81624
  • Rudee
    Holnap egyébként jön a zárómeccs, Zaragoza-Madrid. Beckham helyett Guti lesz a kezdőben, és Helguera is visszatér eltiltása után.

21:00, Sport1 (élő)
    Bízzunk benne hogy az utosó meccsen már nem HF lesz a kommentátor.
  • Rudee
    Robinho már megtanulta a Santosnál, hogy Luxemburgo csapataiban nincs bérelt helye a játékosoknak (ha van más is arra a posztra).
  • franco
    remélem ezt korrektül megmondták robinhonak is...

luxusnak tűnik.
    a liverpool pl hogy is nyert?
    1 db barossal, aki szvsz lófaszt se ér. nála az összes madridi csatár jobb...
  • ÁjjLe BoBBi
    így így
  • ÁjjLe BoBBi
    ronaldo természetesen marad a helyén :)
    hát nemtom elsősorban vagy ő lenne a vérfrissítés valaki helyett ha elfárad vagy megy owen...nemtom
  • Rudee
    Robinho nem a kezdőbe jön. Luxemburgo az ideinél bővebb keretet szeretne, néhány minőségi cserejátékossal, akik bármikor bevethetők. Leginkább azért kell Robinho, hogy pótolja a szar formában lévő csatárt a Ronaldo, Raúl, Owen trióból. Idén is kimaradtak volna, de nem volt olyan játékos, aki képes lett volna a helyükön (jól) jáccani.
  • franco
    az oké hogy robinho jön, de ki lesz kipaterolva?
    ronaldot érinthetetlennek nyilvánították a milan érdeklődésére. raul szent tehén, bár szvsz ő volt idén a lexarabb. tehát owen elmegy?
    mindenesetre 8mnál többet kapnak érte...
  • Rudee
    Jobb lábas játékost (Robinho) bal szélre (Zidane helye) nem igen raknék.
  • ÁjjLe BoBBi
    robinho jön, zidane helyére meg azok ne jöjjenek inkább :\
  • franco
    ehhe raul kb olyan fejet nyom mint anakin áttérés előtt:D
  • Rudee
    Elsőbe benne van az összes gól, nekem elég csak az övé :)
  • robotnyk
    az első videó volt az amit belinkeltél :)
  • Rudee
    Robinho Libertadores kupában lőtt legutóbbi két gólját tölteném, de ritka lassú
  • robotnyk
    ez de jó kép :D
  • Rudee
    Soccergaming fórumon megnyílt a 2005-2006os Real Madrid topik.
  • franco
    mosthogyígy mondod, télleg euróban
  • robotnyk
    30 miller max euróban
  • franco
    ezért csodálkozom én is, mert anno ezt a 30at is hivatalos forrásból hallottam:D

allesinalles, reyes marad sry
  • Rudee
    Ha 30ért vették volna akkor nem 20at kérnének érte. A 20at hivatalos érdeklődésre válaszolták kb 3 hete.
  • Rudee
    Még tavaly írt alá +1 évet. Zidane szerződéshosszabbításával kb egyidőben.
  • franco
    úgyértem az arsenal fizetett annyit első körben reyesért
    a full ár kb 30m volt

amúgy én is szívesen elköltenék ott pár millát:D
  • robotnyk
    a pénz nem lenne gond, csak 1 hónapig én lennék az elnök.
  • franco
    tudni kéne méltósággal odébbállni
    vagy odaállni a sajtó elé: srácok menni akarok
    egyből lenne kérője. és nem a másodosztályból...
  • franco
    reyesért első körben fizettek annyit
    erre még jönnek juttatások
  • _Vegeta_
    Felhaborito mit csinalnak vele. :|
  • Sheva
    hát ez van
  • robotnyk
    én úgy tudom idén jár le
  • Rudee
    Kapna is, de nem egyezik bele a felbontásba.
  • Sheva
    vagy rosszul tudom?
  • Sheva
    jaaa értem...de ha felbontják vele akkor Figonak kell h adjanak pénzt!
  • Rudee
    Nem idén jár le, de fel akarják bontani.
  • robotnyk
    igen
  • Sheva
    figonak a szerződése jár le?
  • Rudee
    Reyest 10,5 millió fontért vették, 20at kérnek érte a hivatalos közlemény szerint. Robinho euróba lesz 16-18 millió körül. Joaquín drágább, Őt 30ért engednék el.
    Ha jön Joaquín akkor nem kell C. Ronaldo.

Naggyából 80 millió fontot költhetünk + ha valakit eladunk akkor az Ő ára is
    felhasználható.
  • franco
    látatlanba is szórod a pénzt:D
    sztem sacperkábé: (ha cerejátékosokat nem számítjuk)
    Reyes: 35m font /az arzenyál 30ért vette/
    Joaqín: 20m font
    Robinho: 10m font
    C.Ronaldo mozdíthatatlan. amíg sir alex ottvan. amúgy 40m font

szvsz a legjobb vétel Joaqín. ha őt nem veszik meg az idén akkor bolondok
  • Rudee
    Luxemburgo taktikájában a bal szélső mozog középre, a jobb szélső meg vagy a vonal mellett futkározik, vagy pedig Gravesennek segít. Középen Raúl van, bár Ő is inkább csatár mint középpályás.
    Spanyolok közül kell választani akkor bal oldalra Reyes, jobbra Joaquín, Raúl helyére meg nemtudom ki illene.
    Nemzetközi felhozatalból nehéz választani, sok jó játékos van. Raúl helyére Robinho 100000%osan megfelel, de a két szélre... Hát nem tudom, jobbra talán C. Ronaldo jó lenne, de előtte meg kell tanulnia hogy nem egyedül van a pályán. Balra nekem Solari is tökéletesen megfelelne.
  • franco
    én elcserélném zidanet amíg lehet:)

kire gondolsz, amikor az alábbiaknál jobb középső támadó középpályást akarsz venni?
    ronaldinho mozdíthatatlan, esetleg rosicky megvehető
  • Rudee
    Casillas szerződése egyébként is csak jövőre jár le, de maradni fog valóban.

Salgado a kezdő az egyértelmű, de kell mögé valaki aki sérülés vagy eltiltás esetén jáccon + néha kezdő legyen és Michel pihenhessen.

Zidane helyén Zidane lesz elsősorban, egy idényt még jáccik. Aztán ott van még Solari is a bal szélre és nem véletlen hogy C. Ronaldot annyira rohamozzák a vezetők, ő ugye mindkét oldalon bevethető.

Diego a Portóban nem alkotott olyan óriásit, talán jövőre fejlődik még. D'Alessandrot nem favorizálom, van der Vaart nem biztos hogy ilyen fiatalon pótolni tudná Zizout. Sneijder szerződéséből még sok idő van hátra, tuti nem adnák 25-30 millió alatt. Akkora összeghez meg hozzárakunk még egy kicsit és máris tudunk vennie egy jobb játékost.
  • franco
    Casillast a ManU is akarja, de természetesen marad madridban.

naná. majd biztos az ellenlábast erősítené...benítez ezt a spanyolt is beszipkázza majd

migulenél még salgado is jobb

deco egy fasz

robinhon nincs mit nézni. már mindenki tud mindent. csak az árát strófolják

ballack is marad a seggén

ami bennem felmerül: ki lesz zidane helyén?
    mit szólnátok ezekhez: van der vaart, sneijder, diego, d'alessandro
  • Rudee
    Hivatalos források szerint Casillas ma írhatja alá új szerződését.

A Sevilla edzője, Joaquin Caparros szívesebben adná el a Liverpoolnak Sergio Ramost, mint nekünk.

A Juventus egyre intenzívebben érdeklődik Helguera iránt.

Újabb jobb oldali védő került célkeresztbe. Ezúttal a Benfica védőjét, Miguelt hozták kapcsolatba a Madriddal. A portugál játékos több szakember szerint is az elmúlt évek legjobb védőteljesítményét nyújtotta a portugál bajnokságban.

Decora senki se kiváncsi, ám ő mégis elmondta hogy nem szeretné ha "honfitársa", Cristiano Ronaldo Madridban kezdené a következő szezont.

Már az Arsenal is elküldte egyik emberét Brazíliába, hogy megnézze Robinhot.

Felmerült hogy egy állatot is leigazolnánk nyáron, ez az állat nem más mint Ballack. Asszem ő az, akire egyáltalán nincs szükségünk.