81624
  • Rudee
    Az Espanyol elleni eredmények a legutóbbi 4 szezonból:

2001.09.22. R. Madrid-Espanyol 5-1 (Zidane, Roberto Carlos, Figo, Raúl, McManaman, de Lucas)
    2002.02.03. Espanyol-R. Madrid 2-2 (?)
    2002.09.02. R. Madrid-Espanyol 2-0 (Helguera, McManaman)
    2003.02.02. Espanyol-R. Madrid 2-2 (Roger G., Raul Tamudo, Roberto Carlos, Figo)
    2003.10.05. R. Madrid-Espanyol 2-1 (Ronaldo, Ronaldo, Alex)
    2004.02.21. Espanyol-R. Madrid 2-4 (Raul Tamudo, Lopo, Ronaldo, Roberto Carlos, Raúl, Ronaldo)
    2004.09.18. Espanyol-R. Madrid 1-0 (Maxi Rodriguez)
    2005.02.05. R. Madrid-Espanyol 4-0 (Zidane, Raúl, Raúl, Gravesen)
  • Csesza
    hát nem jött össze :DDDDDDDDDDDDDDDDPPPP (neked)
  • Rudee
    A Bernabeuba nem nyerni járnak a vendég csapatok, évente a 2 hazai vereség is ritka, bármennyire is meglepő ez neked.
  • Ramore
    Meglepetés lenne, ha az Olympiakos ellen is kikapna a csapat? Szerintem nem.
  • Ramore
    Robinho az egyetlen játékos, aki mutatott valamit. Ettől függetlenül az természetes, hogy a játékosok védik az edzőjüket (a médiában).
  • Rudee
    ASen Robinho is felszólalt a Luxemburgót kritizálókkal szemben
  • Rudee
    Real Madrid "C" - Cobena

Vasárnap délben lesz a C csapat 4. bajnokija, otthon mindeképp a 100%os teljesítmény megőrzése a cél. Az ellenfél 3 meccsen szerzett 6 pontjával az ötödik helyen áll, a mieink 9 ponttal az elsők.
  • Rudee
    Sergio Ramosé lett a 404651. Carnet Madridista

• Rudee
    Ebben az interjúban azt is elmondja Baptista, hogy Luxe elég alaposan elmagyarázta hogy kinek mit kell csinálni, ámvoltak páran akik nem tudták végrehajtani feladatukat. Még szerencse, hogy a játékosok elismerik a hibáikat, nem pedig az edzőt okolják.
  • Rudee
    Baptista: La culpa la tenemos los jugadores, no Luxemburgo.
  • Rudee
    Origo nagyon megbízható forrás, szó sincs ilyenről.
  • Rudee
    Otthon az Olympiakos ellen?
  • Ramore
    szerintem is legyűrik simán az Espanyol-t, de a következől bl meccsen jön az újabb fekete leves.
  • Jagi
    Engem sem visz rá a lélek. Vannak csapatok aminel tetszik a játéka, DE...
  • Monoton
    Teljes cikk itt
  • Monoton
    Éppen most olvastam a teletext-en egy olyan hírt ami a "mi edzőnk" menesztéséről szól! Szóval ha kikapunk az Espanyol-tól (persze nem így lesz) akkor könnyen lehet hogy edzőváltás lesz.

(Espanyol:Real Madrid 1-3)
  • Ramore
    Én is falra tudok mászni az elvakult fanatikus rajongóktól, akik képtelenek belátni, hogy amikor a real kikap bárkitől is, az kudarc. mindezért szerintem egyértelműen az edző a felelős, hiszen szinte az összes játékosuk klasszis szinten van.
  • Nh Shevits
    ohh. bocs hogy belegázoltam a lelkedbe. na üdv.
    [majd jövök a következő vereség után is... ]
  • DJ Bee18
    3 meccs ment le, nektek is MU-val jöhet még mélypont. És ezt nevezed kritikának? Amint megverik a Realt egyből jössz ide. Ez nem kritika, hanem élvezettel történő fikázás és kárörvendés. Mellesleg elég kritikát hallunk az úgynevezett szakértőktől is, és vedd észre magad hol vagy. Itt mindenki biztató híreket akar hallani, nem kell ide válságstáb, ezért szurkolói topic.
  • DJ Bee18
    ja fiatalok: Giggs, Scholes, Keane, Neville, de Ferdinand, és van Nistelrooy se valami fiatal. Ja a S(z)art majdnem elfelejtettem :D Fergusonról nem is beszélve :DD Csak annyi fiatalság van, amit a zárójelben felhoztál
    Nálunk: Sergio Ramos (!), Robinho, Baptista, Diogo, Casillas (!)
    Nálunk aki ,,öreg": Zidane, Robi Carlos, esetleg Salgado, még se éri el egyikük se Giggs és Scholes korát. Elviseljük a kritikát, de nem az ész nélkülit.
  • ÁjjLe BoBBi
    hát sajnos :\
  • Kanál
    másra sajnos nem
  • ÁjjLe BoBBi
    végülis erre jó volt...

Legnépszerűbb témák

1. Real Madrid Fan Club

• Rudee
    Nekünk baj, neked nem hiszem.
  • Rudee
    Meghajoljak előttük?
  • _Vegeta_
    Jo, de mír nekem irod? :D
  • Nh Shevits
    Celta elleni vereség nem elég baj?
    neakard már mindenképp hogy vitatkozzunk.
  • ÁjjLe BoBBi
    lassan elég lesz! :@
  • R9
    de nekik van egy x-ük te meg nézd meg a banner alját.
  • Rudee
    City elleni hazai döntetlen nem elég baj?
  • Rudee
    Diogo, Baptista vagy Robinho nem fiatal?
  • Nh Shevits
    "Ha már itt tartunk, a nagy MU mit nyert mostanában? Keane-nel, Neville-lel vagy a többi vénnel miért nem foglalkozol ennyit?"
    miért foglalkozzam velük amikor ebben az évben még veretlenek vagyunk? majd ha jönnek a bajok akkor előhúzom a kritikus felem a MU topicban is...
  • Nh Shevits
    "nem szájkaratét akarok HANEM rossz szándék nélkül leírni hogy mi a véleményem "
    [hanem kimaradt]
  • Nh Shevits
    nem veszitek észre hogy nem szájkaratét akarok rossz szándék nélkül leírni hogy mi a véleményem és miben találom a reál hibáját. keressétek vissza a fórumon mikor írtam hogy remélem a Lyon jut tovább és a Real csoportutolsó lesz..
    örülök neki hogy bírjátok a kritikát és rögtön elkezdtek támadni...
  • _Vegeta_
    Remelem a villarreal jol kiveri oket. :]
  • Nh Shevits
    lál, na kezdjed a sarat is dobálni! a Chelsea-vel nem lehet mit kezdeni, a BL-ről meg ne beszéljünk mert úgyanúgy kiestek mindig mint mi!
    Mit is meséljek a MU-ról? Nálunk meg a fiatalítás és nagyon tehetséges játékosok jönnek akik jól is játszanak és eredményesen (Rooney, Ronaldo) továbbá van egy Nistelrooyunk aki 6 bajnoki óta mindig kapubatalál. asszem most megvernénk titeket, de ne menjünk bele mert nem akarok flémet.
  • _Vegeta_
    #6489 Rudee: Na persze.. foleg RAUL bacsika. :DD
    #6504 robotnyk: Na igen ez igaz, ettol fuggetlenul robinhonak meg szokni kell az uj helyet.

"Szerencsére nincs is istállónk, ahol el tudnánk tartani ronáldinnyót."
    Ezt a beszolast bazz.. ku*va nagy! Feljegyzem!! :D
  • franco
    szvsz akkortájt mikor boszke ment egész európában volt egy generációváltásszerű valami. lépett egyet az európai foci.
    most nézem közbe frissítettem, felhozták a manutd-t. rájuk ugyanez
  • Rudee
    Ha már itt tartunk, a nagy MU mit nyert mostanában? Keane-nel, Neville-lel vagy a többi vénnel miért nem foglalkozol ennyit?
  • Nh Shevits
    1) szép amit elmondtatok de a spanyol válogatott Ramossal együtt nagyon gyengélkedik, és életkora végett továbbra nem nevezném tapasztaltnak...
    2) szép amit elmondtatok de a real tegnap szarrá lett verve a kurvajó ramossal, helguerával, carlossal, gutival mindenkivel együtt... biztos nem tombolán nyerték a válogatottságot (spanyolokra célozva). de akkor sem tudtok semmit nyerni és formán kívül vagytok (most szolíd leszek:) hónapok óta. Del Bosque távozásával elindult egy rossz folyamat...