81624
-
Rudee #6808 Minden évben mi kapjuk meg először az élvonal legrutintalanabb bíróit, én már hozzászoktam. -
#6807 kovetkezetes volt....meggondolta magat hogy nem allitja ki ramost hanem inkabb golt itel lehet nem?:)) -
#6806 az egész ott kezdődött, mikor a fasszájú perez elküldte del bosque-t, makelelet, hierrot bajnoki cím után, azóta tart ez a szerencsétlenség, és ki tudja mikor lesz vége -
#6805 mellesleg nem Perez hibája, hozott védőt, védekező középpályást, csereembert, két fiatal játékost. egyszerűen nem működik a taktika, vagy 8-1-1el állnak fel az ellenfelek. -
#6804 akkor sem integethet mint ovodás a csoportképen, előbb befújja a 11est, (hallhatóan), majd miután gól, odaint a középpontra -
#6803 hulye:P -
Rudee #6802 Akkor zárd be. -
#6801 nagy érzékkel csinálnak idegbajost az egész csapatból a spanyol bírók az utolsó 20 percre. ilyen tejfölös szájú köcsög miért kap sípot a kezébe? Baptista nem volt szándékos, de elkésett, ez van. már megint nem volt érdemünk a vereség, de az összes spanyol csapat kezdi felvenni ezt buzeráns olasz védekező játékot, amitől hányok, ezért kínlódnak az olyan középcsapatok, mint a Villareal, meg az Atletico is, akik tisztességes támadófocit játszanának. tudom eredményre játszák, de akkor sem tetszik. -
Csesza #6800 nem én vagyok a házigazda én biztos nem törölném ki mások véleményét -
#6799 egyeteertek -
Csesza #6798 ?????
te ugyanugy bejársz a barca topigba és beszolsz ha nem megy a barcának, én miért nem tehetném meg ezt? -
#6797 szóhoz sem jutok. PEREZ TAKARODJ!!!! furulyással nagy spanok lennétek bammeg bírót meg nem tudom miért kell letámadni, mert ha nem gól, akkor sárga ramosnak+11esből gól és +20 percet játszottunk volna emberhátrányban. tök mind1, hogy kivel játszunk, a real allen mindenki felszívja magát, mindenki meg akar verni minket, minden egyes meccs élet-halál harc lassan -
Rudee #6796 Nem fáj, csak nem tudod felfogni, amit hetente 3x leírunk neked. -
#6795 nekem allandoan eltunik a szarter akarom mondani zinter topicban -
Csesza #6794 miért tünt el a hsz-em (fáj az igazság?) -
#6793 szurkoljatok az atleticonak -
Rudee #6792 Hát ez remek volt, csütörtökön még a kispadon se lesz elég játékos. -
#6791 -
#6790 Hát ez fájhatott. De ROHADTUL -
#6789 pedig Baptistára nem jellemző ez a stílus -
Gabe18 #6788 Baptista egyből piros. -
#6787 tyu bebipultak a fiuk -
#6786 Duckó mekkorát mentett:((( -
#6785 baaaazzzzddd meg, kimaradt -
#6784 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=958825095
mekkora topik -
Gabe18 #6783 S.Ramos 2. sárga=piros. -
#6782 Ramos mehet zuhanyozni -
Gabe18 #6781 Most meg egy Espanyol kapufa. -
Gabe18 #6780 Hát egy Real kapufa biztos volt,de többre nem esküszöm mert annyira azért nem nézem figyelmessen. -
#6779 Robinho is lőtt egyet azt láttam -
#6778 igaz, hogy már egy csomó kapufa volt?? -
Gabe18 #6777 1-0 az Espanyolnak.
16-oson belül lerántottak egy támadót,de a másik ember befejelte.Vita volt hogy most 11-es vagy egyből gól,végül némi vacilálás után gólt itélt a biró. -
#6776 Elég érdekes képet vágott Roberto Carlos. Azon gondolkoztam, hogy sírni akar, vagy csak ideges... -
#6775 na mi van??
De la Pena with a free-kick...curls it in..JARQUE WITH A FREE HEADER....DIRECTS IT PAST CASILLAS! But the ref has blown for an infringement!! NO...HE'S GIVEN IT!! The Real players swarming the referee!! Sergio Ramos had fouled an Espanyol player so it would have been a penalty anyway!! Could history repeat itself??
-
#6774 ajjajj -
#6773 nem látom, de olvasom, hogy már két kapufa is volt?? pont most nem látom -
#6772 most hol a túróba nézzem?? -
#6771 vmelyik brazil biztos gólt fog lőni. na megy a meccs -
#6770 ahol eddig ment a meccs, most valami arab faszság megy -
Rudee #6769 Úgy legyen.