81624
-
#2046 buzi-e vagy? -
#2045 lehet, hogy el kéne innen húzni -
R9 #2044 lehet a b-nek kéne játszania a az első ligában -
Rudee #2043 Igen jól áll a B csapat:
1. Real Madrid B 12 pont
2. Rayo Vallecano 9 p.
3. Pájara P. 8 p.
4. Castillo 8 p.
5. Atlético B 7 p.
6. SS Reyes 7 p.
7. Universidad 7 p.
8. Vecindario 7 p.
...
20. Arteixo 1 p. -
R9 #2042 BL + Bajnoki arany meglesz!
lol -
#2041 valószínűleg a bemutatkozásnál azt is elmondaná, hogy 20 éven keresztül volt a klub játékosa, és ebből 15ben első számú kapus volt.... -
#2040 Ne mértem miért szar a legjobb csapat ilyen játékosokkal szántani lehetne a pályán ha visszavennének az arcukból szép társaság lenne én nem értek hozzá nem tudom miért gyengék de érdekelne szerintetek miért galaktikusan szarok
BL + Bajnoki arany meglesz! -
#2039 Mondasz valamit mert jar a szad:))))Van benne igazsag. -
Rudee #2038 Lehet hogy pont Ő lesz az az ember, aki le meri ültetni a padra Raúlt, vagy bármely más játékost, ha nem megy neki a játék. Egyébként is Camacho mellett sokat tanulhatott (lásd a Ferguson- Queiroz esetet). Az eredményei után lehet majd kritizálni, amíg egy meccsen sem irányítja a csapatot, addig NEM.
Azt se értem, hogy mért kéne az általad felvázolt módon bemutatkoznia. Eddig is ott volt a csapat összes edzésén, lehet jobban ismeri a játékosokat, mint bárki más. -
#2037 az igen -
forzajuve #2036 Itt most nem az ember habitusáról van szó, hanem az eredményeiről és a nevéről. Szerinted egy Camachot kicsináló társaság elött lehet tekintélye egy ilyen Remon szintű "kis senkinek"? dehogy!
-szevasztok! Garcia Remon vagyok, irányítottam már a Gijont, az Albacetet, a Las Palmast, a Salamancat és a Numanciat is.
-szevasz mi meg a Real Madrid vagyunk, tele aranylabdással és világbajnokkal. Majd ha akarsz valamit, akkor jelentkezz! -
Rudee #2035 Egyébként ez a Remon fickó év végéig marad az edző (Perez szerint) -
Rudee #2034 Netán személyesen ismered? -
forzajuve #2033 Camacho utódja az eddigi segéd, Mariano Garcia Remon lesz
ez kell a sok sztárocskának, egy jancsibohóc, egy bábú akit úgy mozgatnak ahogy kedvük tartja -
#2032 gyökér -
R9 #2031 reklám margitnak nem igazán megy,majd jön bosque -
#2030 Elfogadták Camacho lemondását
Madrid, szeptember 20., 14.35 Mariano Garcia Remon a Real új trénere.
José Antonio Camacho másodjára három hónapig bírta a Real Madrid kispadján. Mint arról beszámoltunk, a spanyol mester a múlt heti 2 vereség után benyújtotta lemondását, s ezt ma reggel az elnökség el is fogadta. Camacho utódja az eddigi segéd, Mariano Garcia Remon lesz, aki a 70-es években volt a klub kapusa, és edzői pályafutása során irányította a Gijon, az Albacete, a Las Palmas, a Salamanca és a Numancia csapatát. Arról egyelőre nem nyilatkozott Florentino Prez elnök, hogy keresnek-e újabb trénert a távozó tréner helyére.
Camacho másodszor állt fel a Real kispadjáról, igaz, most jóval hosszabb ideig volt a királyi gárda szakvezetője, mint 1998-ban, akkor ugyanis 3 hétig tartott a "pünkösdi királyság".
-
#2029 Camacho lemondott -
forzajuve #2028 Jose Mourinho kéne nektek, azt az embert szerintem a reál kispadjára teremtették:) -
R9 #2027 tök mind1,ugyanezt a taktikát használja. -
R9 #2026 ja mint multkor 1 vagy hány hét után felmondott :-) -
Grenzjager #2025 del Bosque jön majd valszeg -
#2024 há' remélem lesz még real edző -
Rudee #2023 A Besiktas ma jáccott a Galatasarayyal, az eddigi gyenge szereplés után állítólag ez a meccs volt Del Bosque utolsó lehetősége. A vége 0-0 lett, a Besiktas 12. helyen áll. -
#2022 Szep lenne ha most feladná nem errol hires. -
#2021 -
Rudee #2020 A Sport1-en most megy az Udinese-Parma meccs, a kommentátor azt monta hogy meg nem erősített hírek szerint Camacho lemondott. Az AS-en is van vmi Camachoról és Perezről. Ebből mi lesz... -
#2019 minden büntetőt legalább 2*szer újra lehetne rúgatni, mert valaki mindig belép. -
#2018 szmájli, lemaradt, meg ne sértődj -
R9 #2017 amúgy a 2. at is ujralehetett volna rugatni mert ott is berobbant r.carlos... -
#2016 az lehet, csak jó lenne, ha nem forgatnád ki a szavaimat. -
Rudee #2015 Hivatalosan az is 1 büntető, nazt nem számolják hogy ki hányszor rúgta újra. -
#2014 de Tamudo 2-t hagyott ki, mert az elsőt amit rúgott kihagyta, de újrarúgatták, mert RC berobbant még a lövés előtt. de az ismétlést is megfogta Cesar -
Rudee #2013 Az AS egyet-egyet írt, bár Salgado kiállítását se írták. -
R9 #2012 nemigaz,2-1 kihagyott büntetővel :-) -
Rudee #2011 0-1 lett az Espanyol elleni meccs, 1-1 kihagyott büntetővel, Samuel piroslappal, valamint jópár hiányzóval. -
R9 #2010 galaktikusok nagyon szívnak! -
#2009 ezt csak ő tudja. -
#2008 A Real Madrid a 3. idei angol szerzeményére is szert tett egy 7 éves brightoni fiú személyében! A Primera Division sztárcsapata tesztelte az ifjú Niall Masont és a teszteredmények alapján döntöttek úgy, hogy leigazolják. Az üzlet létrejötte az édesapának köszönhető, aki egy madridi üzleti útja során hallott a Real Madrid utánpótlásnevelő rendszeréről. Az idősebb Mason hazatérte után egy percet sem vesztegetett, rögtön visszatért Madridba a fiával, miután kitűzték a teszt időpontját. Az ifjú 7 éves csodagyerek rendkívül boldog, hogy felvették egy olyan klubba, mint a Real Madrid és nagyon izgatott az új kihívás miatt. - mondta édesapja stábunknak. Ugyankkor hozzátette: "Remélem Niall hamar hozzászokik az új légkörhöz és néhány év múlva már a szupersztárokkal lehet egy pályán." -
#2007 Zidane 3 hétig nem játszhat (vállsérülés)