81624
-
#3086 sztem meg monnyon le, és menjen a Parmába -
Rudee #3085 Ad egy kis pénzt az olaszoknak, amiért cserébe megkapná a Parma tulajdonjogát.
Így a Madridban keveset jáccó fiatalok kölcsönbe biztos ott jáccanának, míg a parma-i tehetségeknek meglenne jövőbeli csapatuk. -
#3084 [nemérti] -
Rudee #3083 Na szeretett elnökünk megvenné a Parma-t -
_Vegeta_ #3082 Kocce, amint felment a win totom is lefele. -
Rudee #3081 Itt van. -
_Vegeta_ #3080 Idokozbe lattam egyik oldalon h madrid espanyol 4-0. Azert ez nemsemmi. Keressuk i sa meccset. :> -
#3079 Espanyol -
R9 #3078 csak nem idén :D -
#3077 Lesz még neki a Bl döntőbe is :D -
#3076 Gravesen gólja okos volt, hogy örült neki, mint egy gyerek, jó volt nézni :) csípom a srácot, remélem nem ez volt idén az utolsó gólja, Evertonba volt egy két bombagólja -
Rudee #3075 *lesszitu -
Rudee #3074 4-0 a vége, a harmadik gól előtti leszszitu vitatható, de ne feledkezzünk meg a pár perccel azelőtti kézilabdáról se, amikor nyugodtan kaphattunk volna büntetőt.
Következő bajnoki idegenbe lesz, Osasuna-Real Madrid. -
_Vegeta_ #3073 Az egesz meccs megvan, ha segitettek kiszedni rmbol aviba akkor felnyomom vhova nagyon szivesen. ;)
Btw most mien meccs van ? Csak a miheztartas vegett h tudjam mien torrentet kell keresgelni. :) -
#3072 milyen szép gólt lőtt Zidane. eddig a meccs legjobbja. Figo "gólpassza" is szép volt :) jó a meccs, bár ha Ronaldo belőtte volna a 100%-os ziccert, akkor má 3-0 lenne -
Rudee #3071 Szünetben 2-0, úgy tűnik jól debütál az új gyepszőnyeg.
Figo és Zidane jól jáccik, végre Beckham is próbál jól jáccani. Kár hogy csak minden 2. meccsen jut eszébe mostanába. -
Rudee #3070 Zizoooooou -
#3069 na kezdődik, hajrá Real -
#3068 nincs meg neked az a gól? kurva nagy volt, az tény :D -
#3067 észrevettem már egy ideje :) -
Rudee #3066 Figo télleg jól jáccik, remélem este is lő egyet. -
#3065 én akkor sem csípem -
_Vegeta_ #3064 Figorol vagy jot vagy semmit. :)
Lattatok az atletico madrid alabacete meccset ?
Az elso gol nem volt semmi. :) -
#3063 per pill a 3 legjobb játékosunk között van, aktuális teljesítmény alapján -
#3062 menjen csak, már nagyon unalmasak a színészkedései. majd jön a helyére Joaquin, és még jól is járunk -
_Vegeta_ #3061 En meg Ukrajnaba Pumát. :DD
Masik: Ha Figo elhagyja a realt, akkor vilagvege lesz. :\ -
#3060 én meg winkbe lancast csukát -
#3059 én filaba vettem nike cipőt ^_^ -
#3058 filába real mezt? -
Csesza #3057 én is félig!!!!
off -
R9 #3056 az is van,ja az vagyok. -
Csesza #3055 nah, barcás nincs :P
szekszárdi vagy??? -
#3054 1 - stimmel
2 - Figo akkor hagyja el a Madridot ha nem hosszabbítanak vele. Abban biztos, hogy ha nem hosszabbítanak vele, akkor nem spanyolországban folytatja
3 - rizsa -
R9 #3053 Szekszárdon lehet kapni a Filába eredeti Rel mezt 12-ért -
Rudee #3052 A Figo-s nyilatkozat megin meglepő. 3 vagy 4 napja azt mondta hogy örülne ha új szerződést kapna, és szivesen fejezné be nálunk a pályafutását.
Zidane meg már korábban megmondta, hogy 2007ben visszavonul. Méghozzá Madridból.
Beckham jáccon rendesen ha maradni akar. -
Csesza #3051
1. Zidane azt nyilatkozta hogy max. 2007ig marad, mer szeretne nyerni 1 európai kupát (na persze)
2. Figo még az idén elhagyja a madridot, örülne ha angliából egy nagycsapat elvinné!!!!
3. Beckham azt nyilatkozta itt akarja befejezni labdarúgó pályafutását!!!! -
_Vegeta_ #3050 Remelem Taffarelt. :DDD -
Rudee #3049 Celades és Cesar nyáron elmehet.
Kiváncsi leszek kit hoz Perez cserekapusnak. -
#3048 azt nyilatkozta, hogy nem volt ajánlata a Barçától, ellenben a MU többször is megkereste. nem sok játékos maradt volna ilyen kevés játéklehetőséggel. most hogy Luxe az edző, remélem többet fog játszani, főleg mert jó formában van. -