81624
-
#2206 olyan 4-5 100%os ziccert hagytunk ki... -
Rudee #2205 25 perc van már csak -
#2204 Owen helyett Morientes -
Rudee #2203 2 lövésből egy gól, nálunk meg sokból semmi... -
#2202 0-1 lüke
persze hogy 1 percel a félidő vége előtt -
#2201 Teams: Real Madrid: Casillas, Salgado, Carlos, Helguera, Samuel, Zidane, Figo, Celades, Beckham, Raul, Owen
Subs: Diego, Bravo, Pavon, Mejia, Jotha, Javi Garcia, Morientes D
Coruna: Molina, Manuel Pablo, Cesar, Andrade, Capdevila, Duscher, Sergio, Victor, Valeron, Pandiani, Luque
Subs: Munua, Pablo Amo, Hector, Fran, Scaloni, Munitis, Tristan -
Rudee #2200 Szerintem fejben nincs rendben Ronaldo, remélem a mostani kis pihenés után gólokkal tér vissza. -
#2199 Szerintetek Ronaldo helyezkedik mindig rosszul, vagy a többiek nem adják neki jól a labdát? Mert mostanában az az egy-két villanása sincs meg. Mondom ezt úgy, hogy a kedvenceim között van. (Figo, Roberto Carlos és Ronaldo) -
#2198 jól jön, ha a B csapat játszik majd a kupában :) -
Rudee #2197 Atlético B-Real Madrid B 0-2
A 6. forduló után is veretlen a B csapatunk.
1. Real Madrid B 14-1 18 pont -
#2196 Ficha técnica
Real Madrid: Casillas; Salgado, Roberto Carlos, Samuel, Pavón; Helguera, Beckham; Figo, Zidane, Raúl; Owen o Morientes.
Deportivo: Molina; Manuel Pablo, César o Pablo Amo, Andrade, Capdevila; Sergio o Scaloni, Duscher; Víctor, Valerón, Fran; y Pandiani.
Árbitro: Teixeira Vitienes (c.cántabro).
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 21.00.
-
#2195 Az a 11-es megadhato volt, egyertelmuen ellokte a vedo Rault.
Viszont a bedobast valoban le kellett volna fujnia. -
R9 #2194 nekem csak fekete kép! -
#2193 De valamit ki lehet belőle hámozni ha szerencséd van :) -
#2192 Azokhoz szólok, akik a bíráskodást bírálták :). Nos ha egy bíró hoz egy tévedést, akkor azon nincs mit filózni, az úgy van és kész. Mivel a bíró is úgymond a pálya tartozéka, mint a szögletzászló, mert ha visszapattan róla a labda, akkor nincs kint. És általában a bírók mindkét oldalon hibáznak. Például biztos előfordult már, hogy a Real ellen is hoztak meccset eldöntő döntést. Most a 11-est nekik adta meg. Máskor meg nem adják meg, vagy az elenfél kap tévedésből. Ez sajnos így, nincs videóbíró mint a jégkorongban. Amúgy ez elég béna egy bíró volt :) És ennek ellenére mégis nagy meccs volt. -
R9 #2191 Sport 1-nek rossz a txt-je nem? -
#2190 Hogy a rohadt Sport2 b***ná meg az anyját! Pedig most szerintem épp kezdenek kilábalni a mélypontról, de cseszhetjuk. A Sport1 TXT-jén azt olvastam, hogy még a vidéki kábelszolgáltatókkal kell megegyezniuk, és aztán már lesz. Legalábbis ígérik :) -
#2189 upcsek sem mindenhol foghatják, csak a upc directen jön, az meg nem ugyanaz -
#2188 én annak csak örülök, hogy van, csak lehetne fogni mindenhol, nem csak csellósoknak -
#2187 pff, basszák meg -
#2186 Egyaltalan mi a faszert kellett a Sport2 ? -
#2185 a qrva úristen nyomja belé a f*szát, miért a sport2 adja a real-depor meccset? ki a f*szomat érdekli a Chievo-Lecce meccs?! ez hihetetlen -
#2184 -
#2183 -
#2182 -
R9 #2181 -
#2180 jól van kisfiú, leülhetsz -
#2179 Azt, hogy bunda volt és nagy shit a Real, ilyen kerettel, 10-0ra kéne vernie mindenkit ennyi:DD -
#2178 Nyert!!! Jeeeeeeeeeeeee -
#2177 ehhez képest a 2169 elég durva ferdítés. -
forzajuve #2176 lelkesedik a fene! nagyívbe teszek rá, h éppen mit produkáltok a pályán. De mit csináljak BL élő közvetítés címszó alatt Madrid meccset nyomattak tegnap este hát gondoltam azé' mégsem hagyom ki. Most meg leírtam a véleméynem a tegnapi estével kapcsolatban, egyaltalán nem kell 1etérteni velem. Ja és nem kell ledegradálni az indexes URMos topic résztvevői közé, nem szoktam örömtáncot járni egy Madridi vereség után -
-
Rudee #2174 "miközben voltak olyan 10 perceik a második félidőben, amikor még a felezővonalat is alig voltak képesek átlépni"
Pár perc és vmelyik nagyokos majd írja, hogy a bíró nem engedte át őket, miután megkapta Perez titkos jelét. -
#2173 abból a bedobásból majdnem minden meccsen látni, akár többet is.
persze ha ez Madrid meccsen törtnénik, az a világ 8dik csodája, és bundát kiállt mindenki. az is jellemző mentalitás, hogy valaki egy csapat bukásáért tud csak lelkesedni ahelyett, hogy saját csapatát támogatná.
arra meg kevés kommentet pazarlok, aki azt hiszi, hogy az egyébként gyenge bíráskodás miatt kapott 4 gólt a Roma, miközben voltak olyan 10 perceik a második félidőben, amikor még a felezővonalat is alig voltak képesek átlépni. -
#2172 a helyedben tanulmányoznám a szabálykönyvet. -
Rudee #2171 A meccs elejétől hozott téves ítéleteket a bíró, mindkét csapat ellen... -
forzajuve #2170 ja és ez természetesen szvsz -
forzajuve #2169 egy szó, mint száz amig nem a bírói döntések voltak a meccs főszereplői addig 2 gólos előnyt focizott össze a Roma, és valljuk be ebben az időszakban egy nagy nulla volt a Madrid játéka. -
Rudee #2168 Kezezésért pedig akkor adnak rögtön pirosat, ha gólhelyzetben történik. -
Rudee #2167 Előtte Dacourt vagy kinek a becsúszása is pirosat ért volna, mivel nyújtott lábbal érkezett (Samuelt vagy Celadest találta el).