81624
-
#2286 ÁÁÁÁÁ, MEKKORA GÓLT LŐTT OWEN -
#2285 Ficha técnica
Real Madrid: Casillas; Salgado, Walter Samuel, Helguera (Pavón), Roberto Carlos; Guti (Helguera), Zidane; Solari, Figo, Raúl; Ronaldo.
Valencia: Cañizares; Curro Torres, Navarro, Marchena, Carboni; Rufete, Albelda, Baraja, Xisco; Aimra y Di Vaio.
Árbitro: Pérez Lasa (Comité Vasco).
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 21.30. -
Rudee #2284 1-0 maradt a vége, másodikok vagyunk a csoportban.
Hétvégén Real-Valencia. -
#2283 -
#2282 asszem Figo megsérült a 29dik percben, Solari jött helyette -
#2281 -
#2280 1-0 Owen -
#2279 nyerünk -
Rudee #2278 Guti szerintem a bal szélen fog jáccani. Ronaldo meg a "jobb oldali" támadó lesz, mint általában.
Kispad:
César Sánchez, Borja, Morientes, Raúl Bravo, Celades, Solari, Arbeloa -
R9 #2277 ...........................Iker Casillas
-
....................Pavón................Helguera.....
-
Michel Salgado.......................................Roberto Carlos
-
Figo.........................Guti......................Zidane
-
.............................Raúl
-....................Owen...........Ronaldo
-
#2276 Ficha técnica
Real Madrid: Iker Casillas; Michel Salgado, Helguera, Pavón, Roberto Carlos; Guti, Zidane; Figo, Raúl, Owen; y Ronaldo.
Dínamo de Kiev: Shovkovski; Ghioane, Sablic, Gavranic, El Kadhouri; Rodolfo; Leko, Jussuf, Rincon; Kleber y Shatskikh.
Árbitro: Gilles Veissiere (Francia).
Estadio Santiago Bernabéu.20,45 horas. -
Rudee #2275 Gondolom sérültek. -
#2274 mé? -
Rudee #2273 Holnap BL meccs, Real Madrid-Dinamo Kijev.
Egyenlőre úgy tűnik, hogy Salgado, Ronaldo és Guti nem jáccik. -
#2272 első, korán van még :) -
#2271 ekső félidő alapján örülhetünk az xnek, de a végén mondjuk Zidane belőhette volna...
1 ponttal nem sokra megyünk, de legalább nem szívtunk. -
Rudee #2270 1-1 a vége. A Depor ellen semmi se ment be, most még helyzetünk is alig volt. Viszont láttunk 2 szép gólt. -
#2269 kezdődik a meccs. hajrá Real -
#2268 azt el is hiszem, hogy kell a Múnak Casillas, csak nem fogja a Madrid elengedni. Arsenalba Moro? hát nem tudom, ott most csatárdömping van, mac Bergkamp helyére tudom elképzelni, de úgy hallottam még egy évet lehúz, szal... Poolba el tom képzelni, jó kis spanyol scapat lenne belőle, végülis már így is kicsit az :) -
Rudee #2267 Pedig a Liverpool is már vagy 4 napos dolog. Arsenal meg vmi 10 vagy hány millió fontot adna érte.
Casillas szerintem nem is menne el. -
#2266 Liverpool? ez nekem új, én Juvéról hallottam. Arsenalról már nyáron is szó volt
MU szvsz nem fog most tízmilliókat elkölteni egy ideig -
Rudee #2265 Egyébként azt olvastátok, hogy Morot a Liverpool után az Arsenal is meg akarja venni?
Casillas meg a MUnak kell. -
Rudee #2264 *eltiltása -
Rudee #2263 A kiállítás után eltiltáse már letelt és még csak 2 sárgája van. Vagy pihen, vagy sérült. -
#2262 passz -
#2261 nemtom. nincs eltiltva? -
#2260 Salgadoval mi van? -
#2259 Ficha técnica
Real Betis: Prats; Varela, Arzu, Rivas, Luis Fernández; Cañas, Benjamín; Joaquín, Fernando, Edu; Oliveira.
Real Madrid: Casillas; Mejía, Pavón, Samuel, Roberto Carlos; Helguera, Celades; Figo, Raúl, Zidane; y Ronaldo.
Árbitro: Alfonso Pino Zamorano (Colegio Castellano-Manchego)
Estadio: Ruiz de Lopera
Hora: 20.00.
-
Rudee #2258 Portillo már januárban visszatérhet Madridba, pedig kölcsönadási szerződése júniusig szól. A Fiorentina edzője állítólag kritizálta a csatárt, illetve annak eddigi teljesítményét, Portillo meg beszólhatott valamit. -
#2257 ez így nem valószínű, mert 12 miller euróban az ára. a srácnak megvan az olasz útlevele. valamint a játékjogának 30%a Solari családjánál van. de tényleg lehet reménykedni.
ja, és Woodyt úgytűnik mégsem kell műteni, de karácsonyig fog így is lábadozni. -
#2256 Mascherano a Realba tart
NSO, 2004-10-12 21:59
Lapértesülések szerint a River Plate és a Real Madrid megegyezett Javier Mascherano klubváltásáról, így az olimpiai bajnok argentin januárban Spanyolországba kerül. Az A-válogatottban is egyre nagyobb szerepet játszó védekező középpályásért hatmillió dollárt fizetnek a madridiak. -
#2255 Talán már a hétvégén játszik Beckham
NSO, 2004-10-11 16:19
A Real Madrid orvosa szerint David Beckham sérülése nem is olyan súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt. Alfonso del Corral úgy gondolja, hogy a legjobb esetben az angol labdarúgó akár már a hét végi fordulóban pályára léphet a királyi gárda színeiben. Korábban arról volt szó, hogy a Wales elleni vb-selejtező mérkőzésen bordarepedést szenvedett középpályásnak legalább tíz napot, de lehet, hogy egy hónapot is pihennie kell.
Del Corral viszont amondó, csak az a kérdés, hogy Beckham érez-e elviselhetetlen fájdalmat vagy nem.
"Ez a fajta sérülés legtöbbször nagyon fájdalmas, de a gyógyulási idő leginkább attól függ, hogy a játékos mennyire bírja a fájdalmat. Lehet, hogy csak napok kérdése az egész" - mondta az orvos a Marca című sportlapnak.
Beckham mindenesetre már szerdán részt vesz a Real edzésén. Ekkor dől el, képes lesz-e játszani a Betis elleni, hét végi bajnoki összecsapáson. A Real Madrid 10 pontjával jelenleg a csúfos 10. helyen áll a táblázaton. -
#2254 ja, 6 hét -
R9 #2253 lehet 23 évesre gondoltál nem?nekem mindig az jár a fejemben hogy 23 éves! -
#2252 27 éves. tényleg nem -
#2251 na neee, ez komoly? -
Rudee #2250 Beckham túl van az orvosi vizsgálaton, kb másfél hónapot kell kihagynia. -
_Vegeta_ #2249 Azert fiatalnak mar nem mondhato. -
_Vegeta_ #2248 Nem fogok sirogorcsot kapni az biztos. :) -
#2247 hány meccsenb? 79? vagy ilyesmi. nem semmi. és még mindig milyen fiatal