82991
-
#8882 az tényleg fasza lesz, már csak az a kérdés, hogy honnan lesz neked HDTV-d (; -
#8881 baz, azt tudtátok, hogy már van ilyen oldal is? :DDD -
#8880 "Talán az autót nem, de az embert igen..."
Ez szerintem nem igaz. Az SA-ban nagyon jo az iranyitas, gyerekjatek celozni, hala az automatikus celratartasnak. Nem azt mondom, hogy jobb, mint a PC, ahol te magad celzol (legalabbis gondolom igy lesz majd, ha megjelenik), de semmivel sem nehezebb vagy rosszabb! Sot megkockaztatom, hogy peldaul a pusztakezes harc konzolon meg sokkal jobb is, mert ra tudsz tapadni az ellenfelre, mikozben utod/rugod. Ez olyan tobb mozdulatbol allo sorozatoknal, mint peldaul a karate rugasok kimondottan hasznos, mivel, ha az ellenfel szaladgal, nem fogod a levegot rugdosni. :)
Konzolon szvsz a felbontas a gaz. Lehetetlen kibogaraszni a terkepen a kis fika jeleket. Nagyon varom mar azt az idoszakot, amikor majd minden jatekban HDTV tamogatas lesz... :P -
#8879 De ha belegondolok akkor Pc-en se lesz konnyveb... hogy iranyotd egyszerre azta kurva gepet es kozben celzol a egerrel? Na azt megnezem! -
#8878 GTA III-ban hogy csináltad meg tizenikszedik szintig a mentős küldiket? :) -
#8877 Jah! -
#8876 En probalam levegobol is de nem lehet egyszerre celozni is meg vezetni is azta franya gepet. -
#8875 Legalabb lenne autoaim... en mingig mogrepulok es leszalok az aszfaltra es csak ugy tudom lesútolni! Levegobol nem megy. -
#8874 itt eppensegel aviranyitos repulot kell vezetni jouember es mikozben repulsz meg celozni is kell.
Szerintem Pc-en sem lesz konnyebb de ez majd akkor elvalik.... -
#8873 lol -
#8872 Most mér? Ha már GTA-SA akkor pont ide illik ez a "ganxtanigger". :-))) -
#8871 -
#8870 Hja. Addig is egy kis [URL=http://www.killsometime.com/Video/video.asp?video=Crack-Head-Gangsta]"kedvcsináló"[/URL]. :DDD -
#8869 lol, még mindig nem jött meg? hát igen, ez magyarország -
#8868 Nah, mostmár nagyon nagyon remélem, hogy holnap végre megjön ez a kib****tt játék. :PPP -
#8867 megváltoztam -
#8866 Eddig is végigvittem csít nélkül az eddigieket (najó az 1-et meg a 2t neem mer az valamiért nem ment xp-n sajna) szal valszeg ez is menni fog. Bár az tény, hogy szvsz playstationon nehezebb irányítani az embert. Talán az autót nem, de az embert igen... -
#8865 Mondom en... nem ertem minek beszeltek rola igy es meg asse tudgyatok pontosan mirol van szo. -
#8864 te is ugyanezt csinátad szal.... -
#8863 Ezen biztos nem függ max a 100% vegigjatszas (en leszarom hogy 100% lesz-e vagy sem) mert ez nem story missön. -
#8862 kis gonosz :DDD -
#8861 www.rockstargames.com/sanandreas
Erre picit ranezhetnel vagypedig eleg arra a bannerre nezni ami a topik tetejen van! Olyan nehez ez? Csereljunk mar bannert emberek, amin csak ez figyel: in 2005/may -
#8860 Biztos hogy meg lehet csinálni csít nélkül is csak hát neem mindenki olyan ügyes (magyarul te vagy béna :D ) -
#8859 http://dlh.net/chtdb/chtview.php?lang=eng&sys=ps2&disp=e27066
Többsege muxik SA-nal is. -
#8858 Akkor miért kérdezel baromságokat hogy "konkrét adat"-ot honnan lehetne szerezni? szerinted honnan? -
#8857 NE szopassá!!! Nem kell a rizsa ember! -
#8856 Banner....
gtasa.com? -
#8855 Ne hari! Most ugy banom.... szerinted kiheveri hamar? -
#8854 Faken! Akkor lassalak teged hogy csinalod meg azt a kuldetest! Aztan no chit-ejje nekem pahh! Hua'!!!
-
#8853 most mé szivatod? bazzeg elüldöztök mindnenkit.
májusban lesz pcre kb -
cyrus #8852 ja, az extraverziót mondod neki ? ige, az má meg... -
cyrus #8851 te nemkicsit vagy hülye ember... szted banner dísznek villog ??? -
#8850 no csít -
#8849 Mar megjelent fel eve! Csak mas neven! A boltba kerjed a Doom3 jatekot es hozza adjak a GTA:SA -t is csak be kell lepni kulon menubol! -
#8848 hogy lehet cheatelni ott? Mert tuti en is fogok mert ha ezen fugg a jatek vege akkor mashogy nem megy. En nem fogom az idegimet olni ezzel. -
#8847 -
#8846 Amugy az azelottit is csak cheattel tudtam megcsinalni... egyszeruen ott telleg en vok bena csakmer en meg nem szoktam meg hogyha a kart lefele huzod, felfele megy a celzas! Ezt meg kell szokni, de en nem vok konzolos szal nem szorakoztam... beirtam a jateklassitas kodot es bumm :)) -
#8845 En avval fel is hagytam :D egyszeruen lehetetlen... mar gondolkoztam azon is hatha vissza lehet repulni tankolni, de aztsem lehet! Igy a kuldetes mar telleg teljes ertelmeben lehetetlen! Amugy nalam amikor a 3. embert megnyuvasztom mar csak felig van a fuel es ha "takarekosan" repulsz a negyzetet nyomogatva akkormeg baromilassan száll es ugyanugy fogy a benzin! -
#8844 Ja 2x próbáloztam azt elég is volt egyenlőre :) as másodiknál már a hajamat téptem. Az eddigi csak 3 célpont ki lővéséig jutottam el :) -
#8843 Nem hiszem el... szerintem baszott nehez. En el nem tudom kepzelni hogyan a picsaba lett annyi turelme... meg mak is kell eleg hogy azok akike losz ne menekujenek el.