82991
-
#9242 miért? -
#9241 Ne a foldfelszinen keresd, hanem a garazsban lesz a őiros kör ahova alj a kocsival. Amugy arra vigyaz, hogy a kocsi ne seruljon bar erre mar rajottel gondolom! -
#9240 CJ ad egy kuldetest? CJ te vagy vaze :DDD
El kell menni leutni a pasit amikor kiszal majd elrabolni a ruhat bealni sorba. Aztan elvenni a D.A. autojat majd a garazshoz vinni es vegul vissza kell vinni abba a garazsba ahonan a ruhat loptad :D -
DePreSsZYo #9239 Hi elakadtam a gameban.
CJ ad egy küldetést h mennyek egy száloda elé ott öt követem a kocsit ami a parkolóházba megy , megölöm a csáveszt (aki levitte a kocsit) felveszem a ruháját várom a D.A kocsit, elviszem CJ-hez az felrak rá vmit , azt viossza kell mennem ahoz a parkolóházhoz, onnan meg egy másikhoz küld a game, de amikor elmeek a helyhez sehol nem találom hova kéne ott lelánli a kocsival
pls help. -
#9238 http://195.228.155.112/gtasanadreas/ -
#9237 ernyőzés:) A gúla felhőkarcoló tetejéről...
-
#9236 Mostanában azzal szoktam szórakozni, hogy az import/export-nál a daruval felveszek egy autót, a madzagod maxra leeresztem, beszállok az autóba, aztán hinta-palinta. :)
Vagy esetleg egy SeaSparow-val vasuti alagútba végig.
Próbáljátok ki. A legjobb mikor szembe jön a vonat. -
#9235 San Fransisco....kicsi heli...majd egy kis extrém ejtő0 -
#9234 Asszem mindenhol jártam...66%on vagyok amugy.
-
#9233 Csak siman vedd ra oket hogy kovessenek. Majd meglatod hogy veled vannak a ha a GANG POWER vagy valami ilysemi ott fent a sarokban megno. ekkor maszal kocsiba es kovetnek :D -
Piko888 #9232 Köszi. És a bandatagok kocsiba csábítása? -
#9231 Odamesz rarakod a Auto Aim-et (celkereszt) es a iranyito keresztet jobra tolod! -
Piko888 #9230 Hi!
Hogy lehet beszállítani a bandatagokat a kocsiba.
Ja és Hogy lehet az emberekkel beszélgetni.
-
#9229 Nézd meg az eladási statisztikáit...
Többet hoz a konyhára mint a filmgyártás. -
#9228 Magyaran pont a Deli hidd allat van pont a felso keresztezodes allati utcan. -
skristof #9227 és miért jobb a ps2? miért azt preferálják nagyon sokan?
nem lenne jobb fejleszteni (csúcs)pc-kre, és utána 'butítani' ps2-re??
ezt sosem értettem... -
skristof #9226 megerősítette a gamestar is :(
(nem mintha adnék a szavukra....) -
#9225 én sem értem hogy mit nem lehet érteni, én is megkérdeztem hogy hol a lovi és a válasz után elsőre megtaláltam, gyengébbek kedvéért, los santos északi részén van a kereszteződés, nem a földön, mert ez autópályakereszteződés vagy valami ilyesmi, és alatta van a lovi a keresztezősdés déli részén. Ennél részletessebben már tényleg nem lehet -
#9224 Csak szolok hogy pontosan ezt a sort irtam en is le par napja szal most csak duplifikaltad.
-
#9223 Én nem, csak azt utalom ha egy lama aki nem bir annyit megtenni, hogy elolvassa figyelmesen mit irtam az ne fikazzon, hogy nem ert semmit... -
#9222 "Ilyen húzásokkal azt érik
el, hogy a PC-vel rendelkező rajongók megutálják a játékot."
inkább azt, hogy rengetegen megveszik a ps2-t -
#9221 De azért bármire képes a Sony is. Ők is tudják, hogy
sokan szeretik a GTA-t, és mivel nekik ez nagyszerű,
hogy PS2-re kijön, de a PC-s verziót eltolják félévre,
talán egyévre. Sőt még az is elképzelhető, hogy jól
lefizetik a R*, hogy ne adják ki PC-n. Jó, eddig ilyen nem
volt, de bármi megtörténhet. Ilyen húzásokkal azt érik
el, hogy a PC-vel rendelkező rajongók megutálják a játékot.
De a Sony-t is csak a pénz érdekli, más ilyen fajta vélemények nem... -
#9220 Az egeres célzástól eltekintve sokkal jobb az analóg kontrollerrel irányítani. Mindent. -
#9219 Mindig is imadtam Pc-n a GTA-t... ugyis ujra tolom majd szal :D -
#9218 Mi van, ideges vagy? -
#9217 Hát bazmeg!
1. Los Santos
2. Legnagyobb keresztezodese alatt (eleg feltuno a terkepen ha nem veszed eszre akkor nem en vagyok a te IQ novelo embered!)
3. A keresztezodes alatt van csak nezz korul egy picit es ne azt varjad h 3D-s kepet csinaljak a kedvedert. Csak megkeresed a keresztezodes alatt azt a buzi boltot, bemesz es ottvan egy automata azt kell hasznalni, de ezt mar leirtam multkor... -
#9216 Nem mindegy neked, úgy is PS2-n tolod? -
#9215 Én még mindig nem hiszem el, csak ha tényleg vmi hivatalos Rockstaros info lesz a PC-s megjelenésről :) -
#9214 én sem, ha annyit csúsztatnák mire megjelenik szrt sem érne... -
#9213 ha jóltom a PC.Hames-ben volt vagy a Gamestarban, de lehet, hogy ott elírták... -
#9212 En nem orulnek neki ha a
in 2005/MAY
helyett ez lenen
in 2005/OCTOBER
:(((( -
#9211 Igen, de erről sok más helyen is lehetett olvasni, mondjuk várható volt, a Sony a pénzéért nyilván hosszú időre vette az exkluzívitást. -
#9210 Na, ide is:
Segítsetek, hol lehet lovira fogadni?
De ha lehet, részletesebben írjátok le annál, hogy "San Fierro legforgalmasabb kereszteződésénél", mert ilyen segítséget már kaptam, de ezzel nem sokra mentem. :)) -
#9209 már az oldal neve sem elég hivatalos nekem, hogy komolyan vegyem. -
#9208 "Hivatalos információk szerint a Grand Theft Auto : San Andreas PC megjelenése 2005. októberig várat magára, mégpedig azért, mert a Sony lefizette a Rockstar-t. Igy még újabb egy évet kell várnunk."
Ezt a GTA4.srv.hu-n olvastam. -
#9207 Lehet h. egy éven belül nem lesz sajna PC-re... -
steweee #9206 neked vmi bajod van, fordulj orvoshoz ! -
#9205 Aki akar huntert itt a leiras, hogy hogyan vidd el az air schoolban az osszeset aranyra. (a tobbi iskolahoz is van leiras) -
#9204 ----------------------------
7.10 - Parachute onto Target
----------------------------
Total Time:
Vehicle Provided: Parachute
Difficulty: 7/10
What you need for gold:
To land in the middle of the target
Tips - Hold forward for 21 seconds than open parachute at 21 seconds once
the parachute has opened hold down until 52 seconds and you should land
in the middle of the target.
----------------
GameFAQs -
#9203 De mar megjelent PC-re 1000 eve mostmar mindenki a GTA XVIII-t varja pécére az lesz am az uberkiraly game...