81624
-
_Vegeta_ #3886 Es Joaquin??? :>>
O kell nekunk!!! -
Rudee #3885 Perez 20 millió eurót ajánlott Sergio Ramosért. -
#3884 na igen nem is nagyon voltam képben ki is az a Robinho
most hogy láttam tudom ki ez. ehh hát ezt a srácot feltétlen vigyék a realba mert nagyon tud...láttam pár válogatott meccsen...eszméletlen mit művel -
Rudee #3883 Berlusconi a hírek szerint nagyon berágott a tegnapi meccs után és hajlandó lenne 60 millió eurót is kifizetni Ronaldoért. -
Rudee #3882 Itt egy másik. -
#3881 htx! -
#3880 Köszönöm!!
minbdjárt nézem :) -
Rudee #3879 Itt van egyik (13,9 Mb). -
#3878 én sem láttam és megnézném szívesen mer ha nem tud nem engedem a realba :D -
Rudee #3877 Mingyá rakok be, pár napja raktak föl egy újat. -
#3876 én sajna sose lattam még játszani.:(
valaki nem tudna megdobni egy linkkel,ahol robinhorol van valami klipp,vagy hasonló?
-
Rudee #3875 Robinhora megin várhatunk még legalább 2 hetet, mert a Santos 3-0ra nyert a nyolcaddöntő visszavágóján. Robinho lőtt kettő egyébként. -
#3874 Robinho kéne, egyszer láttam játszani (Libertadores kupa), eszméletlenül játszott, KAKA-nal is jobban (legalábbis azon a meccsen) -
#3873 értettük mester! -
_Vegeta_ #3872 Hiaba nevettek, sose lesz vilagszinvonalu jatekos. Tul bekepzelt. Ugyesen cselezget ez teny, de minek mikor minden 20. beadasa jo csak......... Es rettento onzo. Nem csapatjatekos. Stimm? -
#3871 ez egy embertől származik mind, amivel én sem értek egyet
én meg a 3843asra hasonlókon rágok be. -
OPM #3870 fellengzős? én??
"bekepzelt fasz" "taho machesteri" "kozepszintu jatekos"
nem vagyok mu szurkoló, sőőt... de az ilyen kijelentésekre be tudok rágni, mert néha ha végignézek 1-1 mu meccset, azt csakis kizárólag miatta teszem... -
#3869 mire ez a fellengzős sztájl? -
OPM #3868 na, úgylátszik nem csak én élvezem :D
nc. -
#3867 áhh :) középszintű?:)
-
#3866 középszintű? lol :D
már most világszínvonalú a posztján -
_Vegeta_ #3865 Hat igen ez mondjuk igaz. Meg azis h Backhem igy a vegere kezdi osszeszedni magat. :) -
_Vegeta_ #3864 Ugylatom te nem vagy elegge tajekozott C. Ronaldo temaban. Nagyon ismerem a gyerek kepessegeit, es mint olvashattad a hozzaszolasomban nem is a foci tudasat szidtam. Egyebkent pedig egy kozepszintu jatekos/lesz belole. -
#3863 örülök hogy ilyen szórakoztatóak vagyunk.
nc. -
OPM #3862 lol, jókat röhögök amikor csak olvagatom a topicot
Ha láttál már végig egy MU meccset, tudhatnád, ha C. Ronaldonak jól megy a játék, szabályos eszközökkel senki nem tudja megállítani... Ronaldinho mellett a legtechnikásabb játékos, akit valaha láttam.
félreértés ne essék, egyáltalán nem akarom, hogy egy ilyen tehetséges fiatal a realba menjen :P -
#3861 ja, inkább a mutatott játékkal volt baj. A középpálya teljes katasztrófa volt, egyesek csak annyit csináltak éppen ami a túléléshez kellett, 2-3 meccsenként egy gól, vagy gólpassz, amikor kezdték elővenni őket...
a védelem már rendben lesz, Samuel és Helguera nagyon jó, ha van szűrés előttük, a levegőben is erősek, de a középpályáról el kell mennie azoknak, akik már csak lábra szeretik kapni a labdát. -
_Vegeta_ #3860 C. Ronaldo egy bekepzelt fasz. Nem melto a real mezre. Maradhat a taho machesteri pajtasoknal. :D -
_Vegeta_ #3859 Joaquin johet, de tudjatok Figo szekere nem ment még el. Max csak a realbol. Ha a csapat eves formajat kene nezni akkor, Casillas, Ronaldo, Roby Carlos, Helguera es Figo azok akik tettek vmit a csapatert.
A masik meg amitol a falra maszok h mien szar volt ez evben a real. Faszt. Aze mer nem mi nyertuk a bajnoksagot csak 2.ok lettunk? Vagy azert mert kiestunk a CL-bol? Istenem a barca is kiesett pedig odakat zengenek h most mien jok.. A tobbi kiesett csapatrol meg nem is beszelve..
Az viszont teny h eves szinten sok jatekosnak nem ment a munka, de attol a csapat jol teljesitett. Bazz. :) -
OPM #3858 -
#3857 Joaquin, Cristiano Ronaldo jöjjenek csak :)) -
#3856 persze nem mindet, ezek csak lehetőségek.
még Robinho van terítéken, és Sergio Ramos is. Gerrard is ott volt, de sztem most a halálos ítéletét is aláírná, ha Liverpool logo lenne a papíron :) -
#3855 jahooogy! hát nem szóltam akkor! mondjuk gondolhattam volna hogy nem valami "senkiket" csalogatnak :)) -
#3854 Joaquin, Cristiano Ronaldo, Essien -
#3853 figo helyére amúgy van már kiszemelt? -
#3852 Zidane maradhat, egy félidőre jó.
Figo szinte biztos, hogy megy.
nem motiváltak már, olyan fiatalabb, tehetséges, sikeréhes játékosok kellenek, akik folyamatosanm jól teljesítenek, nem olyan 30 fölötti világsztárok, amik már mindent megnyertek legalább klubszinten. -
#3851 hát figo tény hogy balfaszoskodott az athletico elleni meccsen. de szerintem azért még oda tudja tenni magát
zidane megint csak fasza szal maradnak! :) -
#3850 áh, nem ez nagyon nem helyes :)
Zidane, Figo már sohasem lesz olyan mint akár 2 éve. túl kell lépni rajtuk már. -
#3849 hát jönni már ne jöjjön senki mert van elég klasszis játékos, elmenni meg megintcsak senki se menjen el mert ezt a csapatot így szeretem. szal jó lenne ha összekaparnák már végre magukat! -
#3848 most jön a legérdekesebb rész nemsokára, az átigazolási időszak. én bizakodom :) -
#3847 pedig jó. csak nem megy a szekér most :(