81624
-
#6848 vagy inkább a focirajongóknak. -
Rudee #6847 Azt neked kéne kipróbálni. -
#6846 vagy a taposóaknával fűszerezett pályán nitroglicerinnel töltött labdával való játékot
-
Rudee #6845 Betömörülő csapat ellen nem olyan egyserű támadni, mint azt gondolnád. Itt nem lehet bepipálni a távoli lövést sem. -
Rudee #6844 Csúnya lenne, ha Gravesen vagy Pablo García szélső lenne. Nézd majd meg egyszer, hogy cserék előtt Luxe mit mutat a beálló játékosnak. Elől azt a felállást kéri a többiektől is, csak valahogy valaki mindig elfelejtei hogy mi a dolga.
Lassan szerintem ki lehetne próbálni a múltkor megálmodott 3 középső védős rendszert is. -
#6843 most nem támadni akarlak benneteket, de sztem egy madridnak 180 perc alatt illene lőnie legalább 1 gólt akármilyen játékvezetés alatt is -
Rudee #6842 Zidane be szokta jáccani a bal oldalt is. -
Rudee #6841 Első félidőbe a kapuig nem volt gond, a második elején szintén, aztán jött szétfújós barátunk magánszáma. -
#6840 Olyan mintha nem lenne taktika, hanem mindenki ész nélkül akar a kapu elé kerülni, ahelyett, hogy egy két ember kimenne a szélre, és elvinne egy két védőt középről, máris kicsit szellősebb lehetne az ellenfél védelme -
#6839 Hát Baptista, Robinho, Raul, mindig középen tömörül, nem kéne széthúzni a védekezést?? Főleg a Zidane meg Guti is játszik, ők is középen próbálnak zsebkendőnyi területen passzolgatni, és akármilyen sztárok is, azért így nem megy. -
#6838 Tudjátok mit vettem észre, hogy nincs igazi szélső középpályásunk (pl. Figo), legalábbis a taktika szerint. Bal oldalon csak Roberto Carlos fut föl, de szélső középpályás nincs vele sose, mindig csak középen vannak emberek. A jobb oldalon pedig Beckhamnek kellene ott futkosnia a szélen, de csak Salgado van ott. Széljátoék nélkül azért elég nehéz. Hát Robinho, Raul, Baptista, Beckham, néha Guti, Gravesen, Pablo Garcia, mind középpályást játszik, és egyik sincs a széleken. Hát hogy akarunk így nyerni. Zidane is csak néha megy ki a szélekre. Beadni csak Robi Carlost, Salgadot, és néha Beckhamet látom. Nem kéne már a szélekre is középpályásokat tenni Luxenak?? -
Monoton #6837 Már megint kikaptunk!!! -
#6836 az hogy miért volt piros, szerintem mejuto gonzalez sem tudja -
Rudee #6835 Betis elleni meccs óta bármi lehet, láttunk már számtalan példát. -
#6834 akkorahulyesegeket tudsz neha irni Rudi -
#6833 meglett nektek is, nekem is -
Rudee #6832 Majd a 8 perces hosszabbításban lesz egy 11es, hogy legalább pontot szerezzenek. -
#6831 sajnos
de ezt a meccset a barca nem nyeri -
Rudee #6830 Atlético vezet, rögtön kaptak is egy pirosat... -
#6829 petrov állat -
Rudee #6828 Már volt egy érvénytelenített Atlético gól is. -
#6827 Torres egyenlített -
Rudee #6826 Azt agyhelyen kéne lőni. Remélem nem ő kezd Ramos helyett a Bilbao ellen, Woodgate csukott szemmel is többet ér. -
Rudee #6825 Nálam Ronaldo és Beckham is 6os lenne. Előbbi sérülésekkel teletűzdelve is próbált helyzetbe kerülni, utóbbi viszont nem sokat segített az idegesítő labdatartásával. Nem igaz, hogy háromszor kell körülnézni, mielőtt passzol.
Salgado meglepően jól jáccott, legalábbis az eddigi teljesítményéhez képest. Lehet megvolt az általam már várt agymosás. -
#6824 meg Pavont -
Rudee #6823 Legyen egy jó hír is, Zidane a következő meccsre már elfogadható fizikai állapotba kerülhet. Jó lenne ha a hétközi edzéseket megúsznánk sérülés nélkül. -
#6822 az elhatalmasodó idegbaj okán csak számszerű értékelés
Casillas - 6
Salgado - 6
Roberto Carlos - 6
Sergio Ramos 7-2=5
Helguera - 6
Pablo Garcia - 8 (miért kellett lehozni?)
Beckham - 7
Robinho - 6
Baptista - 6-2=4
Raul - 6
Ronaldo - 5 -
Rudee #6821 Ja, egy ebédjébe kerül a portásnak és máris kap 5 meccset. -
#6820 Baptistát biztos hogy elmeszelik pár meccsre. mindenestre nem tud érdekelni, hogy kinek milyen következményekkel jár, még ha ez most sportszerűtlen is -
Rudee #6819 Az még az anyjában is csak reklamálni tudott. -
#6818 amúgy a vicc az, hogy De La Pena még reklamált is a gólnál, mert azt hitték hogy kifelé szabadrúgás -
Rudee #6817 Arra akartam célozni, hogy ez a hátrány semmiség az akkorihoz képest. És az akkori végeredményt ismerjük. -
#6816 csakhogy a múltból nem lehet megélni -
#6815 szerintem meg 2 meccs -
Rudee #6814 2 éve ők még jobban le voltak maradva. -
#6813 ja etoooooooo lo gol -
#6812 2 hete van Luxenak úgy érzem -
#6811 barcelona meg már vezet 1-0-ra idegenben az atletico ellen...úgy le leszünk róluk maradva, mint a borravaló -
#6810 tudom -
#6809 lehet előnyszabályt ítélni, de nem sípszó után