81624
-
Rudee #2246 Ronnie is lőtt kettőt. -
#2245 spanyol-belga 2-0 (Luque, Raul)
Raul 40dik gólja a válogatottban. -
Rudee #2244 A tegnapi Anglia-Wales meccsen Beckhamnek letört 1-2 bordája, lehet ki kell hagynia pár meccset. -
#2243 az lehet, de stam idén már nem válthat klubbot -
Rudee #2242 De nem csak a szerződés lejártakor lehet eligazolni :) -
#2241 deh, mikor? stam már klubbot váltott, rc meg hosszabbított... -
#2240 jah, olvastam én is, jót mosolyogtam rajta :) -
#2239 Jo kis csere lenne mert rc jo lenne balra es akko stam helyett jatszhatna coloccini -
Rudee #2238 Ezt az Origo-n találtam:
A Real Madrid a pletykák szerint Roberto Carlost is hajlandó lenne odaadni az AC Milannak Jaap Stamért.
Jó lenne Stam, de nem RC-ért. -
Rudee #2237 Azt olvastam, hogy a Juve felajánlotta a Tudor-Iuliano párost Moroértt cserébe. Remélem Perez nem lesz megin hülye.
Mascheranonak pedig már megvan az európai útlevele, remélem hozzánk jön. -
#2236 :D -
#2235 Neked meg a jo edes ....... -
#2234 Ez hulye szeretem woodgatet es ezert verem a falba a fejem:)Pl a realban meg casillast es ronaldot szeretem na. -
#2233 RCnek intézik, ja (úgy tudom Mascheranonak is) -
Rudee #2232 Neki ugye nincs EU-s útlevele? Mongyuk ha RC decemberbe megkapja, akkor le tudjuk igazolni. -
#2231 szeretne, de nem akar egyenlőre illúziukat kergetni, amíg nincs konkrétum.
butrageno ajánlotta be pereznek, aki rákapott a témára -
Rudee #2230 Asszem madridista fórumba írta valaki egy spanyol oldalról. 35 vagy 40 milliót ajánlottunk érte, hogy télen már a mienk legyen.
A Mascherano-s maygarul mit jelent? Hozzánk jön? -
#2229 hol olvastad?
spanyol lapok nem írnak róla, szal vsz kamu.
viszont:
-
Rudee #2228 Pedig egy normális szurkoló nem csak a csapatát, de a jó meccseket is szereti. Tartalékos csapatok meg nem sokszor játszanak olyat. Persze neked ezt hiába írom. -
Rudee #2227 Ez nagyon nem hiányzott. Bár valamit lehetett sejteni, miután (ismét) bejelentkeztünk Nesta-ért. -
R9 #2226 hogy nyaljon a reálosoknak! -
forzajuve #2225 hmmm az érdekes! én ilyen esetben max az embert sajnálom az "ellenséges" klubot sosem. bár sztem nálad is inkább lesajnálásról beszélhetünk, mintsem sajnálatról. -
#2224 mer? én is sajnálom csóró barcásokat, egymás után dőlnek ki a játékosok -
forzajuve #2223 most te pl miért 'vered a fejed a falba' ezért? te nem barszás vagy? -
#2222 Kar erte tudtuk hogy serulekeny de ennyire. -
#2221 Bazzzzzzzzzze -
#2220 pú, ez aztán remek igazolás volt. mondjuk azt midnenki tudta, hogy sérülékeny játékos finoman szólva, na dfe ennyire... zsákbamacskát vettünk. télen kell még egy védő+egy beállós -
#2219 szal (üljön le, aki nem ül még)
Woodgate - 5 hónap, műtét
-
#2218 jajó :P -
#2217 nem tudják -
#2216 meddig lesz sérült? -
#2215 Woodgate megint megsérült, pedig köv meccsen már játszhatott volna. száksz. -
Rudee #2214 Már nemcsak a Real Madrid labdarúgócsapata szeretné soraiban tudni Javier Mascherano-t, hanem az FC Barcelona is.A River Plate mindössze 20 esztendős, Argentín válogatott védekező középpályásáért előbb a Madrid jelentkezett be, ám nemrég a katalán klub elnöke Joan Laporta is jelezte hogy szeretné soraiban tudni a kitűnő labdarúgót.
Mindenesetre nemcsak a Real-nak, hanem a Barcelona-nak is igen nagy szüksége lenne Mascherano-ra, ugyanis a gránátvörös-kék gárda több játékosát is kénytelen sérülés miatt nélkülözni. -
#2213 na, az is egy fasza meccs lesz -
#2212 loooool -
Rudee #2211 Következő fordulóban a 14. Betis a 10. Realt fogadja -
Rudee #2210 Real - Depor 0-1 (0-1)
G.: Luque
Lövések: 27-5 kapura: 3-1 -
Rudee #2209 Vége... -
Rudee #2208 5 perc hosszabbítás. -