82991
-
#9162 "azt írta a gémsztár, hogy csak jövő szeptemberbe jön pcre:o pls kíméljetek a LOL te veszed azt szart kritikáktól:D"
szted majd a magyar forumosok fogják neked kitalálni, hogy PC-re 2005 május vagy szemtember???
annyi sok más játék van...DOOM 3 meg SIMS 2...azok is jók (persze nem nekem). Egy év nem sok idő...
-
#9161 Vaze!!! Hol szervaltad azt a sapkat?!? -
#9160 ja mindent nyomjál ott aranyrA:) -
#9159 "már faszom kivan a sok autózással, los santosbol san fierroba meg angel pineba stb. tök unalmas, hogy lehet a leghamarabb helikoptert szerezni?"
las vegasi sivatagban
képeimet láttad? #8978 as hozzászólások
-
#9158 lásd banneren mán VILLOG IS:) -
#9157 mikor jelenik meg a gamé pc-re? -
#9156 "Srácok! Ebben is van néhány szopatós küldetés, amit muszáj teljesíteni a történeti továbbjutáshoz?
Gondolok itt olyasmikre, mint a korábbi részben a különböző repülős, távirányítós-repülős témák, amik elég szopatósak voltak billentyűzettel..."
igen vannak:)
de a vice cityhez képest óriási még mindig a fejlődés...annyi minden van benne hogy hihetetlen...freefeeling a köbön
gyúrhatsz csajozhatsz bandázhatsz autót tuningolhatsz tetkóztathatod magad...repciszés...ejtöernyőzés. Minél többet nyomom annál jobb. -
#9155 Nem hiszuk el! :DDD
Ha megis megcsinaltad ird le reszletesen hogyan tetted! -
#9154 most meg a triádnak van nehéz küldetése helikoptert kell lelőnőm, de mindig elmegy ha a közelébe megyek -
#9153 Hogyazéletbe? aztaretkes... -
#9152 én megcsináltam. a harmadik küldetése király. jó volt vele szórakozni, így a két nehéz után -
#9151 Itt meg nem volt ra pelda hogy akarki is akinek megvan a jatek megcsinalta volna. Siman hagyad ki... meg nem derult ki hogy ha fontos ahoz hogy a jatekot vegig told. -
#9150 hogy csináljam meg? ez lehetetlen -
#9149 Ne , komolyan?
Mindeki aki eljutott oda errol beszel :DDD -
#9148 most meg kilövöm mindet de hazáig kifogy a benzin :( kibaszott szar kb 20* próbáltam -
#9147 engem zero 2. küldetése készít ki. A 4. áldozat mindig lelő :( -
#9146 Hmm , majd meglátjuk. Szerintem pár hét múlva biztos lesz vmi hivatalos nyilatkozat a PC verzióval kapcsolatban
és akkor talán okosabbak leszünk.
-
#9145 Lehet h. tényleg nem lesz egy éven belül PC-re...
Nézzétek meg a főoldalon a hírt. -
#9144 hát direkt oda írtam, hog no off PLS a kérédésre válasz, de nálad ez pnt az ellenkezőjét váltka ki.
Az önkészülékében van a hiba! -
#9143 Dettó. Ezelőtt rendszeresen járt nekünk a PC-Guru de mostmár tökfelesleges.
Amúgy a hírre visszatérve. Egy offline lap ír valami nagy horderejű dolgot de neten sehol semmi info. Ez azért elárul egyet s mást a lap megbízhatóságáról szvsz. -
#9142 én meg mióta elmúltam 13 :D -
#9141 Hát jahh... de aki ide jön beszélgetni, annak gondolom van vmilyen net hozzáférése... ;)
Én azóta nem veszek ilyen újságokat mióta van netem. -
#9140 azért elég elsöprő véleményed van :D -
#9139 Most ebbe ne menjünk bele, mert akinek kell az megveszi, én csk leírtam a véleményem róla. :-) -
#9138 akinek nincs nete jól jön a cd mellékleten lévő egy két demó, no meg néha valami értelmes fulljáték -
#9137 Eh ilyen reakciót. Grat. -
#9136 szard le, mi van ha a haveromé, akkor is így oltassz???
de bazzzzzzzzzzzzzzzzzz a kurva élet nem igaz de utálom ezt........
az ilyen okos embereket nézz már oda bazzeg mit írtam lépj már túl rajta ne lökd nekem ez a nagy kioktató sűódert...
inkább arra válaszoltál volna amit kérdeztem LÁL -
#9135 LOL te veszed azt szart? (komolyan)
Az a szennylap egy fillért nem ér meg. Annyi a kamuhírük hogy az már szinte sértés a játékpiacra nézve. :PPP -
#9134 azt írta a gémsztár, hogy csak jövő szeptemberbe jön pcre:o pls kíméljetek a LOL te veszed azt szart kritikáktól:D -
#9133 Melyik? -
cyrus #9132 [nagy]www.fukar.hu...sry :oooo -
#9131 Szerintem -
#9130 Mondjuk viccből www.saturn.hu ? -
#9129 Engem most kikeszit egy kuldi es valahogy nem akarok nekiulni megint... aszem varok par napot hogy higyadjak lefele jol :D -
#9128 Orvendek :D Teccet a repter ?:D -
#9127 na megcsináltam ezt a signalosat -
#9126 Bazeg en is azt keresem :DDD -
#9125 Bocs az offért! Nemrégen láttam itt egy saturnos reklámot. Mi az áruháznak a honlapja? Kösz -
#9124 van egy küldetés san fierroban loconál, a stricinél, egy kocsival kell ide oda menni valami mike nevezetű manuszért csak fogy ki az elem a telefonjából vagy mi, és számol vissza az óra, meg van valami SIGNAL felirat az óra alatt, nem tudom mit kell csinálni, valaki help pls -
#9123 Wolf (Farkas) beszolasa :DD