkor nem láttam a gépeket. gondoltam ilyen nincs. aztán odamentem nappal, akkor már persze sikerült.
mission 2: ez jó nehéz volt. először a bringás kézbesítőt szedjétek le! ja és siessetek! én mindenkit úgy nyírtam ki, hogy leszálltam mögéjük, és aprítottam. a végére egy csepp benzin sem maradt, és egy piros karikába kellett leszállni
a harmadik misszió meg már tényleg könnyű. ha vkit érdekel leírhatom azt is, de nem akarom lelőni a poént
ha ez is megvan, akkor megvan az asett és termelődik az 5000 lé.
ezek után nem bénázni! :) -
#9163 bótból:)
a rockstaros kapucnim nem is tetszik?