82991
-
Doma #9282 Ezt melyik platformara kell érteni?! Mármint a megjelenési időt! -
#9281 A NEVADA-ra gondolsz? abbol 2 van san fierro repteren szabadon, nem hangarban :) -
#9280 Ez azt jelenti, hogy a vizalatti uszastudasod nem a megfelelo nagysagu skillen van! Uszkalj egy kicsit valahol, lehetoleg minel tobbet viz alatt mert ez a lenyeg es nagyjabol mindig ha vegetert az O2 csik csak akkor gyere a felszinre igy hamarabb fejlodik! -
#9279 igen utaztam már... -
#9278 Képet majd. :) -
#9277 Repültetek már nagy utasszállítóval?
Ha valakit érdekel, látogassa meg a Las Venturasi reptér déli részén lévő nagy hangárt. Abba lesz a drága. Az ajtó magától nyílik, de csak ha repcsivle állsz elé. -
#9276 úszkálj a víz alatt és jó lesz -
DePreSsZYo #9275 reh megint elakadtam :D
Wozzie ad(na) egy küldetést de vmi underweater practice kell ahoz h elkezdjem e küldetést :/
-
#9274 Meg jo hogy irtad gyorsan ezt mert kulombem. -
#9273 Az is igaz, hogy az angol egy olyan nyelv amit nagyon sokan ismernek... -
#9272 Miért?!Most a GTA-k angol nyelvűek és mégis veszi minden ország :)) -
#9271 thnx -
#9270 Majd a imike csinal angolositast :DDD -
#9269 -
#9268 Bárcsak már ott tartanánk. Csak az a gond, hogy a GTA: Budapest gondolom magyarnyelvű lenne, és így magyarokon kívül senki sem venné meg. -
cyrus #9267 ááá... az nekem szóba se jön...felraktam egy lánchíd skint, és fagy az egész szar.... -
#9266 érdekes mert én már a GTA:Budapest-et tolom... -
cyrus #9265 dejó neked... nekem az a 2.12es GtaPStwoEMU-val szaggat.... te melyiket használod ? -
#9264 Nekem meg már megvan a GTA: Tokyo 2010 is, mert elutaztam a jövőbe...
-
#9263 En mar letoltottem a GTA Sin City-t es most az tolom Pc-en mert a Playstation 3 -masomat kolcsonadtam a Bruce Willis-nek mert neki nincs. -
cyrus #9262 nekemis...pcn van meg, mer van valami emulátorom, vagy mi nemtom me tök láma vagyok, akarsz multizni ? -
#9261 "Egy kis offtopic!
Nálunk "jelenleg" hatalmas (szél) vihar van. Gödöllőn az
iskolánk felé hatalmas jégeső esett. Sőt fákat, utcai táblákat
döntöt ki a szél, arra a régi 30-as fele, Budapest felé.
Nálatok mi a helyzett?"
Napsütés...kellemes szellő, még napozni is lehet. Az Atlanti-óceán 23 fokos...és a homok vakítóan fehér itt Barbadoson...na most megyek be a házba játszani --- mert unom a szőke bikinis csajomat már --- a GTA San Andreassal...ja és PC-n -
#9260 omfg :DDD a haverod nagy kamus... de mondom ha hozol egy kepet rola akkor kapsz tolem egy CD-t amire kiirhatod nekem :DDDDDDD -
cyrus #9259 emef..... -
#9258 MUHAHAAAAAAAAAAAAA -
#9257 Figy elmész hozzá(de ezt már írtuk nem 1x) hozol tőle képeket videókat aztán akkor ő a király. -
#9256 jó a logód -
#9255 Szted ez erdekel valakit? -
#9254 Fúj a szél mint az állat, borús, sötét az ég, eső volt, már nincs. Csak azt szeretném tudni hogy a francba jön ez ide???????
Van erre is topik! -
#9253 Egy kis offtopic!
Nálunk "jelenleg" hatalmas (szél) vihar van. Gödöllőn az
iskolánk felé hatalmas jégeső esett. Sőt fákat, utcai táblákat
döntöt ki a szél, arra a régi 30-as fele, Budapest felé.
Nálatok mi a helyzett? -
#9252 Tehat ilyeneket ne irjal mert a fel vilag rajtad fog most rohogni.
A jatek nem jelenhetett meg meg.
Nem letezik Ps2 emulator.
A haverod nagy kamus. -
BomBa #9251 vagy kamuzik -
BomBa #9250 Bocs, de ez a gyerek akkor is pc-n játszik vele. Vagy kiderül róla hogy programozó? -
#9249 hmm április 1. van??? -
BomBa #9248 Bocs a helyesírási és nyelvtani hibákért! -
BomBa #9247 Hello!
Nem akarok itt szarozni, de azt írtátok pc-re még nem jelent meg. Nos én simereke gy srácot akinek megvan, egy amcsi oldalról szedte le, mert ott már van pc-re. Bár az is lehet hogy ps2-s verziót szedett le és szerzett egy jó kis ps2 emulátort csak nem tudja hogy így csinálta mert valaki lépésről-lépsére elmondta neki azt nem tudta mit csinált mert egy kicsit láma. De akkor meg valaki mondjon egy jó emulátort!!
Előre kösz!
BomBa -
#9246 :DDDD -
#9245 loál
CJ te vagy, rohatt skizo :D -
DePreSsZYo #9244 #9240, #9241 Kössz :) -
#9243 Hello
Ti Ps-en Nyomjátok, vagy Vki tud egy Biost Valahol?