82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • mohus
    "azt írta a gémsztár, hogy csak jövő szeptemberbe jön pcre:o pls kíméljetek a LOL te veszed azt szart kritikáktól:D"

szted majd a magyar forumosok fogják neked kitalálni, hogy PC-re 2005 május vagy szemtember???

annyi sok más játék van...DOOM 3 meg SIMS 2...azok is jók (persze nem nekem). Egy év nem sok idő...

• Sephi
    Vaze!!! Hol szervaltad azt a sapkat?!?
  • mohus
    ja mindent nyomjál ott aranyrA:)
  • mohus
    "már faszom kivan a sok autózással, los santosbol san fierroba meg angel pineba stb. tök unalmas, hogy lehet a leghamarabb helikoptert szerezni?"

las vegasi sivatagban
    képeimet láttad? #8978 as hozzászólások
  • mohus
    lásd banneren mán VILLOG IS:)
  • InfectedMann
    mikor jelenik meg a gamé pc-re?
  • mohus
    "Srácok! Ebben is van néhány szopatós küldetés, amit muszáj teljesíteni a történeti továbbjutáshoz?
    Gondolok itt olyasmikre, mint a korábbi részben a különböző repülős, távirányítós-repülős témák, amik elég szopatósak voltak billentyűzettel..."

igen vannak:)
    de a vice cityhez képest óriási még mindig a fejlődés...annyi minden van benne hogy hihetetlen...freefeeling a köbön
    gyúrhatsz csajozhatsz bandázhatsz autót tuningolhatsz tetkóztathatod magad...repciszés...ejtöernyőzés. Minél többet nyomom annál jobb.
  • Sephi
    Nem hiszuk el! :DDD

Ha megis megcsinaltad ird le reszletesen hogyan tetted!
  • shevy
    most meg a triádnak van nehéz küldetése helikoptert kell lelőnőm, de mindig elmegy ha a közelébe megyek
  • Extraboy
    Hogyazéletbe? aztaretkes...
  • eightmiles
    én megcsináltam. a harmadik küldetése király. jó volt vele szórakozni, így a két nehéz után
  • Sephi
    Itt meg nem volt ra pelda hogy akarki is akinek megvan a jatek megcsinalta volna. Siman hagyad ki... meg nem derult ki hogy ha fontos ahoz hogy a jatekot vegig told.
  • shevy
    hogy csináljam meg? ez lehetetlen
  • Sephi
    Ne , komolyan?

Mindeki aki eljutott oda errol beszel :DDD
  • shevy
    most meg kilövöm mindet de hazáig kifogy a benzin :( kibaszott szar kb 20* próbáltam
  • shevy
    engem zero 2. küldetése készít ki. A 4. áldozat mindig lelő :(
  • Alien
    Hmm , majd meglátjuk. Szerintem pár hét múlva biztos lesz vmi hivatalos nyilatkozat a PC verzióval kapcsolatban
    és akkor talán okosabbak leszünk.
  • Esrohnoil
    Lehet h. tényleg nem lesz egy éven belül PC-re...
    Nézzétek meg a főoldalon a hírt.
  • Kit--Kat
    hát direkt oda írtam, hog no off PLS a kérédésre válasz, de nálad ez pnt az ellenkezőjét váltka ki.
    Az önkészülékében van a hiba!
  • Hmuda
    Dettó. Ezelőtt rendszeresen járt nekünk a PC-Guru de mostmár tökfelesleges.

Amúgy a hírre visszatérve. Egy offline lap ír valami nagy horderejű dolgot de neten sehol semmi info. Ez azért elárul egyet s mást a lap megbízhatóságáról szvsz.
  • hen-tes
    én meg mióta elmúltam 13 :D
  • Esrohnoil
    Hát jahh... de aki ide jön beszélgetni, annak gondolom van vmilyen net hozzáférése... ;)
    Én azóta nem veszek ilyen újságokat mióta van netem.
  • hen-tes
    azért elég elsöprő véleményed van :D
  • Hmuda
    Most ebbe ne menjünk bele, mert akinek kell az megveszi, én csk leírtam a véleményem róla. :-)
  • hen-tes
    akinek nincs nete jól jön a cd mellékleten lévő egy két demó, no meg néha valami értelmes fulljáték
  • Hmuda
    Eh ilyen reakciót. Grat.
  • Kit--Kat
    szard le, mi van ha a haveromé, akkor is így oltassz???
    de bazzzzzzzzzzzzzzzzzz a kurva élet nem igaz de utálom ezt........
    az ilyen okos embereket nézz már oda bazzeg mit írtam lépj már túl rajta ne lökd nekem ez a nagy kioktató sűódert...
    inkább arra válaszoltál volna amit kérdeztem LÁL
  • Hmuda
    LOL te veszed azt szart? (komolyan)

Az a szennylap egy fillért nem ér meg. Annyi a kamuhírük hogy az már szinte sértés a játékpiacra nézve. :PPP
  • Kit--Kat
    azt írta a gémsztár, hogy csak jövő szeptemberbe jön pcre:o pls kíméljetek a LOL te veszed azt szart kritikáktól:D
  • Extraboy
    Melyik?
  • cyrus #9132
    [nagy]www.fukar.hu...sry :oooo
  • JohnnySmith
    Szerintem
  • JohnnySmith
    Mondjuk viccből www.saturn.hu ?
  • Sephi
    Engem most kikeszit egy kuldi es valahogy nem akarok nekiulni megint... aszem varok par napot hogy higyadjak lefele jol :D
  • Sephi
    Orvendek :D Teccet a repter ?:D
  • shevy
    na megcsináltam ezt a signalosat
  • Sephi
    Bazeg en is azt keresem :DDD
  • balintka
    Bocs az offért! Nemrégen láttam itt egy saturnos reklámot. Mi az áruháznak a honlapja? Kösz
  • shevy
    van egy küldetés san fierroban loconál, a stricinél, egy kocsival kell ide oda menni valami mike nevezetű manuszért csak fogy ki az elem a telefonjából vagy mi, és számol vissza az óra, meg van valami SIGNAL felirat az óra alatt, nem tudom mit kell csinálni, valaki help pls
  • Sephi
    Wolf (Farkas) beszolasa :DD