82991
-
#8802 kezdetben télleg, de én is, meg midnenki vót még "ződfülü" nem? biztos te se örültél, mikor kérdeztél akármit mikor még kezdő voltál, és rajtad röhögtek a "törzstagok". -
#8801 azé te is már leoltottál ilyenért embereket -
#8800 Mert ahhoz csipelni kell és:
a. nem akarom elveszteni a garanciát, mert ha elromlik akkor egy csomó pénz repült az ablakon.
b. csipelés tönkreteszi egy idő után az olvasófejet (ismét garancia nélkül cseszhetem). -
#8799 Mert a csávó csak lő a vak világba :) -
#8798 Én utáltam :)) Próbáld ugy navigálni a motort,hogy a lövedékek találjanak -
#8797 Az lehet de legalább pénzügyileg nem rövidítenek meg jobban mint muszáj. -
#8796 de mé nem szerezted be a megjelenés után rögtön a másolt gémet? amíg jön az oridzsi, addig nem kéne magad kínoznod -
#8795 Na jó meguntam ezt a vonatos baszakodást biztos nagyon jó lehet. -
#8794 bazz, nem tok írni, lőjjetek le -
#8793 Meg kitéped az összes hajad nem? :D -
#8792 és azt is, hogy nincs hozzá emulátor:DD -
#8791 pontosabban olyen nagyobb levél szerű csomagban -
#8790 Tiszta szerencse hogy átvételkor kell fizetni szóval ha le is nyúlják, engem veszteség nem ér, max újra megrendelem. :P -
#8789 Nekem egy autó makettem tűnt el nyomtalanul :(( -
#8788 Az "a" mégvalószinűbb. -
#8787 LÁL, most én voltam éppen aki megunta, jön mindennap 3olyan mint te és megkérdezi: San Andreas Kijött PC-re márm és ha igen honnan lehet letölteni???
Jön a válasz hogy: Itt villog 1 tetves dátum amit direkt nektek raktunk ki, vagyis még csak PS2-re jött ki, PC-re nem.
Erre: van PS2 emulátor amivel tudok játszani SA-val???
Vákasz: NEM!!!
Az pedig 1 paródiából van, de hosszú hagyjuk, szal nem jelent még meg és nincs hozzá emulátor!!!
-
#8786 nyugi, az a pont is. anyám küldött nagybátyámnak ajánlott levelet légipostán amerikából kaposvárra, aztán szépen lenyúlták. magyar posta, és magyarország suxx -
#8785 "c. várnak vele hétfőig." ez könnyen lehet a magyar postánál -
#8784 Nyugi, ahogy én a saját szerencsémet ismerem nem fog jönni mert:
a. Posta lenyúlja.
b. Újabb halasztás.
c. Várnak vele hétfőig. -
#8783 vagy a buzeráns zsarukat, amekkora műbránert találtál a zuhanyzójukban :D -
#8782 lol bazzeg, és ezzel mit lehet csinálni? langyi rosszfiúkat le lehet zsírozni? :DDDD
amúgy jó a kép a falon :P -
#8781 BAZZ TEHÁT:
A BÜNTETŐ CJ. -
#8780 hogy rohadnál meg -
#8779 És a legkeményebb fegyver az iszonyatos VIRÁG CSOKOR !!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
#8778 Tőlem. :-)
Ha megjön holnap akkor úgyse lesz időm olvasgatni mert rongyosra játszom a DVD-t. :-) -
#8777 néger terminátor -
#8776 hidd el, akkor is megkérdezik Far Cry topicból kiindulva. ott is ki van írva, hgoy ÍGY KELL NETEN JÁCCANI BAKKER", de azért megkérdezik/megkérdezték, hogy hogyan kell multizni :PPP -
#8775 Van ez feketében? :D Veszel hozzá bőrdzsekit és teljes az öszkép. :-) -
A büntet CJ (ez ilyen szuperhős név)rendet tesz a városban. -
#8773 De láthatolag másokat baromira zavar, gondoltam segítek nekik a legkézenfekvőbb megoldással. -
#8772 most már jó :P -
#8771 szép x -
#8770 engem nem zavar ha megkérdezik. nem kell mingyá leharapni a fejüket -
LOL :) -
#8768 Most választhattok. Vagy elvieslitek az iylen beszólásokat, vagy csináltok egy ronda bannert, vagy elviselitek a feliratot a banner alatt. -
#8767 Teljesen jó sztem -
#8766 de sztem nem kéne elcsúfítani a banner alatti részt ezzel a felirattal :/ -
#8765 Megkértem a moderátorokat, hogy szépen írják be nagy betűkkel a banner alá, hogy PS-s megjelenés májusban! Egyszerű, feltünő és senkinek nem lesz baja belöle. -
#8764 olvasd el -
#8763 Mit csináltál ?