81624
-
#2326 -
#2325 Intezz mar ennek a szarosnak egy kis bant. -
#2324 mert szerintem inkább te vagy a lol -
#2323 mi ebben a lol? -
R9 #2322 ez lol:
Azt tudtuk, hogy a Real Madrid támadó játékosok dolgában az egyik legjobban van ellátva a világon, ám a védõk tekintetében eddig senki nem gondolta ugyanezt, Florentino Pérez viszont úgy gondolja, hogy a Jonathan Woodgate, Walter Samuel duó lehet majd a világ legjobb bekkduója. Persze csak akkor, ha mindketten felépülnek sérülésükből...
"Azért dolgozunk, hogy a világ legjobb csapatát hozzuk össze. Meglátják majd, hogy rövidesen a világ egyik legjobb védõduója lesz a Samuel, Woodgate páros!" - ábrándozott a Real elnöke.
-
R9 #2321 Csapattársak Raúl-ról
Zidane: "Raúl, egy példamutató labdarúgó. Példát mutat viselkedésével és még sok mással. Nagyon sok címet szerzett a klubnak: Bajnokok Ligája, Bajnokság, Szuperkupa. Higyjék el nekem, nem könnyű tíz éve folyamatosan a legjobbak között lenni."
Roberto Carlos: "Raúl a Madridizmus szimbóluma. Jelen pillanatban a legjobb Spanyol labdarúgó. Még csak 27 éves, mégis szinte mindent elért már pályafutása során. Szenzációs játékos, nagy élmény vele együtt játszani." Ronaldo: "Két éve játszok a Real-ban és látom hogy milyen nagyszerű játékos.Szeretnék gratulálni neki az itt töltött tíz évéhez. Nagyon jó játékos!"
-
#2320 Azert mindenesetre erdekes meccs lesz a barca-real vagy real-barca---nemtom melyik lesz elobb.Jo kis meccs lesz -
#2319 tudom, nehogy meksértődj :P -
Rudee #2318 Én csak válaszoltam a Barca tuti győzelméről szóló hülyeségére. -
#2317 ja, csak ez nem az interes topic, az senkit nem érdekel -
Rudee #2316 Internek is illett volna nyernie tegnap, mégis elbaszták. Lehet a Barca addig marad veretlen. -
Rudee #2315 Nov 20 vagy 21. -
#2314 hmmm -
#2313 Intezzetek neki is egy kis bant hatha eszhez ter. -
#2312 nem téged kérdeztelek -
R9 #2311 nem mind1?ugyis a Barca nyer :D -
#2310 barca ellen mikor lesz meccs? jövő héten? -
R9 #2309 ahogy érzed! -
#2308 egyszer téged is megfog valaki, és akkor az élettől elmegy a kedved, nemhgoy az sg-től -
R9 #2307 tök mind1,mert a Barca ugyis megver titeket! -
#2306 Kiesett a Zaragoza, a Valencia, és a Barça is a kupából -
Rudee #2305 Samuel akkor a jövő heti BL meccsen se jácchat, pedig a Viasat élőben közvetíti állítólag.
Így aztán nem lesz eccerű.
Remélem a Barca elleni meccsre teljesen rendbe jön. -
#2304 csak a gólokig láttam a meccset, addig sem végig. színvonal nem nagyon volt, de ez nem is várható el teljesen. az első gól kicsit szerencse volt, a második nagyon szép. a szépítő gól meg nem a védelmen múlt, mert ilyen szintű játékos ilyen gólokat nem rúg minden héten, de még jobbak sem nagyon.
a fiatalok közül Javi Garcia, és Alex Perez egész jók voltak, Borja csodálom hogy végig a pályán maradt.
remélem viszont, hogy Samuel sérülése nem komoly, mert annyit nem ér az egész, hogy őt sokáig nélkülözni kelljen.
....most olvasom a Marca-n 2 hét... -
R9 #2303 mondtam hogy ott van owen+morientes -
Rudee #2302 Aztán szépített is a Leganés. -
Rudee #2301 Owen is beköszönt. 2-0 -
Rudee #2300 Moro már betalált. -
#2299 hagyjad már a kis szánalmas pöcst, senkit nem érdekel, azért itt rejszol -
#2298 bazmeg, aszittem már lekoccant ez a tag innen. -
zambrotta #2297 remek??????????????,
hihihihihii -
#2296 akkoris. nem értem. spanyol királyi kupa, nem egy felkészülési mérkőzés.ráadásul nem vagyunk abban a helyzetben a bajnokságban, meg a blben sem, hogy hagyjuk elúszni az ezeken kívül egyetlen megnyerhető sorozatot -
#2295 én személy szerint nem bánom hogy leszarjuk, nem szeretném ha kupa miatt kipukkanda az első csapat. és még azt sem érnénk el, ami reális ezután a kezdés után
Alex Perez már játszott Del Bosquenél is pár percet, tarcsi, saját nevelés. Perezhez nincs köze. Raul szerű visszavont támadó poszt, ha jól tudom.
Amúgy már volt a Betis elleni keretben Javi Garcia, ő még fiatalabb, szintén saját nevelés, 17 éves. -
#2294 hol a logod? -
R9 #2293 ott van owen+morientes -
#2292 király, megint leszarjuk a kupát
ki ez az Alex Pérez? csak nem a boss kölke? -
#2291 Ficha técnica
Leganés: Raúl; Dani, Ibán Pérez, Albarrán, Pardo; Luis, Melgar, Javi Recio, Lardín; Marcos Márquez y Borja.
Real Madrid: César; Mejía, Raúl Bravo, Samuel, Pavón; Celades, Borja; Juanfran, Alex Pérez, Owen; Morientes.
Árbitro: Carmona Méndez (c.extremeño)
Estadio: Butarque.
Hora: 21.30. -
#2290 Ronaldonak volt két 100%os ziccere. Owennek a gólján kívül egy, meg Zidanenak is. nyerhettünk volna nagyobb arányban is, bár az utolsó 5 percben azért majdnem beszartam
addig jó volt a védekezés, faszán hoztuk ki a labdákat, nem ívelgettük feleslegesen. ha egy oldal nem ment, átjátszottuk végre gyors, rövid passzokkal! így kellene játszani tartósan! -
bár az uccsó 20-25 perc jobb is lehetett volna -
Rudee #2288 1-0 a vége, remek. -
#2287 Hala MADRID OWEN A KIRÁLY !!!!