81624
  • Monoton
    NA mindegy!
    Én így képzelem el a Real-t:

Raul Owen

Baptista

Figo Zidane Beckham

Robert C. Lúcio Woodgate Salgado

Cassilas

Hú! NA megyek jácccok Championship Manager-t!!! és átgázolok a Lyon-on!!!

• Rudee
    3 meccsből meg nem szabad levonni semmit sem. Celta ellen 1 passza lett pontatlan, szerintem messze a legjobb emberünk volt.

Összességében:
    Első meccsen gyenge volt, Pablo García meg eltiltott.
    Másodikon nagyon jó volt.
    Harmadikon Pablo García se tudott segíteni.
  • McFrost
    én chievoi divat drukker vok, a madridot meg mint intéményt utálom, de a játékosokat szeretem(nem mindet)
  • robotnyk
    mert a tavaly nyár óta elhagyta a gerincét. tavaly még össze akart házasodni Wengerrel, idén meg már Pereznek ajánlkozott
  • DJ Bee18
    ki mondta, hogy nem???? csak annyit mondtam, ha idén rettentő gyengén játszik (pl. a tavalyi szezonnál 3-ad annyira) nem szabad a csapatban hagyni, csak azért mert tavaly jól játszott
  • DJ Bee18
    megmondom őszintén, tavaly előtti szezon végén, amikor a Valencia nyert, mi meg az utolsó 4-5 meccset sorra elbuktuk, megpróbáltam más csapatnak szurkolni, hogy jobban szórakozzak :D, de egyszerűen egyáltalán nem sikerült. Azóta lettem még inkább Madridos :)). Úgyhogy nem tudok divatdrukker lenni :DDD, de nem is akarok egyáltalán az lenni :DDDD
  • McFrost
    van egy Barcás haverom, akivel beszélgettük hogy kellene a katalánokhoz egy jó védekező kp-ás, még anno, én mondtam neki Gravesen alegjobb---> kiröhögött, 1 7 múlva leigazolta a Real...
  • Rudee
    Először az arzénos henger nem engedte el, most nyáron meg nem kellett.
  • Rudee
    Ja, ne jáccon Gravesen és megin ne legyen védekezés a középpályán. Csodás lenne.
  • franco
    erről jut eszembe

Viera miért nem a madridba jött?
  • DJ Bee18
    pont Ronaldo hiányzott nagyon erről a meccsről, Beckham helyére kéne valami utős középpályás, mert csak a múltjából és, és Rault kirúgnám, mert ő meg valami szent tehén a Madridnál. Gravesen még belejöhet, tavaly nagyon jó volt, de természetes azért mert tavaly jól játszott, még nem jogosítja fel rá, hogy mindig csapatban legyen
  • franco

ez a hsz felüdülés volt
  • zaki
    inkább rugdosnék :D
  • Rudee
    Gravesen rövid idő alatt sok meccset nyert meg nekünk a jó védekezésével.
  • Monoton
    Az én véleményem, hogy Raul-ra nagyon is szükség van! Én Ronaldot vágnám ki a klubtól és marasztaltam volna Owen-t a helyére.
    A védelem tényleg kolosszális!!! (oda Lucio biztos jól jönne)
    És még ott van Gravesen akit egész Dániáig rugdosnák!!!
    Az én véleményem.
  • Rudee
    Egy érdekes adat tegnapról:

Kaput eltaláló lövések: 6 - 7
    Kapusbravúrok: 7 - 3
  • Rudee
    Robinho annyira csatár, mint amennyire középpályás, a Santosban is bejáccotta az egész pályát. Lúcio meg a Bayernt választotta anno, Ramos egyébként is jobb. Gravesent le kellett hozni, hogy valaki tudja segíteni a támadásokat a középpályáról, a sérültek miatt Guti jöhetett csak szóba. Raúlt senki nem tartja jobbnak Ronaldonál, de ha utóbbi eltiltott akkor nem lehet mit tenni.
  • McFrost
    EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
    Már az utóbbi évek tapasztalatából azt mondom Raul-t el kell felejteni , nagyon gyorsan! Hihetetlen gyönge! Ronaldo-t "mindenki szidja" de 10* jobb csatár mint Gonzalez!Robinho csatár, mit keres hátul? Gravesen végig hajtott, ütközött, szerelt, JÓl játszott, lecseréli Luxi Gutira , aki végig reklamált.
    Védelem katasztrófa(nem csak ezen a meccsen). Sok dollár milliót egy pengés irányítóra kellene költeni (Gerrard,Lampard,Ballack,J Cole,stb), nem az adott brazil csodát megvenni.Ha megsérül Zizou halott minden! Mindenki tudta , még én is hogy Juninho szabiai életveszélyesek, be is kapált egyet, meg egy gólpassz....
    Meg kellene már találni a csapat tengelyét, ennyi lóvéból nem lenne nehéz, de ha brazilok kellenek , hát legyen:
    Lucío--Ronaldinho---Robinho.....
  • Jagi
    :)
  • Kanál
    persze
  • zaki
    azé van a fórum
  • McFrost
    Elmondhatom a véleményem?
  • Jagi
    Mi most nem vitázunk. (sztem)
    Én már 6 évvel ezelőtt is barcás voltam, bizony voltak nagyon szar évei a capatnak, hallgattam is a fikázást rendesen.
    Sztem mi ezerszer jobbak vagyunk a divatszurkolóknál, akik: ha a csapat nem nyer zsinórba 5 meccset elkezdi modjuk... a Valenciá-t. :P
    Most is szarul kezdtük.
  • Rudee
    Nem utazok HÉVvel
  • DJ Bee18
    Jaj gyerekek, csak másik csapatnak szurkolunk, nem pedig ellenségek vagyunk. Most mit vitázunk azon, hogy több ezer km-re innen mit játszanak ezek a túlfizetett focisták. Csak szórakozzunk jól, ez a lényeg, nem?? Most mitől lenne hülyébb valaki a másiknál, csak azért, mert olyan csapatnak drukkol, amelyiknek nem megy éppen a szekér. Ezt most mondom az idelátogató fikázóknak, és a realosoknak is (főleg Rudeenak ---> bocs, de néha kicsit elragad téged is a HÉV :D). Persze lehet egymással viccelődni , de vitázni már túlzás szerintem.
  • Rudee
    Erre inkább nem válaszolok, mert a végén életfogytiglant kapok a hozzászlás tartalma miatt
    De ha ráérsz, akkor emlékezz vissza a vezetőségetek 3 vagy 4 évvel ezelőtti reakciójára, mikor jogtalan 11est kaptunk asszem a Betis ellen. Ráadásul ott a bíró el is ismerte, hogy tévedett.
  • Jagi
    Az ebéden meg biztos azt beszélték, hogy elmennek a meccs után qrvázni és az eredménytől függ, hogy milyet kap. :)

Miért ha, mi együtt kajálunk akkor már áruló vagy(ok). Vagy lefizetlek, hogy menjünk át az én szektoromba. :)
    A világban senki nem normális szomorú ezt látni. Nem is lenne ba, ha nem tennének szürke ködöt az ember szórakozására. Leülök sör, cigi, meccs, mit látok:
    kiállítják, felrúgja a másikat még sárgát sem kap, nem gól mer' les (de az volt, mert nem volt az :) ) utána megy a média hülyesége napokig, bolhából az elefánt, mit érnek el :elegem van belőle nem nézem.
    Ha vesztegetés, vagy az lett volna, nem tudom. Lejátszék egymás között biztos.
    pénzbírság szabadságvesztés, vagy mittomén. Eza része nem érdekel, csak az, hogy FOCI-t lássak
  • Jagi
    vagy gyufát árulni...
  • Jagi
    Nem vagyok kárörvendő csak akkor ha Barca veri el a M.-ot a B.-ba :)
    ha otthon nyerünk az más. :)
  • Rudee
    A sajtó fog ezen lovagolni, elég érdekes, hogy a vezetőségbeli érintettek nem azt mondták, hogy egy baráti ebéd volt vagy sakkoztak vagy mittudomén.
    Laportát meg jól ismerjük, tőle nem meglepő ez sem. Nemhogy inkább elmenne alsógatya reklámba szerepleni, úgyis van már rutinja
  • Jagi
    Miért kikaptatok? Nem érdekes.
  • Jagi
    :DDDDDD lehet!
  • Jagi
    Jaj, gyerekek, ezen sírni kéne se a barcának se a M.-nak nem megy úgy a szekér ahogy szeretnénk.

És nem kell lenyelni keresztbe egy hozzászólásért (semmi sértő nem volt benne sztem).

Az istállós dolog az tetszik.

Láttunk már nem egy (legyen spanyol, argentin, cseh, magyar) meccset ahol a bíró ezt csinálta, meg azt. A Barcának is a M.-nak is (meg egy jópár hazai és nem hazai csapatnak) "elfújtak" már egy csomó meccset.
    Ilyen ürüggyel minden bíró korrupt... csak kérdem.
    Vagyolyan mértékű a barcautálat, hogy hónapokig ezen fog lovagolni a "királyi társadalom" ?
    inkább ez a szánalmas. :)
  • Rudee
    *sorolja
  • Rudee
    Ha egyszer találkozok a Tibi bácsival, biztos azt kérem hogy a sok kárörvendő pár győzelmünk után is írjon ide és soroslja fel a pozitívumokat
  • Rudee
    Ja, nála praktikus is a lefestett lófej
  • DJ Bee18
    csak nehogy megint úgy járjatok, mint Figoval :DDDDDDDDD, még a végén a kis Dinnyót is dobálni fogjátok :D
  • Rudee
    Szerencsére nincs is istállónk, ahol el tudnánk tartani ronáldinnyót.
  • zaki
    inkább szánalmas
  • robotnyk
    ilyenkor mennyi szakértő nő ki a földből, impresszív.