81624
  • R9
    már félek is basszus,vasárnap Roma-Inter
  • R9
    gigalol!
  • DONGUBA
    0-2 lol
  • R9
    milyen Ronaldo-Raul összjáték volt...kurva jó meccs már most!
  • R9
    0:1 :D
  • forzajuve
    döntetlen lesz, mondjuk...... 2-2
  • R9
    és a másik oldalon ki lövi a gólokat?Totti 11-esből? :D
  • Hentes Bill #2119
    gólzáporos meccsen 3-2-re nyerünk. raúl 2, Ronaldo 1 gólt fog lőni
  • robotnyk
    Ficha técnica

Real Madrid: Casillas; Salgado, Roberto Carlos, Walter Samuel, Helguera; Beckham o Guti, Celades; Figo, Zidane, Raúl; Ronaldo.
    Roma: Pelizzoli; Panucci, Dellas, Ferrari o Sartor, Cufré; Mancini, Dacourt, De Rossi, Perrotta; Totti, Cassano o Mido.
    Árbitro: Valentin Ivanov (RUS).
    Estadio: Santiago Bernabéu.
    Hora: 20:45.
  • Hentes Bill #2117
    az lehet, csak én nem ezt mondtam :P
  • robotnyk
    csinálta
  • robotnyk
    a görögök jól játszottak egy eb-t, aztán hello. a legnagyobb baromságot az csináltam aki az eb alapján görög játékost igazolt. a Romaban még most sem kezdő az a görög védő, pedig vesztettek 2 középhátvédet.
  • [Jakuza]
    Pontosan errol beszelek.
    Az Angolok magukrol kurva sokat kepzelnek es tulontul magasnak allitjak be egyes jatekosaiknak a tudasat a valos ertekekkel ellentetben.
    Lasd Rooney: Lott egy golt azt maris , hogy o az uj Pele'.
    Hat lol. Megmondom oszinten en nem vettem volna meg a Woodgatet. Hamarabb igazoltam volna jobb hatvednak le az EB-n szereplo Gorog jatekost (sajnos nem emlexem most hirtelen a nevere), mert az nagyon jol nyomta es olcsobb is lett volna es eggyel elore tudtam volna akkor tolni a kozeppalyara a Salgado-t. Aztan kerestem volna egy kozepso bekket de tuti nem Woodgate-t.
  • DONGUBA
    Az igaz hogy nem egy nesta szintu vedo de jo vedo woodgate.......nem veletlen akarta a manutd is elvinni es nem veletlen jatzszik ott ahol jatszik.
  • DONGUBA
  • R9
    hát olaszroszág egyik legjobb szűrője....
  • robotnyk
    biztos tudja, csak nem tartja elég jónak
    ezzel a dologgal többfelé találkoztam, de én azt mondom: nem egy Nesta, de azért angol válogatott védő, sok nagy csapat szeretné a soraiban tudni.
  • Hentes Bill #2109
    vagy csak fingod sincs kiről van szó
  • [Jakuza]
    Ugyan Woodgate minden csak nem jo kozephatved.Ossze se lehet hasonlitani egy Nesta szintu vedovel.
  • Rudee
    Ismét nyert a B csapat:

Real Madrid B - SS Reyes 1-0
    G.: Soldado

5 meccs után 5 győzelemmel vezeti csoportját a csapat.
  • Rudee
    Tegnap nem csak mi, hanem a Besiktas is kikapott. Így egyre inkább inog a pad Del Bosque alatt. Remélem legkésőbb télen visszajön.
  • robotnyk
    amíg úgy szalad át minden csapat a középpályán, ahogy most, az atyaúristen is lehet a középső védő.
  • robotnyk
    "a legjellemzőbb az egész csapatra"
    nem fogtam rá RB-re.
  • Rudee
    Samuel + Woodgate az kettő.
  • [Jakuza]
    Csakhogy ketto kell belulre. Nesta bizony igazan jo vetel lenne oda.
    Amugy en vennek egy jobb hatvedet is es Salgadoval kozeppalyast jatszatnek nem vedot.
    Szvsz neki ott a helye.
  • Hentes Bill #2101
    szűrő tényleg kell. nem Gerard, hanem Gerrard. C. Zanetti attól, hgoy Interes, min. egy tucat jobb beállós van nála.
    Figo most jól nyomja, Beckhamet sem kell eladni. még egy igazi középső védő? már vettünk.
  • R9
    ezen mi lol?sokkal jobbak lennétek mint most!
  • Hentes Bill #2099
    lol, no comment
  • R9
    de a támadások szőrnyüek,mert egy ideig az volt hogy:"hát kaptunk 3 gólt,de nem baj mert löttünk 4-et"
    De most a gól lövés se megy.Nincs igazi szűrő,ezért kellett volna Emerson vagy Xabi Alonso vagy Viera,de egyik se jött.Megkéne venni Gerardot vagy Pirlot vagy C.Zanettit vagy sorolhatnám még a jobbnál jobb szűrőket.Bal oldalra kéne egy igazi bal-os,jobb oldalon elkéne adni vagy Figo-t vagy Beckhamet,középen maradna Zidane+egy szűrő,csatár sorba épp aki formába van(nem Ronaldo) én Moro-Owent vagy Moro-Rault(a régi forma miatt) próbálnám ki és ugy hogy egymás mellett játszanának.A védelemben R.Carlos és M.Salgado a két szélen tökéletes főleg ugy hogy segítenek a támadásokban,középső védőnél Samuel + venni kéne egy igazi védőt(Nesta,Rio Ferdinand,Terry,) egy lenne a "kezdő 11"
    Na most kell a cserékre is gondolni,ugye elől nem kell mert van 4 világsztár,bal középpályán Solari,jobb oldalra kéne valaki(wright philips),szűrő csere is kéne(megkellett volna tartani Cambiassot,vagy Helguera beállna),Zidane cserének is kéne egy jó játékos(D'Alessandro amit a copán nyújtott az zseniális),bal védőnek jó lenne R.Bravo,jobb oldalra kéne valaki(ide nemtok mondani semmit),középső cserének is kéne 2 játékos(ide se tudok mondani semmit)
  • [Jakuza]
    En nem fognam ra RB-re.
    Maga az egesz kozepso tengely nem szuri meg a tamadasokat.
    Tul egyszeru atjatszani a Real kozeppalyajat igy gyakorlatilag sokkal nagyobb nyomas harul a hatvedekre.
    Amugy szerencsetlenen Samuel arcan ugyanazt a ertetlenseget latom a 3. meccse utan, mint az elozo fel evben a tobbi sztar arcan. Egyszeruen o sem erti, hogy ezzel a jatekosallomannyal miert nem megy a jatek es miert kinlodnak csak es csak dobbenten nez ki a fejebol.
  • robotnyk
    láttam bíztató jeleket. egy szóval sem mondtam, hogy jól játszottunk, de olyat láttam több játékoson kedden, amit addig sokáig nem: akarást, ötletet, önfeláldozó játékot.
    ez tegnap estig tartott.

az a legjellemzőbb az egész csapatra, amit tegnap RB balhátvéd címen összehozott tegnap este. hogy lehet az, hogy míg az eb-n az egyik legbiztosabb pontja volt a válogatottnak, most kapunk róla kettőt, meg kaphattunk volna még 2-t? (költői kérdés)
  • [Jakuza]
    Na Robotnyk errol beszeltem multkor.
    Te egy kinkeserves 1:0-nal lattal biztato jeleket.
    Itt az igazsag a Real meg mindig a melyben van, gyakorlatilag egy otlettelen jatekot mutattak mar megint.
    Talan 10 percuk volt a Raul golja utan, de amugy semmi pozitivumot nem latok meg mindig a jatekukban.
  • R9
    kb. úgy mint a chelseabe
  • DONGUBA
    Mit beszel ez az ember R.carlos lehet jon a milanba??En ilyet nem hallottam.
  • R9
    közepes
  • DONGUBA
    Nem lattam idaig a meccset....jo meccs amugy idaig?
  • R9
    casillas megkorát kapott
  • Hentes Bill #2089
    végre, Raúl

R9: te nem tetszel, csak a flémért jössz be
  • R9
    Raúl milyen szép gólt!
  • R9
    bf,húzz el te ha nem tetszik valami,na bye!