81624
  • forzajuve
    azért kiváncsi leszek a hétközi real-roma meccsre. két sz@r formában lévő csapat, persze élőben láthatjuk az is a viasat3on.
  • Hentes Bill #2085
    el lehet innen húzni. mi sem rejszolunk a topicodban, ha szarul álltok. na bye

kiegyenlítünk, és nyerünk.
  • R9
    bilbao-madrid 2:0 A GALAKTIKUSOK
  • robotnyk
    forma miatt
  • Hentes Bill #2082
    hogyhogy?
  • robotnyk
    lehet hogy RC helyett RB fog kezdeni
  • robotnyk
    Ficha técnica

Alineaciones probables:

Athletic: Aranzubia; Iraola, Murillo, Prieto, Del Horno; Orbaiz, Gurpegui; Etxeberria, Yeste, Ezquerro y Urzaiz.

Real Madrid: Iker Casillas; Michel Salgado, Helguera, Samuel, Roberto Carlos; Celades, Beckham; Figo, Morientes o Guti, Raúl; y Ronaldo.

Árbitro: Fernández Borbalán (Colegio Andaluz).
    Estadio: San Mamés.
    Hora: 20.00.
  • robotnyk
  • Hentes Bill #2078
    menni, na
  • Hentes Bill #2077
    úristen, most mi lesz, holnap nem fog járni menni a villamos
  • Rudee
    Egészen biztosan nem léphet pályára a szombati Katedrálisban esedékes Athletic Bilbao elleni mérkőzésen Michael Owen. A csatár, aki a nyáron a Liverpool csapatától 12 millió euróért érkezett a Spanyol fővárosba, a tegnapi zárt kapus edzésen szenvedett kisebb izomhúzódást.
  • Rudee
    *találgatják
  • Rudee
    Azt én is írtam egyik nap, de már találgtják hogy ki követi őt.
  • robotnyk
    év végéig Remon marad
  • Rudee
    Felmerült már Wenger, Erikson, Robson és még vagy 3 más edző neve is, majd meglátjuk.
  • forzajuve
    Sir Bobby Robson? :)
  • Hentes Bill #2070
    0-5
  • R9
    jöjjenek csak a San Siroba.....
  • Hentes Bill #2068
    bazzeg Valencia brutális. most alázzák sz*rrá a Deport La Corunában. 4-0-ra vezetnek az 1. félidő végén
  • robotnyk
    szvsz ezt itt már mindenki leírta valamilyen formában
  • [Jakuza]
    Hiaba szivod a fogad ez a szintiszta valosag. Ilyen jatekosallomannyal siman nyernie kellett volna a Realnak minimum 2 vagy 3 gollal.
    Nem lehet arra fogni a dolgot, hogy a csatarok nem lotek be a helyzeteiket. Az ellenfel nem fogja a labdakat beloni helyettuk.
    Komoly psziches gondok vannak a Real jatekosainal es hogy miert az szamomra erthetetlen.
    Tudom , hogyha esetleg elkapjak a fonalat, akkor talan megfordul az egesz helyzet pozitiv iranyba, de addig bizony amit mutatnak az nagyon keves.
    Minden tavalyi meccseiket is megneztem es bizony osszel kurva jol jatszottak, aztan eljott a tavasz es mintha elvagtak volna az egeszet, megszakadt bennuk valami, pedig nem is valtozott meg a csapat.
    Raul arnyeka volt onmaganak, meg 5 meterrol se tudta a helyzeteit beloni. Szinte erthetetlen modon.
    Kerdes mikor torik meg a rossz atok vagy mit tudomen miez.
    De hogy most se jatszanak jol azt bekell minden a focihoz kicsit is hozzaertonek latnia.
  • robotnyk
  • forzajuve
    Remon mester elég szimpi, nem az a jancsibóhoc fajta, úgyhogy visszavonok mindent:)
  • robotnyk
    Solari viszont kidölt 3 hétre :-\
  • DONGUBA
    Na ebben is an valami.
  • robotnyk
    kicsit mocorog valami... érdekes, hogy ez a védelem jobb volt mint Salgadoval pl., pedig Mejía nem is jobb bekk eredetileg. több lehetőség kellene neki.
    végre lehetett látni a középpályán a szűrést. nem végig, csak nyomokban, de azért lehetett, már félpályán többször odaléptek, nem mindig hagyták átvenni a labdát. Celades egészen jól játszott. Raul ez alatt az egy meccs alatt több használható labdát adott R9nek, meg Moronak, mint Zidane az első 3on összesen. Előre játékban is látszott némi tudatos összjáték, bár még krva pontatlanul, de ez lehet jó jel mostmár. (Raul laposan a védők mögé Ronaldonak, magas labdák Morientesre, legurítás középre Celadeséknek lövésre...) Meg látszott az akarás végre.
    Nekem Remon is szimpibb mint pl CQ, vagy Camacho. CQ csak állt végig, mint aki karót nyelt, Camacho pont ellentéte, már a 2dik percben pattogott, üvöltött a pálya szélén. Remon is elmondja, ami nem tetszik neki. de nem üvöltözik, mint egy megszállott.
  • robotnyk
    jólvan Jakuza, ügyes vagy! 5ös leülhetsz.
  • [Jakuza]
    En arrol beszelek, amit lattam a TV-ben.
    Mennyi is lett az eredmeny ? 1:0 vagy tevedek ?
    Vagy talan nekem kell berugnom a kapuba a helyzeteket a taviranyiton keresztul ?
    Felejtsd mar ezt el volna sztorit, ez nem a kivansagmusor.
    Rudee kutyat nem erdekli ki nem jatszott.
    Ez a valosag meglehet nezni kik voltak a palyan.
    Vagy talan kene meg a Totti es meg egyket extra klasszis ?
    Jatszott igy is vagy 6 sztar a csapatban. Szal ez nem lehet kifogas.
    Szemmel lathatoan remego arcellel huztak az idot a vegen, csakhogy nehogy baj legyen a vegen.
    Kivancsi vagyok a Barca mennyire fogja eltangalni oket, merthogy elfogja az tuti.
  • Hentes Bill #2058
    miről bezsélsz te alma? kb 3-4 góllal nyerhettünk volna, ha bementek volna a ziccerek. most egyáltalán nem az volt, mint az előző fordukókban, szép támadások voltak, sok gólhelyzet
  • Rudee
    A hiányzók száma meg 5, ráadásul Zidane, Samuel, Woodgate és Salgado is kezdő lenne.
  • [Jakuza]
    Ez a mecs egy nagy kinlodas a Real szamara.
    Komolyabb csapatok ellen az ilyen edeskeves.
    Vedelem szintje 0, tamadok szintje 0.
  • DONGUBA
    Nem egyszeru gol volt mi????Kiba szepen tekerte el tekem a sorfal felett.
  • Hentes Bill #2054
    hú mekkora gólt lőtt szabadrúgásból Beckham
  • jAsOn VoOrHeEs
    áhhh yesss 1-0
  • DONGUBA
    SŐT!!! GYÖNYÖRÚ GÓL VOLT!
  • DONGUBA
    Nem lattam az elso felidot de most volt egy gol csekem lotte szep volt.
  • [Jakuza]
    Hat lol.
    Te tudod mit jelent a borze ? :P
    Del Bosquet meg nem a vedokert rugtak ki abban biztos vagyok. Ilyen nagy klubnal nagyok a hatalmi harcok, es sok csokos es befekteto van a konder korul.
  • Rudee
    - Játékosbörze az NBAben van
    - Del Bosque-t azért küldték el, mert szólt hogy kéne védőt is igazolni
  • robotnyk
    szervezz meg egy meetinget. balogh tibiék jönnek.
  • [Jakuza]
    Inkabb kerdezzetek meg a sok gyoker fejestol, hogy miert kellett kirugni a Del Bosque-t 2 eve.
    Amig ilyen hergya edzok veszik korul a Real-t soha nem lesz se bajnoki cim se BL gyozelem.
    Vagy ha megveszik az osszes jatekost a jatekosborzen.
    Bar lehet akkor a Hajdunanas fogja szetzuzni oket az NBIII-as jatekosaival. :PPPP